|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
to ja prave taky nechapu, zrovna tyhle 2 kamaradky jeste po vanocich fnukaly, ze nemuzou chodit s detma ani na plavani, ze je to drahe a druha rikala, ze leasing na auto jim musi platit tchyne a ted najednou stavi barak a k zadne zmene v zamestnani nedoslo.......jenze banka pujci kazdemu, bracha se informoval na hypoteku a maximum, co by mu dali by bylo, ze by mu zbylo 14 Kc z vejplaty.......banka ma hypoteku zajistenou nemovistosti...
holky a vy zvladate jeste neco usetrit???

Není tady
Tohle všechno taky závisí na tom, jak je kdo zvyklý na určitý "životní standart" - někdo si bez letní dovolené v cizině, zimní na horách, večeří v restauracích atd. nedokáže představit spokojený život, ale spousta lidí dokáže dobře žít i bez toho. Já bych se s platem manžela kolem 20 tis. MD nebála - je pravda co už tu taky někdo psal, že malé děti nemají až tak vysoké fin. nároky, a když vyrostou tak přibyde zase druhý plat. Když už ale dětí chodí do školy - jezdí do školy v přírodě, na výlety, na lyžák, chtějí mobil, MP3, PC apod. je to horší. Potěšilo mě že se dají zvládnou děti na VŠ i s nízkým platem - z toho já mám do budoucna trochu obavu.
Není tady
keny mně to připadá že kolega Tvého muže je kecal. Prostě frajer.
Mně je 54 jsem státní zaměstnanec, VŠ, vyvojář IT mám 20 čistého a připadám si bohatá. Výdavky normální bez dětí. Syn layouter u podnikatele šš 28 let 15 tis čistého noční nedělá ani směny ne a připadá si také celkem bohatý. Bez dětí bydlíme spolu (zatím).
Já občas Dělám noc občas víkend když podcením vynalézavost mých soudních koček-typovaček a databáze není úplně blbuvzorná ale to si naordinuji pouze já.
Není tady
Keny, pokud budeš přemýšlet pořád o tom, co ti kdo povídá, klepne tě. Žijte si svůj život a kašlete na ostatní. Tvůj muž dostuduje a třeba si najde jinou práci a třeba taky ne. V zaměstnání člověk tráví hodně času a měl by tam být i spokojený a nechodit do práce jen kvůli penězům. To si může sehnat šlapky, které na něj budou dělat a bude mít víc. A co z toho? peníze nejsou všechno a vy máte život před sebou. Takoví kamarádí, kteří se chlubí výdělkem jsou nejlepší. Hlavu vzhůru, úsměv a žijte si podle svého.
Není tady
me stve jina vec, jsem personalistka v agenture, takze mam platy i nabidky pod palcem. Kluk, 18, absolvent, vyuceny bez jazyku, CNC soustruhar, nastupni plat 23000. Pan, VS, 4 jazyky, praxe 10 letm, marketing, nastupni plat 25000. Pani, VS(3krat v ruznych oborech), 2 jazyky, zhava po praci, ochotna jezdit denne 100 km, praxe 20 let, vyborna povahove, ochotna- nesezene praci. duvod- je stara. je to hnus:(
Není tady
No a nakonec - nabídka platu ještě nemusí znamenat jistotu platu. Totiž když ptáčka lapají pěkně mu zpívají a sliby chyby. Takže to že se člověk někdy sbalí a odchází za "lepším" ještě nemusí znamenat že si polepší.
Není tady
máme s manželem a dětmi cca 32tis. dohromady a nestěžujeme si. Platíme z toho 6tis. hypotéku a ještě ušetříme.
Myslím že nástupní plat 21 tis.+ mateřská k tomu, je pro začínající rodinu velmi slušný začátek.
Spousta lidí, hlavně žen, nedosáhne na mzdu ani 10tis.
Není tady
souhlasim s cirrusou, vzdycky jsem dostala za ukol vytridit zivotopisy starsich lidi a dat je sekretarce, ze jim ma napsat, ze nevyhovuji danym kriteriim - muzete mit praxe a znalosti kolik chcete, ale pokud jsou to nizsi pozice, tak prd sezenete a pokud je vam pres 50 let, tak to je katastrofa, to se sehnat neco leda tak ve statni sprave (pokud mate kliku a znamosti)

Není tady
Pracuji v podniku jako delnice na montazi mam 12 000 cisteho +2100 alimenty a 1250 pridavky na deti.Deti ve veku 16 a 14 let.Ja vim neni to na zadne vyskakovani,ale bylo hur,kdyz jsem pracovala pred 2 roky jako sicka za 6500 +4500socialka.Alimenty zadne v te dobe mi 3 roky neplatil.Presto jsem detem kazdy rok usetrila na letni tabor ktery pro jednoho stal 2500.Dnes si to ani nedovedu predstavit jak jsem to mohla usetrit a verte,ze me nikdo nepodporoval deti od babicky ani od dedecka nedostali nikdy nic ani darek k narozeninam.
Není tady
Ahojky tak vás tu pročítám a tak bych se chtěla mít. Já jsem po druhé na mateřské a mám 8500,- můj přítel dělá na směny a má 14-15000,-Bydlíme v pronájmu za 6 tis.a skoro 10tis. platíme pujčky+jeho výživné.Takže žádný med.Ale já nehodlám naplákat takže jsem si našla přivýdělek (prodej bytové kosmetiky a pracích prášků....) a i když to chvilku trvalo tak už za dva měsíce mám celkem slušný okruh zákazníků a tudíž i pár tisíc domů.Pokud se mi takhle bude dařit dál tak budu mít stabilní příjem a nebudu si muset hledat práci za almužnu. Prostě se člověk nesmí bát udělat něco pro to aby se měl lépe.Samo to z nebe nikomu nespadne.
Není tady

Lidi budte radi co mate a zemate vubec moznost si nejak vydelat,ono kdyz musi mit nekdo nejnovejsi model mobila,auto,umely nechty a kazdej den maso na jidlo,tak to ta 20citka asi nestaci.Lidi chudaci v Africe nemaji vodu,jidlo,kazdy den umre 30 tisic deti na hlad a nemoci a vy mate moznost platit hypoteky a ruzne jine blbosti a jeste si stezujete!Radeji vsishni se snazte setrit elektrinou a vodou,aby mela nastavajici generace take neco ze zivota.Kdyz to vidim,jak nekdo necha teci vodu a o toho si cisti zuby ,tak bych takovy lidi bicovala
Není tady
mikuelini napsal(a):
Lidi budte radi co mate a zemate vubec moznost si nejak vydelat,ono kdyz musi mit nekdo nejnovejsi model mobila,auto,umely nechty a kazdej den maso na jidlo,tak to ta 20citka asi nestaci.Lidi chudaci v Africe nemaji vodu,jidlo,kazdy den umre 30 tisic deti na hlad a nemoci a vy mate moznost platit hypoteky a ruzne jine blbosti a jeste si stezujete!Radeji vsishni se snazte setrit elektrinou a vodou,aby mela nastavajici generace take neco ze zivota.Kdyz to vidim,jak nekdo necha teci vodu a o toho si cisti zuby ,tak bych takovy lidi bicovala
A já bych bičovala Čechy, kteří neumí česky.

Co Ty kravo Yellow,neumis cist cesky?
Není tady
mikuelini napsal(a):
No tak děvčata, bez urážek!
Není tady

mikuelini napsal(a):
Beruško, co trochu kultivovanější vyjadřování, máš plnou pusinku soucitnosti a vzápětí se chováš jako hulvát.
Já bych nebičovala nikoho, ani tebe za tvoji nevychovanost.
Upravil(a) Modroočka (7. 10. 2007 8:19)
Není tady
mikuelini napsal(a):

Není tady

mikuelini napsal(a):

Není tady
Mikuelini vypadala velice soucitně a takhle to zazdí...... 
Není tady
mikuelini napsal(a):
Tak to cumim 

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Co cumite ,jako proc ?
Není tady
balonek napsal(a):
Mikuelini vypadala velice soucitně a takhle to zazdí......
možná je schizofrenik 
Není tady

jste vsechny tak blbe nebo co ?Asi slepice,co posluhuji chlapum a delaj jim matraci zadarmo...
Není tady
mikuelini napsal(a):
jste vsechny tak blbe nebo co ?Asi slepice,co posluhuji chlapum a delaj jim matraci zadarmo...
Cože?!!! Tak tohle snad nemyslíš vážně! 
Není tady
mikuelini napsal(a):
Holky ne, to jenom já 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi.zkousim reakce a jedina Ty ,to beres s usmevem.Proc se hned rozcilovat?Jinak ,jedna moje kamaradka si chtela koupit jeans a ptala se sveho manzela ,jestli si je muze koupit...To jsem byla zase zdesena ja a navic jeste nechapu ,jak muze nektera brat antikonc.pilulky´jen pro to,ze pry jejimu manzilkovi je kondom pod uroven...
Není tady