29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taurus napsal(a):
Hned první reklamu, kterou jsem po návratu do ČR po dvou letech zaznamenala a dodnes se s tím vyrovnávám, je ta, kde se ježek "mazlí" (já bych s prominutím řekla, že jí ojíždí) s houbou na nádobí nebo, co to je. Hrůza a děs
tahle reklama mi přijde spíš smutná. Ve mně to akorát vyvolává: chudák ježek, snad si to nikdy neuvědomí
Není tady
Reklama, kde chlap žere psí žrádlo. Je to tuším na žvýkačky. Vetší nechuťárnu už jsem dlouho neviděla
Není tady
Tajgr napsal(a):
To bych chtěla vidět tu domácnost kde mají tak jakoby zas.....é trouby,sporáky atd...
A ja aj taku, kde takto zasrate veci jednym smahom vycistis. Alebo aj len tak bezne zaspineny sporak - chcem vidiet ako ho vycistis tymi zazrakmi jednym smahom. Alebo len ja robim nieco zle?
Není tady
LOCO napsal(a):
Mám jednu ,ale rozhlasovou ,na Arginmax/Sex nám spadl sex nám spadl,kdopak nám ho postaví?/ Na jisté rozhlasové stanici denně aspoň 5x-je to šílenost
Tak to máš pravdu ta je uplnš otřesná. Škoda vysílacího času....
Není tady
A taky se mi líbí reklama na hermelí ( vid pepo? ) no z toho jsem hotová a dobrý jseou ještě na coca-colu jak je ten automat
Není tady