6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, chtěla jsem nějak urychleně zhubnout do plavek, tak mi přilo nejjednoduí prostě nejíst. Piju jen čaj, colu light a vodu, k tomu kadý den cvičím. Trvá to takhle týden. Z mých původních 48kg jsem zhubla na 44kg. Cítím se ale hrozně unavená a pořád se mi motá hlava a jsem zralá na to, abych s sebou někde sekla. Chtěla bych znovu začít jíst, ale jen kvůli tý energii, hlad u ani moc nepociuji. Ale bojím se, e přijde jojo efekt a hrozně z toho přiberu. Myslíte, e bych si udret váhu 44kg a přitom nemusela hladovět? Díky moc za radu
Není tady
Týden není tak dlouhá doba. To ti aludek jetě blbnout nebude- začni tvarohy- takový ty ochucený, ovoce, postupně, pomalu. Vanilkovej pudink. Nemusí se přejídat. Pak do toho přidej třeba kousek grilovanýho kuřátka.
Kolik měří, jestli se můu zeptat??
Není tady
Ahoj Leilo, taky si myslim e nejdříve ovoce, zeleninu, mléčný výrobky. Pak nějaký to maso. 163cm měřím. Ale i toho se trochu bojim, nevěřim, e bych z toho zase nepřibrala
Není tady
Tery, pozor na to, při výce 163 cm je 44 kg u mírná podváha! Já vím, e to v plavkách moná nevypadá dobře, ale nějaké ty "poltářky" po těle jsou zase reserva pro případ krize, nějaké nemoci nebo tak.
Na sniování váhy a taky na pěkný tvar těla je mnohem lepí to cvičení. Právě hladovění je nejlepí cesta k jo-jo efektu.
Na jídlo zkus taky nějakou dobrou polívčičku, vývar kuřecí nebo zeleninový, to je snadno stravitelné a jsou tam minerály a dalí potřebné, k tomu nějaké celozrnné pečivo, ale hlavně vyváeně, a pomalu přidávat.
Ahoj K
Není tady
Tery má problém, jestli to sama nezvládá, vyhledej pomoc, čím dřív tím lépe...
Není tady
Tery neblázni!!! 44kg je hodně málo a můe se to velice rychle zvrtnout! Ne takhle íleně hubnout, raději sportuj. Co takhle dát si třeba i nějaké ty kukuřičné nebo rýové chleby? Na to plácne plátek sýra a je to.
Není tady
Ahojky Terry,jestli mas 163 cm, tak tvoje normalni vaha je 53 kg!!!!!!!Jeste tech 48 bylo v ouklendu,ale 44!!!!To si celkem dost podvizivena!!!!!Pozor na to, at jednou muzes vubec mit deti!!!!NEBLBNI!!!
Není tady
Tery papej. Já mám 162 cm,55 kilo. To jsem teda proti tobě úplněj klusoch.Váně bati,mohla by sis ublíit. Mě doktor řekl,e bych měla přibrat z kdy jsem váila 52 kilo. Dej si nějakou ňamku.Třeba litrovku zmrzliny Drasticky hubnout kvůli plavkám je zbytečné. Vzpomeń si na spousty stopadesátikilových dam u vody,jak se smějou a jsou spokojený,i kdy nejsou ádný nudle. To pak vidí,e na tíhlosti (vychrtlosti) vůbec nezáleí.
Není tady