Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 6. 2007 12:52

Sweepe
♥♥-----

Re: Má vztah na dálku smysl?

Fe, co myslíš, že je nejvíc v takovém vztahu na dálku potřeba? tolerance, důvěra, upřímnost?

Není tady

#27 21. 6. 2007 13:10

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

to je potřeba v každém vztahu..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#28 21. 6. 2007 13:13

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Asi všechno - hlavně pevné nervy smile
Ale u nás to bylo jiné v tom, že my jsme spolu před tím chodili 3 roky - no a pak najednou přišla (po překonání stesku) spousta volnosti - změna dosavadních zvyků a td. ... hodně to s tím vztahem zamávalo - ale na konec jsme stejně spolu. Myslím, že to ten vztah prověří a věř mi, že pokud má zkončit - tak zkončí a pokud né - tak i ta dálka lze překonat... Asi bych nad tím už tolik nešpekulovala a brala věci tak jak jsou - on čas ukáže wink

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#29 21. 6. 2007 13:15

Sweepe
♥♥-----

Díky, uvidíme, co příjde.

Není tady

#30 18. 11. 2007 14:35

Sweepe
♥♥-----

ahoj všichni,

vracím se k tomuto tématu, abych vám sdělila, jak to zatím vypadá. Po čtyřech měsících vztahu na dálku máme hodně velké problémy v komunikaci, přítele skoro všechno, co mu říkám, vytočí, zlobí se na mne, v podstatě se skoro každý den se mnou rozchází. Víkendy, kdy se spolu vidíme, nejsou nijak růžové, většinou to skončí nějakou hádkou. První dva měsíce to šlo dobře, ale změna nastala v říjnu, kdy přítel získal místo v tom městě, kde jsem já. Začal zřejmě vážně uvažovat, jestli náš vztah má smysl a zhodnotil, že nemá. Od té doby jedná, jak vyměněný, přijde mi, že mu na mne vůbec nezáleží, nemá radost, když mu volám, či píšu, neb to bere jako kontrolu. No já teď nevím, co má ten jeho postoj ke mne znamenat. Vím, že by bylo lepší vztah ukončit, ale nějak se toho bojím, že tak budu úplně sama. Myslíte, že to půjde ještě nějak zachránit? Proč si myslíte, že opadl ten jeho zájem a nastala taková změna v jeho přístupu ke mne? Přemýšlela jsem, zda v tom není jiná ženská, ale nevím. Možná raději lepší nevědět.

Upravil(a) Sweepe (18. 11. 2007 14:38)

Není tady

#31 18. 11. 2007 15:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som zažila čosi podopbné a dodnes neviem príčinu. Sme už rozídení, rozišli sme sa vcelku v dobrom a ideme ďakej každý zvlášť. Ale nedá sa to brať ako neodvratný výoj...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 18. 11. 2007 15:58

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Když se jedny dveře zavírají, další se otvírají. Nemusí se jednat o nový vztah, ale o něco, co tě vnitřně obohatí a naplní.
Být na čas singl není nic zlého. Člověk má šanci udělat si v sobě pořádek, srovnat priority, začít s něčím novým.
Vzpoměň si, cos dělala jako dítě nejraději, možná objevíš zapomenutý zdroj radosti (kreslení, modelování, sport, focení.....)

Není tady

#33 18. 11. 2007 18:39

Sweepe
♥♥-----

Heluško, díky za radu. Já si to nějak nedokážu představit být singl. Zálib i kamarádů mám celkem dost, ale stejně vždy myslím na přítele, že s ním sdílet různé záležitosti je lepší než se věnovat něčemu jen sama. No to nemlvuím o nějaké práci, pro kterou potřebuji klid, ale tak když jdu např. někam na výlet, tak raději půjdu s ním než sama.

Není tady

#34 19. 11. 2007 14:32

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Nejhorší jsou pondělky, to mi bývá nejvíc smutno. Ještě v úterý. Od středy se to začne lámat a ve čtvrtek už jsem v pohodě. V pátek přijede a tak porád dokola......

To mám taky, jen s měsíční periodicitou. Nejhorší je to tak do pátého. Kolem patnáctého najedu na single mode. Kolem dvaadvacátého se začnu těšit a pětadvacátého přijede. A tak pořád dokolečka dokola... zatím bez konce na obzoru.

Není tady

#35 19. 11. 2007 14:44

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Sweepe napsal(a):

ahoj všichni,

vracím se k tomuto tématu, abych vám sdělila, jak to zatím vypadá. Po čtyřech měsících vztahu na dálku máme hodně velké problémy v komunikaci, přítele skoro všechno, co mu říkám, vytočí, zlobí se na mne, v podstatě se skoro každý den se mnou rozchází.................... .

Milá Sweepe... Prozradím Ti jednu VELKOU životní modrost:
Nikoho nemůžeš k lásce nutit. Fakt!

Nejlépe bude, když to napíšeš 100x ... ale rozhodující je, zda to taky pochopíš.....
Dej ale na mne, je lépe to pochopit dříve, než si spolu pořídíte jedno, dvě či tři děti....
Když nám má být s někým dobře, není to možné jinak, než že i jemu je dobře s námi.

Nebo jinak: Aby byl vztah kvalitní, musí být oboustranný.
Jednostranný vztah je na hov**!!!

Útlocitné povahy nechť mi laskavě prominou! - Děkuji.

Není tady

#36 19. 11. 2007 14:46

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Jinak co si myslím k tématu?

Na vzdálenosti nezáleží, když někoho milujete a on když miluje vás, nakonec si cestu ke společnému životu najdete.

Není tady

#37 19. 11. 2007 21:17

Sweepe
♥♥-----

Slavek17 napsal(a):

Sweepe napsal(a):

ahoj všichni,

vracím se k tomuto tématu, abych vám sdělila, jak to zatím vypadá. Po čtyřech měsících vztahu na dálku máme hodně velké problémy v komunikaci, přítele skoro všechno, co mu říkám, vytočí, zlobí se na mne, v podstatě se skoro každý den se mnou rozchází.................... .

Milá Sweepe... Prozradím Ti jednu VELKOU životní modrost:
Nikoho nemůžeš k lásce nutit. Fakt!

Nejlépe bude, když to napíšeš 100x ... ale rozhodující je, zda to taky pochopíš.....
Dej ale na mne, je lépe to pochopit dříve, než si spolu pořídíte jedno, dvě či tři děti....
Když nám má být s někým dobře, není to možné jinak, než že i jemu je dobře s námi.

Nebo jinak: Aby byl vztah kvalitní, musí být oboustranný.
Jednostranný vztah je na hov**!!!

Útlocitné povahy nechť mi laskavě prominou! - Děkuji.

Slavku, díky, s tím, co píšeš souhlasím a je mi to taky jasné, že nelze vztah založit na jednostranné lásce. Postupně se totiž necítí dobře ani ten jeden, co by vztah s tím oním člověkem chtěl.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí