29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se mi situace trochu vyřešila, ten princ, kterého mám daleko od sebe je ještě dál..pracovně odjel na 2 měsíce do ciziny a možná je to tak lepší...aspoň si srovnáme v hlavě, jestli na sebe vydržíme čekat a uděláme vše pro to být spolu nebo jestli se vše přeruší..
Není tady
Vzdalenost nehraje az tak velkou roli a znam to ze sve zkusenosti. Bydlim v zahranici a uz jsem par vztahu mela i na dalku.. nektery ztroskotali, ale nebylo to kvuli tomu ze bychom bydleli daleko. V dnesni moderni dobe, kdy uz se nemusi dopravovat posta na oslovi, je to mnohem jednoduzsi. Sednes do auta nebo letadla a za hodku nebo dve jses tam kde chces byt.. bez problemu. Pokud to teda neni v Australii nebo tak
Není tady
Vztah na dálku by nebyl nic pro mně, obdivuju ty, co to zvládnou
Není tady
Já bych asi vztah na dálku zvládla, ale on ne...chce mě mít u sebe a ne se pořád loučit...
A má pravdu...
Není tady
No právě....má pravdu....
Není tady
Ale to ještě neznamená, že mám všechno vzdát..
Není tady
to asi ne, ale řešit to něják budeš muset...
Není tady
fishmisty napsal(a):
Já bych asi vztah na dálku zvládla, ale on ne...chce mě mít u sebe a ne se pořád loučit...
A má pravdu...
Neexistuje pravda alebo nepravda, existuje riešenie, ktoré vyhovuje len jednému, obidvom, alebo ani jednému... Najhoršia je možnosť b, ...
Není tady
Moc ráda bych se k tomuto příspěvku vyjádřila, mám za sebou to samé, vzdala jsem to a po půl roce za mnou ten dotyčný jede...i přesto že jsme zůstali jen na mailech a telefonátech, nedokázal se ani jeden z nás odpoutat..víme, že vztah z toho nebude, jsme od sebe daleko, ale po dnešních slovech, že za mnou jede 300km jen aby mě viděl, jsem se posadila na zadek..
Přijde mi to nádherné a romantocké, chlap a chování jak z jiné planety, ale škoda jen, že to zůstane na kamarádské úrovni..
Není tady
Torisa....a ty si opravdu myslíš,že to zůstane jen na kamarádské úrovni??? Vždyť tě třeba stále miluje..
Není tady
Nemyslím, vím...je spousta překážek, které nejde přeskočit..
Není tady
Pokud spolu mate byt, tak budete.
Není tady
K tomuto tématu asi tohle...
Bývalý se dva měsíce po odchodu z domu zaláskoval do paní, se kterou se znali už dřív z pracovních seminářů (2-3x ročně).
Tedy dva měsíce po jeho odchodu z domu se znovu viděli na exkurzi. Ještě ten večer si dali rande na slavnostech v naší vesnici (prý ve vší počestnosti) a přišel spát totálně opilý ke mně domů. V průběhu dalších dvou měsíců se viděli cca 4x o víkendu. Tedy viděli se celkem 5x, "chodili" spolu dva měsíce.
Ona dala výpověď v práci, přestěhovala se za ním 100 km, sehnala si práci v jeho městě, pronajali si byt, teď pracuje s ním i na jednom úřadě. Oba všude tvrdili, že ten druhý je ten pravý, že takového partnera celý život hledali, vrkali jako holubičky.
Mně to přišlo hodně narychlo, já bych něco takového neudělala, v tomhle jsem hodně opatrná. Ale to bude tím, že jsem už matkou, bez dětí bych možná klidně řekla "jdi do toho" - o co vlastně jde, že?
Já osobně bych dala přednost spíš po nějakou dobu vztahu na dálku.
Výsledek je ten, že spolu bydlí už víc, než rok. Ona zřejmě nic netuší, ale bývalý si chodí ke mně postěžovat, že není vůbec spokojený a šťastný, že nemá radost z toho, že pracují na jednom patře, že si to všechno představoval jinak, že není taková, jako se mu zdála být na začátku, že si neuvědomil, že mu některé její vlastnosti budou tak vadit atd. Dokonce řeší návrat ke mně. Odcházet od ní však přesto zatím nehodlá.
Všechno je vlastně v pohodě, protože byli oba "sami" a ona se nebála hledat si jinou práci. Bývalý by za ní nikdy neodešel. Ale skončit může takový rychlovztah jakkoli, ne vždy happyendem. Hlavně proto, že ti dva se vlastně vůbec neznali a nevěděli, co od sebe čekat.
Ale bylo by moc krásné, kdyby vám to vyšlo... Moc přeju!
Jo, včera bývalý konstatoval, že vlastně vůbec neví, proč do toho šel tak po hlavě, že podruhé už by to neudělal... Asi po čtyřicítce začíná dospívat a dostávat rozum - ale říká se kdoví jestli...
Ale vy dva jste mladí, bez závazků, máte všechno před sebou - tak proč to nezkusit? Třeba je opravdu ten pravý. Láska je krásná... tak si ji užívej jakkoli, na dálku i zblízka
Prý, zda Má cenu bojovat?.... já myslel, že půjde o nějakou sokyni, a ono zatím o blbých 120km...
ČAS prověří každý vztah, a je jedno, zda jeden či druhý dojíždí, nebo zda pracují oba dva na jednom
pracovišti (- tady hrozí mnohem dřív "ponorka"... ;o)
Po čase to první okouzlení malinko vyvane a začnete se mnohem víc zabývat tím, zda se shodnete
v sexuální frekvenci, zda vám navzájem vyhovuje výše příjmů toho druhého, přístup k problémům,
k rodičům a sourozencům jednoho i druhého, k plánování společných aktivit a ochotě jejich prožívání,
atd.
Upravil(a) Slavek17 (14. 1. 2008 11:19)
Není tady
Tak mám závěr..
V listopadu se za mnou chystal, já to měla nabité, tak jsem mu vysvětlovala, že nemůžu v sobotu na celé odpoledne někam zmizet...ale nakonec jsme se dohodli.
Volal mi ještě v pátek večer, domluvili jsme, že tu bude do oběda..
Čekala jsem na domluveném místě, zkracovala jsem si čas s kamarádkou.. neozval se, tak jsem mu volala, zda je v pořádku...zvedl mi tel až napodruhé s tím, že teprv vstává, jelikož e večer připil a že se chystá na cestu, takže dorazí za dvě až tři hodiny..
vyjádřila jsem se k tomu se slovy, že vlastnost, která mi opravdu vadí, je nespolehlivost a položila tel, čímž jsem i ukončila veškerý kontakt..
myslím, že kdyby mu na mě opravdu záleželo, dopadlo vše jinak..
Jinak už můžu říct, že kartářka se trefila, když mi řekla, že se situace nás dvou vyřeší bez toho, abych se jakkoli trápila nad tím, co dál...
Není tady
Toriso, 300 km je opravdu docela dost ...My jsme byli 60km a rok jsme se vídali jen o víkendech vlastně do doby než jsme spolu začali žít a já se přestěhovala za ním...
Uvidíš sama, třeba tě překvapí a objeví se, ale možná je to takhle lepší a trvalý vztah by z toho asi nebyl, když byste se nevídali ....
Není tady