18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mam podezreni,ze muj syn a moje dcera kouri marihuanu jak to poznam?
Není tady
http://www.stripky.cz/drogy/drogy1.html zadej si do vyhledávače drogy a jejich účinky !
Není tady
Děcka mně poučily, e jsou roztaené panenky. Také příli mnoho ukecanosti, abnormálně dobrá nálada...
Není tady
jak říká LViktorka, rozířené zorničky, zarudlé oči, zpomalené mylení, větí chu k jídlu, ízeň, spavost...
Není tady
Bude po ní smrdět! Nelze popsat, jaká to je vůně, bohuel to pozná. Byla jsem pracovně v Holandsku, u to taky "cítím". STačí, e kolem mne ve městě někdo projde a vím.
Není tady
ano velice dobře se to pozná po čichu,ale jetě lépe podle malinkých zarudlých oček.
Upravil(a) romina (25. 6. 2007 17:01)
Není tady
nebo ílený depky, známá to zkouela a to jí u bylo kolem 30 a myslela e po tom "naskočí" automaticky dobrá nálada a říkala e jí bylo straně.. e probrečela půl dne
Není tady
No kdy budou chtít tak to nepozná to mi věř.
Segra zacala s marihuanou a skoncila u pervitinu. Nepoznali jsme nic. Az kdyz byla mrtva.
Není tady
je pravda, e jsou příznaky, které tady popisovali, podle kterých to pozná.Ale pokud tvoje děti budou chtít a budou si dávat pozor, nic na nich napozná.Snad kdyby ti někdo řekl e je viděl, nebo je při tom uvidí ty sama.No taky jim můe třeba najít marihuanu doma,ale to bych nedoporučovala,hledat jim ve věcech. Jediný co můe udělat je promluvit si s nimi o tom, ale ádný moralizování a zastraování.Spí to chce reálně si s nima poopovídat,ale stejně je to nejspí neodradí.
Není tady
sexynet napsal(a):
Segra zacala s marihuanou a skoncila u pervitinu. Nepoznali jsme nic. Az kdyz byla mrtva.
Sexynet, to je teda dost síla...Sorry, e jsem se do Tebe na jiném vlákně dosti navezla kvůli smrti a umírání.
Promiň. Tohle jsem nevěděla.
Jinak dětičky si dávají dost dobrej pozor, aby nebyly přistieny. Moje děti mi jetě na základce spadly do pochybné party - napřed syn a potom dcera. Tuila jsem, která bije, ale nemohla jsem jim nic dokázat. Syn sice vyzkouel, ale včas se na tohle vykalal, zato dcera v tom pokračovala. Moje hodina pravdy nastala ve chvíli, kdy se dětičky začaly hádat, syn udeřil na dceru, ta se zamkla na WC a obsah kapes do něj hodila. Nače syn nebyl líný obsah dceřiných kapes z WC vydolovat a na lopatce mi donesl předmět doličný - pytlíček s trávou.
V tu chvíli mi skutečně vyschly vechny slzy, kterých jsem vybrečela posledního půlroku skoro lavór, protoe to bylo období, kdy to lo jedno za druhým - domácí násilí ze strany manela, rozpad manelství a do toho se mi obě dvě děti dostaly na ikmou plochu. Nikomu nepřeju.
Na druhou stranu musím zaklepat - děti se srovnaly a v podobných experimentech u přestaly pokračovat. Syn nebyl zas a tak moc ohroen, měla jsem strach hlavně o dceru. Dneska má přítele, je v pohodě, ale co jsem si tenkrát s nimi se vemi zaila, to byla dost síla.
Není tady
Kiara: nemusis se za nic omlouvat, smrt se tyka nas vsech. Nekoho drive, nekoho pozdeji. Smrt pro mne neni tabu. Jen mam mozna trosku smulu v tom, ze si smrt v nasi rodine od mych 20 do mych 30 vzala 5 lidi. To uz je celkem tezky vydejchat, pohled na svet a na lidi se mi zmenil. Na druhou stranu uz ze smrti nemam strach, ze.. kdyz zvladli umrit jiny, tak ja to preci zvladnu taky
Není tady
Sexynet: zvládnout to musíme vichni, a chceme či nechceme a nikdo se nás na nic ptát nebude - neptal se nás na to, kdy a komu se narodíme, nebude se nás ptát ani na to, kdy a jakým způsobem, potamo v kolika letech hodláme opustit tohle slzavé údolí
Ale to je troku off-topic a patří to přeci jenom někam jinam
Není tady
sexynet napsal(a):
No to si mi teda pekne nahnal strach.Syn se priznal,ze marihuanu kouri a dcera taky.Domluvy nepomahaji.
Není tady
eremuruss: ono asi zalezi na prostredi. Moje segra chtela delat modeling, byla moc hezka, a taky modeling delala. Jenze - klasika - aby mohla na molo, musela pichat s tema srace.ma okolo. A aby mohla pichat sra.ce, musel si vzdy "slehnout" aby to vydrzela. Kolotoc se roztacel...
My s mamkou si mysleli, ze mame doma modelku, a ona se z ni pomalu stavala troska
Není tady
Hmmm, uklidním vás to co tady napsal sexynet hrozí tehdy pokud děti začínají s marjánou brzy např. na z, jinak to není a tak nebezpečné pouze při pravidelným, častým skoro denním kouření trávy - dlouhodobým po dobu nejméně půl roku to má vliv na psychiku tzn. e se vám dítě jeví jako vypatlaný mozek.Jinak pokud si někdo chce prověřit uívání jakýchkoliv drog u svých potomků můete se obrátit na nejblií psych.léčebnu v místě kam to máte nejblí a poádat je o test ud+lají to na počkání z moči.Dál se dají koupit testy v lékárně na omamné látky, ale předpokladem je,e to z toho umíte přečíst chce to trochu zkuenosti:jojo:
Není tady
sisa: jenome jak přinutí puberáka - nebo kohokoliv podezřelého z fetování - aby dal dobrovolně moč k testování ??? Nemoné. Lhaní, zatloukání, klebení se do očí.
Moje chvíle pravdy nastala i bez testování tak, jak jsem popsala dřív.
Není tady
Kdy to chtějí dělat, tak to dělat budou a tomu nezabráníme ani nějakým testováním. Jinak já bych se na to tak tragicky nedívala. Závislost si na tom nevytvoří, kdy budou chtít přestat, tak přestanou ze dne na den. Prostě to zkusí, no a a zjistí, e jim to nic nepřináí, nebo e to má taky negativní důsledky na pamě atd., tak skončí. Ale to musí zjistit sami, k tomu je nikdo nepřemluví. Tohle jsou přechodná období experimentování.
Není tady
Hm. To má sice pravdu, ale kvůli podobným experimentům jsem jako matka během jednoho dne zestárla skoro o pět let Dcera tenkrát chodila jetě na základku, palici měla následkem podobných experimentů dost vypatlanou, ruku v ruce s gandou el i předčasný sex v době, kdy byla jetě pod zákonem, zkrátka plno srandy vůkol. e jsem se nesesypala a neskončila buď oběená na třeni ve vlastní zahradě, nebo v Bohnicích pod antidepresivy, tomu vděčím nějaké vyí moci, která nade mnou v tu dobu drela ochrannou ruku.
Ono se to lehce ustává ve chvíli, kdy jsou na problémy dva, ale já proívala sladké období, kdy se mi sesypalo manelství, přila jsem navrch o práci a dětičky mi dávaly formou "experimentů" neskutečnej kotel
Není tady
To je jasný. Je to problem, stávat by se to nemělo, nicméně nemůeme marihuanu směovat s ostatníma drogama. To jsem tim chtěla říct.
Není tady
No já nevím, ale člověk můe kouřit trávu i 5 let a nijak se nezmění. Můe zkouet tvrdé drogy a taky je to nemusí poznamenat.
A jestli si myslíte, e kdy budete děckám domlouvat a podobně tak, e toho nechaj naopak budou tu trávu kouřit jetě víc. Čím víc do nich budete hučet tím to bude horí a pak u na nich nepoznáte vůbec nic zamaskuji to dokonale. Jeii já jsem taky kouřila trávu mám to vyzkouené a co vypatlaná nejsem. Nevím vy jste to zkoueli, e tvrdíte, e člověk bude vypatlaný??. Jedno vím jistě dnes u bych do toho nela.
já myslím, e podstatně horí je chlast ne trochu trávy. Např. kolik lidí se udusí zvratky při předávkování alkoholem.
Není tady
Mag přesně tak.
Kairo-smekám myslím,e to bylo sluný dno taky nějak podobně sem si uívala...... u sem si vdycky myslela to u bude jenom fajn a byla to lupka za lupkou bylo to výivný ne teda s drogou ale troku jinak :-)
Není tady
Můj syn si občas zahulí s kamarádama,dělá to u spoustu let,vypatlaný není,spí naopak.(to nedávám samozřejmě jako zásluhu marihuaně)Tráva v člověku umocní tu náladu,ve které se zrovna nachází.Pokud jsem veselá,budu se smát jako blázen,pokud jsem smutná,probrečím zbytek dne.Já si taky jednou dala na silvestra,syn mi jednu ubalil,abych si vyzkouela co na tom maj.Bylo mi tak zle,e jsem myslela,e umřu.Nemohla jsem se zvednout ze sedačky a měla jsem pocit,e moje hlava váí 100 kg.
Na synovi to poznám,kdy přijde domů,má přimhouřený očička a celkově se tváří jak měsíček na hnoji.Cítit to není vůbec,pokud nekouří v uzavřené místnosti.To potom smrdí,jako kdy chytne napůl usuené seno.Já bych z toho zase takovou vědu nedělala.Tráva není první schůdek k tvrdým drogám.Ty mají svoje vlastní schoditě.Ten první schůdek by mohlo být fetování.Syn dokonce tvrdí,e kdy si zahulí,jde mu líp učení do hlavy a u tam zůstane.
Upravil(a) Ivča K. (9. 9. 2007 20:21)
Není tady