29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,potřebovala bych nějak zjistit,jaké kdo má zkušenosti s hubnoucími prostředky,jako je např. Lipoxal direct nebo bio booster 2000 či nějaké jiné tablety na hubnutí.
Já kdyby brala Adipex retard....poprvé na mě nějaké účinky měl....shodila jsem 7kg,ale za nějakou dobu jsem 5kg nabrala,tak jsem si ho nechala předepsat po druhý a to jsem neshodila nic.
Chtěla bych si něco koupit v lékárně na hubnutí,ale nemůžu se rozhodnou pro výrobek.
Myslíte si,že ty zeštíhlovací krémy,jako např.Correctia,že jsou účinný?
Děkuji za jakýkoliv příspěvek.
Kit
Není tady
Ahojky Kitten,
ja jsem kdysi taky trochu silela s hubnutim a abych pravdu rekla, nejlepsi je zdrava strava a CVICENI!!!! Zadne prasky nezaberou,dokonce je napsane v navodu,ze u toho musis cvicit
.Z toho plyne,ze kdyz budes cvicit tak shodis jak s praskama tak i bez nich a neznicis si zdravi.A Adipex retard je ten nejvetsi hnus co znam....je pravda,ze po nem nemas chut na jidlo to jo,ale mam kamaradku pracujici v lekarne a ta ten prasek dala na nejake rozbory ci co a zjistila,ze obsahuje jednu latku ktera se pouziva do pervitynu!!!!Takze pro zdravi asi nic moc!!!A ja jsem diky tomu malem zkoncila v nemocnici s poruchou stravovani!!!!!Zvladla jsem to jen diky memu milovanemu priteli bez nemocnice.
Takze od toho radci ruce pryc.Nejlepsi je opravdu pravidelne v mensich davkach jist ( hodne ovoce,zeleniny,musly,cerealie,jogurty,.....) hodne pit cistou vodu a taky pravidelne cvicit.Nejlip trikrat tydne ( doporucuji Tae - bo ,je to bojove umeni ve stylu aerobiku - fakt parada
) A pokud jde o kremy, tak mi celkem zabral krem od Vichy Lipo - Metric,ale jen na celulitydu, ne na hubnuti...
Takze cviceni zdar
uvidis,ze te to chytne
Preji hodne uspechu
Upravil(a) Michaela (23. 6. 2007 0:15)
Není tady
Já jsem kdysi zkoušela Cutting edge, na jakýchsi fitness stránkách ho hrozně vychvalovali, ale účinky žádné. Plně souhlasím s Michaelou. Já jsem si jako doplněk ke cvičení koupila L- Carnitin. Bere se buď před cvičením, kdy ti dodá energii a budeš se potit mnohem víc než normálně, nebo pokud chceš redukovat váhu, tak se bere 2x denně.
Není tady
Kitten: svatá pravda co tu přede mnou obě ženy napsaly. Já sama vyzkoušela plno přípravků a efekt žádný, pouze vyhozené peníze. Nemám sice nějakou velkou nadváhu, ale takový 3 - 4 kg, se mi během roku nějak navalí a já se snažím tedyˇnejíst sladké (což miluju) a pak jezdím na kolečkových bruslích tak 4x týdně cca 8 km, nejsi tak vyřízená jako z běhání a protáhne se celé tělo a je to fakt účinné. Takže moje rada : uprav malinko jídelníček, po 17 hodině nejez, nepij tvrdý alkohol přidej trochu pohybu a brzy uvidíš výsledky, držím pěsti
Není tady
Musím se přidat k holkám.
Přípravky jako takové na hubnutí nejsou. Kdysi jsem se ptala kamaráda lékárníka na lipoxal, zda to funguje a on mi odpovědel : to víš že jo, večer ležíš u bedny, žereš bůček a díky lipoxalu hubneš.
Chce to jíst často a málo. Hodně zeleniny, libového masa. Žádné uzeniny, alkohol, brambůrky atd.
Co trochu pomáhá je chrom ( tabletky ). Omezuje chutě na sladké.
A nejdůležitější je pohyb.
A ještě vyzkoušela jsem : náplasti, čaje, různé tabletky, spoustu diet a nic. Začala jsem počítat KJ a výsledky byly znát. A opravdu pohyb je naprostá nutnost.
