Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 6. 2007 20:17

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

nechuť k sexu 1,5 roku po porodu

Naštěstí mě se to netýká,ale ptala se mě kamarádka, jestli to tu někdo neřeší, jak píšu je rok a půl porodu a co jí znám tak vždycky byla náruživka a ted prej hrůza děs...Mají teda trošku i problémy, osobní, tak  si myslím že se to na ní všechno valí... a pak chudinka nic nechce...Tak se za ní ptám, jestli někdo nemáte jpodobnou zkušenost..je z toho na palici a neví co má dělat..a jestli se to někdy srovná a bude zas taková ....jako byla před těhu

Není tady

#2 20. 6. 2007 20:33

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: nechuť k sexu 1,5 roku po porodu

Asi je pořád moc zaměřená na mimi, dává tomu ze sebe všechno a už jí nezbývá kapacita na tohle. Já jsem to kdysi také měla, ale časem se to upravilo - prostě se všechny moje emoce, myšlenky, obavy....... točily hlavně kolem syna - abych něco nepodcenila, jestli je vše správně, jak se vyvíjí..... u prvního dítěte to maminky obzvlášť prožívají

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 20. 6. 2007 20:42

maya
♥♥♥♥♥--

A nekojí ještě? V období kojení se uvolňuje hormon, který prý sexuálním chutím vůbec neprospívá...

Není tady

#4 6. 5. 2008 10:07

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

k

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:31)

Není tady

#5 6. 5. 2008 15:27

Eliska23
♥♥♥----

Je to blbe. Ja to taky mela. A hlavnim duvodem bylo urcite to napeti a ta zodpovednost vuci mininku. Presne jak to napsala Mashanka. Po kojeni to bylo o trochu lepsi, ale stejnak to neni jeste ono i po dvou a pul roku. Je tam porad to odevzdani celkove sama sebe jen miminku. Taky s tim bojuji, snazim se davat vic manzelovi praci, a starat se sama o sebe. Snad to pomuze. Manzel mi taky vubec nepomahal i kdys ja jsem zas tolik nechtela vsak chodil do prace. Ale mohl se snazit aspon vecer ho prebalit a uspat a tak. Ted Mu proste reknu. Ale je pravda, ze on kdys bylo mimco jeste male, tak se ho vsimal mnohem min. A to protoze nevedel co s nim delat. Citil se nemozny, kdys prebaloval a tak. Vsak zensky to maji prirozeny a chlapy se to musi ucit. Takze ja bych doporucila kamosce, aby se vic starala o sebe vysla si s kamoskama, nasla si jinaci zalibu nez je mimco, aby se znova zacla citit zenou a ne jenom matkou. A co nejdiv.

Není tady

#6 6. 5. 2008 17:53

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

j

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:32)

Není tady

#7 7. 5. 2008 8:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

a co zkusit komunikaci s manželem?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#8 7. 5. 2008 15:02

Eliska23
♥♥♥----

Kaliku a co mu mam komunikovat? va

Není tady

#9 7. 5. 2008 15:31

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-

Hmmm, taky bych potřebovala poradit. Já byla v těhu i po těhu hodně sexuálně aktivní, řekla bych donedávna. Je tomu tak tři měsíce, co se mi do sexu nechce. Ač je jaro, tak nevím, jestli se mi hormony zbláznily opačně nebo co. Já  nevím, jak to vysvětlit, po příteli toužím, ale nějak se mi nechce sexovat. Když už k intimnostem dojde, je to celkem příjemný, ale jaksi nezažívám ty stejné pocity. Možná to je i tím, že jsem v lednu nastoupila do práce a po práci mě čeká kolotoč - vyzvednout dítě z jeslí, nakoupit, uvařit, uklidit a pak mám jen myšlenky na spánek. Jenže mě se nechce ani o víkendu. Mám z toho špatný pocit, jsem už odepsaná?? To co mě donedávno vzrušovalo a přitahovalo už mi nic neříká. Proč?? Je to jen dočasné nebo už natrvalo??

