29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky...
minulý víkend jsem byla na dámské jízdě na chajdě...v pátek jsme zarazily na disku a paráda...potkala jsem tam člověka, který mi padl na první pohled..sebrala jsem odvahu a šla za ním..padla fráze, zda nemá číslo na taxi a po jeho úsměvu jsem pochopila, že mi to moc nevyšlo, ale chytil se a já se dozvěděla v tom dlouhém rozhovoru, že mě viděl odpoledne v hospodě, hypnotizoval mě jako blázen a já neregistrovala..
Nemohli jsme se od sebe odpoutat...šel mě vyprovodit na chatu, asi 4km a bylo to super...možná jsem si toho tolik ani s nikým nikdy neřekla...
Druhý den odjel na druhou stranu republiky, ale večer už byl zase u mě...holky mě propustili a strávila jsem s ním nádherné chvíle... Nic po mě nechtěl...stačilo mu obejmutí a a sem tam pusina... když jsem se ho později ptala, jak je možné, že po mě ani nic nechtěl...odpověděl..:ale chtěl...chtěl jsem být s Tebou..
Loučení bylo šílené, ale pořád jsem byla ještě nabuzená štěstím...
Je to týden...asi se zamiloval...proběhly krásné sms...maily..telefonáty..jsem jak blázínek..
Ale i tak přišel den, kdy jsme si oba uvědomili, že jsme od sebe 120km, je nám okolo pětadvaceti a máme každý svůj rozjetý život..
Tenhle víkend za ním jedu...jen tak si to vyříkat do očí...vrátit se na ta místa...i když vím, že po odjezdu budou dvě zlomená srdce navíc...
Přijde mi strašně nespravedlivé zahazovat lásku jen kvůli vzdálenosti, ale vztah na dálku asi nedokážem ani jeden...
Co s tím?...vše tu nechat a jít za ním...za člověkem, se kterým je mi kouzelně, ale v podstatě ho neznám...
Nebo mu dát poslední sbohem a doufat, že se někdy ještě uvidíme ač jen jako kamarádi?
Měl prý sen...jak jsme se poznali...ale konec byl šťastný...láska vyšla..jako v dívčím románku...bylo by to krásné...jen se nebát procitnutí...odchodu...vstupu do reality..
Není tady
Milá zlatá vztah na dálku zvládnete pokud jste opravdu silně zamilovaní. Nejdřív se sním,ale trošku víc poznej, než se do něčeho pustíš. Věř mi, že někdy vzdálenost lásku posílí,alae někdy ji i zabije. Záleží na vás jak to budete cítím. Kolik je Ti let??
Není tady
25....on je o rok starší...
Mám tu super práci...nechce se mi to opouštět...on to samé...ale to je rozum...hlas srdce napovídá jinak..
Není tady
fishmisty napsal(a):
25....on je o rok starší...
Mám tu super práci...nechce se mi to opouštět...on to samé...ale to je rozum...hlas srdce napovídá jinak..
Neznáte se dlouho, neopuštěla bych práci, rodinu a ani přátele, dej tomu čas a uvidíš jak se vše vyvine. Nic neuspěchej mohla by jsi litovat a trpět. Promluvte si poznejte se a uvidíš. Hlavně se netrap a začněte to nějak řešit nebo se utrápíte oba dva, hm ?
Není tady
Nějak řešit...to je přesně to, co nevíme...
vyjíždí kolikrát io na víkendy pryč...já to mám taky s prací divoké... i když dělám v kanclu, stane se, že musím o víkendu do práce...a vidět se jednou za 14 dní..to by nás asi utrápilo....ale jiné řešení asi neeistuje...buď to zkusit aspoň takhle nebo úplně zabalit...
Není tady
Nevzdávej to, 120 km není nepřekonatelných... pokud jste se do sebe opravdu tak zamilovali, tak přece neni jiné východisko, než vztah na dálku a vídání se o víkendech, ne? Byla by to škoda, alespoň se o to pokuste.
Není tady
A proč to MUSÍTE vyřešit???Proč musíte mít jasno a nalinkováno?Jste mladí,proč si tedy neužívat zatím lásky a ostatní se uvidí časem?Vždyť,když se budete chtít vidět,tak to je hodinka,možná hodina a půl cesty autem.Co to dneska je?Já bych to tedy nezahazovala.Ani jeho,ani lásku,ale ani svůj život a práci.Zatím bych si volala,psala,když to půjde volné chvíle se snažila strávit spolu.Dál se uvidí.Kde je psáno,že třeba za půlroku mu někdo nenabídne práci v místě kde ty bydlíš nebo tobě tam?
Paaanecku, vsak 120km nie je ziadna vzdialenost..keby si napisala ze 1200km, tak to pochopim.....
Zi a nemysli stale, lebo ti vsetko pekne utecie.
Není tady
fishmisty, jestli máš tu odvahu, seber se a upaluj! Třeba ujedeš, třeba se spálíš...., ale kdyby to mělo "vyjít" a tys to neudělala, do smrti (nebo aspoň hodně dlouho) si to budeš vyčítat a pochybovat a uvažovat, co by - kdyby...?! Jestli máš "zázemí" a tím pádem i možnost, kam se vrátit, jdi a nemudruj...
On se život skládá z toho, co uděláme, né z toho, co jsme neudělali, i když jsme mohli a na omyly, máš ve svém věku právo a hlavně - sílu! Žij tak, jak to cítíš, abys jednou v důchodu nemusela litovat!
Jestli něco umíš, tak se v práci neztratíš a jestli ne? Je to "koneckonců" taky zkušenost... Hlavně se neboj!
Není tady
Já bych to,ale také neřešila.Proč se nechcete lépe poznat,znáte se krátce...Myslím ,že zamilovaní dva lidé,opravdu zamilovaní zvládnou vše...Uvidíš za čas jestli bez něj můžeš být a nebo né...Pak už se rozhodně nikoho ptát nebudeš a uděláš si to podle svého...Přeji hodně štěstí...
Není tady
...
Upravil(a) Slvinka (7. 6. 2010 19:33)
Není tady
Jééééžiš hoky, vy jste usedlý! Teď se bude kontrolovat a spolíhat na jistotu a umře, jako "stará panna"... Ba ne, kecám!
Ale zkusit by to měla, nebo né?!
Aspoň já bych do toho šla. Ať už "zusmo", nebo po hlavě, ale kdybych potkala "chasníka", kterej by se mnou "takhle zacloumal"
, tak bych to nenechala, jen tak....
Co když je to on s velkým Ó? Takových se moc za život nepotkává...
Není tady
Pokud je Ti s ním pěkně, proč to kazit? Na to ničení budete mít ještě tolik času! Vždyť 120 kiláků, co to je? Já mám tchýni 150 a stejně jí tu mám furt! Navíc, častokrát risk JE zisk, ne? Neutíkej!
Není tady
fishmisty: Když jsem dočetla Tvůj úvodní dotaz, ouplně mi zabušilo (více srdce... něco skoro stejného právě řeším... U mě je to umocněno o to, že se mi to stalo loni... a zadupala jsem to... A o víkendu jsme se viděli po roce... a bum! Byli to snad nejhezčí chvíle jaké jsem za dlouhou dobu zažila.
A teď jsem doma, on na druhé straně republiky... Taky nevím, co s tím, jsem z toho přejetá... Problém je to. Žijeme oba s rodiči, já navíc s těžce psychicky nemocným otcem, který nezvládá cizí lidi v bytě- natožpak na noc, natožpak na víkend... a ještě k tomu vesměs neznámé... A já osobně nerada narušuju někomu soukromí... tím, že bych u nich přebývala naruším jejich standard, ne jemu, ale jeho rodičům ano. Je to nepříjemné...
Vím jistě, že on by se do Prahy (kde bydlím) stěhovat ani za mák nechtěl... a já tam k nim taky ne... (jistě, tohle je předčasné, ale i tak...)
Auto nemám, on taky ne...
Už jednou jsem to na dálku zkusila a bylo to poťachťané. Člověk je někdy znaven a nechce se daleko plahočit, když dostaneš ráno chuť jít se projít, něco podniknout, je daleko... vztah s účtem za telefon a jízdenky... hlavně je to smutné, stálé loučení, zklamání... kupí se to... Chápu, vždy je to jiné...
Mám mnoho známých, kteří spolu chodí a ona je uplně z jihu, on naopak z nejsevernějšího cípu země... a jde to. Mám kamarádku, která má 5let přítele ve Spojených státech a sama je z Prahy...
Upravil(a) TamtaOna (26. 6. 2007 13:31)
Není tady
Určitě to musíte zkusit. Lepší se vídat třeba jen jednou za 14 dní než vůbec, ne?A jestli vám to bude klapat, tak bych práci neřešila a šla za ním. Dobrý místo tě štastnou neuděla, ale láska jooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
lulu24 -
Co na tom, že se třeba po pár měsících ukáže, že je to "šlengr"? Ale dokud se to nezkusí, tak se to nepozná a kdo se bojí zariskovat, má prd!
Není tady
Hellga, lulu24: Jo, holky, máte recht- vím to a sama si to říkám... je lepší padnout v bitvě než utéct před jejím začátkem... Taky jsem to nesčetněkrát radila... Sama jsem skvělý teoretik, ale prd praktik. Nechám to volně plout a uvidíme... Loni jsem to zakopala a bylo mi to moc líto..., tenhle rok bych to už ale nedokázala, přeci jen, mám ho teď daleko radši a tak nějak jsme si blíž Uf
Není tady
Já bych se krásnému vztahu i na dálku nebránila, nechala bych to plynout..., ale není na zpřetrhání všech svazků (práce)a stěhování se poněkud brzo!!??
Není tady
Wiki: Nic zpřetrhávat nehodlám... na to je dost času, taky to může být jen prosté zamilování, které by časem ukázalo nedostatky (klasika)...
Mám takovou schopnost nalézat na komplikovanějších záležitost další a další zádrhely... abych si pak usnadnila a obhájila svůj úprk.
Není tady
co blbneš? 120km - co to je? V pohodě se můžete vídat, poznávat, dát tomu čas...a pak uvidíte! Nikam nespěchej, užívej si to, dejte si čas. Když se chce, všechno se dá vyřešit, i vzdálenost.
Není tady
TamtaOna napsal(a):
Wiki: Nic zpřetrhávat nehodlám... na to je dost času, taky to může být jen prosté zamilování, které by časem ukázalo nedostatky (klasika)...
Mám takovou schopnost nalézat na komplikovanějších záležitost další a další zádrhely...abych si pak usnadnila a obhájila svůj úprk.
Tamtiku - promiň - já jsem psala odpověď pro rybku - znají se asi týdny...ty jsi psala po roce - ale to je taky předčasné...
Bazalka to tam vystihla přesně
Není tady
Wiki- ono jsme se poznali loni, ale tak jakože jsme ani nevěděli, jak se jmenujeme... jen jsme se na sebe usmívali a zdravili se (což bylo jeden den, kdy jsme byli na stejném místě)... Pak jsem se do toho zabrala a nějak se mi podařilo najít k němu cestu... (klasika: kamarádka má kamarádku, která chodí s jeho kamarádem...blabla ... Vypadlo z toho, že on shání můj kontakt taky a tak k němu byl poslán... psali jsme si, párkrát za mnou přijel. Ale měla jsem toho loni hrozně moc, takže se to nějak stoplo...
A o víkendu jsem ho viděla (už předtím psal, že se na mě téší)... Já na něj taky, ale bála jsem se toho setkání. ... Teď jsme se ale už znali, takže jsme byli v užším kontaktu... Krásný sobotní večer, oheň, mýtina u lesa, deka a hvězdy Bylo to naprosto úžasné (ve vší počestnosti
) ...
Není tady
Myslím, že bych to měla nechat osudu, pokud spolu máme být, tak se třeba za pár let potkáme a bude všechno snadnější..
Není tady
žádný takový fishmisty!!!! jestli uvažuješ takhle, tak to mezi váma asi nebude tak žhavý, jak popisuješ.. Jdi do toho, neboj se překážek!
Není tady