Všechny přípravky ti mohou pomoci ti zhubnout. Jde ale o malé pomoci, ne že po tabletách hubneš. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak není tolik tlouštíků-
Není tady
Ahoj Kitten, na léky na hubnutí se vykašli, podle průzkumů ti akorát ničí ledviny játra. Radši se dej na zdravý životní styl a zařaď trichu pohybu, pro spalování tuků doporučuju aerobní pohyb.
Nech se inspirovat třeba tady:
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (17. 1. 2013 0:04)
Není tady
spunt napsal(a):
Přípravky jako takové na hubnutí nejsou. Kdysi jsem se ptala kamaráda lékárníka na lipoxal, zda to funguje a on mi odpovědel : to víš že jo, večer ležíš u bedny, žereš bůček a díky lipoxalu hubneš.
Chce to jíst často a málo. Hodně zeleniny, libového masa. Žádné uzeniny, alkohol, brambůrky atd.
A ještě vyzkoušela jsem : náplasti, čaje, různé tabletky, spoustu diet a nic. Začala jsem počítat KJ a výsledky byly znát. A opravdu pohyb je naprostá nutnost.
Všechny přípravky ti mohou pomoci ti zhubnout. Jde ale o malé pomoci, ne že po tabletách hubneš. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak není tolik tlouštíků-
bohuzel na me zelenina pusobi tak, ze je mi velka zima. jsem zimomriva a syrova zelenina to jeste podporuje a zvysuje.
Není tady
spunt napsal(a):
Nemusi byt pohyb nutnost.Ja zhubla 16 kilo pomoci meridie,ktera se dnes,uz bohuzel nevyrabi.Zmenila jsem cely satnik velke veci vyhazela.Vedela jsem,ze si svou vahu udrzim.Jak bych zacala pribirat najela bych opet na meridii.Jenomze meridii stahli s prodeje a ja vsechno za 4 roky nabrala zpet.Nemela jsem tu svou berlicku.Ted mam plne skrine krasnych tricek ktere jsou me male....
Není tady
Jeste pred lety nez jsem objevila meridii jsem zkousela hubnout podle me kamaradky zdravotni sestry.
A to,ze do obeda muzes snist cokoliv,po obede nic jen v nejvetsim hladu pomeranc nebo jablko.Pamatuji si,ze tuto dietu jsem zacala drzet tenkrat pred vanocema a vydrzela jsem.Schodila jsem po ni tenkrat 10 kilo.Zacatky byli tezky moje prvni myslenka,kdyz jsem vstavala byla na jidlo.....
Takhle se pry stravuje cely zivot maminka me kamaradky....
Není tady
jojo efekt je u hubnutí nejhorší. věkem to jde hůř. Moje maminka si udržuje stálou hmotnost a to i když bere léky. Táta jí naordinoval dělenou stravu a hodně pohybu. Takže i když má 60 pryč ale na brusle v létě se postaví.
Není tady
Já jsem za život vyzkoušela bezpočet přípravků na hubnutí,těch peněz co to stálo.Nejvíc se mi však osvědčila buď dělená strava,nebo teď v posledních letech si semtam dám tak 3-4 měsíce krabičkovou dietu.Kam dojdu chodím pěšky.Vím už ze své zkušenosti,že chceš slyšet,nějaký název něčeho,co si zobneš a budeš štíhlá.Fakt to nefunguje.Bojuji s váhou už skoro 30 let-od puberty a vím už,že to fakt nejde jinak,než střídmostí v jídle a pohybem.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jeste pred lety nez jsem objevila meridii jsem zkousela hubnout podle me kamaradky zdravotni sestry.
A to,ze do obeda muzes snist cokoliv,po obede nic jen v nejvetsim hladu pomeranc nebo jablko.Pamatuji si,ze tuto dietu jsem zacala drzet tenkrat pred vanocema a vydrzela jsem.Schodila jsem po ni tenkrat 10 kilo.Zacatky byli tezky moje prvni myslenka,kdyz jsem vstavala byla na jidlo.....
Tak ja to delam cely zivot opacne
Není tady
Jsem sice štíhlá a nemusím se v jídle kontrolovat, přesto čas od času jím pár dnů dělenou stravu. Hlavně proto, abych tělu odlehčila a současně při tom 1-2 kg bez problému zhubnu. Nemám při tom hlad, najím se dle potřeby. Za sebe bych dělenou stravu doporučila a myslím si, že ani nejsou potřeba podpůrné přípravky.
Není tady
Za mě taky dělená strava. Po těhotenství jsem nemohla zhubnout 5kg a díky téhle stravě byly za chvíli pryč. Navíc bez hladu. Stejně jako aminel nemám problém s nadváhou, ale občas se k dietě na pár dní vracím právě pro odlehčení a hned kilo dvě zhubnu.
Není tady
Ahoj holky, co se týká přípravků na hubnutí tak můžu doporučit, jedná se o stoprocentně přírodní doplňky,bez chemie, vyráběné u nás, nezatěžují organismus, působí pouze tam, kde mají, jen bylinky, mám spokojené zákaznice. Redukují hmotnost, tuk v těle, zabraňují jo-jo efektu a mají vliv i na štítnou žlázu. Tady to nejde, ale napište mi na
kep.kla zavináč seznam.cz, ráda podám informace a poradím. Mimochodem i s hubnutím a problémy po porodu, trávení apod. i s mimčama. Pište.
Není tady
Samozřejmě nesmím opomenout to, že k těm přípravkům a vůbec u každýho hubnutí je třeba dodržovat dobrou stravu a nezapomínat na pohyb, cvičení.......
Není tady
Ahoj všem,
mě velice pomohlo hubnutí s asistencí. Koukněte na www.hubnu.info je tam všechno vysvětlený.
Není tady
Děvčata,
mám perfektní návod na hubnutí. Zdá se to být šílené, ale je to 2x vyzkoušené a vždy to funguje.
Zaleťte si na dovolenou do Egypta. Já jezdím do Hilton Nuweiba Coral resort - all inclusive. Můžete sníst prakticky cokoliv (opravdu cokoliv vč. zákusků, ale zákusky si dávám k 1 jídlu ob den a jím 3x denně). A po týdnu stravování a povalování na pláži jsem pokaždé zhubla 2 kg. Opravdu je to pravda. A to jsem se vždycky najedla do sytosti - ráno, v poledne i večer švédské stoly, občas nějaký nanuk na pláži a tak 2 drinky s místním alkoholem. Možná je to tím, že tam vaří téměř bez tuku, nevím...
Není tady
Když si lidé neví rady se svou váhou, napodobí lidi, kterým se již povedlo ubrat na váze a doufají, že se jim to taky povede. Tak zkuste doufat při čtení tohoto článku :-) ……
reklama
Není tady
eremuruss napsal(a):
To je dobry, ze jsi zhubla. ale ta rada. ze si mas vzit v nejvetsim hladu jablko nebo pomeranc se mi zda zavlastni. Obe totiz obsahuje dost cukru, v krvi ti zakonite stoupne a okamzite tohle nabudi inzulin a jeho cinnost skrta hubnuti. Jako jine uhlovodany. Takze se v podstate nemuzes hubnout. Cokoliv bez cukru a mouky by ti pomohlo, treba rajce nebo vajicko, syr. A nestoupne cukr, ten totiz zacne ze nekolik hodin radikalne klesat az spadne do suterenu a nabudi HLAD.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Děvčata,
mám perfektní návod na hubnutí. Zdá se to být šílené, ale je to 2x vyzkoušené a vždy to funguje.
Zaleťte si na dovolenou do Egypta. Já jezdím do Hilton Nuweiba Coral resort - all inclusive. Můžete sníst prakticky cokoliv (opravdu cokoliv vč. zákusků, ale zákusky si dávám k 1 jídlu ob den a jím 3x denně). A po týdnu stravování a povalování na pláži jsem pokaždé zhubla 2 kg. Opravdu je to pravda. A to jsem se vždycky najedla do sytosti - ráno, v poledne i večer švédské stoly, občas nějaký nanuk na pláži a tak 2 drinky s místním alkoholem. Možná je to tím, že tam vaří téměř bez tuku, nevím...
O cervene Karkulce tam mas?
Není tady
kepushka napsal(a):
Ahoj holky, co se týká přípravků na hubnutí tak můžu doporučit, jedná se o stoprocentně přírodní doplňky,bez chemie, vyráběné u nás, nezatěžují organismus, působí pouze tam, kde mají, jen bylinky, mám spokojené zákaznice. Redukují hmotnost, tuk v těle, zabraňují jo-jo efektu a mají vliv i na štítnou žlázu. Tady to nejde, ale napište mi na
kep.kla zavináč seznam.cz, ráda podám informace a poradím. Mimochodem i s hubnutím a problémy po porodu, trávení apod. i s mimčama. Pište.
Doufam, ze to neni herbalife, silene asi 10x predrazeny s krasnym obsahem cukru ve vsem. HAHhahahah
Není tady
kepushka - jaký vliv na štítnou žlázu?
Není tady