29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamchinko, asi jsi přečetla špatně můj příspěvek :-))) Já sem psala, že asi tři měsíce v poslední době jsem měla nějaký sexuologický blok, jaksi mě to nelákalo, nechtělo se mi. Teď už to je OK. V těhu i po porodu jsem sexuální aktivitou jen překypovala. Jen letos v lednu jsem nastoupila zpět do práce a asi tím vypětím a stresem se to ve mě blokovalo :-))
Tak přeji brzkou chuť k hrátkám :-))
Není tady
s
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:35)
Není tady
f
Není tady
Gabrielle, mluvis mi z duse. Mame ted s manzelem krizi v vztahu a tim padem i sexem to jde z kopce. Ted uz nemame sex vubec, ale i pred tim, kdyz jsme spolu spali, jsem z toho nic nebyla, manzel me nevzrusoval a asi ani ja jeho, protoze jsem mu pred "tim" musela pomoci rukou ci pusou. Uz tim me to znechutilo. Dviv na me doslova skakal uz v "plne zbroji", ale ted ho musim sahodlouze pripravovat, jinak nic neni. No ted uz to doslo tak daleko, ze neni vubec nic.
Není tady
Ono jde taky o to, jestli to tomu chlapovi chybí nebo ne. Pokud ne, je vše v pořádku, jestli ano, je problém...
Není tady
Ahoj, já v těhotenství a ani po něm, nechtěla sex vůbec. Po šestinedělí jsme to zkusili a hodně mě to bolelo, byla jsem sešívaná. Pak se to zahojilo, ale přišli stejné problémy, já lítala kolem malého a starala se a BM nedělal nic. On by mohl mít sex pořád, ale já na to neměla chuť. Tak jsem si prostě lehla, byla jako prkno, ale on si užil a byl spokojený, časem se to trošku zlepšilo. Poslední roky se k tomu přidala i jakási nechuť vůči němu, nemohla jsem snést ani jeho dotyk. Teď mám nového přítele a s ním bych mohla pořád. NEvím, jestli je to tím, že jsem dlouho nikoho neměla, nebo on na mě tak působí.
Kaliku, komunikovat s chlapem, je umění. Já mu řeknu, že potřebuju o trošku víc času a on to splní tak jednou a pak je mu to jedno, hlavně, že on si vrznul...
Není tady
df
Není tady
máš pravdu, je to tak. Právě po tom porodu, si mě ještě vážil a byl ohleduplný, ale časem se to nějak zvrtlo..
Není tady
No, jsou také jiné sexuální aktivity, nejenom ty koitální, tak nevidím problém důvod zůstávat v celibátu Jinak samozřejmě, je-li chlap pako, nedá se nic dělat. Mě by třeba nebavilo, kdybych věděl, že to partnerku bolí, nebaví ji to nebo se jí to přímo hnusí. To bych se radši rozešel. Sex přeci není jen o tom si pořádně zašukat, ale užít si i blízkost toho druhého, je to prostor pro potěšení partnera a podobně.
Není tady
Kaliku: moje slova, moje slova.....
Není tady
Devčata, někde jsem četla, že nechuť na sex po porodu trvá až 2 roky, tak to příroda nějak zařídila, žena odpradávna tak 1-2 roky kojila a její tělo se tak, i tou nechutí k sexu, brání dalšímu otěhotnění, aby se prostě nevysílilo a zregenerovalo... Jinak aby člověk přežil a fungoval, musí zasytil své prvotní potřeby, najíst se, napít, mít kutloch a sex je prý až na posledním místě.. A taky, když je člověk přetažený a vyčerpaný (kojení vlastně ženin organismus taky vysiluje), první potřeba, která odchází je sex... Na tom není nic divnýho, bez jídla člověk nepřežije, bez sexu ano.. Tohle jsem si nevymyslela, byla o tom nedávno nějaká studie.. Takže si myslím, že byste měly mít rády taky samy sebe, nic nepřeháněly, ani tu domácnost (Bordel v bytě - šťastné dítě ) , občas někam vypadnout, opečovávat se , nedávno v TV Zone Clubu říkaly: ciťte se jako bohyně své domácnosti se vším všudy... Takže nezapomeňte, jste BOHYNĚ !!!
Upravil(a) Décima (4. 7. 2008 11:04)
Není tady
Kaliku, tak to jsi asi jeden z mála, co to tahle má.
Ale máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou..
Není tady
Barusja: nevím, jsme minimálně dva a řekl bych, že nijak výjimečný nebudem.
Není tady
Kuba, třeba pro jiné budete...
Není tady
KALIK napsal(a):
Sex přeci není jen o tom si pořádně zašukat, ale užít si i blízkost toho druhého, je to prostor pro potěšení partnera a podobně.
no, kéž by to tak bylo
Sakuro, tak to jsme na tom fakt stejně... minulý týden jsem měla i chuť, jenže zas neměl zájem on...
Upravil(a) Gabrielle (8. 7. 2008 12:27)
Není tady
c
Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:36)
Není tady
f
Není tady
já jsem začala mít chuť na sex až teď.......... Možná mi k tomu pomohlo i to, že jsem vysadila antikoncepci..... Používáme kondomy, ale je fakt, že prostě oznámím, že chuť není a necháme to po společné domluvě na jindy!
Není tady
g
Není tady
říkala jsi o tom svému dr ? pokud kojíš, prý je ta chuť na sex menší, ale mám pocit, že bys to měla řešit. i ten sex je k fungujícímu vztahu potřeba.
Není tady
ahoj
Není tady