Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 6. 2007 14:12

najaz
♥------

Poradíte?

Dobrý den, chtěla bych znát něčí názor. Je mi 35 let, mám fajn rodinu, hodného muže, děti. Jsem spokojená. Před asi 15 lety jsem chodila s jedním mužem. Byl strašně fajn, byl o dost starší a já hodně mladá. Byla jsem do něj hodně zamilovaná, hodně krásnýho jsem s ním prožila (i když jsme spolu byli asi jen půl roku). Bylo to pro mě hodně intenzivní. Dodnes můžu říci, že každý den na něj myslím. Až si někdy říkám, jestli nejsem trochu divná. Rozešla jsem se s ním já. Rozešli jsme se v dobrém, ale od toho rozchodu už jsem ho více neviděla. Mohla bych i říci, že jsem chtěla s ním být i nadále tak trošku v kontaktu, ale on to odmítnul. Takže opravdu jsem ho těch 15 let neviděla. Jen se ke mě doslechlo, že se odstěhoval, vím zhruba kde bydlí a že má rodinu.  Nedávno jsem hledala na netu nějaké informace a čirou náhodou jsem našla na něj kontakt. Tedy myslím si, že by to mohl být on. Mám tedy k dispozici telefonní číslo a hrozně mě láká to číslo vytočit. Ale opravdu nevím, kdyby to byl opravdu on, co by tomu vlastně vůbec řekl, až bych se mu představila... Nemyslel by jsi, že jsem trošku divná? Třeba by ho to potěšilo? Nevím. Děkuji za příspěvky.

Není tady

#2 21. 6. 2007 14:39

BB
♥♥♥♥♥♥-

Re: Poradíte?

Záleží na tobě, co od toko  kontaktu čekáš  ...... wink

BB

Není tady

#3 21. 6. 2007 14:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Dráždíš tarantuli bosou nohou dumbom .

Není tady

#4 21. 6. 2007 14:46

najaz
♥------

Já vím, ale když ta možnost, že bych si s ním mohla popovídat a vědět, jak se má, co dělá je veliká. Ale spíš mám strach, aby si vůbec vzpomněl, kdo že to volá? To by byl můj celoživotní trapas...

Není tady

#5 21. 6. 2007 14:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Najaz ja bych to zkusila za to nic nedas.Ale co od toho ocekavas?Chces vratit zpatky ty city a znicit si hezky vztah s manzelem?Po rozvodu jsem taky myslela na svou byvalou lasku mela jsem jeho adresu a najednou po rozvodu me doslo,ze jsem udelala chybu,ze jsem se s nim rozesla.Me tenkrat bylo 16 a jemu 25 let a byl rozvedeny ne teda vlastni vinou,jeho zena si nasla jineho nez prisel z vojny.Ale nasi,kdyz se dozvedeli,ze chodim s rozvedenym tak to byl doma poprask.No a ja ho nechala prave proto,ze "byl rozvedeny".(Taky se mi to vsechno vratilo a ja byla taky v 25 letech rozvedena.).Po rozvodu jsem mu napsala,ale k rodicum.Jeho novou adresu jsem nemela vedela jsem jen,ze se odstehoval do Prahy a znova se ozenil.Ale odpoved jsem od nej nedostala mozna mu rodice ani ten dopis nedali.Ale psali jsme si spolu,kdyz ja chodila se svym muzem a on se svou zenou .Poslali jsme si svatebni blahoprani a tim nase dopisovani skoncilo.Casto si taky na nej vzpomenu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 21. 6. 2007 14:56

annie
♥♥♥♥♥♥-

Mám takový pocit, že si chceš pohrávat s ohněm...když na něj každý den myslíš...a pak bude stačit malá jiskra - a neštěstí je na světě - budeš mít výčitky Ty i on...
A nebo si opravdu /radši/ nevzpomene a skončíš s menší depkou.
A co na to Tvůj manžel? Nebo bys chtěla tajné setkání pod záminkou pracovní schůzky?

Není tady

#7 21. 6. 2007 14:57

x52658
Host

Nevím,myslím si,že ti to za nic nestojí.Kontakt s tebou tehdy přerušil a volat mu???To se mi zdá divný.Kdybyste se  potkali,tak to je něco jinýho,ale takhle.
A není i divný,že na něj takovou dobu denně myslíš?Neslibuješ si od toho kontaktu náhodou něco jinýho?

Upravil(a) bazalka (21. 6. 2007 15:09)

#8 21. 6. 2007 15:00

Sweepe
♥♥-----

ahoj, já myslím, že 15 let je strašně moc, co bylo to bylo a víc bych se k tomu nevracela. Možná od toho čekáš, že to bude strašně krásné, ale za tu dobu by se to všechno mohlo změnit a mohla by jsi být zklamaná.

Není tady

#9 21. 6. 2007 15:31

najaz
♥------

Asi máte pravdu, 15 let je opravdu hodně dlouho.  Jak jsem psala, byla jsem hodně mladá a on byl tenkrát také rozvedený a s postupem času jsem přesvědčená o tom, že kdybych byla o něco starší, asi bych se s ním nerozešla. Možná bychom spolu byli. Možná ne. To, že se někde potkáme, to by musela zařídit nějaká vyšší moc. Protože on bydlí v jiném městě. Ale na jednu stranu, mám rodinu, hodného muže, kdybychom se potkávali, bůh ví, co bych teď prožívala a jak bych vlastně žila.

Není tady

#10 21. 6. 2007 16:14

klokanka
♥♥♥----

Já bych to nedělala, stálo by Tě to hodně času,  přemýšlela bys o něm, ať už by ten telefonát dopadl jakkoliv. Ten čas bych raději věnovala úvahám, jak zpestřit Tvůj vztah s manželem. Pokud Tě to ovšem ještě baví.

Není tady

#11 21. 6. 2007 16:23

najaz
♥------

Manžel je fajn. Ale asi toto všechno pramení i z toho, že jsme spolu už 14 let. A já možná ve skrytu duše toužím po nějakém tom dobrodružství. Musím však říci, že jsem v manželství od začátku absolutně věrná. Ale ten červíček v té hlavě tam možná malinký je.... Asi nejsem sama, kdo má takovéto myšlenky?

Není tady

#12 21. 6. 2007 17:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa zdá čudné, prečo sa tak upínaš na človeka, kt. môže byť tučný, plešivý a uhundraný otrava... Možno nemáš všetko OK v tomto vzťahu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 21. 6. 2007 18:32

najaz
♥------

Můj vztah s manželem je v pořádku, ale asi se to se mnou táhne proto, že jsem toho člověka fakt milovala, ale byla jsem mladá a asi jsem si to neuvědomovala. On byl v tu dobu rozvedený, měl dvě děti a já jsem si tenkrát říkala, že bychom spolu stejně nezůstali. Až postupem let, kdy člověk trošku zmoudří a má zkušenosti si uvědomuju, že to byl fajn člověk a že mi hodně dal. A taky si myslím, že mě to láká proto, že jsem ho strašně dlouho neviděla a nemluvila s ním. Kdybych ho vídala a třeba s ním párkrát mluvila, třeba bych nebyla tak zvědavá a neměla takovéto pokušení.

Není tady

#14 21. 6. 2007 19:09

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

To najaz: lidově se tomu říká" Nedráždi hada bosou nohou"
Prožila jsi něco krásného před 15ti lety a zanechalo to vzpomínky, které si přivoláváš. Nyní máš ale spokojené manželství, tak to nepokaž. Z nějakého důvodu jste se rozešli a tebe nyní láká to oživit. Musíš si položit otázku, zda je to nyní ho oslovit jen zvědavost, nebo z tvé strany citová záležitost. V tom je velký rozdíl. Pokud se máte setkat, tak se tak stane, ale já bych si raději uchovala krásné vzpomínky a žila přítomností - svoji rodinou.  Hezký den.

Není tady

#15 21. 6. 2007 19:28

najaz
♥------

Tak to jsi krásně napsala. Děkuju. Je to pravda, mám na něj krásné vzpomínky. A třeba se i někdy potkáme. Mám i pocit, že mi ženy tohleto všechno prožíváme daleko víc, než-li ty naše drahé polovičky.

Není tady

#16 22. 6. 2007 4:04

jenik
♥♥♥♥---

>neprozivate to vice, kazdy si tahne nejake ty vzpominky a trochu nostalgie sebou...  jen si myslim, ze od toho potencialniho setkani neco ocekavas, kdyz na nej neustale myslis..
Neblbni, jestli mas hodneho manzela a spokojenou rodinu, neriskuj Vas vztah...

Není tady

#17 22. 6. 2007 7:25

ice
♥♥-----

Podobny pribeh, na zacatku nahoda, blesk z cisteho nebe a velka laska. Rozesli jsme se, protoze vztah na dalku na nekolik let... bylo mi 19, jemu 21. Vzhlizela jsem k nemu, byl muj ideal pro mnoho let. Zbyly mi akorat fotky. Po cca 14 letech jsem na nej narazila v netu, oslovila. To bylo velmi prijemne setkani, ackoli nas delilo cca 1500 km. Zavzpominali jsme si, pochlubili se svymi rodinami, detmi, prokecali po telefonu asi 2 hodiny a tim to skoncilo. Bylo to krasne, prijemne, ale uzavreli jsme tim kapitolu, kterou se nam nepovedlo uzavrit pred lety, ten vztah byl "nedokonceny", ted jiz je.

Není tady

#18 22. 6. 2007 7:45

LeeLoo
♥♥♥♥---

ice napsal(a):

Podobny pribeh, na zacatku nahoda, blesk z cisteho nebe a velka laska. Rozesli jsme se, protoze vztah na dalku na nekolik let... bylo mi 19, jemu 21. Vzhlizela jsem k nemu, byl muj ideal pro mnoho let. Zbyly mi akorat fotky. Po cca 14 letech jsem na nej narazila v netu, oslovila. To bylo velmi prijemne setkani, ackoli nas delilo cca 1500 km. Zavzpominali jsme si, pochlubili se svymi rodinami, detmi, prokecali po telefonu asi 2 hodiny a tim to skoncilo. Bylo to krasne, prijemne, ale uzavreli jsme tim kapitolu, kterou se nam nepovedlo uzavrit pred lety, ten vztah byl "nedokonceny", ted jiz je.

Ja si taky myslim, ze by to nemuselo dopadnout spatne v tom smyslu, ze bys uklidnila svoji zvedavost a navzdy uzavrela tuto kapitolu. Je tu samozrejme jiste riziko, ze bude krasny, v manzelstvi nestastny a da ti najevo, ze by chtel dalsi setkani, cim ti muze rozbit vztah. Ale takove veci se deji spis v pohadkach. Ja jsem taky stala nekolikrat pred timto problemem a vzdy jsem to vyresila takhle. Vetsinou byl fakt plesaty, oplacany, mluvil o penezich, o rodine lol a moc "z nej" nezustalo. Treba jsi to stejne myslel i o me. Hezky jsme si poopovidali a zaroven videli, jak jsme uz uplne kazdy jinde. A byl svaty pokoj. gloria

http://tac.families.com/ezb/1056929.png http://i179.photobucket.com/albums/w286/maso_photos/teliatkomale.jpg

Není tady

#19 22. 6. 2007 7:53

majkafa
Host

najaz nudíš se? Pálí tě dobré bydlo? dumbom Hergot, proč tohle lidi furt láká? Přečti si příběhy na životě po nevěře. dumbom

#20 22. 6. 2007 8:22

Astra
♥♥♥♥♥--

Najaz,
dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Nechej si pěkné vzpomínky a pečuj o svůj současný vztah. Opravdu dráždíš hada bosou nohou, láká tě malé dobrodružství, ale aby z toho nakonec nebylo velké zklamání a rozbití něčeho, co se už těžko slepí.

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

J.J.Rousseau

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#21 24. 6. 2007 2:59

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

najaz, víš tady tě to podávají velice kulantně, ale výsledek těch rad je stejnej... Buď ráda, že jsi ráda a nedělej si iluze... On ten s tím velkým Ó, je pro tebe zajímavý jen proto, že není tvůj. Kdyby byl, asi by jsi záhy zjistila, že mu třeba "smrděj" nohy, nebo "krká", či má v repertoáru nějaký jiný "roztomilosti"... lol Jak povídám, nevěř na duchy a na spřízněný partnerský duše... tummenupp big_smile

Není tady

#22 25. 6. 2007 22:52

Michaela
♥♥♥♥---
Místo: Olomouc

Ja bych teda taky neriskovala....opravdu te asi pali dobre bydlo dumbom

http://lilypie.com/pic/090116/0A18.jpghttp://b1.lilypie.com/Ktnqp1/.png
V sedmi měsících 8570g a 70cm
http://michaluska82.rajce.idnes.cz/

Není tady

#23 26. 6. 2007 11:57

merunka
♥♥♥----

Milá najaz,já bych ten kontakt zkusila už jen proto,že život neni jen v klídku a pohodě sedět doma a přemýšlet co by asi bylo kdyby ... Né každé setkání s mužem znamená rozbití manželství,to pak především záleží na tobě kam které setkání směřuje. Báječných lidí chodí spousty a myslím,že život je právě o tom ty lidičky poznávat-neříkám spát.par                                                       Každý je strůjcem svého štěstí.smile

Není tady

#24 26. 6. 2007 13:34

najaz
♥------

Děkuji merunko, myslím si to také. Nehledám v tom kontaktu nic většího. Prostě jsem jen chtěla vědět, jak se má. Nakonec jsem to zkusila a oslovila ho emailem. Tak uvidím. Aspoň nesedím teď doma a nepřemýšlím, co by asi bylo kdybych to zkusila a  prostě jsem to zkusila. Jsem zvědavá. Díky.

Není tady

#25 26. 6. 2007 14:46

majkafa
Host

najaz napsal(a):

Děkuji merunko, myslím si to také. Nehledám v tom kontaktu nic většího. Prostě jsem jen chtěla vědět, jak se má. Nakonec jsem to zkusila a oslovila ho emailem. Tak uvidím. Aspoň nesedím teď doma a nepřemýšlím, co by asi bylo kdybych to zkusila a  prostě jsem to zkusila. Jsem zvědavá. Díky.

Jen si, holčičko, zahrávej. A dojdi si přečíst ty příběhy na Život po nevěře. dumbom

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí