19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mě z toho bylo váně patně, kdy jsem to viděla...protoe o mě můj otec v podstatě neměl ádný zájem - akorát budi mu přičteno ke cti, e nedělal nikdy problémy s placením výivného. Prostě jsem ho asi tak od 6 to 14 let ani jednou neviděla a neměla ádný jiný kontakt (a předtím mě tak jednou nebo dvakrát pohlídal, kdy se nikdo jiný nenael). Pak se v něm něco hnulo a najednou zavolal, e by mi chtěl popřát k narozeninám a tady dát dárek k vánocům (já mám narozky těsně před nimi). Můu vám říci, e mi vůbec nelo přes pusu mu tykat a oslovovat ho tati - pro mě to byl cizí člověk... (nakonec netlačil na pilu a nae vztahy se pomaličku trochu rozvinuly). Kdy si představím, e by ho třeba napadlo najednou mě nutit s ním třeba trávit kadý druhý víkend nebo s ním bydlet.... No a kdyby mě někdo zavřel na prázdniny na psychiatrii, abych se naučila mít otce ráda...s výhledem na to, e mě pak pustí a budu bydlet u něj a s matkou se nebudu moci vůbec stýkat, tak by to snad na mě mělo tak stralivý vliv, e bych mu to neodpustila do konce svého ivota. Nechápu, jak si můe někdo myslet, e se nějaká komunikace a normální vztah naváe tak, e někoho na psychiatrii "přenastavíte" - vztah se snad navazuje mezi těmi lidmi ve vzájemné interakci. Pochopila bych a naprosto souhlasila s tím, kdyby bylo soudem nařízeno, e otec i dcera musí chodit na nějaký druh terapie, kde se bude psycholog snait o to, aby jim pomohl najít k sobě vztah...ale toto. Dovede si tady někdo představit, e by to jako mohlo fungovat? Mě spí hned napadlo, co bych jako pomstu proti otci za tohle vymyslela - a rozhodně to nebyl moc hezký nápad...Ale myslím si, e by to i pomohlo...
Rozhodně si myslím, e by děti měly mít monost se stýkat s oběma rodiči, ale jen pokud jim to opravdu něco do ivota dá...V tomto případě to ale asi váně nehrozí.
Jinak - napadá tady nějakého právníka monost, jak se bránit - nějaká aloba proti poruení lidských práv (třeba na základě Úmluvy o právech dítěte nebo vlastně i podle občana)...Moná se pokusit o předběné opatření...protoe ta aloba by samozřejmě byla nadlouho. Myslíte, e by byla ance?
Upravil(a) madabouttraviata (28. 6. 2007 13:02)
Není tady
Koukala jem na to včera, celkem neuvěřitelný. V podsatě VICHNI se tam více méně vyjádřili ve smyslu, e je to nesmysl přitaený za vlasy, včetně doktorky v té léčebně. Nechápu ale proč tedy nemohou zdravé dítě odmítnout hospitalizovat a doporučit třeba jen ambulantní péči? Hezké prázdniny Terezko :-(
Není tady
20:10 - Motolská nemocnice chtěla propustit desetiletou dívku, kterou kvůli sporům v rodině na tamní psychiatrické oddělení nařídil umístit soud. Podle nemocnice je dívka zdravá. Soudce ale proputění zakázal. Uvedla to Česká televize.
Není tady
No krucinál, KDE TO JSME??? V jakém státě to ijeme??? To se jako vracíme do dob temného bolevismu, kdy byli na psychiatrii násilně internování zdraví lidé, kteří nesouhlasili s reimem??? Nebo kdy komunistický papalá nebo estébák na psychiatrii uklidil manelku, aby mohl nerueně ít s milenkou???
Já - jako matka holčičky - bych na soudce podala trestní oznámení pro podezření ze zneuití pravomoci veřejného činitele a řvala bych a řvala tak dlouho, dokud by mi dítě nevrátili nazpět. Podle vyjádření lékařů je dítě zdravé a jeho násilnou internaci v blázinci bych panu soudci náleitě opepřila Okamitě bych si zjistila nadřízený orgán, kam na soudce podat trestní oznámení, ale ani to by mi nestačilo - zjistila bych si vechny páky, jak postupovat a obrátila bych se i třeba do trasburku, nebo v tomto případě byla hrůzným způsobem poruena práva desetiletého dítěte. Tak.
Jeiikriste, to se mi zase zvednul tlak, jak jsem se zdravě natvala
Není tady
Co dělají vechny ty nadace na ochranu dětí např. p. Baudyové? Tohle je nezajímá?
Není tady
Prave jsem dokoukala na Navlastni oci a je mi hooodne hooodne uzko...to prece snad ani neni mozne???jak muze nekdo nekoho chtit naucit mit nekoho rad a jeste za podminek ze az se nauci mit rad tak s nim zustane a toho koho miluje(maminku) uz proste neuvidi...kristepane to se ten soudce zblaznil????Jeho bych tam zavrela ne Terezku!!!!Kdybych mela moznost ihned toho soudce zavru!!!Ale copak se jini soudci k tomu nejak neozvou????A co Vrchni soud???Co odvolani?
Mam sama maleho syna s kterym ziji v anglii a jeste me ceka spousta soudu s jeho otcem,tak mi ted nezbyva nic jineho nez doufat ze meho draheho nezavrou za neco taky do blazince...jen tak pro jistotu ,aby se nereklo...
Sakra kde to zijeme???Nejhorsi na tom je ze mam pocit ze bych chtela moooc pomoct,ale neni jak...nevite jak kauza pokracuje???Ja tu v anglii cerstve zpravy nemam...
Nejradeji bych o tom co se zas deje v CR napsala do Strasburku sama!!!!
Je mi z toho mizerne!!!
Není tady
NEUVĚŘITELNÉ! Jsem úplně zděená.Netuila jsem ,e v ČR můe soudce nařídit nemocnici,jejímu konkrétnímu oddělení, přijetí a hospitalizaci zdravého člověka proti jeho vůli.A proč?Soudce chce někoho trestat?Dítě?Matku?A proč na psychiatrii?Je to snad jediná medicínská specializace ,kterou dotyčný magistr práv zná?Holčička vypadala zdravě,take stejný problém by vznikl i na uním,očním nebo na chirurgii.V nemocnici a léčebně se snad léčí a neinternuje.Psychiatrie v Motole má nějaké speciální pracovitě pro zdravé ,soudně odebrané děti?
Není tady
Tady to rozebírají:
Soudci a odborníci se nedokáí shodnout, zda je rozsudek Obvodního soud pro Prahu 8, který nařídil Markétě Smutné předat svoji desetiletou dceru do péče psychiatrů v motolské léčebně, správný a adekvátní. Soud tak rozhodl poté, co konstatoval u matky nezvládnutí rodičovské role tím, e bránila otci Terezy se s ní stýkat.
29.6. 2007 05:31
PRAHA - Podle předsedkyně Fondu ohroených dětí Marie Vodičkové je rozsudek systémovým týráním dítěte. "Je to naprosto nepřijatelné. Dítě má právo stýkat se s rodičem, ale nemá povinnost. Nerealizují se tady práva dítěte, ale práva rodičů, a to dost brutálním způsobem. Hlavním hlediskem při rozhodování musí být zájem dítěte," řekla Právu Vodičková.
"S něčím podobným jsem se během své kariéry jetě nesetkala, i kdy zákon to umoňuje. Pravděpodobně lo o výjimečný případ, který si také vyadoval výjimečný přístup," podotkla k tomu soudkyně, která si vak nepřála být jmenována. "Osobně bych v případě, kdy matka nezvládá svoji výchovnou úlohu, takto nepostupovala. Vyřeila bych to odejmutím dítěte z její péče a přikázáním ho do péče druhému rodiči," řekla.
Otázkou podle ní také zůstává, zda tento způsob řeení problému, tedy odeslání dítěte na uzavřenou kliniku, nevyvolá více kody ne uitku.
Soudce obvodního soudu Miroslav Sládek, který o umístění Terezky do léčebny rozhodl, svůj verdikt ve vysílání TV Nova odůvodnil mimo jiné jejím zhorujícím se zdravotním stavem. Takové opatření podle něj můe u dítěte v tomto věku mít jetě smysl. "Čím později, tím je to horí," řekl TV Nova. Zároveň vak připustil, e takové řeení vdy odnáí i dítě.
Nemocnice ve čtvrtek rozhodla, e dítě propustí, protoe je zdravé, soudce to ale zakázal.
Soudce: Zavřít by měli spí rodiče
S tím souhlasí i ředitelka nadace Nae dítě Zuzana Baudyová. "V prvé řadě je to určitě pochybení rodičů. Rozhodnutí soudce vidím jako velmi tvrdé. Trestá dítě a ne rodiče za neschopnost se dohodnout," uvedla.
Podle dalího z oslovených soudců, který si nepřál být jmenován, způsobují oba rodiče Terezce svou neschopností se domluvit a vzájemnou nenávistí těké trauma. "Osobně si myslím, e by v tomto případě měl soud zavřít, a ji do vězení, nebo do blázince, spíe ne dítě oba jeho rodiče," řekl Právu praský soudce.
Uznal vak také, e u několikrát zail případ, kdy soud musel po předchozích opakovaných podmínečných odsouzeních poslat "natvrdo" do vězení matku, která odmítala umonit svému exmanelu soudem nařízený styk s jejich dětmi. Jiný soudce odvolacího senátu sice připustil, e se laické veřejnosti můe zdát rozhodnutí soudu necitlivé, ale na věc je podle něj nutno se dívat i z jiného úhlu pohledu.
"Český stát u několikrát musel platit za svou neschopnost vymoci rozhodnutí svých soudů na matkách, které odpírají svým bývalým manelům a druhům styk s jejich dětmi. A nebyly to malé peníze, které jsme pak kvůli tomu museli zaplatit my vichni, kdo řádně platíme daně," zdůraznil soudce.
Není tady
Neuvaovali o tom zavřít soudce, koda...................
Není tady
Májajája napsal(a):
Neuvaovali o tom zavřít soudce, koda...................
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=10495 … &238o=
Na Terezčině psychice to můe napáchat jetě větí kody !!! ílená situace a jetě ílenějí soudce, měli by mu odebrat právo soudnictví, jinak na psychiatrii skončí polovina národa. Vdy moje starí děti jsou právě v Terezčině věku (10 a 11 let) a stejně jako Terezka i oni k tátovi jezdit nechtějí a i oni ho oslovují křestním jménem, nikoliv pojmem "tati". A nikdo je za to neodsuzuje, otec si lásku nevymáhá soudní cestou, protoe chápe, e láska se přičarovat prostě nedá, na čemsi jsme se spolu dohodli a je to ku prospěchu dětí i nás obou.
Rozhodnutí soudce dát Terezku na psychiatrii prostě nechápu. Je to hajzlovina, která v Terezce zanechá hluboké stopy a navíc jí vezme důvěru v instituce, které by jí měly pomáhat, nikoliv ubliovat. Tohle si v sobě ponese hodně dlouho.
Není tady
Já jsem nevěřila vlastním očím a uím! Kam se ta justice dostává? A teď se ptám: otec mého dítěte nemá zájem o dítě, nechce ji vidět a neplatí na ni. Kdy tvrdím, e je schcizofrenik a i dle policie nebezpečný, tak soud to neslyí a nenařídí vyetření u psychiatra a ani pobyt v blázinci!!!!Protoe on má svá práva. A dítě nemá? Ne, v Čechách nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vichni berou, e já, zlá matka, která pečuje o dítě vymýlím a pomlouvám JEHO. On ji sice uznal, ale pak poslal notářský ověřený doklad, před 2-ma lety poslal dopis, e se svého dítěte vzdává, nebo vechny instituce jsou proti němu (kdy to třeba nutí???platit to výivné, které v ivotě nezaplatil).Vichni mu brání vidět dítě (já né, ale ani nezaádal, ani neprojevil náznak, eby chtěl. Je jednoduí řvát....stejně by styk nedovolili...). Police je proti němu, soudy, jeho sourozenci, prostě celý svět. Je toto normální?
Jak soude můe vůbec napadnout, dát to dítě tam zavřít, aby změnilo dítě????? svůj názor?????
KDE TO JSME? To je ta totální nezávislost soudců. Proč tam nedal otce nebo matku, proč to dítě!!!!!
Jsem konsternovaná, teď abychom se báli, kdy který soudce rozhodne, do blázince s dětma....(domovy jsou asi plné?!)
Není tady
Musim napsal(a):
Já jsem nevěřila vlastním očím a uím! Kam se ta justice dostává? A teď se ptám: otec mého dítěte nemá zájem o dítě, nechce ji vidět a neplatí na ni. Kdy tvrdím, e je schcizofrenik a i dle policie nebezpečný, tak soud to neslyí a nenařídí vyetření u psychiatra a ani pobyt v blázinci!!!!Protoe on má svá práva. A dítě nemá? Ne, v Čechách nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vichni berou, e já, zlá matka, která pečuje o dítě vymýlím a pomlouvám JEHO. On ji sice uznal, ale pak poslal notářský ověřený doklad, před 2-ma lety poslal dopis, e se svého dítěte vzdává, nebo vechny instituce jsou proti němu (kdy to třeba nutí???platit to výivné, které v ivotě nezaplatil).Vichni mu brání vidět dítě (já né, ale ani nezaádal, ani neprojevil náznak, eby chtěl. Je jednoduí řvát....stejně by styk nedovolili...). Police je proti němu, soudy, jeho sourozenci, prostě celý svět. Je toto normální?
Jak soude můe vůbec napadnout, dát to dítě tam zavřít, aby změnilo dítě????? svůj názor?????
KDE TO JSME? To je ta totální nezávislost soudců. Proč tam nedal otce nebo matku, proč to dítě!!!!!
Jsem konsternovaná, teď abychom se báli, kdy který soudce rozhodne, do blázince s dětma....(domovy jsou asi plné?!)
Musim, já nechápu jedno. Kdy padne určité rozhodnutí, lze se proti němu odvolat a rozhodnutí právní moci nenabyde ihned, nějakou dobu to trvá. To, e matka musela ze dne na den dítě dát na psychárnu, je opravdu silně nestandartní a krajní řeení a soudce musel být buďto podplacený nebo těce zaujatý, jinak by nevydal takovéto rozhodnutí.
Ani omylem takovéhle rozhodnutí není v zájmu dítěte a přitom o to hlavně by mělo jít. Jak bylo u výe napsáno, dítě má právo na styk se svým otcem, nikoliv povinnost. A nechce-li ? I na to má právo a ádný soudce naopak nemá právo dítě k tomu nutit !!!!
Není tady
To já nechápu taky. Kdy se vydá rozhodnutí, chvíli trvá, ne nabyde právní moci. A nevím tedy jakého typu bylo, e se nelze odvolat. Já bych třeba s holkou zmizela a ignorovala rozhodnutí soudu. Resp. bych dělala cokoliv, abych to medializovala, třeba bych si lehla pod auto a nechala se zajet, ne abych tam dobrovolně své dítě dala. NIKDY. Nevíme, kde je pravda, ale určitě ne v tom, e je na hlavu a musí do blázince. Mohli jít oba i s otcem na psychoterapii a řeit v klidu, co spolu mají-nemají.
Známe úřady. Zavřou dítě, a třeba ho matka nedostane zpět 6-12 měsíců. A je-li to fakt otcův "člověk", dostane ji otec. Opětovně se ptám : KDE TO JSME?
Není tady
Musim napsal(a):
To já nechápu taky. Kdy se vydá rozhodnutí, chvíli trvá, ne nabyde právní moci. A nevím tedy jakého typu bylo, e se nelze odvolat. Já bych třeba s holkou zmizela a ignorovala rozhodnutí soudu. Resp. bych dělala cokoliv, abych to medializovala, třeba bych si lehla pod auto a nechala se zajet, ne abych tam dobrovolně své dítě dala. NIKDY. Nevíme, kde je pravda, ale určitě ne v tom, e je na hlavu a musí do blázince. Mohli jít oba i s otcem na psychoterapii a řeit v klidu, co spolu mají-nemají.
Známe úřady. Zavřou dítě, a třeba ho matka nedostane zpět 6-12 měsíců. A je-li to fakt otcův "člověk", dostane ji otec. Opětovně se ptám : KDE TO JSME?
Já bych asi taky s dítětem zmizela, i za cenu, e bych v tu chvíli la proti zákonu. A zároveň bych se obratem obrátila na OSN a na ochranu práv dítěte. Asi bych raději přijala dočasně roli vyhnance a tvance, ale dítě bych nevydala.. Kdy jsem viděla, jak ta Terezka zoufale plakala, rvalo mi to srdce.
A matka - ta mi připadala naprosto normální a vyrovnaná, s dcerou má evidentně ten nejlepí vztah. Naopak otec byl značně jednoduchý, neuměl se vyjádřit a o zájem dítěte mu evidentně nelo, kdy si neuměl udělat v osudný den ani 5 minut času na vlastní dítě, o které údajně tak stojí. Ulevím si, můu ? Je to DEBIL !!!!!
Upravil(a) Ela.. (29. 6. 2007 10:15)
Není tady
Hele, vdy soudy - to je fraka. Vem si např. tu exekutorku, která je teď stíháná, e vyplatila peníze věřitelovi, kdy je vymohla. Jiný exekutor nebo kdo ji aluje! dává na ní trestní oznámení nebo co na tu exekutorku, e prý MĚLA IGNOROVAT právoplatný rozsudek SOUDU!!!! a peníze nevyplatit. Jaké dalí důkazy o fungování naí justice jetě potřebujeme?
Tak, mám napsat, co tedy asi pro nás rozhodnutí soudu je? Obyč. papír na vytření !!!!(a nenapíu sprostě, čeho!).
Naco mne je 10 rozsudků, e mám dostávat výivné na dítě, kdy dostávam právě to H....O!
Není tady
Přesně tak.. Ví, co mi připadá ? e ten soudce nemá nejmení vztah k dětem. Terezku bral jako "kus", jako věc, která je předmětem sporu a tak se dočasně "uklidí" na psychárnu. Bez ohledu na to, co cítí, jaké měla plány na prázdniny.. izolovat jí od mámy, kamarádů, přátel i důvěrně známého prostředí. Tohle rozhodnutí by ádný normálně uvaující soudce nikdy nemohl vydat a asi by bylo zajímavé nechat přezkoumat psychický stav dotyčného soudce. Výsledek by mohl být velmi zajímavý !
Není tady
No, u nás mají plnou hubu keců, e se kouká nato, co je lepí -nejvhodnějí pro dítě. Viděla si jeden případ, e to tak FAKT bylo? Já nemám ten pocit, e tady někdo hledí na dítě. Viz- jak je berou matkám a vydávají do ciziny (a třeba pak ten soud v cizině to dítě se zase vydá zpět...ta ostuda....ale soudci jsou nezávislí a nepoučitelní..... To tak, aby někdo z "venku" byl chytřejí ne oni....)
Klokánek myslí na děti, ale ten chtějí "státní" úřady stůj co stůj zlikvidovat!
Vdyt ani dětské vrahy snad nedávají co blázince, nevím. A kdy dítě zabije, to snad není normální duevní stav /nemyslím malé dítě-netastnou náhodu, třeba. Ale u ty výrůstky, co moc dobře vědí, co dělají, i kdy je jim třeba jenom 10 a zabije spoluáka.../.
NEbo ten soudce je sám v podobné situaci, tak se jakoby pomstil te své....aby viděla, to dokáe! TOTO je precedentní rozhodnutí, t.j. VZOR, dle kterého v budoucnu soudy mohou/nemusí-postupovat. Chápe?
TO je trapárna, prvně ten týraný Ondra a Anička, to samé. Dát identitu neexistující osobě????
Není tady
Musim napsal(a):
No, u nás mají plnou hubu keců, e se kouká nato, co je lepí -nejvhodnějí pro dítě. Viděla si jeden případ, e to tak FAKT bylo? Já nemám ten pocit, e tady někdo hledí na dítě. Viz- jak je berou matkám a vydávají do ciziny (a třeba pak ten soud v cizině to dítě se zase vydá zpět...ta ostuda....ale soudci jsou nezávislí a nepoučitelní..... To tak, aby někdo z "venku" byl chytřejí ne oni....)
Klokánek myslí na děti, ale ten chtějí "státní" úřady stůj co stůj zlikvidovat!
Vdyt ani dětské vrahy snad nedávají co blázince, nevím. A kdy dítě zabije, to snad není normální duevní stav /nemyslím malé dítě-netastnou náhodu, třeba. Ale u ty výrůstky, co moc dobře vědí, co dělají, i kdy je jim třeba jenom 10 a zabije spoluáka.../.
NEbo ten soudce je sám v podobné situaci, tak se jakoby pomstil te své....aby viděla, to dokáe! TOTO je precedentní rozhodnutí, t.j. VZOR, dle kterého v budoucnu soudy mohou/nemusí-postupovat. Chápe?
TO je trapárna, prvně ten týraný Ondra a Anička, to samé. Dát identitu neexistující osobě????
Ano, je to na hlavu postavené. Mě by spí zajímalo, jak dlouho potrvá, ne někdo kompetentní zasáhne a Terezku z psychárnu osvobodí !!!
Ty dalí nesmyslná rozhodnutí (vydání dětí otci do ciziny a pak zase zpět .., Klokánek), to je dalí kapitola sama o sobě. Ne, Musim, má naprostou pravdu, tady se o právech dítěte jen mluví, huby plné keců, čísla linky bezpečí na kadém rohu atd., ale praxe, ta opravdu velmi, velmi pokulhává !! Ta nezávislost soudců by měla mít své hranice. Soudy o prachy se táhnou roky, tuneláři si uívají beztrestně svobody, protoe ne se něco vyřeí, vysoudí, oni u budou starci, ale jakmile jde o dítě, o skutečný zájem dítěte, jde se na ruku jednomu z rodičů, nepřihlíí se na přání dítěte. Proč ? Obzvlátě, kdy u je dítě dostatečně staré, aby bylo schopné jednoznačně samo rozhodnout, jaké řeení by mu vyhovovalo.
Není tady
Májajája napsal(a):
http://www.atllanka.estranky.cz/clanky/co-se-deje-v-cesku/soudce-poslal-zdrave-dite-na-psychiatrii
I v tom usnesení, které dotyčnému soudci pomohlo umístit Terezku na psychiatrii, se píe:
"Vláda ukládá 1. místopředsedovi vlády a ministru práce a sociálních věcí a místopředsedovi vlády a ministru spravedlnosti a) průběně provádět ve smyslu podnětu uvedeného v bodě I tohoto usnesení opatření směřující k zajitění práva dítěte odděleného od jednoho nebo obou rodičů udrovat pravidelné osobní kontakty oběma rodiči, b) informovat do 31. prosince 2004 zmocněnce vlády pro lidská práva a předsedu Rady vlády České republiky pro lidská práva o prováděných opatřeních směřujících k zajitění práva dítěte, odděleného od jednoho nebo obou rodičů, udrovat pravidelné osobní kontakty s oběma rodiči
Jinými slovy: PRÁVO DÍTĚTE, nikoliv povinnost udrovat kontakty s oběma rodiči.
Sakra, jsem natvaná čím dál tím víc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Atlanku jsem přečetla, a je to horí, ne se zdálo. Ten soudce je zvíře. Toho by měly zbavit funkce, toto není normální člověk, ani rodič (má-li dítě) a myslím si, e na psychiatrii patří ON. Take bylo vydáno předběné rozhodnutí, proti kterému se odvolat dá, ale to nemá odkladný účinek (snad si to pamatuji dobře).
Jo, jak za komunizmu. Majetek -dítě seberou HNEd, ale vrátit ho....to přece nelze. JDe tady pouze o zdraví ....a doivotní stres dítěte.....za to bych ho-soudce just zavřela do blázince, kde jsou zaváné případy, at si to tam uije a uvědomí, co provedl.
Kdy to vidím, tak jsem přesvědčena, e souce nenávidí eny a za kadého pádu nadruje muům. Doufám, e mu bude taky jako PRECEDENS vyloučen a zbaven funkce soudce, třeba i práva, vykonávat svou práci právníka. Hoodně pochybuji o jeho duevním zdraví.
Není tady
Ten soudce není normální !!! A prý ne bude nové rozhodnutí, potrvá to minimálně měsíc. To je celá půlka prázdnin. Ani bych se nedivila, kdyby Terezka po tomhle excempore svého "otce" ji zcela nenáviděla a nechtěla se s ním nikdy vidět. Řekl si o to, zmetek ! :-(( A dotyčný soudce by měl být co nejrychleji odvolán. Máme snad v záloze dostatek soudců, pro které bude mít dítě dui.
Není tady
No, udělat to mně, já bych ho skutečně nenáviděla doivotně. Oba, i soudce.
Není tady
Tisková zpráva: http://www.ta-gita.cz/tiskove-zpravy/ne … ychiatrii/
Dopis na hrad jsem ji také poslala, ikdy v trochu jiném znění, ne je tam uvedeno.
" Váený pane prezidente,
prosím, zasaďte se o co nejrychlejí proputění 10-ileté Terezky z psychiatrické léčebny ( http://www.atllanka.estranky.cz/clanky/ … sychiatrii , http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=10495 … &238o= ).
Dítě nesmí trpět za sobeckost jednoho rodiče, který se ani jako rodič nechová a za předpojatost jednoho soudce. Nechcete snad Terezce zničit celé prázdniny a způsobit jí doivotní trauma. Násilnou cestou se láska k někomu jetě nikdy nepřičarovala, je nabíledni, e Terezka za tento krok bude svého otce ji doivotně nenávidět, o podkopání základů důvěry ve státní moc ani nemluvě.
Dítě má právo na styk s oběma rodiči, nikoliv povinnost. A 10-ileté dítě je ji dostatečně zralé, aby samo určilo, která varianta styku (pokud vůbec o tento styk stojí), mu bude vyhovovat.
Prosím, pomozte urychleně Terezce. A nezapomeňte rovně na postih pana soudce Sládka, protoe tohle si nesmí dovolit ádný soudce, to je zlovůle a těké poruení základních práv dítěte !!!
Děkuji a jsem s pozdravem
... "
Snad to pomůe. Ké by, drím Terezce i mamince vechny palce !!!!!!!!
Není tady
No, holky, dala jsem si tu námahu a poslala mail - dopis JK Rowling-sové (zatím jenom agentovi, kterého jsem nala) a zatím jsem dnes o Terezce nepsala, ale v mém přítím dopise, který budu psát-překládat v ji jako příklad přístupu úřadům k právu dítěte velice ráda v nejblií době uvedu. Nemám na ni přímou adresu-mail, ten zháním. A mne ho z Anglie polou....napíu ji VE, co se tady děje. Mám toho plné zuby. Napíu klidně papeovi, prezidentovi USA, vude, vude, vude, za to svinstvo, co se tady naim dětem děje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÁM TOHO PLNÉ ZUBY! Tak my matky se musíme roztrhat a ten hajzl otec nakonec ZASE vyhraje? Ten můj neplatič je hazjl, tak to taky tak napíu.
NE, BOLO TOHO DOS! Teď abych se jetě navíc bála, kdy mne nařídí dát dítě do blázince????
Ne, to tedy ne. Jako dělají z nás dost voly, ale co je moc je moc. Kdy si někdo nevidí dál ne na nos, soudce - nesoudce, ani soudcovská moc není bezbřehá. A někdo stop musí a postavit se taky musí.
Napsala jsem dnes ministrovi připomínky k novému- připravovanému trestnímu zákonu, pravda, to bylo orientované na tresty za neplacení výivného.
Ale v tom dopise pro Joan bude taky vechno, o výivném, o tom, jak úřady odebírají děti a z jakých směných důvodů, o Terezce!!!! a o jiných. VECHNO o politicích...vechnooooooooooooo
Není tady