Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 14. 9. 2007 10:29

sisa
♥♥-----
Místo: brno

Re: Jak poznam,ze me dite kouri marihuanu?

ano pracuji s mladýma lidma, kteří bud experimentují nebo pravidelně užívají drogu, nebo marihuanu a je to také hodně individuální a u mě možná už i deformovaný pohled na určitý vzorek populace. Netvrdím, že to tak je vždy. Ale pokud je to užívání masívní tj. každodenní, tak rozhodně není bez následků ani u trávy. Asi to taky vyzkouším pokud by to mělo vliv na lepší pamě tak budu hulit taky protože mám "Hosipa". Ale nechutná mi to smrdí mě to big_smile va

Není tady

#27 14. 9. 2007 19:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

sisa: dcera se mi rapidně měnila před očima, takže toho, že se něco děje by si všiml i hluchej, slepej a blbej sad Byla v posledním ročníku základky a hulila téměř denné. Navíc - protože šla o rok dřív - jí bylo teprve čtrnáct.
Absolutně vypatlaná, absence ve škole, známky příšerný. Nikdy předtím jsem ji nebila, ale jednou ve mě bouchly saze a když si na mě otevřela ústa, skočila jsem po ní a seřezala ji tak strašně, až mě bolely obě ruce.
No nic, nebudu otvírat starou skříň s kostlivci big_smile
sisa: ty jsi taky dobrej terapeut - abys mohla něco odsuzovat, musíš si to taky vyzkoušet, viď big_smile ???

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 15. 9. 2007 21:09

Maya.82
Host

Kiara napsal(a):

sisa: ty jsi taky dobrej terapeut - abys mohla něco odsuzovat, musíš si to taky vyzkoušet, viď big_smile ???

Tak to je dobrej dotaz. No ono aby člověk věděl s čím se setkává a co to dělá by to měl mít nejlíp vyzkoušený.  lol

#29 19. 9. 2007 22:13

sisa
♥♥-----
Místo: brno

sad vyzkoušet a dělat je rozdíl samozřejmě vyzkoušený to mám jela sem sama na chatu a týden sem experimentovala sama na sobě ale od tý doby už nikdy víc tak jako že se někdo občas zhul´í tak já ne bylo mě tak nesmírně zle že teda dík roll fuckyou

Není tady

#30 1. 10. 2007 16:26

Maya.82
Host

Sisa to neřeš já už to taky nemusím taky jsem se s toho akorát pozvracela. big_smile

#31 20. 1. 2008 22:57

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation   eremurus..  kapitulation   doufám že to ,,marijána"  u tvých dětí nebyla..   kapitulation

Já to poznala na mé dceři dnes ... grater  a ještě ted´se tu s manželem klepeme  grater hjarta
Dcera tu leží  s námi v obýváku na gauči ,kbelíček pod sebou  a hlídáme ji  hjarta
Přišla v 18hod z venku , zelená jak sedma,  po chvíli začala zvracet.. když jsem na ni uhodila,že kouřila trávu.. odkývla mi to..dostala co proto dumbom ,ale po chvíli jsem si to uvědomila,že ji v tu chvíli tím nepomohu...grater
Od 18hod do 19hod objímala záchod,stále zvracela a nevěřícně koukala..nevydala ze sebe ani hlásku  grater  Pak jsem ji s její kámoškou vzala pod paží  a chodili s ní skoro do 22 hod ..no prozvracela celou cestu venku  kapitulation Tolik strachu co jsem v tu chvíli o ni měla..strašné  grater hjarta
Dozvěděla jsem se od koho to ,,svinstvo" měla a šla za tou holkou..chodí s ní do školy..do 9.třídy..
Maminka asi 60letá,takže holku omlouvala hjarta ..že ona nic,peníze na to nemají..a takové kecy ,že s holkou půjde na moč,že nic nebere..tak at´!!! Až když jsem řekla,že to vím od dcery..kývla mi na to.. dumbom
Z mé dcery vylezlo ,že to ta holka kouří dlouho..a takový malý balíček koupí za 250.-kč..no tak kde bere peníze...ale to at´si vyřeší spolu oni tam !!  dumbom
Manžel jde ráno do školy kapitulation  Zadržela jsem ho..jinak by na ně tam domů vlítl také a bylo by asi  dumbom
Dcera se snad poučila a už to do pusy nedá usch  co dovede udělat taková jedna ubalená  usch skurt  snad v tom nebylo ještě namýcháno něco.když ji tak bylo.. po,, marijáně "si myslím,že se spíše culí a né tak koukat  a nic.. no hrůza !!!  kapitulation 
Zítra píší závěrečnou z máti..no to bude ..asi bych ji měla napsat omluvenku  lol  jako že ,,dcera kouřila trávu, je ještě mimo,prosím nezkoušet ,nepsat písemku "  lol   musela jsem ji připravit učení.. jsem zvědavá co bude vědět ráno.. lol
Tak snad už to ráno bude zase naše hodná holčička hjarta .. a bude na to dělat pro příště fuj fuj !!! kapitulation
Všem rodičům přeji..at´ta svá zlatíčka  hjarta i když jsou někdy na zabití  moc opatrují.. a milují  hjarta  Renča  kapitulation

