Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 7. 3. 2008 23:17

HanaMa
♥♥-----

Re: Reklamy

taurus napsal(a):

Hned první reklamu, kterou jsem po návratu do ČR po dvou letech zaznamenala a dodnes se s tím vyrovnávám, je ta, kde se ježek "mazlí" (já bych s prominutím řekla, že jí ojíždí) s houbou na nádobí nebo, co to je. Hrůza a děs mad

tahle reklama mi přijde spíš smutná. Ve mně to akorát vyvolává: chudák ježek, snad si to nikdy neuvědomí sad

Není tady

#202 13. 3. 2008 10:51

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Reklama, kde chlap žere psí žrádlo. Je to tuším na žvýkačky. Vetší nechuťárnu už jsem dlouho neviděla usch

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#203 13. 3. 2008 11:18

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Tajgr napsal(a):

To bych chtěla vidět tu domácnost kde mají tak jakoby zas.....é trouby,sporáky atd...

A ja aj taku, kde takto zasrate veci jednym smahom vycistis. Alebo aj len tak bezne zaspineny sporak - chcem vidiet ako ho vycistis tymi zazrakmi jednym smahom. Alebo len ja robim nieco zle? hmm

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#204 13. 3. 2008 18:13

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

LOCO napsal(a):

Mám jednu ,ale rozhlasovou ,na Arginmax/Sex nám spadl sex nám spadl,kdopak nám ho postaví?/ Na jisté rozhlasové stanici denně aspoň 5x-je to šílenost

Tak to máš pravdu ta je uplnš otřesná. Škoda vysílacího času....dumbom

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#205 13. 3. 2008 18:15

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

A taky se mi líbí reklama na hermelí ( vid pepo?   lol  ) no z toho jsem  hotová a dobrý jseou ještě na coca-colu jak je ten automat

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí