|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Važené babinetky Vážení babineti smekám před Vámi klobouk.
Máte úžasné schopnosti udělat ze tří vět 10 a pak těch sedm analyzovat do němoty. Já jsem za analýzy placena ale Vaše schopnosti fakt nemám.
Líba se ptala, zda má nebo nemá BM právo požadovat od ní aby dala 5leté dceři kapesné ve výši 50% zaplaceného výživného.
Jediná odpověď je: podle zákona nemá. Jedině od Tebe záleží co chceš dceři dát.
Hotovo.
Pitvat osobnost Líby nebo diskutujících tak jak to děláte Vy je urážející a nebetyčně sprosté.
Já být panem Drábkem tak podám trestní oznámení na neznámé pachatele co mně ze stránky udělali slepičárnu.
Zavřu ji a seberealizuji se jinde.
Toto není patopsychologická poradna ani se nezabývá analýzemi osobnosti o které se nikdo neprosil. Žádám nerealizované psychology aby se obrátili o sekci dále.
Toto je sekce kde se mluví pouze o paragrafech, judikátech, osobních zkušenostech s konkrétními právními případy, případně se pomlouvají právníci a třeba soudci a soudy. Pitvat osobnost někoho kdo je v maléru nebo kdo potřebuje poradit je parazitizmus a psychopatie nehrubšího zrna!!!
Upravil(a) maria (16. 8. 2007 9:32)
Není tady

Mario, tohle je nejen poradna, ale diskusní fórum, tak nás nech diskutovat, když se ti to nelíbí, tak sem nechoď. Tím spíš, že ti tady připadáme jako psychopaté.
Není tady

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Ahoj Oxi, doufám, že jsem teď nijak moc nepitvala tebe, to bych teda fakt nerada. Byly to jen moje subjektivní názory a poznatky. Ale fakt je, že ty jsi asi opravdu skvělej tatínek.
Tím tí nechci pochlebovat, to nedělám.
Upravil(a) Modroočka (16. 8. 2007 12:24)
Není tady
Ahoj, to ci som alebo nie ... snazim sa dat svojej dcere maximum ale tak to robi kazdy milujuci rodic. A kazdy rodic robi aj chyby. Takze myslim, ze som uplne normalny otec a mrzi ma ze to nieje standardom. Mrzi ma ze sa casto stava, ze jeden rodic si vybavuje ucty s druhym cez deti a snazi sa detmi manipulovat aby aj oni toho druheho nenavideli, ze niektori otcovia (a niekedy i matky) vymazu svoje deti z hlavy hned ako sa odstahuju alebo si najdu novu rodinu.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi, právě proto, že se snažíš dát dceři maximum (a to nemyslím jen materiálně, v tom není), jsi skvělej otec. Mě taky mrzí, že je takových rodičů málo. U nás je to ale tím, že BM jezdíval po světě, doma býval sporadicky, takže si bližší vztah ke klukům nevybudoval a teď už to nedožene a ani nechce. Já ho nesoudím, on to poznává teď tím, že kluci o něj moc zájem nejeví. Tvoje dcera ví, že tě má, že jsi tady pro ni. To je úžasný. Já vím, že jsou i matky, který na svoje děti po rozvodu kašlou, je jich míň, než otců, ale jsou. je to špatně. Já od BM nic nechci, když vím, že je to pro něj problém, kluci vědí, že mají mě, že tady pro nš vždycky budu.
A to vyřizování účtů mezi bývalými manželi přes děti, to je to nejhorší, co můžou ty rodiče svým dětem dělat. My se s BM před dětma nešpiníme, na to máme přece jen trochu úroveň a nenávist mezi náma není. to jedna z věcí, o které BM řekl, že si mě za to váží, protože rodinu rozbil on a chápal by, že ho nenávidím. Já jsem mu odpustila, právě kvůli dětem.
Jo, Oxi, jukla jsem na fotky, máš hezkou holčinku, fakt. Taky jsem chtěla mít dceru, ale mám dva chlapy.
Upravil(a) Modroočka (16. 8. 2007 14:10)
Není tady
Oxi napsal(a):
Aj ja som v noci vstaval k dcere a ked ju bolelo brusko nosil hodiny na rukach, pretoze tak jej bolo lepsie a rano som siel do prace. A drvivu vacsinu jej "skolkarskej ery" som ju vodil do skolky a zo skolky ja, aby si maminka mohla budovat karieru, chodil som denne na bezne nakupy ... a ze vy ste si vzali niekoho, kto vam nepomahal a nestaral sa o dieta je vas problem a ja za to nemozem a nepaci sa mi ze s vasimi polovickami ma hadzete do jedneho vreca.
Hele Oxi, ty tady působíš až neskutečně svatě
,co všechno jsi pro své děti potažmo pro jejich matku dělal, proč jste se teda rozvedli???? To je asi jediná "vada na tvé kráse".
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale ne, je spousta tatínků, co i po royvodu dají dětem maximum, jenže je víc těch, co mají pocit, že když už ta manželka je bývalá, tak i ty děti. Mně BM řekl, že když si pak někoho najdu a bude s náma vbydlet, tak by mi tolik dávat nemusel. Co to je za pitomost, přece by nechtěl, aby cizí chlap živil jeho děti, jenže BM takovouto představu měl.
Souhlasím, modroočko, je dost takových. 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Oxi, právě proto, že se snažíš dát dceři maximum (a to nemyslím jen materiálně, v tom není), jsi skvělej otec. Mě taky mrzí, že je takových rodičů málo. U nás je to ale tím, že BM jezdíval po světě, doma býval sporadicky, takže si bližší vztah ke klukům nevybudoval a teď už to nedožene a ani nechce. Já ho nesoudím, on to poznává teď tím, že kluci o něj moc zájem nejeví. Tvoje dcera ví, že tě má, že jsi tady pro ni. To je úžasný. Já vím, že jsou i matky, který na svoje děti po rozvodu kašlou, je jich míň, než otců, ale jsou. je to špatně. Já od BM nic nechci, když vím, že je to pro něj problém, kluci vědí, že mají mě, že tady pro nš vždycky budu.
A to vyřizování účtů mezi bývalými manželi přes děti, to je to nejhorší, co můžou ty rodiče svým dětem dělat. My se s BM před dětma nešpiníme, na to máme přece jen trochu úroveň a nenávist mezi náma není. to jedna z věcí, o které BM řekl, že si mě za to váží, protože rodinu rozbil on a chápal by, že ho nenávidím. Já jsem mu odpustila, právě kvůli dětem.
Jo, Oxi, jukla jsem na fotky, máš hezkou holčinku, fakt. Taky jsem chtěla mít dceru, ale mám dva chlapy.
Jo,to taky nechápu.Chudáci děti takových to rodičů .
Není tady
balonek napsal(a):
Hele Oxi, ty tady působíš až neskutečně svatě
hahaha

Tak už se do Oxiho nebudme navážet. Proč se rozvedl je jeho věc a svatě nepůsobí, spíš tak normálně, jak by to mělo být.
Není tady
Velmi souhlasím s paní Marií.
Heleno, jsi jednička, máš moje uznání!! 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mario, tohle je nejen poradna, ale diskusní fórum, tak nás nech diskutovat, když se ti to nelíbí, tak sem nechoď. Tím spíš, že ti tady připadáme jako psychopaté.

Není tady
kikulec napsal(a):
Velmi souhlasím s paní Marií.
Díky. Souhlasím s Modroočkou že jsem to trošku přepískla a pourážela ostatních ale v kosce jsem chtěla říct že právní diskuse je o paragrefech a nikoliv o povaze ptajícího se.
Tento server je přepotřebný a bohužel hodně devalvovaný jenom tím že si jej někdo plete s kurníkem. Právo není o charakteru ani o spravedlnosti. Je o právech a zpusobu jeho dosažení. A to tihle lidi odmítají pochopit. Doslova mění charakter sekce a jeho cena se blíží k nule. Čekám na Fenixe kdy vstane z popele a pošle tyhle samozvané moralisty tam kam patří. Třeba se vyzuří a odejdou sami. Pletou se diskusi s tlacháním a brání ostatním dosíci se právní pomoci.
Není tady