29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Holky můžete mi poradit prosím, trápí mě hemoroidy a nevím, co se v těhu může za přípravky. Co vám nejvíc zabralo ???????????
Jsem sice teprve na začátku těhotenství (v pátek jdu na potvrzení k dr.), ale chci být opatrná, protože vím, že spousta přípravků se právě v těhotenství nemůže užívat.
Není tady
Račí, no pravě, že se toho spousta v těhu nesmí. Zeptej se v pátek Dr. Já brala Faktu čípky a mast, ale je tam taky napsáno: po domluvě s lékařem. Tak ti fakt neporadím. Teď mažu konečník jen kalciovkou, tou snad mimi neublížím nebo se zkus zeptat v lékárně...
Jinak Ti moc gratuluju k // a přeju pohodové těhu.
Není tady
Smíšku díky
A to "Faktu" jsi brala už v těhu nebo před tím??????
Není tady
Račí, brala jsem ho před, hodím oko na leták a ještě ti napíšu, ale před otěhu. mi ho napsala GynDr.
Upravil(a) Smíšek (19. 6. 2007 14:07)
Není tady
V těhotenství a při kojení je možno přípravek používat jen se souhlasem ošetřujícího lékaře. S použitím u dětí nejsou klinické zkušenosti, a proto se dětem nepodává.
http://www.altanapharma.cz/vpois/faktu/ … ?sort=name
Není tady
Raciiii, ja nevedela ze konecne mas dve // Tak to blahopreju, opravdu z celeho srdce, vim jak jsi na to dlouho cekala. Tak ted uz drzim jenom palecky, aby vsechno pokracovalo tak jak ma a ono bude neboj!!!!
Není tady
Marky ta dubová kůra (mám ji) mi moc nezabírá. Koupila jsem si tu mast "Faktu" a do pátku (než půjdu k dr.) ji budu používat a pak se s dr. poradím, co na to.
Cizinko ano, i já jsem se po roce a půl čekání konečně dočkala //, takže teď uvidíme, co bude dál, v pátek budu chytřejší. Ani se mi nechce věřit, že už končíš 32. týden a blíží se ti den D, strašně to letí...............
Není tady
zkus se poptat v lekarne na cipky preparation H, mi je doporucila i gyndarka po porodu kdyz jsem kojila, ze pry je to na prirodni bazi. bohuzel je nemam po ruce abych se koukla na pribalovy letak jestli se muzou v tehu, ale fakt zabiraji!
Není tady
Smíšku jsem se neptala v tom spěchu a nervozitě jsem na to úplně zapomněla. Ale minulý týden jsem používala tu mast Faktu a teď jsem skoro bez problémů, takže se teď preventivně vrátím ke gelu z dubové kůry.
Není tady
Račí, kopíruju dnešní Šíp:
http://www.deniksip.cz/zpravy/hemoroidy … 70629.html
Není tady
račice napsal(a):
Smíšku jsem se neptala
v tom spěchu a nervozitě jsem na to úplně zapomněla. Ale minulý týden jsem používala tu mast Faktu a teď jsem skoro bez problémů, takže se teď preventivně vrátím ke gelu z dubové kůry.
jéééé ahoj Račí, jsem tu po měsící a copak to tu nevidím za novinky!!!!! Gratuluji MOC!!!!
Apropo - při prvním těhu jsem také měla hemeroidy - nyní naštěstí ne a bylo to fakt bolestivý amoc mi pomáhala mastička aviril H určená přímo na to.. napsal mi ji vždy můj gynekolog
Není tady
Dnes jsem se ptala GynDr. a řekla, že už Faktu používat můžu, že mimi už je vyvinuté a nemůžu mu tím ublížit.
Není tady
Holky, já vám přeposílám radu, co jsem dostala od své tety - doporučila mi přípravek anurex, prý se dá koupit na www.anurex.cz, zabírá téměř okamitě. Ona ho zkusila a je vyléčená. Doufám, že jsem vám aspoň dala radu a tip .)
Není tady
Zdravím, také mám zkušenosti s Anurexem. Předtím jsem vyzkoušela hodně mastí, čípků a tablet, ale nic moc. Anurex si nemůžu vynachválit. Po první aplikaci se mi hned ulevilo od bolesti a pálení. Aplikovala jsem pro jistotu 2 týdny a jsem zase fit. Doporučuji všem.
Není tady
Stránky: 1