6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MOC VÁS VECHNY PROSÍM O RADU! Kamarádka si před týdnem pořídila 8 týdenní těně labradora a včera odjela na dovolenou a ádala mě abych pejska pohlídala, jinak e ho dají nahlídání babičce. Svolila jsem protoe mě bylo líto staré paní po infarktu a taky těnátka, říkala jsem si e to u nás těch pár dnů bude mít lepí. Tak je u nás a já kromě íleného strachu e se fenečce něco stane mám obavu o mé miláčky(morčata a osmáky). Máme byt 1+1 a fenka se u 2x vymočila v kuchyni na lino, poté co jsem s ní byla venku. Mám obavy e i kdy jsem umyla podlahu, e a moje hlodavce pustím něco z té moče chytnou a zajdou. Chci se proto zeptat na vá názor, jak dalece můe být pes pro morče a osmáka rizikem? Nemohu fenku nechat močit na koberec v obýváku ale taky nechci ublíit morčatům kteří jsou dočasně kvůli psovi v nai velké kuchyni. POMOOC:-))
Není tady
No nevim, ale oni si snad do klece nečůraji?? Já bych řekla, e jo a zabilo je to?? Nezabilo.
Fenka se tam vymočila jen proto, e nastala nějaká změna a jí se to nelíbí prostě tím protestuje.