29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám dotaz. X-Lander trojkolka není odpružený? Myslím, jestli se s ním dá "hojkat".
Já četla na netu, že je a prodavačka v obchodě mi tvrdila, že není. Máte ho některá? Jak to teda je?
(doufám, že nikomu nebude vadit, že píšu do "Miminek a batolatek", ale myslím, že zrovna vy to budete nejlíp vědět)
Není tady
Mám x-landra xa a je to s tím houpáním totéž, co tříkolka.Odpružený je , to ano, ale moc si s ním nepohoupeš Doporučuji vyzkoušet v obchodě.
U těchto kočárů se počítá s tím, že ho víc budeš používat jako sporťák a tomu odpovídá to odpružení.
Není tady
Máme taky tříkolku x-landera X4 a nehoupe, jen je odpružený, neviděla jsem žádnou snad houpací tříkolku nebo sporťák
Jsem ani nechtěla houpací, a nikdy jsem ji nemusela houpat, lehla a spala
Není tady
a jak jste spokojene s x-landerem? ja planuju koupit XA 2008...
Není tady
Kamchi, koupila jsem Jané Slalom Pro. Jsem nadmíru spokojená.
Upravil(a) Monika76 (2. 6. 2008 20:32)
Není tady
když já nechci tu tříkolku právě
Není tady
my mame X-lander X3,je v podstate stejny,akorat nema aretovaci kolecka.
Jsem s nim maximalne spokojena
Není tady
my máme teda trojkolku xlandera xt kol. 2007 a jsem s ním také nadmíru spokojená, požíváme ho osm měsíců a zatím bez jediného problému. Houpat opravdu nejde, ale miminko uspíš i jízdou,ta ho uhoupá.
Není tady