29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jedu na 7dní na dovolenou a scháním nějaké vhodné řešení kam dát pejska /8letá rotvajlerka/. Nemám žádnou zkušenost s hotelami pro psy ani s jiným hlídaním. Poradíte?
Není tady
http://www.volny.cz/psihotel/ chce si to tam projít a vidět v jakých podmínkách tam ty zvířata jsou,tj.celé....určo je něco takovýho i v pze.
Není tady
Britana napsal(a):
Jedu na 7dní na dovolenou a scháním nějaké vhodné řešení kam dát pejska /8letá rotvajlerka/. Nemám žádnou zkušenost s hotelami pro psy ani s jiným hlídaním. Poradíte?
svého pejska bych do hotelu každopádně nedala, to bych raděj na dovolenou nejela a nebo dovolenou naplánovala tak, aby mohl jet s námi. Kdyby to bylo opravdu nutné, tak bych se obrátila na psí hotel v Dobřichovicích. Paní co hlídá a cvičí pejsky znám osobně a moje příbuzná tam dává každé léto tři velký psi.
Není tady
a úspěšně jsem našla i odkaz
http://vetrelec.com/hotel.htm
Není tady
Bartozska,nevyčítej mi,že pro svého pejska hledám hlídaní.Mám ho už 8 let a jezdil na dovolenou se mnou, lázně jsem odřekla, denně si ho vozím do práce.Ale teď je situace taková, že jedu s malou vnučkou a to si musím vybrat.Jinak samozřejmě je pořád se mnou.je to můj miláček.
Není tady
Misha88 a Bartozska děkuji Vám za odpovědě . Moc Vám děkuji.
Není tady
Britana napsal(a):
Bartozska,nevyčítej mi,že pro svého pejska hledám hlídaní.Mám ho už 8 let a jezdil na dovolenou se mnou, lázně jsem odřekla, denně si ho vozím do práce.Ale teď je situace taková, že jedu s malou vnučkou a to si musím vybrat.Jinak samozřejmě je pořád se mnou.je to můj miláček.
tak potom určitě ty Dobřichovice tam bych svého prcka taky při nejhorším dala...
Není tady
Moje švagrová měla tentýž problém, zkusila psí hotel (kotce na zahradě, vycházky...) a psovi se tam tak líbilo, že ani moc nechtěl domů.
Není tady
Brit ja jsem mela nasi fenecku ubytovanou v hotelu byl fakt super ale nemuzu si vzpomenout jak se ten hotel jmenoval Ale co ti jeste reknu musis si to rychle rozmyslet kam ho das protoze psi hotely v lete jsou plne i klidne 1 mesic dopredu!! Jestli si vzpomenu na ten hotylek tak ti napisi
Není tady
Ahojky, já osobně bych svého pejska do hotelu nedala. Slyšela jsem na to jen samé špatnosti! Např že se tam o pejsky nestaraji a jen když věděj že si ho páníček přijede vyzvednout, tak ho umejou, načešou atd. Jinak se jim prý nikdo nevěnuje... Nevím jak to funguje jinde, ale tohle jsem slyšela o jednom útulku u Prahy, o kterém jsem jednou uvažovala, ale hned si to po této info rozmyslela! Ale věřím fakt tomu, že takhle to nefunguje všude, asi jde i o majitele toho hotelu a o to, jestli se snaží jen vydělat a nebo má psy fakt rád... Raději bych dovolenou řešila jinak, dyť ta malá láskyplná psí dušička by nám to snad ani neodpustila
Není tady
Byla jsem se kouknout na Bouchalce i v Dobřichovicích a když jsem jela domů tak jsem to tak špatně prožíval,řvala jsem jak kráva..tak pak jsem se odhodlala požádat syna,jestli by jsi Británku nevzal na týden...a vzal. Musel se domluvit s domácím jestli to dovolí,/domácí nechce v bytě psy/v práci, jestli si jí bude moci vozit sebou. Je syn zlatý a jsem v pohodě.
Upravil(a) Britana (22. 6. 2007 21:39)
Není tady
Britana napsal(a):
Byla jsem se kouknout na Bouchalce i v Dobřichovicích a když jsem jela domů tak jsem to tak špatně prožíval,řvala jsem jak kráva..tak pak jsem se odhodlala požádat syna,jestli by jsi Británku nevzal na týden...a vzal. Musel se domluvit s domácím jestli to dovolí,/domácí nechce v bytě psy/v práci, jestli si jí bude moci vozit sebou. Je syn zlatý a jsem v pohodě.
úplně nejlepší řešení
a v těch Dobřichovicích se ti to nelíbilo?
Není tady
Ty Dobřichovice jsem dala na Tebe ...a moc ti děkuji za typ. Jo,jo líbilo...no...ale.... vždyť víš...je to můj miláček a žijeme jen my dvě spolu.
Není tady
Britana napsal(a):
Ty Dobřichovice jsem dala na Tebe ...a moc ti děkuji za typ. Jo,jo líbilo...no...ale.... vždyť víš...je to můj miláček a žijeme jen my dvě spolu.
jasný, chápu
Není tady
Ahoj já bych taky svéhzo psa nikdy do hotelu nedala. Asi bych si vybrala takovou dovolenou aby mohl jet s námi. A pokud by to nešlo tak naštěstí kousek ode mně bydlí chovatelka, která mi psa prodala a nabízí možnost hlídání psů.
Dobrý den,
jsem majitelkou firmy Petland. Nabízíme profesionální hlídání zvířat všech druhů. Nejsme klasický hotel pro zvířata. Mají se u nás dobře, ke všem přistupujeme individuálně. Koukněte se http://www.hlidanimazlicku.cz
Není tady
Radim vzit ji sebou mrkni na webik http://www.zviratanakupuji.cz/category/80-cestovani/ maji tu veci ktere jsou potreba pro prepravu pejsku
Není tady
a proč ne ke známým?
Není tady