21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
sudina napsal(a):
půjdem spolu do SALÁTU dudlaj dudlaj dudlajdá....
Ta je straná!!!!!
Nejhorí je, e se toho chytly děti a zpívají to ve kolce.
Není tady
Letos postrádám reklamu na kofolu, nebo jste ji někdo viděli??
Není tady
Na www.kofola.cz se momentálně hlasuje o "záchranu prasátka" = znovu uvedení reklamy. Záchrana zatím jasně vede.
Není tady
Májajája napsal(a):
Letos postrádám reklamu na kofolu, nebo jste ji někdo viděli??
Tady je pokracovani kofola reklamy http://youtube.com/watch?v=_HH4Gf7vJtQ
Upravil(a) HanaMa (12. 12. 2007 22:20)
Není tady
helena napsal(a):
Na www.kofola.cz se momentálně hlasuje o "záchranu prasátka" = znovu uvedení reklamy. Záchrana zatím jasně vede.
No právě proto je mi divné e sjem ji jetě nezahlídla ani nezaslechla, hlasovali jsme taky
Není tady
Tak u mně zcela jasně vede: Do klubu, Alfréde!
V těsném závěsu ale jede: vyfouknutá manelka!
Na opačné konci: Axa, převalující se barevný - snad jak z plastelíny - zvířata a věci (je to na nějaký auto), a asi tak vechno ostatní
Ale za čas na to vechno zapomenem a jetě budeme nostalgicky vzpomínat na Axu, jako já teď nostalgicky vzpomínám na: A kde se beuou?
Není tady
Pěkná je teď ta reklama na pekárny - jak enský přehazujou těsto po vále a pod rukama se jim upeče bochník. To by se mi taky líbilo :-)
Není tady
Prasátko BUDE :-) - blií info na stránkách kofoly
Není tady
helena napsal(a):
Prasátko BUDE :-) - blií info na stránkách kofoly
U ji včera vysílali:)
Není tady
Prasátko je fajn. Já jsem pro něj hlasovala furt.
V těchto dnech se mi moc líbí reklama na Dove pro-age ve které vystupují eny "příli staré pro reklamu"
Není tady
Tino,tak to má pravdu.To bych od nich nečekala.
Není tady
sudina napsal(a):
no to mi ani nepřipomínejte-reklama na penny to je teda katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A a převezmou Plus, to bude Penny, kam se podívá. Ale doufám, e nebudou tvořit víc takových reklam
Není tady
Hned první reklamu, kterou jsem po návratu do ČR po dvou letech zaznamenala a dodnes se s tím vyrovnávám, je ta, kde se jeek "mazlí" (já bych s prominutím řekla, e jí ojídí) s houbou na nádobí nebo, co to je. Hrůza a děs
Není tady
větina reklam jsou naprosté katastrofy, nejvíce mě iritují ty na aktivii na úpravu zaívání...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Není tady
A co reklama na ty zázračné uklidové prostředky jak tam ta "hospodynka" utře a zůstane třpytící se pruh?A ten pinavej záchod?To bych chtěla vidět tu domácnost kde mají tak jakoby zas.....é trouby,sporáky atd...
Není tady
taurus napsal(a):
Hned první reklamu, kterou jsem po návratu do ČR po dvou letech zaznamenala a dodnes se s tím vyrovnávám, je ta, kde se jeek "mazlí" (já bych s prominutím řekla, e jí ojídí) s houbou na nádobí nebo, co to je. Hrůza a děs
Ta je úplně píerná!
Není tady
Eri napsal(a):
taurus napsal(a):
Ta je úplně píerná!
Tak to jsem černá ovce, ta se mi zrovna líbí.
Není tady
Mám jednu ,ale rozhlasovou ,na Arginmax/Sex nám spadl sex nám spadl,kdopak nám ho postaví?/ Na jisté rozhlasové stanici denně aspoň 5x-je to ílenost
Není tady
Tajgr napsal(a):
kA co reklama na ty zázračné uklidové prostředky ja tam ta "hospodynka" utře a zůstane třpytící se pruh?A ten pinavej záchod?To bych chtěla vidět tu domácnost kde mají tak jakoby zas.....é trouby,sporáky atd...
...a já bych chtěla doma vidět ten třpytící se pruh...
Není tady