1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dárek, co jiného, zatím! A má radost a motivaci.
Není tady
Záleí na stáří dítka, kadopádně určitě si nějakou slávu zaslouí. Bud nějaký dárek, nebo si aspon jen tak sednout na zmrzku v cukrárně a nebo korunky.
Není tady
Peníze nedávám, to dávají babičky. Meního pochválím a koupíme třeba zmrzku a starího netřeba chválit, protoe bude dělat opravky z fyziky. U se těím na prázdniny.
Není tady
Tak já mám 12-ti letého jedničkáře, take dáváme penízky i nějakou dobrotu a zvyujeme kapesné...
Není tady
Jo,holky, a co kdy vysvědčení není nic moc? A třeba druhé dítko má jedničky? Odliit? Nebo nadělovat stejně?
Není tady
A u je vysvědčení jakékoliv, u naeho mladího no - mohlo by být hůře a starí bude dělat asi opravky, tak si myslím, e by se měly ty děti něčím namotivovat.
Naim dětem stačí návtěva Mekáče a jsou spokojení. Tak uvidíme, jak to bude letos, ale vím, e je to moje i takova výchova, kterou jsme asi nezvládli na 1 tak proč děti teď za to trestat, e??
Jo a malý penízek děti určitě potěí
Upravil(a) Kuricka (25. 6. 2007 16:54)
Není tady
My máme s vysvědčením věčný problém: Děti (12 a 11) dostanou knihu, bez ohledu na známky, moná nějaký mls. Na večeři chodíme do KFC , letos to raději vyměním za kino. Od dědy (pokud nezapomene) děti dostanou nějaké korunky, 50 nebo 100 Kč. Jene: Synovi (11) je to pořád málo, zatím se učí na samé jedničky. Tvrdí, e kamrádi dostanou klidně i tři tisíce - po 1000 od rodičů a obou prarodičů a učí se přitom na trojky. Nemůe nám zapomenout ani to, e přijímací zkouky na gymnázium udělat jako úplně první (asi ze stovky dětí) a dostal "pouze" dort a pár hodin hraní na počítači (pro vysvětlení: počítač se snaíme omezovat, pro nás je to hlavně pracovní prostředek). Kamarád měl prý za zkouky slíbený play station (kamaráda nevzali). Přiznám se, e mě to mrzí, ale takové drahé dárky a peníze za učení mi připadají pratěné. Jaké máte kdo zkuenosti? Opravdu jsou dnes tisícovky běnou odměnou za vysvědčení?
Není tady
Ne, já jako samoivitelka na drahé dárky nemám. Ale dítě muselo pochopit, e se učí pro sebe, ne pro mne.
Pravda, letos jsem ji předem koupila kolo(od ruky) s tím, e a u na vysvědčení nic nečeká, e to má zato.
Ale stejně ji překvapím, dostane dětský časopis, na který běně nemám (stál nad 50 czk) a jetě jedno DVD s programem na učení psaní vemi deseti. Slíbila jsem ji to, e ji to naučím. Chodí do 4 třídy. Jinak by ji radost udělal McDonald, co normálně odmítám, nebo časopis Wich...nebo Barbie. Loni dostala nádhernou kníku (té si váí).
Nebo jsem v minulosti nabízela jídlo v restauraci..kde chce (to byla čína nebo Jarmark), cukrárna ji nebere, oblíbené zákusky ano. Anebo jenom prostě nabídnu sebe a svůj čas, e teď jsem tam jenom pro ní a budeme dělat, co chce.
Peníze dostane od mé kamarádky(třeba 100).
Zvýené kapesné do dalího ročníku je domluveno. Myslím, e jsem ji slíbila 50 czk na týden. Letos to bylo 40.
Drahé dárky neuznávám, vysoké sumy taky ne. I kdybych nato měla!
Není tady
Mám druhačku, tak to bude teprve podruhé,ale vloni se holce moc líbilo, e jsem ji vzala hnedka v devět ze koly (vzala jsem si dovču) a ly jsem si sednout na zmrzlinu. Teď ji vezmeme i s Adamam taky na zmrzku Dáreček pojímáme symbolicky, nějaký časopis, fixky nebo samolepky .... něco v tom stylu. Penízky dávají babičky, asi tak 100,-. Jinak kapesné má 20,- Kč týdně, myslím, e do třetí třídy to necháme stejně.
Není tady
Já dávám za vysvědčení taky korunky. Kolem 100-200kč.Dcera dostávala 50-100kč a syn má lepí tak dostává 200kč. Jinak je běné,e si děti závidí peníze..není jim jasný proč ten má 1000 a ten 500...Pamatuji,kdy jezdili na kolu v přírodě ,dávala jsem svým dětem tak 300-500kč a spoluáci měli třeba 1000-2000kč...(na týden)...
Upravil(a) sisi21 (27. 6. 2007 7:26)
Není tady
Ahojky, my tedy dáváme hračky, protoe ty pobaví - kupujeme tady - dáváme třeba výbavu do kuchyňky nebo tak:-)
reklama
Není tady
spam, spam--- u mě neba
Není tady