6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no takze si mam koupit jeste ten druhy druh excipialu......no ten fenistil davam ..ale doktorka mi napsala 3 kapky dvakrat dene,ale maly vazi 7,5 kg....takze mu mam dat ted na spani 7 kapek?
Není tady
Nám ten hydrolotio opravdu pomohl, je na vodní bázi, ne olejové, take neuzavírá póry a dětská kůička ho dobře snáí. Bez předpisu je za cca 111 Kč, jinak na předpis cca 11 Kč. Klidně bych malýmu na noc těch 7 kapiček dala - kdy si to vezme, tak je to pomalu to samý jako 2 x denně 3 kapky...asi co dr, to jiná rada - nám tohle dávkování poradila koařka. No vyzkouej a zítra poreferuj.
Není tady
tak jdu zas otravovat
holky co kureci vyvar se zeleninou to by nemelo vadit,ze?dneska jsem si uvarila,aby mal maly vyzivny mlicko.....jinak znama mi rikala,ze jeji syn ma taky atopak a pry nemuze cokoladu,ale bila mu pry nevadi........ale me se to nezda je to z mleka,neee?
jinak malemu jsem vcera dala tech 7 kapek a spal jak zabitej
Není tady
nene, kuřecí vývar je v poho:D
U tý čokolády je to spí reakce na kakao - velký alergen a bílá čokoláda asi kakaa moc v sobě nemá... Jen cukr, suený mlíko a spoustu EEE
U naeho Adama bezmléčná strava neměla ádný vliv na ekzém. Myslím, e u něj to byly hlavně ořechy, káva, čokoláda a cukr.
Není tady
Joli, je to jak píe Gia - u čoko je hlavní alergen kakao, co v bílé čokoce obsaeno není...ale dalím alergenem, který je v čoko jsou ořechy, zejména araídy...
Není tady
holky jsem hloupa ja si dala vcera bilou cokosku,chtela jsem to zkusit...protoze ja jsem bez cokolady uplne vyrizena.....no a malej mi zas zflekovatel,uz nechci sladky ani videt ach joooo,ted se zato nesnasim..... no jinak jsem dnes byla na te kozi farme,tak jsem si koupila syry jsou dobry mnam,mnam...zitra odjizdim na dovcu do jiznich cech,tak doufam,ze nam vse´m ten cerstvy vzduch prospeje....
no a budu si muset porisit fackovac,abych nemela chut natu cokoladu...... nejhorsi je,ze mala porad ty cokolady dostava od babicek a tak a tak to tady lezi a vola...snes si me osklivy cokolady
Není tady
jolko: v bile cokolade je kakaove maslo(je svetle), takze pokud je alergie na kakako, je to take u bile cokolady
Není tady