29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodím už skoro 2 roky s klukem,vztah v pohodě,není dokonalý,ale ok.Největší problém je to, že si nazačátku našeho vztahu psal s kámošem o jedné holce, kterou znám od vidění,a to takovým stylem, že"je to *****,že by si s ní dal říct, ale že je zadanej,tak na to se*e "atd. Pak se tam taky bavili o holce,kterou chtěl prozměnu ten jeho kámoš,a ten můj mu doporučoval,že když je hezká,hloupá, tak ji může aspon využít...atd.
Když mi o tom ten jeho/a zároven i můj/ kámoš řekl, byl to pro mě šok.On se mi ale omlouval, říkal, že to byly jen kecy, že mi nebyl nevěrný... od té doby to ve mě ale pořád hlodá a vím, že mu proto nebudu schopna nikdy stoprocentně věřit...nejhorší je, že to dělal za mými zády,a kdyby mi o tom ten společný kamarád neřekl, vůbec bych o tom dodnes nevěděla..
Co mi nejvíc vadí jsou 2 věci:
za 1.-že tohle dělal už na úplném počátku vztahu-chodili jsme spolu měsíc a půl,tzn.v době,kdy do mě měl být teoreticky nejvíc zamilovaný,hormonální spád atd.,měl myslet jen na mě. On přitom slintal před kámošema po jiné.Neříkám,kdyby tohle dělal po x letech vztahu-přece jen by tam byla určitá nuda,stereotyp atd.,tak by si to chtěl ozvláštnit-to by se mi taky nelíbilo,ale bylo by to pro mne víc pochopitelné.
Za 2.Ten styl,jakým se vyjadřoval-s prominutím jako pubertální idiot-výrazy jako ***** apod. mě naprosto vytáčí-přede mnou je smz nepoužívá.
Myslela jsem,že se toho zbavím,že zapomenu..ale je to pořád ve mě..pořád ta nedůvěra,jakoby čekám,kdy zas udělá něco podobného,nebo už možná udělal?Akorát jsem se o tom nedozvěděla...nevím,jak se toho zbavit...
Jinak mě fakt nepodvádí,ani nechodí po hospodách apod.,jsme spolu dost často,má se mnou svůj první dlouhodobý vztah
Potřebovala bych radu, jak mu začít zase důvěřovat,protože když jsem se jednou spálila,mám v sobě už zakodovaný takový ten reflex-jako když se spálíte o sporák,tak potom pokaždé,když se blížíte k hořícímu sporáku, se vám vybaví,jak jste se spálili,a bojíte se ho dotýkat apod.
Myslíte,že je možné,abych k němu získala zase důvěru??Jinak už nevím, nechci žít pořád ve vnitřním napětí a říkat si,co ten pacholek zase provádí za mými zády,nad jakýma ženskýma slintá s kámošema apod....
Není tady
Ahoj Me, chlapi se mezi sebou baví docela drsným způsobem, někdy jsem ráda, že to neslyším a když se přeci jen nachomítnu k nějaké debatě , a to si myslím, že se ještě přede mnou mírní, divím, jak něco takového můžou říkat. Pro mne by bylo důležité, jak sama píšeš, že tvůj přítel napsal, že je zadaný a že by s ní nic neměl. Rozumím i tomu, že jsi ztratila důvěru, na její znovuzískání nějaká obecná rada není. nechat plynout čas a pokusit se zapomenout, co jsi zjistila.
Není tady
Administrátorovi/ce,který mi to "vyhvězdičkoval/a":Já tam to pětipísmenné slovo začínající na K a končící na A s N uprostřed také nepoužívám,zde jsem ho napsala schválně pro autenticitu, aby se čitatelky mého příspěvku mohly lépe vžít do mé situace a mých pocitů, přece jen ***** jim až tak moc neřekne...a ten můj pacholek to taky nehvězdičkoval
Jinak souhlasím, že by se takto mluvit ani psát nemělo, zde šlo pouze o citaci.
Toliko na vysvětlenou
Není tady
.
Upravil(a) Me (19. 6. 2007 10:03)
Není tady
Teda Me...ty jsi šikulka jak jsi nám ty vysvětlila co je za těmi hvězdičkami mě napadalo úúúúplně něco jiného :-)))))
KOČKA
Není tady
Me,
to, co ty tu řešíš, je jen zástupný problém. Na celém širém světě není JEDINÝ chlap, kterému bys důvěřovala, vždycky si něco najdeš.... A víš proč?
Protože ty nevěříš sama sobě...
Není tady
Problém může být i jiný. Například já si dala už v prenatále závazek, že nebudu nikomu věřit. A stačilo jedna myšlenka a falešné jednání mého táty. . A problém byl na světě
.
Upravil(a) lvice (19. 6. 2007 10:49)
lvice můžeš mi to vysvětlit??
nebo počkej: myslíš to tak že k tomu aby jsi nevěřila nikomu stačila negativní myšlenka tvého táty?
jak to víš?? kdo nebo co ti to odhalilo?
dekuju
Není tady
1. Chlapi toho nakecají, že bychom se kolikrát nestačily divit. S tím si hlavu nelam.
2. Přestaň rozebírat, co by kdyby. Na to máš dost času až se to "kdyby" stane krutou realitou
3. Pokud budeš nejistá, podezíravá a žárlivá, věř, že se to "kdyby" realitou stane dost brzo
Tak s tím, milá Me, něco dělej, dokud není pozdě.
Není tady
Anda napsal(a):
3. Pokud budeš nejistá, podezíravá a žárlivá, věř, že se to "kdyby" realitou stane dost brzo
Tak s tím, milá Me, něco dělej, dokud není pozdě.
Já vím, že bych neměla být nejistá apod.,i se to snažím potlačit,ale takový ten pocit v břiše-pocit nedůvěry zakořeněný hluboko ve mě, už téměř 2 roky-od té doby, co jsem to zjistila-tenhle vnitřní pocit se nijak ovládnout nedá.Je to jakýsi spínač,co mě chrání před tím,abych si znova nenabila hubu, jak se říká.Pocit,který se snažím vědomě potlačit,ale potvora se nenechá,pořád tam někde je, a vyplouvá na povrch a zvětšuje se v momentech, když je ten můj někde sám s kámošema na nějaké akci,na dovče apod.
Snažím se nedávat mu najevo, že se toho takto bojím,ale právě když o tom nemluvím a potlačuju to, tak mě to tím víc jakoby rozeřírá zevnitř.
Proto jsem ráda, že to můžu alespon napsat tady.
Řekla jsem to i kamarádkám, ale jen 2 nejlepším,a to až po delší době,já se za něj totiž hrozně stydím, jak se vyjadřuju před kámošema,proto to ani moc nechci říkat svým známým apod.
Tady se z toho můžu vypsat, protože jsem schována za rouškou jisté anonymity...konečně-od toho tady babinet je,no ne?
Upravil(a) Me (19. 6. 2007 13:15)
Není tady
Ahoj Me, přála bych ti slyšet, jak se baví chlapi tady u nás v práci a to nejenom o svých partnerkách, ale i nad počítačem nad obrázkama nebo o jiných ženských, to je k***a ještě dost slušnej výraz Dyť tě snad nepodved, akorát se vyjádřil na adresu nějaký holky, ale zas vy s holkama nikdy chlapy nehodnotíte a neřikáte si, kterej by stál za hřích?
Taky myslim, že problém bude v tom, že si nevěříš, ale neboj, nejsi v tom sama, bojuju úplně s tím samým, akorát že v současný době partnera nemám a jít s mým sebevědomím do vztahu by byla stejně sebevražda. Tak se tím nestresuj, páč chlapi si nad pivem budou stejně hodnotit koho chtěj a jak chtěj
Není tady
To máš Me, naprostou pravdu , ale někdy pomůže daleko víc, než se jen "anonymně vypsat" taky pozorně číst, co ti kdo píše zpětně a zapřemýšlet. Odpovídají povětšinou lidé, kteří mají k problému co říct a šli třeba tou samou cestou před tebou. Upozorňují tě na všechna uskalí, kameny a překážky a ty se chceš jen vypovídat, není to trochu škoda???
Majja napsal(a):
Ahoj Me, přála bych ti slyšet, jak se baví chlapi tady u nás v práci a to nejenom o svých partnerkách, ale i nad počítačem nad obrázkama nebo o jiných ženských, to je k***a ještě dost slušnej výraz
Já vím, jenže já mám právě těhle otrapů tak akorát plné zuby, od mých cca.14 let takto hodnotí i mě,mám to spojeno hlavně s řidiči kamionů, zedníky, co po tobě pokřikujou na ulici apod.S nástupem na VŠ jsem zjistila, že to není jen doména "nižších vrstev",ale at VŠ kluk nebo zedník, vždy jsem si říkala, že u mě takový"chlap"/jestli se to dá chlapem nazývat/nemá šanci.Bylo a je mi jasné,že asi většina tyhle trapné kecy má,ale já si vždy říkala, že těch 90 procent mít nemusím,stačil by mi 1 chlap na celý život,hlavně at je slušný,na úrovni apod.
Přítel je vpohodě,když je se mnou,a když jsem se ho ptala na ty kecy,co má před kámošema,tak mi řekl, že to je normální, že se vždy trochu"přizpůsobí"mluvě svých kámošů, že to dělá každý,že kdyby mluvil slušně, tak by byl za vola.Já mu na to řekla, že dospělý člověk se zdravým sebevědomým se vyznačuje právě tím, že se nikomu přizpůsobovat nemusí,a pokud ho kámoši označí za vola, pak je může mít na háku.
Já nevím,sice tady o mě píšete,že si sama nevěřím apod.,ale je fakt,že já se nikdy takhle nepřizpůsobovala, na to jsem asi dost silná osobnost.Když jsem se dostala do party,kde se mluvilo zbytečně hrubě/smz tak mluví i některé holky/, tak jsem z té party prostě odešla,a našla si adekvátní kamarádky,se kterýma jsem se cítila lépe a mohla být sama sebou bez toho,aby si mě dobíraly, že jsem moc velká slušnačka apod.Asi proto ho nechápu.Jo,možná mě štve i to,že není dost silná osobnost,aby se jim takto postavil.Je tu ale i možnost,že mu takovíto kamarádi a způsob mluvy vyhovují.Pak se ale zase musí přetvařovat přede mnou...
Není tady
Somaia napsal(a):
To máš Me, naprostou pravdu , ale někdy pomůže daleko víc, než se jen "anonymně vypsat" taky pozorně číst, co ti kdo píše zpětně a zapřemýšlet. Odpovídají povětšinou lidé, kteří mají k problému co říct a šli třeba tou samou cestou před tebou. Upozorňují tě na všechna uskalí, kameny a překážky a ty se chceš jen vypovídat, není to trochu škoda???
Samozřejmě,nemyslela jsem to JEN se vypovídat,samozřejmě jsem ráda,když mi tady někdo odepíše, poradí apod.,i když jsou jeho/její názory někdy jiné než moje,alespon pak vidím svůj problém z jiného úhlu.A když mi někdo napíše, že to cítí stejně jako já a podpoří mě,pak jsem ráda, že někde na světě/babinetu /mám spřízněnou duši
Je to takové to"2 v 1"-vypíšeš se z problému a zárověň dostaněš pár cenných rad a zkušeností
Není tady
Jé tak já jsem to nejprve pochopila tak, že ti nevadí až tak to vyjadřování hrubšího rázu, ale to, že se vůbec s kamarádama baví o jiných holkách a to ještě v tom smyslu, že by stály za to. To ne že bych se chtěla takovýho toho chlapskýho slintání nad ženskýma mezi kámošema nějak zastávat, ale nech ho, voni se tak prostě bavěj, dyť se určitě taky kolikrát na ulici ohlídneš za pěkným chlapem a nepřijde ti, že bys tím nějak toho svýho podváděla. Co se týče toho vyjadřování tak jsem se taky nestačila divit, jak mluvil můj ex v hospodě a jak přede mnou. Mezi svejma kamarádama musel trochu zamachrovat... no co
Není tady
Me napsal(a):
Chodím už skoro 2 roky s klukem,vztah v pohodě,není dokonalý,ale ok.Největší problém je to, že si nazačátku našeho vztahu psal s kámošem o jedné holce, kterou znám od vidění,a to takovým stylem, že"je to *****,že by si s ní dal říct, ale že je zadanej,tak na to se*e "atd. Pak se tam taky bavili o holce,kterou chtěl prozměnu ten jeho kámoš,a ten můj mu doporučoval,že když je hezká,hloupá, tak ji může aspon využít...atd.
Když mi o tom ten jeho/a zároven i můj/ kámoš řekl, byl to pro mě šok.On se mi ale omlouval, říkal, že to byly jen kecy, že mi nebyl nevěrný... od té doby to ve mě ale pořád hlodá a vím, že mu proto nebudu schopna nikdy stoprocentně věřit...nejhorší je, že to dělal za mými zády,a kdyby mi o tom ten společný kamarád neřekl, vůbec bych o tom dodnes nevěděla..
Co mi nejvíc vadí jsou 2 věci:
za 1.-že tohle dělal už na úplném počátku vztahu-chodili jsme spolu měsíc a půl,tzn.v době,kdy do mě měl být teoreticky nejvíc zamilovaný,hormonální spád atd.,měl myslet jen na mě. On přitom slintal před kámošema po jiné.Neříkám,kdyby tohle dělal po x letech vztahu-přece jen by tam byla určitá nuda,stereotyp atd.,tak by si to chtěl ozvláštnit-to by se mi taky nelíbilo,ale bylo by to pro mne víc pochopitelné.
Za 2.Ten styl,jakým se vyjadřoval-s prominutím jako pubertální idiot-výrazy jako ***** apod. mě naprosto vytáčí-přede mnou je smz nepoužívá.
Myslela jsem,že se toho zbavím,že zapomenu..ale je to pořád ve mě..pořád ta nedůvěra,jakoby čekám,kdy zas udělá něco podobného,nebo už možná udělal?Akorát jsem se o tom nedozvěděla...nevím,jak se toho zbavit...
Jinak mě fakt nepodvádí,ani nechodí po hospodách apod.,jsme spolu dost často,má se mnou svůj první dlouhodobý vztah
Potřebovala bych radu, jak mu začít zase důvěřovat,protože když jsem se jednou spálila,mám v sobě už zakodovaný takový ten reflex-jako když se spálíte o sporák,tak potom pokaždé,když se blížíte k hořícímu sporáku, se vám vybaví,jak jste se spálili,a bojíte se ho dotýkat apod.
Myslíte,že je možné,abych k němu získala zase důvěru??Jinak už nevím, nechci žít pořád ve vnitřním napětí a říkat si,co ten pacholek zase provádí za mými zády,nad jakýma ženskýma slintá s kámošema apod....
Ahoj Me,
víš já jsem to měla tak nějak podobně. Jenže pak jsem najednou zjistila, že od takovýhle a podobných typů jsem se tak nějak izolovala a mám klid. Vždycky si člověk dovolí jen to, co mu ty sama dovolíš, tedy ty sama určíš hranice. A každý podvědomě cítí, kam až může.
Je sice pravda, že chlapi někdy o ženských mluví všelijak, prostě to k tomu pivu nebo podobně patří. Ale jsou taky chlapi, který nemluví o ženských takhle vůbec. A takového bys měla potkat. Nebo to aspoň zkusit.
Dát si laťku trošku výš, než je ten tvůj současný přítel.
My sice s holkama taky někdy mluvíme všelijak, ale jen mezi sebou, když nás stropro nikdo neslyší (ne v hospodě nebo před cizíma lidma) a hlavně ne vulgárně. Je spousta věcí, týkajících se sexu a erotiky, které se dají říci slušně, tajemně a přitom velice vzrušivě.
Zkusila bych svému příteli říci, že mi jeho chovánía vyjadřování vadí, zda by se mohl pokusit to změnit a pokud by to ignoroval, tak bych přemýšlela, jakou hodnotu má pro mě tenhle vztah a proč v něm stále jsem. Co mi to dává. A taky kolik sil mi někdy bere.
Není tady
Natynka napsal(a):
Ahoj Me,
víš já jsem to měla tak nějak podobně. Jenže pak jsem najednou zjistila, že od takovýhle a podobných typů jsem se tak nějak izolovala a mám klid. Vždycky si člověk dovolí jen to, co mu ty sama dovolíš, tedy ty sama určíš hranice. A každý podvědomě cítí, kam až může.
Je sice pravda, že chlapi někdy o ženských mluví všelijak, prostě to k tomu pivu nebo podobně patří. Ale jsou taky chlapi, který nemluví o ženských takhle vůbec. A takového bys měla potkat. Nebo to aspoň zkusit.
Dát si laťku trošku výš, než je ten tvůj současný přítel.
My sice s holkama taky někdy mluvíme všelijak, ale jen mezi sebou, když nás stropro nikdo neslyší (ne v hospodě nebo před cizíma lidma) a hlavně ne vulgárně. Je spousta věcí, týkajících se sexu a erotiky, které se dají říci slušně, tajemně a přitom velice vzrušivě.
Zkusila bych svému příteli říci, že mi jeho chovánía vyjadřování vadí, zda by se mohl pokusit to změnit a pokud by to ignoroval, tak bych přemýšlela, jakou hodnotu má pro mě tenhle vztah a proč v něm stále jsem. Co mi to dává. A taky kolik sil mi někdy bere.
Děkuju za příspěvěk,přesně takto to cítím!
Už jsem mu to říkala,a dost důrazně,že mi to vadí.Jenže přede mnou se vždy vyjadřoval celkem normálně,a o čem se baví s kámošema,k tomu moc přístup nemám,tamto byla výjimka,že se to ke mě dostalo,ted už si určitě bude dávat větší pozor.Vím ale,že kdyby se tohle ještě jednou opakovalo,pošlu ho do patřičných míst-tím jsem si 100%jistá.A chtěla bych,aby to cítil sám od sebe,že by se takto vyjadřovat neměl,ne aby se tak nevyjadřoval jen proto,protože se bojí,že na to zase přijdu.
Taky si myslím,že mám na víc, jenže takových slušných chlapů je strašně málo,a ještě k tomu aby mě takový chlap přitahoval,byl nezadaný apod.,to už bych chtěla asi moc Znám jen jednoho takového-pro mě dá se říct "dokonalého"-ale je štastně ženatý a má dítě.A když pozoruju ty ostatní chlapy,tak si říkám,že jsem na tom s tím mým ještě dobře.
Není tady
Me, to co se stalo před těma dvěma roky, je sice hrozné, ale zkus zhodnotit váš dvouletý vztah... je vše v pohodě, přítel tě miluje, ty jeho, trávíte spolu spoustu času a pod... Žádná zmínka, že by něco nemělo být v pořádku. Toho si važ a nepřemýšlej nad tím, co se prve stalo...Vím,že je to těžké, ale víš, kolik rozhovorů jsi neslyšela a smsek sis třeba vůbec nepřečetla a mnohem horších?? I když tě miluje, nepodvedl by tě, tohle jsou prostě chlapi a nezměníš je... Ano, jak píšete výše, jsou na světě i hodnější a nevulgární, které si třeba zasloužíš víc... Ale na něm si zas najdeš jinou chybu, kterou budeš řešit. Je to o sebevědomí, jak už tu někdo napsal.. A taky o tom, jestli přítele skutečně miluješ...Pokud ano a váš vztah je nyní v pohodě, vůbec bych to neřešila... Sama píšeš, že když pozoruješ ostatní chlapi, jsi na tom ještě dobře a to je pravda....A věř, ať už bys měla kohokoli, všude by něco nahlodávalo tvou důvěru...
Není tady
ještě připíšu něco k tématu:bavila jsem se ted o tom s kamarádkou,a ta mi řekla,že je to blbé z toho důvodu, že chtěl jinou holku tak brzo po našem seznámení-necelé 2 měsíce. Že by to bylo pochopitelnější později-to je taky můj názor-třeba po roce,dvou a více..prý četla něco od doktora Plzáka, kde psal,že pokud muž touží po jiné dívce takhle brzo po seznámení, že nemůže být zamilovaný/do té své partnerky/,a že už se to nezmění.
Co si o tom myslíte?
Není tady
adra napsal(a):
Teda Me...ty jsi šikulka jak jsi nám ty vysvětlila co je za těmi hvězdičkami
mě napadalo úúúúplně něco jiného :-)))))
KOČKA
Napadlo mě to samý, dík za vysvětlení
Není tady
Me:No, pokud by můj přítel udělal něco podného po 2 měsících chození, asi bych se nad tím taky zamyslela. Jde ale spíš o to jak se ve vztahu s ním cítíš teď. Je pravda, že člověk by příliš neměl dívat do minulosti. Co se stalo stalo se,spíš je důležité jak je to teď.Kluci se mezi sebou važně baví všelijak.Dobře to znám, často trávím čas s klučičí partou svého přítele a je to někdy děs.Mě osobně takové vyjadřování o holkách dost vadí.Přítel přede mnou takto nemluví.Možná že když je s klukama rozjede se víc, ale to je normální.Podle mě pokud se k tobě chová slušně, není na tebe sprostý, klape vám to atd. ,tak to že mluví dost sprostě je prostě jeho chyba, kterou buď budeš akceptovat, nebo si s ním o tom promluvíš a on se bude snažit kvůli tobě krotit, nebo ti to vadí natolik že to vyřešíš.
Není tady