21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tiino, tak ty jsi necitlivka - ne, klítě u fakt nechci nikdy vidět - brrr, zase mě polil mráz
a dost děsná je ta reklama na očkování proti pneumokoku - ta by mě spolehlivě odradila, a ne donutila to udělat
Není tady
Mně se líbí, e kadý má jiný názor a jiný úhel pohledu...dělám podobnou brani (i s reklamou) a je asi vidět, e nejvíc zaujmou reklamy s vtipem...?(viz. gól z půlky, bóbika, větí jako obvykle) Souhlas?? A naopak hodně lidí vytáčí model "tastná rodinka"...
Dříve la reklama - nevím na co - mladá paní la s kočárkem - takovým spor´tákem na sezení a něco ji natolik zaujalo, e si spletla své dítko s kaktusem, který pak chytla a nasadila do kočáru a odjela...ta se mi líbila
Jetě se mi líbí - snad tefal - jak pán rve nádobí s pánvičkou do skříně a drák pánvičky prorazí zeď...
Absolutně nechápu pro jaký vzorek popuace jsou reklamy- prací práky, "maminka zná protizbraň", nějaký bělidla či co, skvrny apod., tastné děti sbíhající se pro Tofife..atd. Pro typické hospodyňky?? ádnou takovou neznám...Líbí se někomu z Vás..???
Není tady
Tak z "klítěte" mě taky mrazí. A ty sladký reklamy na ideální rodinku(hospodynku) - no pro nás to asi nedělaj !D
Jinak samozřejmě vyhrává vtip. Ale já buď přepínám, nebo aspoň vypínám zvuk
Není tady
Je klítě podle Kingova "TO" nebo to motám s Fredym ??
Není tady
Anaid motá to s Fredym :-)). Tino no ví co, já jsem docela na horory, viděla jsem jich mraky, take mě nějaká holčina ve patně natočený reklamě nemůe rozhodit. Černovlasá holčička s váným výrazem je taková hororová klasika a tohle je fakt jenom trapná kopie. Navíc to vypadá jak kdy to točil nějaký amatér co drel kameru v ruce prvně.
Wiki - jasně, ten pohled toho psa nemá chybu :-)). A Bóbika byla nejlepí, sice si u nepamatuju na co to byla reklama, ale byla super.
Ze astných rodinek se mi taky dělá zle, hlavně z těch, kde jsou vichni hotoví z toho jak maminka udělala polívku ze sáčku. A takovýho dvouletýho caparta určitě hrozně zajímá jestli má nebo nemá fleky na tričku.
Není tady
Anaid motá to s Fredym :-)).
dekuju Tiino
Není tady
JU TED BĚÍ SUPER REKLAMY S TĚMA OVEČKAMA OD VODAFONU. DOCELA ZMĚNA OD DOBY KDY MĚLI TU PŘIBLBLOU S TÍM TÝPKEM.
oVEČKY JSOU SUPER JSEM S NICH HOTOVÁ.
Mně se děsně líbí ta Vodafoní s tím léčitelem.........."a přítě se podíváme na lučníček"
Není tady
To je dobré a nejlůepí je na tom ta ovečka co je na boku. Mám tu ovečku aji na monitoru.
Mám psa i kočku a o souití s klíaty něco vím. Je to po*né, ale vyndat se to musí, nebo to doroste do velikosti i barvy borůvky a vypadna z koichu na zem.
Očkovaná nejsem, iju podle hesla- Kdo se má utopit, ten se neoběsí.
Preventivní očkování proti čemukoliv beru jako velký byznys humbuk a reklamy tohoto druhu mě dost vytáčejí. Manipulují s lidmi
Jinak pár reklam se mi zpracováním líbí, třeba Čtvrtníček je dobrý, ale není to důvod, abych bezhlavě běela něco nakupovat.
Není tady
A víte, kterou jetě nesnáím? Tu na kečup s tím zrzavým chlapečkem, co si udělá z hranolků upíří zuby........je na mě moc "lostomijej"
Heluko, manipulace je přece základem reklamy a na nás je prokouknout to a udělat
Anebo si to naopak uít
Není tady
Ivča K. napsal(a):
A jinak,co vám dělá aludek u reklamy na CocaColu u ohně:"Úúúúúú úúúúúúúú,priatelov má!!!!"
![]()
To musí být ale hoooodně dobří přátelé
Není tady
Eri napsal(a):
Tak mi to nedalo, musela jsem toto téma vytáhnout.
Co říkáte na reklamu: V ideálním světě můete svou enu vypustit .......
Manel je naden![]()
Můj taky a malá (5let) se po zhlédnutí nenápadně koukala na má záda, kde jako ten čudl mám
Není tady
Káča napsal(a):
Eri napsal(a):
Manel je naden![]()
Můj taky a malá (5let) se po zhlédnutí nenápadně koukala na má záda, kde jako ten čudl mám
Káčo
Není tady
Káča napsal(a):
Eri napsal(a):
Manel je naden![]()
A vsadím se, e ho nenala.
Moná by to nebylo tak patné, jen to vyfukování bych ponechala v reii eny. Místo se na někoho nafouknout se jednodue vyfouknu a na chvíli si dám totální pauzu, co mě sejří je pryč a znova se napumpuju do lepí pohody.
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Káča napsal(a):
Eri napsal(a):
Manel je naden![]()
A vsadím se, e ho nenala.
Ne-jinak bych byla u dávno vyputěná
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Ona si asi některá stěovala, e se zakoupenou řasenkou ne a ne dosáhnout inzerovaných výsledků... tak tam dodali malý nápis.
Zrovna nedavno jsem se rozcilovala, proc nemam huste a dlouhe rasy po namalovani a pak jsem si tez vsimla v reklame je napsano, ze pro dosazeni maximalniho vysledku modelky pouzily umele rasy..co to jeeee?
Není tady
Dnes je vechno umělé!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Já jen čekám, a začnou reklamy typu: pánové, tíhlost, tíhlost! cpěte se activii, kupte si super slim nebo jak se vechny ty krámy jmenujou, ať shodíte ty pivní panděra! U mne toti ta neustálá masá enských začíná vadit- chudery mladé holčiny, které se tím nechají zblbnout- MY musíme být neustále namejkapované s otočenými řasami o 180 stupnňů, s vypraným prádlem, umytým nádobím v jaru, nacpané activií a prákama na hubnutí...a co pánové?? JInak super je ta reklama vypotěním tý enský - ta mne skutečně pobavila..Nejstupidnějí mi připadají reklamy na pivo - viz skákání do rybníka za účelem vyprání prádla-typické pro české křupany
Není tady
Kadý správný mu nosí v kapse Prostenal a nů!
Není tady
Mně se líbí na slovenské televizi reklama na jakousi pojiovnu.Chlap řídí tirák,klaksonem budí kolegu,za jízdy se u volantu vyměňují a po chvíli oba spí.Houkání, oba v oku probuzeni a kolem je míjí jiný tirák se spícím řidičem na volantu.Oba vytřeteně povykují.Bezva píseň na pozadí.
Není tady
Danulak napsal(a):
Já jen čekám, a začnou reklamy typu: pánové, tíhlost, tíhlost! cpěte se activii, kupte si super slim nebo jak se vechny ty krámy jmenujou, a shodíte ty pivní panděra! U mne toti ta neustálá masá enských začíná vadit- chudery mladé holčiny, které se tím nechají zblbnout- MY musíme být neustále namejkapované s otočenými řasami o 180 stupnňů, s vypraným prádlem, umytým nádobím v jaru, nacpané activií a prákama na hubnutí...a co pánové?? JInak super je ta reklama vypotěním tý enský - ta mne skutečně pobavila..Nejstupidnějí mi připadají reklamy na pivo - viz skákání do rybníka za účelem vyprání prádla-typické pro české křupany
Tak mě se straně líbí současná reklama na Plzeňské pivo.
Není tady
a videli jste uz tuhle reklamu na letenky?
Není tady