29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamchinko a nemůže být tím důvodem i to, že ti přítel doma moc nepomáhá, moc spolu nejste, jsi na všechno pořád sama....nevím, soudím jen dle tvých příspěvků na vedlejších fórech třeba jestli nemáš blok k němu jako celkově....
K doktorovi určitě zajdi ještě dřív - nečekej do léta. Zkusila bych psychologa. Hodně štěstí!
S.
Není tady
Kamchi, já jsem to také tak měla. BM byl sice tolerantní, ale jak mohl, tak mi to vyčetl, nakonec se spokojil s tím, že jsem mu to udělala rukou. Když už to trvalo dlouho tak jsem se s ním vyspala z donucení, aby byl klid, on mě namazal gelem a bylo to. Přiznám se, že já z toho měla málokdy něco. Pak jsem přišla na to, že mám docela chuť na sex po obědě, když malej spal, tak aspoň o víkendu jsme to nějak dali dokupy...
Není tady
c
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:37)
Není tady
Kamchinka napsal(a):
uz 4 mesice nekojim:( k doktorovi jdu az v lete na kontrolu. ja to vim, ze je to treba, jinak bych to tu nerozebirala:( po vcerejsku jsem jak prejeta:(
pokud nekojíš, nečekala bych až do léta a začala to řešit hned ...
Není tady
takže jít k psychologovi nebo svému gyndařovi?
Není tady
Kamchinka napsal(a):
takže jít k psychologovi nebo svému gyndařovi?
Obojí.
Není tady
já nevím, jestli bych mazala rovnou k psychoušovi, spíš bych zkusila nejdřív tu gyndu. a jestli je to jak tady kdosi psal, že ti partner s ničím nepomůže, jsi na všechno sama - možná je to i únavou, stereotypem, co si s ním o tom zkusit promluvit ? nevím, jak to má časově, ale jistě se to dá řešit ..
Není tady
Kamchi, no já jsem na to přišla náhodou:) určo zajdi na gyndu a nestyď se určitě tam chodí takových žen spousty:)
Není tady
j
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:37)
Není tady
Kdyz ja nevim jak bude muj mudr gyndar reagovat, rekne proc jsem mu to nerekla na kontrole posledni a tak, a ma tam vecne narvano a ja tam prijdu s povidanim:(jako on je hodnej to jo... ale nevim no
Není tady
sandra napsal(a):
Kamchinko a nemůže být tím důvodem i to, že ti přítel doma moc nepomáhá, moc spolu nejste, jsi na všechno pořád sama....nevím, soudím jen dle tvých příspěvků na vedlejších fórech
třeba jestli nemáš blok k němu jako celkově....
K doktorovi určitě zajdi ještě dřív - nečekej do léta. Zkusila bych psychologa. Hodně štěstí!
S.
Naprostý souhlas se sandrou. Je to hodně i o tom soužití. Nikdy jsem neměla takovou nechuť na sex, jako v období kdy byl BM od rána do večera v práci, přišel, nadlábl se a když neusnul u TV, tak prej sexík. Nestálo to za nic, já byla unavená (děti školka, škola, domácnost, práce) a on taky.
Kamchi, pokud nemáte hlídání a potkáváte se doma, když přijde z práce, není to nic moc. Opravdu si s ním promluv.
Nikde není psáno, že musí mýt nádobí a věšet prádlo, ale ať zajistí hlídání a vytáhne tě do kina nebo na véču. Zajistěte si volný víkend a užijte si to spolu, nicméně, pokud nebude na sex nálada tak bez sexu. Domluv se s ním dopředu.
Tím, že máte dítě jste se nestali jen rodiči. Pořád jste partneři a měli by jste mít i čas pro sebe. Hezký víkend, nebo alespoň večer vám oběma prospěje.
Není tady
l
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:38)
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Kdyz ja nevim jak bude muj mudr gyndar reagovat, rekne proc jsem mu to nerekla na kontrole posledni a tak, a ma tam vecne narvano a ja tam prijdu s povidanim:(jako on je hodnej to jo... ale nevim no
neboj se, co by měl říkat ? prostě jsi doufala, že se to spraví až přestaneš kojit a ono nic ... nebuď tak vyplašená
Není tady
javena napsal(a):
sandra napsal(a):
Kamchinko a nemůže být tím důvodem i to, že ti přítel doma moc nepomáhá, moc spolu nejste, jsi na všechno pořád sama....nevím, soudím jen dle tvých příspěvků na vedlejších fórech
třeba jestli nemáš blok k němu jako celkově....
S.Naprostý souhlas se sandrou. Je to hodně i o tom soužití. Nikdy jsem neměla takovou nechuť na sex, jako v období kdy byl BM od rána do večera v práci, přišel, nadlábl se a když neusnul u TV, tak prej sexík. Nestálo to za nic, já byla unavená (děti školka, škola, domácnost, práce) a on taky.
Kamchi, pokud nemáte hlídání a potkáváte se doma, když přijde z práce, není to nic moc. Opravdu si s ním promluv.
Nikde není psáno, že musí mýt nádobí a věšet prádlo, ale ať zajistí hlídání a vytáhne tě do kina nebo na véču. Zajistěte si volný víkend a užijte si to spolu, nicméně, pokud nebude na sex nálada tak bez sexu. Domluv se s ním dopředu.
Tím, že máte dítě jste se nestali jen rodiči. Pořád jste partneři a měli by jste mít i čas pro sebe. Hezký víkend, nebo alespoň večer vám oběma prospěje.
Není tady
díky, zkusim se objednat...
Není tady
j
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:39)
Není tady
Kamchinko, s hlídáním má problém spousta rodičů. Já nevím, zkus rozhodit sítě. Kámoška učí v mateřince a přivydělává si hlídáním. Má už "svoje" děti, které ji znají, takže žádný slzičky, když jdou rodiče pryč.
Nebo nějaká kamarádka, co by se na tu noc a dopolko obětovala.
Ženský drží pohromadě, já teď nedávno hlídala dvouletou ďáblici přes noc a byl to teda zážitek. Já už mám háďata velký, takže fakt síla, ale dá se... Držím palečky.
Není tady
j
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:39)
Není tady
Kamchinko, tak si to tak neber, vždyť to není nic výjimečnýho, takhle to má spousta ženských...
U mě taky pokles minimálně o 80%, co se chuti týče...
Normálně se o tom bavíme, došli jsme k závěru, že teda na kvantitě úbytek, zato přírůstek kvality...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
... no u nas to bylo od porodu UZ trikrat:)...
Nemusí pršet, stačí když kape (černej humor, sorry)
Jinak ale holky mají pravdu, pokud Ti doporučují návštěvu odborníka... možná bych se přiklonil spíš k tomu psychologovi, než k ženskýmu... jako další "do party" mě napadá sexuolog...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
... no u nas to bylo od porodu UZ trikrat:)...
Nemusí pršet, stačí když kape
(černej humor, sorry)
Jinak ale holky mají pravdu, pokud Ti doporučují návštěvu odborníka... možná bych se přiklonil spíš k tomu psychologovi, než k ženskýmu... jako další "do party" mě napadá sexuolog...
Já bych v první řadě zkusila změnit antiko.
Není tady
javena napsal(a):
Kamchinko, s hlídáním má problém spousta rodičů. Já nevím, zkus rozhodit sítě. Kámoška učí v mateřince a přivydělává si hlídáním. Má už "svoje" děti, které ji znají, takže žádný slzičky, když jdou rodiče pryč.
Nebo nějaká kamarádka, co by se na tu noc a dopolko obětovala.
Ženský drží pohromadě, já teď nedávno hlídala dvouletou ďáblici přes noc a byl to teda zážitek. Já už mám háďata velký, takže fakt síla, ale dá se... Držím palečky.
přesně tak, my si s holkama taky hlídáme vzájemně. teď už teda ani ne, jen pokud mají děti menší, ale dřív běžně.
babičky mají některé daleko a když si chtěli s manžou někam vyrazit, pohlídala přes noc kamarádka, není to problém
Není tady
k
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:40)
Není tady
no uvidíš, my jsme si s holkama děti hlídaly i přes noc a nikdy nebyl problém, špunti byli bez problémů, ale je fakt, že už byli větší jak to tvoje
za zkoušku nic nedáš
Není tady
Kamchinka napsal(a):
apprill: no jenze me zase maloktera sedne, a tahle je ta jedna z nejdrazsich a pro me tedy co jsem vse vyzkousela i nejlepsich, a mela jsem ji i pred tehu, a nebyl problem:( .
nejdrahší není = nejlepší a to, že ti seděla před těhu taky nic neznamená .
Není tady