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#10 7. 5. 2008 22:00

sandra
♥♥♥♥♥♥-

alexxandra napsal(a):

Hmmm, taky bych potřebovala poradit. Já byla v těhu i po těhu hodně sexuálně aktivní, řekla bych donedávna. Je tomu tak tři měsíce, co se mi do sexu nechce. Ač je jaro, tak nevím, jestli se mi hormony zbláznily opačně nebo co. Já  nevím, jak to vysvětlit, po příteli toužím, ale nějak se mi nechce sexovat. Když už k intimnostem dojde, je to celkem příjemný, ale jaksi nezažívám ty stejné pocity. Možná to je i tím, že jsem v lednu nastoupila do práce a po práci mě čeká kolotoč - vyzvednout dítě z jeslí, nakoupit, uvařit, uklidit a pak mám jen myšlenky na spánek. Jenže mě se nechce ani o víkendu. Mám z toho špatný pocit, jsem už odepsaná?? To co mě donedávno vzrušovalo a přitahovalo už mi nic neříká. Proč?? Je to jen dočasné nebo už natrvalo??

A tatínek je do toho kolotoče taky nějak zapojený?

Není tady

#11 9. 5. 2008 7:14

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Elisko, komunikuj mu o všem, co tady píšeš, aby věděl, co je za problém smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#12 9. 5. 2008 10:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

maya napsal(a):

A nekojí ještě? V období kojení se uvolňuje hormon, který prý sexuálním chutím vůbec neprospívá...

Pokud kojí, bude to tím. Kamarádka kojila víc jak dva roky a jejich sex za tu dobu byl téměř nulovej, říkala, že prostě nemá chuť a neví co s tím. Ale jak přestala, vrátilo se to všechno do normálu.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 12. 5. 2008 10:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Moje kamarádka se mi svěřila, že to měla rok po porodu. Problém byl že rodila 14 hodin byl to dost těžký poroda a ona si fakt užila. Prý byla ke konci tak vyčerpaná, roztrhaná a ještě lékaři nepříjemní, že prostě měla asi strach otěhotnět brzy po té, jelikož to měla živě v paměti. Tak se nedokázal uvolnit,ani když používali kondom.
Musela jít kvůli tomu i k psycholožce. Začala na tom hodně pracovat. Byl to vlastně strach z komplikací a další bolesti při porodu. Po dvou letech je to teď lepší a lepší a intimnosti se do jejich života pomalu navracejí. Naštěstí má moc fajn manžela ,který na to sezení chodil taky. A jak píše Kalik, je to fakt o komunikaci. Bavila se s ním o svých pocitech atd.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#14 14. 5. 2008 3:07

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Holky, nevim jestli to bude jenom tim kojenim. Ja jsem kojila 2 roky a sex klapal fajn. V dobe tehotenstvi jsem byla jeste naruzivejsi nez predtim a po porodu jsem se nemohla dockat konce sestinedeli smile

Není tady

#15 14. 5. 2008 7:07

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

Ahoj holky,
před i v době těhotenství jsem problémy se sexem neměla.Po porodu ano,chuť žádná.Bývalý manžel byl z toho na nervy,mluvili jsme o tom,experimentovali a nic.Když už jsem se přinutila,tak to nebylo dobré(jen z mé strany,manžel byl spokojený,až na tu frekvenci=2-4x měsíčně).Později jsem se dozvěděla,že manžel si to užíval jinde.Na chatě svého šéfa,jezdili tam údajně pracovat,pouze o víkendech.Někdy si tam brali i děti,aby to drahým polovičkám nebylo divné.Nakonec jsme se rozvedli,ale z jiného důvodu.
Teď s mým přítelem je to fajn.Říká mi sexuální dračice,mu to stačí 1-2týdně,zato já bych to brala častěji,ale nestěžuji si.(známe se už 7let)
Joooo a býval.manžel,když zjistil,že někoho mám,tak řekl:"To bych chtěl vidět,co budete dělat v posteli,ten si moc neužije".Kdyby BM zjistil,jak to je,určitě by nevěřil.
Tak nevím,jestli to bylo změnou partnera nebo rokama.Žena po 30-tce je prý na sex.vrcholu.

Na světě je krásně.

Není tady

#16 14. 5. 2008 8:21

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jitka8 napsal(a):

Ahoj holky,
před i v době těhotenství jsem problémy se sexem neměla.Po porodu ano,chuť žádná.Bývalý manžel byl z toho na nervy,mluvili jsme o tom,experimentovali a nic.Když už jsem se přinutila,tak to nebylo dobré(jen z mé strany,manžel byl spokojený,až na tu frekvenci=2-4x měsíčně).Později jsem se dozvěděla,že manžel si to užíval jinde.Na chatě svého šéfa,jezdili tam údajně pracovat,pouze o víkendech.Někdy si tam brali i děti,aby to drahým polovičkám nebylo divné.Nakonec jsme se rozvedli,ale z jiného důvodu.
Teď s mým přítelem je to fajn.Říká mi sexuální dračice,mu to stačí 1-2týdně,zato já bych to brala častěji,ale nestěžuji si.(známe se už 7let)
Joooo a býval.manžel,když zjistil,že někoho mám,tak řekl:"To bych chtěl vidět,co budete dělat v posteli,ten si moc neužije".Kdyby BM zjistil,jak to je,určitě by nevěřil.
Tak nevím,jestli to bylo změnou partnera nebo rokama.Žena po 30-tce je prý na sex.vrcholu.

To co pises ty je jako bych psala ja take ze sve zkusenosti.Po porodu jsem ztratila zajem o sex uplne manzel to vyresil neverou a my se rozvedli.Co me rekl pri odchodu si stale pamatuju.Rekl mi,ze,az si nekoho najdu,abych se hodne snazila jinak ode mne utece.Ted s tim problem nemam,protoze u byvaleho pritele jsem byla sexualni dracice a u druheho jsem to vyprovokovala ja sama.Nevim jestli to bylo vekem,rika se,ze zena po tricitce je v sexualnim vrcholu.Dneska kdyby to manzel vedel asi by nechapal.....big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#17 15. 5. 2008 21:18

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

f

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:32)

Není tady

#18 24. 5. 2008 8:01

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

No, tak ja mam od porodu skoro dva roky, prvni rok a pul to bylo se sexem slabe,hlavne asi kvuli malemu a unave - ja kvuli peci o maleho a manzel mel narocnejsi praci nez driv. V posledni dobe mame sex tak dvakrat do tydne. Pred narozenim maleho i petkrat tydne, ale to uz se nevrati. Zamilovanost je take pryc, tak to udela taky sve. Jenze co me trapi je moje nechut k sexu. Nehci sex, manzel me nevzrusuje, nevzrusuje me vubec nic, jsem porad unavena. I o vikendu. A to nechodim do prace, jen se staram o domactnost a syna. Cim to muze byt?? Je to tak tri mesice zpet, predtim jsem sex chtela.

Není tady

#19 24. 5. 2008 8:49

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

b

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:33)

Není tady

#20 24. 5. 2008 9:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sunyata napsal(a):

Holky, nevim jestli to bude jenom tim kojenim. Ja jsem kojila 2 roky a sex klapal fajn. V dobe tehotenstvi jsem byla jeste naruzivejsi nez predtim a po porodu jsem se nemohla dockat konce sestinedeli smile

Každej to má jinak, jinak to na něj působí ... já nekojila teda dva roky, ale necelý rok a chuť na sex byla normální, ale někdo s tím v téhle době problém prostě má.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#21 24. 5. 2008 9:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Moje kamarádka se mi svěřila, že to měla rok po porodu. Problém byl že rodila 14 hodin byl to dost těžký poroda a ona si fakt užila. Prý byla ke konci tak vyčerpaná, roztrhaná a ještě lékaři nepříjemní, že prostě měla asi strach otěhotnět brzy po té, jelikož to měla živě v paměti. Tak se nedokázal uvolnit,ani když používali kondom.
Musela jít kvůli tomu i k psycholožce. Začala na tom hodně pracovat. Byl to vlastně strach z komplikací a další bolesti při porodu. Po dvou letech je to teď lepší a lepší a intimnosti se do jejich života pomalu navracejí. Naštěstí má moc fajn manžela ,který na to sezení chodil taky. A jak píše Kalik, je to fakt o komunikaci. Bavila se s ním o svých pocitech atd.

Já si nemyslím, že by tohle na to mělo nějáký zvláštní vliv.

Není tady

#22 24. 5. 2008 14:59

Renky
♥♥♥♥♥♥♥
Web

...hmmm tak u nas opacny problem. Ja by som pripravena bola ale tatka ee sad vraj ma nejaky blok a je prepnuty na otcovsky rezim a bohuzial na milenecky chut nieje sad ...

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/REru.jpghttp://lb4f.lilypie.com/RErup1.png
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/YDeFoQj.jpghttp://lb1f.lilypie.com/YDeFp2.png

Není tady

#23 24. 5. 2008 17:00

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

f

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:34)

Není tady

#24 27. 5. 2008 22:11

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak já mám pozitivní zprávičku! Chuť k milování se dostavila v plné síle zpět, asi to byl psychický blok, stres a tak :-) Jsem ráda, že nejsem frigidní.

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#25 28. 5. 2008 13:42

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

g

Upravil(a) Kamchinka (19. 2. 2010 21:34)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí