1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ano pracuji s mladýma lidma, kteří bud experimentují nebo pravidelně uívají drogu, nebo marihuanu a je to také hodně individuální a u mě moná u i deformovaný pohled na určitý vzorek populace. Netvrdím, e to tak je vdy. Ale pokud je to uívání masívní tj. kadodenní, tak rozhodně není bez následků ani u trávy. Asi to taky vyzkouím pokud by to mělo vliv na lepí pamě tak budu hulit taky protoe mám "Hosipa". Ale nechutná mi to smrdí mě to
Není tady
sisa: dcera se mi rapidně měnila před očima, take toho, e se něco děje by si viml i hluchej, slepej a blbej Byla v posledním ročníku základky a hulila téměř denné. Navíc - protoe la o rok dřív - jí bylo teprve čtrnáct.
Absolutně vypatlaná, absence ve kole, známky příerný. Nikdy předtím jsem ji nebila, ale jednou ve mě bouchly saze a kdy si na mě otevřela ústa, skočila jsem po ní a seřezala ji tak straně, a mě bolely obě ruce.
No nic, nebudu otvírat starou skříň s kostlivci
sisa: ty jsi taky dobrej terapeut - abys mohla něco odsuzovat, musí si to taky vyzkouet, viď ???
Není tady
Kiara napsal(a):
sisa: ty jsi taky dobrej terapeut - abys mohla něco odsuzovat, musí si to taky vyzkouet, viď
???
Tak to je dobrej dotaz. No ono aby člověk věděl s čím se setkává a co to dělá by to měl mít nejlíp vyzkouený.
vyzkouet a dělat je rozdíl samozřejmě vyzkouený to mám jela sem sama na chatu a týden sem experimentovala sama na sobě ale od tý doby u nikdy víc tak jako e se někdo občas zhul´í tak já ne bylo mě tak nesmírně zle e teda dík
Není tady
Sisa to neře já u to taky nemusím taky jsem se s toho akorát pozvracela.
eremurus..
doufám e to ,,marijána" u tvých dětí nebyla..
Já to poznala na mé dceři dnes ... a jetě ted´se tu s manelem klepeme
Dcera tu leí s námi v obýváku na gauči ,kbelíček pod sebou a hlídáme ji
Přila v 18hod z venku , zelená jak sedma, po chvíli začala zvracet.. kdy jsem na ni uhodila,e kouřila trávu.. odkývla mi to..dostala co proto ,ale po chvíli jsem si to uvědomila,e ji v tu chvíli tím nepomohu...
Od 18hod do 19hod objímala záchod,stále zvracela a nevěřícně koukala..nevydala ze sebe ani hlásku Pak jsem ji s její kámokou vzala pod paí a chodili s ní skoro do 22 hod ..no prozvracela celou cestu venku
Tolik strachu co jsem v tu chvíli o ni měla..strané
Dozvěděla jsem se od koho to ,,svinstvo" měla a la za tou holkou..chodí s ní do koly..do 9.třídy..
Maminka asi 60letá,take holku omlouvala ..e ona nic,peníze na to nemají..a takové kecy ,e s holkou půjde na moč,e nic nebere..tak at´!!! A kdy jsem řekla,e to vím od dcery..kývla mi na to..
Z mé dcery vylezlo ,e to ta holka kouří dlouho..a takový malý balíček koupí za 250.-kč..no tak kde bere peníze...ale to at´si vyřeí spolu oni tam !!
Manel jde ráno do koly Zadrela jsem ho..jinak by na ně tam domů vlítl také a bylo by asi
Dcera se snad poučila a u to do pusy nedá co dovede udělat taková jedna ubalená
snad v tom nebylo jetě namýcháno něco.kdy ji tak bylo.. po,, marijáně "si myslím,e se spíe culí a né tak koukat a nic.. no hrůza !!!
Zítra píí závěrečnou z máti..no to bude ..asi bych ji měla napsat omluvenku jako e ,,dcera kouřila trávu, je jetě mimo,prosím nezkouet ,nepsat písemku "
musela jsem ji připravit učení.. jsem zvědavá co bude vědět ráno..
Tak snad u to ráno bude zase nae hodná holčička .. a bude na to dělat pro přítě fuj fuj !!!
Vem rodičům přeji..at´ta svá zlatíčka i kdy jsou někdy na zabití moc opatrují.. a milují
Renča
Upravil(a) salek (20. 1. 2008 22:59)
Není tady
Salek to je normální, e zvrací a, e kouka do blba nemusí se jen smát. Akorát jste ji měli nechat vyspat a ne ji tahat po venku. Neboj myslím, e ted to udo pusy nedá.
Bohuzel syn kouri travu pravidelne,nevim kde na to bere,protoze ode mne tolik penez nedostava.Domluvy nepomahaji je zli a agresivni.Sama si s nim nevim rady.Chodi za skolu cekam,kdy ho opet z ucnaku vyrazi.Jsem z neho zoufala...
Není tady
manel to el nahlásit kole a byli rádi, vědí, e to tam je,ale nevěděli od koho .. mají tam svou poradkyni přes drogy.. toho času i třídní učitelka té holky co to svinstvo dává okolo sebe!!!
Troku ta holka rozhazuje rukama okolo sebe..ale snad dceři velké problém z její strany nehrozí
Natěstí dceři bylo tak zle ...e si opravdu myslím,e u to do pusy nedá..bylo to jen z hecu..a machrování mezi sebou se spoluáky
ádnému rodiči ten strach a bezmocnost pomoci svému dítěti nepřeji - je STRANÁ
eremuruss ..opravdu nevím co na to říci.. mají svou hlavu.. křik a mlácení ani v tomto případě nepomůe.. asi bych byla zoufalá také..
cítím s tebou..přeci jen jsou to nae zlatíčka ,kterým jsme daly mi matky ivot.. a bohuel.. chce to čas a doufat,e časem neahnou po něčem horím..
ahojky Renča a dr se.....
Není tady
ahoi vem,
četla jsem tuhle diskusi a ráda bych se do ní vloila...
to, e někdo vykouřil jointa se poznat dá, ale záleí na tom, jak moc toho vykouřil.. ale tak obecný příznaky zarudlý oči, zvýená chut k jídlu, spavost..dobrá nálada.. to co se tu stokrát psalo.
Kouření marihuany bych ale neviděla tak tragicky. Myslím, e chemický drogy jsou např. daleko větí zlo. Kdy se to s trávou nepřehání, tak to příjemně uvolní od stresu a účinky to má jako třeba po 2dc vína. Taky bych chtěla říct, e jestlie Vá syn ted kouří trávu, tak to neznamená, e skončí jako feták a ani to neznamená, e jí bude kouřit navěky.
Je jasný, e náctiletýmu děcku se to "nepřehánění s kouřením trávy" asi patně vysvětluje, protoe kouří jeho kamarádi a vidí vechno jinak ne to bude vidět třeba za pět let, ale zákazy, kontrola peněz, prohledávání věcí či kontrola zorniček a podobný věci asi nebudou to pravý, jak jim ukázat dřív to, co pochopí sami od sebe třeba a později. ..
"nezvladatelnost" syna v tomhle případě ale určitě není "jen" vlivem trávy, ale prostě celkovým vývojem toho děcka.. vyrůstá v okolí vrstevníků, kde je tohle "normální", doma hádky s rodičema, kola ho moc neba, nemá absolutně představu, co od ivota čeká ani ádný plány a defakto je mu to jedno, co se bude dít třeba za pět let.. a tak ije ze dne na den, paří s kámoema a tak se celkově poflakuje...
myslím, e kadej náctiletej člověk má období, kdy prostě blbne a svým způsobem tak hledá sám sebe a to co by od ivota chtěl. Z pohledu rodičů - myslím, e ty by se tomu neměli snait bránit, ale snait se to spí pochopit a pouze "usměrnit". Taky je důleitá komunikace a důvěra, aby se třeba syn nebál za mamčou přijít, kdy by něco vyved nebo mu bylo mizerně. Vsadim se, e momentálně si vechno řeí sám a nebo s kamarádama... Kdy u se něco semele a má nějakej průvih tak na něj hlavně NEŘVAT.
Myslím si, e kdy syn začal chodit za kolu, tak bych v tom hledala určitě víc ne kouření trávy.. třeba ho ta kola prostě nebaví, nebo nechce dojídět, nebo ho tam někdo prudí, třeba tam chodí holka, kterou by chtěl, ale ona jeho ne - důvodů můe být milion a myslim, e je vdycky lepí takový situace řeit mluvením - ale né výslechem!
taky navrhuju podporovat koníčky... jakákoliv taková činnost by mohla odvést pozornost od trávy a chození za kolu třeba tim lepím směrem.
Není tady