|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky prosím o radu - chceme koupit malé na lezení pěnové puzzle. Vím že jste tu chválili puzzle ze Sparkys, jenže v hradeckém žádné nemají a tváří se že ani neměli a mít nebudou. Sháněla jsem ho tedy i po jiných dětských obchodech a hračkách a nakonec narazila jen v jednom jediném obchodě. Samozřejmě bylo z Číny a 0-3 roky nevhodné (prodavačka mi na to řekla že to je normální, ale že se to mimčům na lezení dává, mě to normální nepřijde). Holky prosím které máte to ze sparkys - je vhodné pro úplně malé děti a který výrobce to dělá? Zkusila bych to podle výrobce vyštrachat na netu. Líbí se mi to na to lezení, ale rozhodně nechci koupit závádnej ftalátovej šmejd.

Není tady

Snoopy napsal(a):
Holky prosím o radu - chceme koupit malé na lezení pěnové puzzle. Vím že jste tu chválili puzzle ze Sparkys, jenže v hradeckém žádné nemají a tváří se že ani neměli a mít nebudou. Sháněla jsem ho tedy i po jiných dětských obchodech a hračkách a nakonec narazila jen v jednom jediném obchodě. Samozřejmě bylo z Číny a 0-3 roky nevhodné (prodavačka mi na to řekla že to je normální, ale že se to mimčům na lezení dává, mě to normální nepřijde). Holky prosím které máte to ze sparkys - je vhodné pro úplně malé děti a který výrobce to dělá? Zkusila bych to podle výrobce vyštrachat na netu. Líbí se mi to na to lezení, ale rozhodně nechci koupit závádnej ftalátovej šmejd.
Myslím že u žádného není napsáno od 0 roků, vše si jistí a u všech skoro hraček snad mimo chrastítek a hraček od FP máme od 3let, my koupily v Hypernově to velký a na netu to malý, u toho jsem vyndala ty nejmenší kousky a bylo
.. Jukni ještě do Globusu tam měli s krtkem, viděla jsem ho i v Tescu a myslím že i v OBI 
Není tady
Sudi my jich tolik nepotřebujeme, máme malej byt...
Našla jsem nějaké asi české, s certifikátem zn. malý génius a jsou od 0 měsíců. Nemáte je někdo?

Není tady
http://obchudekprovas.mimishop.cz/detai … ozi=137725
Bylo mi doporučeno,že je
,tak jsem si ho objednala.
Když vydržíš do přístího týdne,tak Ti napíšu,jestli je opravdu OK 
Není tady
maxi to je ono, to které jsem včera našla taky. které sis objednala? velké bez obrázků nebo s obrázky?

Není tady
Snoopy, přesně jak já, ve Sparkys na mě koukali, jako když to ani nikdy neměli, v Bambuli měli vyprodáno, nakonec jsme koupili nějaké německé v Hornbachu s atestem (ale asi před měsícem jsme chtěli přikoupit a už neměli
), ale přijde mi to stejně tvrdé, tak na tom máme ještě takovou měkkou deku s výplní... jenže Kuba vleze ke kraji, je to udělané jako koberec a ty krajní kousky jsou takové užší obdélníčky a Kuba je vytrhává, je to jedna z jeho oblíbených činností, ale hlavně jsem chtěla napsat jako Sudina, že stejně už leze všude jinde než na puzlíkách 
Není tady
Pěnové koberce jsou supr. Kupovali jsme synovi,když se učil lézt a chodit http://www.rajhracky.cz/penove-puzzle-c … iew=1&
Není tady
Nedám na ně dopustit, máme všude plovoucí podlahu a malá, třeba když žehlím si na nich hraje a nenachladne od země
někdy ji dám jestě deku. Když jedeme třeba k babičce, bereme je vždy do auta. A navíc máme s velkými obrázky a malá si s nima už i hraje a vyndává je 
Není tady
Přesně tak, tak malej to zezačátku jen vylupoval ale zpátky jsem to musela dávat já
Ale jsou skvělý takhle, kamarádka to kupovala i starším děckám 3 a 4 a ty si z toho staví domečky, a ohrádky
Není tady
Na pěnové koberce nedám dospustit ,malý si na něm hraje pořád,používali jsme ho skoro od narození https://penovepuzzle.cz/cs/penove-kober … arva-modra
Není tady