Upravil(a) salek (20. 1. 2008 22:59)

Není tady

#32 21. 1. 2008 13:46

Maya.82
Host

Salek to je normální, že zvrací a, že kouka do blba nemusí se jen smát. Akorát jste ji měli nechat vyspat a ne ji tahat po venku. Neboj myslím, že ted to uždo pusy nedá. smile

#33 22. 1. 2008 0:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Bohuzel syn kouri travu pravidelne,nevim kde na to bere,protoze ode mne tolik penez nedostava.Domluvy nepomahaji je zli a agresivni.Sama si s nim nevim rady.Chodi za skolu cekam,kdy ho opet z ucnaku vyrazi.Jsem z neho zoufala...

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#34 23. 1. 2008 12:47

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  manžel to šel nahlásit škole a byli rádi, vědí, že to tam je,ale nevěděli od koho .. mají tam svou poradkyni přes drogy.. toho času i třídní učitelka té holky co to svinstvo dává okolo sebe!!!
Trošku ta holka rozhazuje rukama okolo sebe..ale snad dceři velké problém z její strany nehrozí kapitulation
Naštěstí dceři bylo tak zle usch ...že si opravdu myslím,že už to do pusy nedá..bylo to jen z hecu..a machrování mezi sebou se spolužáky  dumbom   žádnému rodiči ten strach a bezmocnost pomoci svému dítěti nepřeji - je STRAŠNÁ  grater hjarta   

eremuruss hjarta ..opravdu nevím co na to říci.. mají svou hlavu.. křik a mlácení ani  v tomto případě nepomůže.. asi bych byla zoufalá také.. grater hjarta   cítím s tebou..přeci jen jsou to naše zlatíčka ,kterým jsme daly mi matky život.. a bohužel.. chce to čas  a doufat,že časem nešahnou po něčem horším.. hjarta
ahojky Renča a drž se..... tummenupp

Není tady

#35 5. 3. 2008 11:05

Zuzzi
♥♥-----

ahoi všem,
četla jsem tuhle diskusi a ráda bych se do ní vložila...
to, že někdo vykouřil jointa se poznat dá, ale záleží na tom, jak moc toho vykouřil.. ale tak obecný příznaky zarudlý oči, zvýšená chut k jídlu, spavost..dobrá nálada..  to co se tu stokrát psalo.

Kouření marihuany bych ale neviděla tak tragicky. Myslím, že chemický drogy jsou např. daleko větší zlo. Když se to s trávou nepřehání, tak to příjemně uvolní od stresu a účinky to má jako třeba po 2dc vína. Taky bych chtěla říct, že jestliže Vᚠsyn ted kouří trávu, tak to neznamená, že skončí jako feták a ani to neznamená, že jí bude kouřit navěky.

Je jasný, že náctiletýmu děcku se to "nepřehánění s kouřením trávy" asi špatně vysvětluje, protože kouří jeho kamarádi a vidí všechno jinak než to bude vidět třeba za pět let, ale zákazy, kontrola peněz, prohledávání věcí či kontrola zorniček a podobný věci asi nebudou to pravý, jak jim ukázat dřív to, co pochopí sami od sebe třeba až později. ..
"nezvladatelnost" syna v tomhle případě ale určitě není "jen" vlivem trávy,  ale prostě celkovým vývojem toho děcka.. vyrůstá v okolí vrstevníků, kde je tohle "normální", doma hádky s rodičema, škola ho moc neba, nemá absolutně představu, co od života čeká ani žádný plány a defakto je mu to jedno, co se bude dít třeba za pět let.. a tak žije ze dne na den, paří s kámošema a tak se celkově poflakuje...
myslím, že každej náctiletej člověk má období, kdy prostě blbne a svým způsobem tak hledá sám sebe a to co by od života chtěl. Z pohledu rodičů - myslím, že ty by se tomu neměli snažit bránit, ale snažit se to spíš pochopit a pouze "usměrnit". Taky je důležitá komunikace a důvěra, aby se třeba syn nebál za mamčou přijít, když by něco vyved nebo mu bylo mizerně. Vsadim se, že momentálně si všechno řeší sám a nebo s kamarádama... Když už se něco semele a má nějakej průšvih tak na něj hlavně NEŘVAT.

Myslím si, že když syn začal chodit za školu, tak bych v tom hledala určitě víc než kouření trávy.. třeba ho ta škola prostě nebaví, nebo nechce dojíždět, nebo ho tam někdo prudí, třeba tam chodí holka, kterou by chtěl, ale ona jeho ne - důvodů může být milion a myslim, že je vždycky lepší takový situace řešit mluvením - ale né výslechem!
taky navrhuju podporovat koníčky... jakákoliv taková činnost by mohla odvést pozornost od trávy a chození za školu třeba tim lepším směrem.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí