|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky chtěla jsem se zeptat co používáte na odlíčení.Koupila jsem si novou řasenku voděodolná a opravdu je,že ji nemohu umýt ničím.Díky za rady 
Není tady
používám dětský olejíček
Není tady
Já kupuju odličovač očí od L Oreál, malá zelená plastová lahvička , tampónek namočím, přiložím na řasy, nechám chvilku působit a stáhnu směrem dolů a je to. Je dobré to napřed na řasy přiložit a nechat tomu chviličku aby to tu řasenku rozpustilo. Pak se opravdu lehce stáhne.
Odličovací mléka mi nepřijdou na řasy moc vhodná, jsou spíš na odstranění make-upu z obličeje...
Upravil(a) Bety (25. 6. 2007 12:35)
Není tady

Janila mám citlivé oči... Zkusila jsem si koupit čistící gel od Garnier-Essentials,je i osvěžující.....a nebo čistící ple´tové ubrousky Balea(mají hodně druhů) a jenom v drogerii Dm...
Upravil(a) sisi21 (25. 6. 2007 21:18)
Není tady
Já používám od Yves Rocher odličovač očí s chrpou je takový dvousložkový, modro-průhledný. V akci se dá sehnat za 119, jinak stojí 199-. Ale je výborný, nepálí a hned vše odlíčí. a dokonce dlouho vydrží 
Upravil(a) Lenny (27. 6. 2007 19:22)
Není tady