Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#101 3. 7. 2007 15:18

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Re: Může fungovat vztah, když si dva lidé nesednou v sexu...?

tak to tady tak procitam a nestiham koulet ocickama big_smile "sex za odmenu" hm, bohuzel takovy jednotlivci existuji!!! Hele cihlo a on je tak super, tak skvela atleticka postava a tak poradnej, ze by ti z fleku mohl delat fotomodela, co po sobe nenecha ani drobek ze jo??? Hele tak toho bych chtela mit doma, boxovaci pytel uz jsem si hodne dlouho prala lol

ehm ehm, tak konec nejapnyho ftipkovani cool Hele to ho jako vazne milujes?? Si myslim, ze mas jenom ruzovy bryle, ty az spadnou, tak si najdes nekoho normalniho. Hele by me zajimalo, jak jako ta vase spolecna domacnost funguje. To jako oba pracujete a vse rovnym dilem? Nebo ti na najem prispiva taky za odmenu.

Hele ja taky takovyho uchyla mela. Nadobi co jsem umyla, myl po me znovu a nadaval jaky ze jsem prase, protoze jsem nelestila hrnce hmm. Deno denne stal pred zrcadlem a vyndaval si pinzetou potravu, co mu uvizla za mandlemi usch , vecne srovnaval podlozku v koupelne na zemi s prahem a desne jsem ho rozcilila, kdyz jsem na ni slapla a ona nebyla rovnobezne.... Hele jestli mas podobnyho ichtyla, tak se ho rychle zbav, ver mi, on se nezlepsi.
Navic byl pekne zakomplexovanej - chudacek - a vybijel si to na me - kde mam spicek, povisly sval, nebo uhra a pak me taky pekne podvadel, aby si dokazal jakej je to kanec. Mam obavy, ze ten tvuj je taky takovej postizenec.
Ruce pryc holka!!!

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#102 4. 7. 2007 22:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Hmmm, tak se mu najednu stranu nedivím, že tě buzeruje kvůli pořádku...je fajn, že se umí o všechno postarat, to klobouk dolů, ale - přemýšlím, co s tebou bude jednou dělat, až přijdou děti a ty místo péče o ně a domácnosti budeš čučet na dokument abys ho s ním pak mohla filosoficky rozebrat big_smile. Ono všeho moc škodí, jen jak jsem to četla, tak si myslím, že tímto přístupem by jsi mi možná lezla na nervy taky. Mám ráda kolem sebe pořádek (nejsem ale podotýkám cvok, který tráví volno běháním s hadrem a leštěním něčeho, co jsem doleštila před půl hoďkou), ale z tebe tak něják cítím přístup - pořádek je pro blbce, inteligent zvládne i bordel...
Možná jsem to špatně pochopila, nebo ty blbě napsala, ale chápu to tak, že jestli chce mít doma pořádek, uklizeno a čistej hrnek na kafe, tak si ho musí taky umejt...sis měla najít k možná někoho k sobě, kdo na pořádku tak nelpí, protože tohle bude trochu problém...
A tato věta - "fakt nemám chu mu dělat nějákou úžasnou večeři a žehlit mu trenky, když nevím, jestli ten vztah má opravdu cenu", tak tu si po sobě prosím tě několikrát přečti, možná ti docvakne, co jsi vlastně napsala..
...a jestli on doma broučku běhá s hadrem, stará se o tvé pohodlí a ty se u toho válíš u bedny, protože tebe škopek s nádobím nemůže rozhodit, pak se možná ani nedivím, že není zrovna dobře naladěn na sex a všechno okolo...a byla bych překvapena, kdyby byl, jestli to u vás takhle funguje...když chceš dostávat, musíš taky dávat...
A má docela odvahu chtít s tebou mít dítě, když tohle vidí...a ještě od něj čekᚠmotivaci, aby jsi měla proč to dělat...co jen ten důvod, že nechci hnít ve špíně...domácnost je vizitka ženský...především...

Palvi, prepáč, ale ty tiež píšeš pomaly v každom príspevku niečo iné. Podža mňa skrátka ide o dvoch žudí s rozdielnymi predstavami o domácnosti a netrúfnem si hodnoti, čie sú správne a domácnos je vizitkou každého dospelého, ktorý v nej žije, nie len ženy - aspoň podža mňa, už v tomto 21. storočí.... Nikto nemusí beha s handrou po domácnosti a potom nasratý uráža ženu(to je teda motivácia roll ), ale nikto nemusí ani sedie doma a bᝠs aprípadne pozrie na druhú ženu... Chýba mi tu zlatá stredná cesta.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#103 5. 9. 2007 15:58

sisa
♥♥-----
Místo: brno

Hmmm, tak tady je krásně vidět co člověk to názor a stejně těžko někdo někomu poradí! protože každý je na tom nějak jinak a těžko je radit když každý si musí nbít ústa samostatně zkušenost je  púrostě nesdělitelná! nějak mě přijde, že Cihla má pravdu honit se nemá pouze ženská pokud tvoří několik nebo dva společnou domácnost. Blbý je, že někdo má třeba za bordel jeden hrnek někdo se brodí ve špíně a ještě to u něj není bordel. fakt je, že si nemyslím, že by domácnost v dnešní době byla vizitkou ženy,ale všech co ji sdílí. Já jsem takto vypudila dospělého syna protože sem po něm chtěla jeho podíl na svém pohledu na pořádek. ted bydlí sám a tvrdí, že je na všechny protivnej pokud jsou u něj na návštěvě a dělají mu tam bordel, že pořád jenom uklízí a že ho to štve protože uklízet nechce a prý u své přítelky taky jenom uklízí protože sem doma nadávala, že to není pořádek, nevím, ale asi na tom pravda něco bude jeho přítelka tvrdí, že příliš pořádnýsova

Není tady

#104 7. 9. 2007 13:27

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Má odpověď je ( z vlastní zkušenosti ), že nemůže.vissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#105 7. 9. 2007 14:00

balonek
♥♥♥♥---

Ovšem ten, co má menší sexuální apetenci, pokud ten druhý na něj nějak netlačí a jen se trápí a strádá, tak ten první je docela v pohodě a velmi se diví, když jde vztah do háje. Protože jemu nic nechybí... cool

Není tady

#106 7. 9. 2007 14:09

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Má odpověď je ( z vlastní zkušenosti ), že nemůže.vissla

souhlasím, jednoduchá, stručná odpověď smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#107 7. 9. 2007 16:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Ovšem ten, co má menší sexuální apetenci, pokud ten druhý na něj nějak netlačí a jen se trápí a strádá, tak ten první je docela v pohodě a velmi se diví, když jde vztah do háje. Protože jemu nic nechybí... cool

big_smile a co se divíš? Pokud je v partnerství problém, tak ho nevyřeším tím, že ho budu odsouvat, nebudu o něm mluvit atd. to je blbost. A myšlenky neumí číst nikdo z nás, jak má asi ten druhý tušit, že mᚠmálo sexu, když možná něco neurčitě na to téma zabrbleš, ale nedᚠmu to pořádně najevo? Máme dar řeči, tak proč spolu kruci doma nemluvíte va
Jo na kafe s kamarádkama, tam se probere kde jaká kravina, včetně toho, že prostě toho sexu je málo, ale jak to má vědět do háje ten chlap, když mu to prostě neřekneš dost jasně a důrazně roll Když vázne komunikace, je to v pr.... a nediv se, že ten druhej je fakt překvapenej, že vztah jde do kytek, on totiž o problému který je vůbec nic netuší wink

Neber si to osobně, jen reaguju na to, co jsi psala.

Upravil(a) PPavlaa (7. 9. 2007 16:23)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#108 7. 9. 2007 17:56

Elienka
♥♥-----

balonek napsal(a):

Tak asi tak.
A nebo když se pak člověk snaží rozlousknout, proč se ten druhý s ním nechce milovat, ještě dostane vynadáno, že všechno moc řeší a proč mu vlastně tady těma řečma znepříjemňuje den a prudí ho. Už jsem byla rozhodnutá, že na to kašlu, končím s tím svým frigidkem, ale taky jsem chtěla vědět důvod, proč jsme se na začátku milovali téměř každý den a pak najednou to opadlo na mín než jednou měsíčně. A to bylo pak ještě takovým tím způsobem "aby se neřeklo...šup sem a otočit a spát". Nojo, chápu, může se stát, že někoho partner přestane fyzicky přitahovat, když pomine to počáteční poblouznění. Chápu, i že někdo na to není. Ale aby se mi dostalo několika různých odpovědí - 1. to víš, já to mám nastavený tak, že mě přitahuje jen nové, neznámé a nepoznané a tebe už tak dobře znám; 2. nic z toho milování nemáš, tak to raději nedělám, protože je mi blbý si užívat sám (tak si to rači dělá sám); 3. ve vztahu a životě jsou daleko krásnější a zajímavější věci než sex; 4. tím jak o tom pořád mluvíš a řešíš to, tak mně to úplně odrazuje. 5. jsem tak unavený z práce.... 6. já se zklamal v předchozí známosti, dal jsem do toho hodně a nebylo to opětováno, takže mě to naučilo být tvrdší. Přiznám se, že když už jsem o tom teď naposledy začla mluvit, tak už mi bylo jedno, jestli ho to odrazuje nebo co to s ním dělá. Napadlo mě i to, jestli náhodou není gay, kterej to v sobě potlačuje a snaží se žít "normální" život. Ani za to bych se nezlobila. Ale to, že není schopnej vyjádřit proč mě naprosto vytáčí. A nejedná se o jen o ten sex. Že by u nás existovalo něco jako pohlazení a pomazlení, polibek....prý na to není. Takže si můžu vybrat. Mám ho ráda, ale tohleto prožívat celý život, to je buď na mašli a nebo hledat to co chybí jinde. A na závěr: byl hrozně nešastnej, že by mě měl ztratit, slzy na krajíčku.

Není tady

#109 7. 9. 2007 19:03

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

balonek napsal(a):

big_smile a co se divíš? Pokud je v partnerství problém, tak ho nevyřeším tím, že ho budu odsouvat, nebudu o něm mluvit atd. to je blbost. A myšlenky neumí číst nikdo z nás, jak má asi ten druhý tušit, že mᚠmálo sexu, když možná něco neurčitě na to téma zabrbleš, ale nedᚠmu to pořádně najevo? Máme dar řeči, tak proč spolu kruci doma nemluvíte va
Jo na kafe s kamarádkama, tam se probere kde jaká kravina, včetně toho, že prostě toho sexu je málo, ale jak to má vědět do háje ten chlap, když mu to prostě neřekneš dost jasně a důrazně roll Když vázne komunikace, je to v pr.... a nediv se, že ten druhej je fakt překvapenej, že vztah jde do kytek, on totiž o problému který je vůbec nic netuší wink

Neber si to osobně, jen reaguju na to, co jsi psala.

tummenupp godlikegodlikegodlikegodlike

Není tady

#110 7. 9. 2007 19:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile tohle ti udal jako důvody, jo lol se picnu tonguebig_smile
promiň, nechci se smát, já vím, že to musí být hrozný, ale tohle jsem ještě neslyšela uschlol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#111 7. 9. 2007 19:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Peo se picnu asi tongue

Není tady

#112 7. 9. 2007 19:12

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Peo se picnu asi tongue

já vim, právě z vlastní zkušenosti vím jak se strašně moc důležité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex.

Jinak k tématu si myslim, že jak si dva nerozumí v posteli, tak to to ostatní je uplně jedno a vztah jde stejně do háje.

Upravil(a) PetrHl (7. 9. 2007 19:42)

Není tady

#113 7. 9. 2007 19:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Peo se picnu asi tongue

já vim, právě z vlastní zkušenosti vím jak se strašně moc důležité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex

jasan, jak to má jinak ve vztahu fungovat, já teda nejsem telepat, potřebuju všechno naservírovat a myslím, že ten druhej asi taky...jinak to jde do háje, co si budem vykládat sad

Není tady

#114 7. 9. 2007 19:48

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Peo se picnu asi tongue

já vim, právě z vlastní zkušenosti vím jak se strašně moc důležité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex

jasan, jak to má jinak ve vztahu fungovat, já teda nejsem telepat, potřebuju všechno naservírovat a myslím, že ten druhej asi taky...jinak to jde do háje, co si budem vykládat sad

Dyk to je jasný, ženský myslí jinak, chalpi myslí jinak a to co se jednomu může zdát jako jasný náznak čehosi, tak ten druhý si ani nevšimne.

Není tady

#115 7. 9. 2007 20:09

Elienka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

promiň, nechci se smát, já vím, že to musí být hrozný, ale tohle jsem ještě neslyšela uschlol

Pavli, jestli to bylo na mě, tak se nedivím, že se picneš. Tohle jsem se dozvěděla v průběhu dvou večerů. Takže si asi fakt můžu vybrat jeden z těch důvodů...nebo nevím, už to nedokážu objektivně posoudit.

Není tady

#116 8. 9. 2007 12:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Elienka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavli, jestli to bylo na mě, tak se nedivím, že se picneš. Tohle jsem se dozvěděla v průběhu dvou večerů. Takže si asi fakt můžu vybrat jeden z těch důvodů...nebo nevím, už to nedokážu objektivně posoudit.

možná bych se neudržela a picla jeho usch

Není tady

#117 8. 9. 2007 20:08

Elienka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Elienka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

možná bych se neudržela a picla jeho usch

Jo? Já jestli nepicnu jeho, tak co nejdřív vystřelím. Od něho a co nejdál.

Není tady

#118 8. 9. 2007 22:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jaktože Ti nic nevyjádřil? Vždy Ti naservíroval 6 bodů, kvůli kterým s Tebou být nechce.... Obzvl᚝ toho prvního bych se lekla.
A že měl slzy? Jasně, vždy kdybys sis sbalila kufry, ztratil by domov. To zas oni někteří ani nezapírají, že milují jinou, ale ta partnerčina domácí strava jim jaksi vyhovuje. Pak už záleží jenom na tom, kolik toho ta (nemilovaná) partnerka snese.
Protože dost často debatuji s jedním kamarádem a rozebíráme život, vím od něj z těch jeho mužských náhledů asi tohle: nemiluje Tě. Kdyby jo, choval by se (prý) jinak.
Dodám Ti něco do SZ. Drž se.

Není tady

#119 8. 9. 2007 22:38

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PICNĚTE JE VŠECHNY  dumbom lol lol lol

Není tady

#120 9. 9. 2007 0:52

Elienka
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Jaktože Ti nic nevyjádřil? Vždy Ti naservíroval 6 bodů, kvůli kterým s Tebou být nechce.... Obzvl᚝ toho prvního bych se lekla.
A že měl slzy? Jasně, vždy kdybys sis sbalila kufry, ztratil by domov. To zas oni někteří ani nezapírají, že milují jinou, ale ta partnerčina domácí strava jim jaksi vyhovuje. Pak už záleží jenom na tom, kolik toho ta (nemilovaná) partnerka snese.
Protože dost často debatuji s jedním kamarádem a rozebíráme život, vím od něj z těch jeho mužských náhledů asi tohle: nemiluje Tě. Kdyby jo, choval by se (prý) jinak.

Nojo, šest bodů, každej pes jiná ves. A na závěr řekl, já fakt nevím.
Ale já vím, no, nemiluje mě. To se stává. A nejhorší je, když se vám za to začne ještě omlouvat....
Picnout a utéct offtopic

Upravil(a) Elienka (9. 9. 2007 1:04)

Není tady

#121 9. 9. 2007 11:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

i tebe vava

Není tady

#122 9. 9. 2007 11:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Elienka napsal(a):

Tercila napsal(a):

Nojo, šest bodů, každej pes jiná ves. A na závěr řekl, já fakt nevím.
Ale já vím, no, nemiluje mě. To se stává. A nejhorší je, když se vám za to začne ještě omlouvat....
Picnout a utéct offtopic

no tak aspoň mᚠjasno a nemusíš s ním dál ztrácet čas wink

Není tady

#123 9. 9. 2007 11:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Eli,
nebuď smutná, nevíš, k jakému lepšímu chlapovi Tě osud dovede. Já jsem zažila to samé, pak se divil, že jsem se odtáhla (naštěstí pro mě nejsem schopná milovat někoho, kdo nemiluje mě), ale dodnes jsme hodně důvěrní kamarádi. On už zůstal sám.
Možná že Tvůj partner se sám zmítá v nějakých pocitech, neví, co se sebou. Taky jim musíme dát nějakou šanci zvládnout jejich vlastní vnitřní rozervanost smile
Všecko bude dobrý, uvidíš.

Není tady

#124 9. 9. 2007 15:58

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

i tebe vava

lollollollollol

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí