1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
tak to tady tak procitam a nestiham koulet ocickama "sex za odmenu" hm, bohuzel takovy jednotlivci existuji!!! Hele cihlo a on je tak super, tak skvela atleticka postava a tak poradnej, ze by ti z fleku mohl delat fotomodela, co po sobe nenecha ani drobek ze jo??? Hele tak toho bych chtela mit doma, boxovaci pytel uz jsem si hodne dlouho prala
ehm ehm, tak konec nejapnyho ftipkovani Hele to ho jako vazne milujes?? Si myslim, ze mas jenom ruzovy bryle, ty az spadnou, tak si najdes nekoho normalniho. Hele by me zajimalo, jak jako ta vase spolecna domacnost funguje. To jako oba pracujete a vse rovnym dilem? Nebo ti na najem prispiva taky za odmenu.
Hele ja taky takovyho uchyla mela. Nadobi co jsem umyla, myl po me znovu a nadaval jaky ze jsem prase, protoze jsem nelestila hrnce . Deno denne stal pred zrcadlem a vyndaval si pinzetou potravu, co mu uvizla za mandlemi
, vecne srovnaval podlozku v koupelne na zemi s prahem a desne jsem ho rozcilila, kdyz jsem na ni slapla a ona nebyla rovnobezne.... Hele jestli mas podobnyho ichtyla, tak se ho rychle zbav, ver mi, on se nezlepsi.
Navic byl pekne zakomplexovanej - chudacek - a vybijel si to na me - kde mam spicek, povisly sval, nebo uhra a pak me taky pekne podvadel, aby si dokazal jakej je to kanec. Mam obavy, ze ten tvuj je taky takovej postizenec.
Ruce pryc holka!!!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hmmm, tak se mu najednu stranu nedivím, e tě buzeruje kvůli pořádku...je fajn, e se umí o vechno postarat, to klobouk dolů, ale - přemýlím, co s tebou bude jednou dělat, a přijdou děti a ty místo péče o ně a domácnosti bude čučet na dokument abys ho s ním pak mohla filosoficky rozebrat
. Ono veho moc kodí, jen jak jsem to četla, tak si myslím, e tímto přístupem by jsi mi moná lezla na nervy taky. Mám ráda kolem sebe pořádek (nejsem ale podotýkám cvok, který tráví volno běháním s hadrem a letěním něčeho, co jsem doletila před půl hoďkou), ale z tebe tak něják cítím přístup - pořádek je pro blbce, inteligent zvládne i bordel...
Moná jsem to patně pochopila, nebo ty blbě napsala, ale chápu to tak, e jestli chce mít doma pořádek, uklizeno a čistej hrnek na kafe, tak si ho musí taky umejt...sis měla najít k moná někoho k sobě, kdo na pořádku tak nelpí, protoe tohle bude trochu problém...
A tato věta - "fakt nemám chu mu dělat nějákou úasnou večeři a ehlit mu trenky, kdy nevím, jestli ten vztah má opravdu cenu", tak tu si po sobě prosím tě několikrát přečti, moná ti docvakne, co jsi vlastně napsala..
...a jestli on doma broučku běhá s hadrem, stará se o tvé pohodlí a ty se u toho válí u bedny, protoe tebe kopek s nádobím nemůe rozhodit, pak se moná ani nedivím, e není zrovna dobře naladěn na sex a vechno okolo...a byla bych překvapena, kdyby byl, jestli to u vás takhle funguje...kdy chce dostávat, musí taky dávat...
A má docela odvahu chtít s tebou mít dítě, kdy tohle vidí...a jetě od něj čeká motivaci, aby jsi měla proč to dělat...co jen ten důvod, e nechci hnít ve píně...domácnost je vizitka enský...předevím...
Palvi, prepáč, ale ty tie píe pomaly v kadom príspevku niečo iné. Podža mňa skrátka ide o dvoch žudí s rozdielnymi predstavami o domácnosti a netrúfnem si hodnoti, čie sú správne a domácnos je vizitkou kadého dospelého, ktorý v nej ije, nie len eny - aspoň podža mňa, u v tomto 21. storočí.... Nikto nemusí beha s handrou po domácnosti a potom nasratý uráa enu(to je teda motivácia ), ale nikto nemusí ani sedie doma a bá s aprípadne pozrie na druhú enu... Chýba mi tu zlatá stredná cesta.
Není tady
Hmmm, tak tady je krásně vidět co člověk to názor a stejně těko někdo někomu poradí! protoe kadý je na tom nějak jinak a těko je radit kdy kadý si musí nbít ústa samostatně zkuenost je púrostě nesdělitelná! nějak mě přijde, e Cihla má pravdu honit se nemá pouze enská pokud tvoří několik nebo dva společnou domácnost. Blbý je, e někdo má třeba za bordel jeden hrnek někdo se brodí ve píně a jetě to u něj není bordel. fakt je, e si nemyslím, e by domácnost v dnení době byla vizitkou eny,ale vech co ji sdílí. Já jsem takto vypudila dospělého syna protoe sem po něm chtěla jeho podíl na svém pohledu na pořádek. ted bydlí sám a tvrdí, e je na vechny protivnej pokud jsou u něj na návtěvě a dělají mu tam bordel, e pořád jenom uklízí a e ho to tve protoe uklízet nechce a prý u své přítelky taky jenom uklízí protoe sem doma nadávala, e to není pořádek, nevím, ale asi na tom pravda něco bude jeho přítelka tvrdí, e příli pořádný
Není tady
Má odpověď je ( z vlastní zkuenosti ), e nemůe.
Není tady
Ovem ten, co má mení sexuální apetenci, pokud ten druhý na něj nějak netlačí a jen se trápí a strádá, tak ten první je docela v pohodě a velmi se diví, kdy jde vztah do háje. Protoe jemu nic nechybí...
Není tady
Santala napsal(a):
Má odpověď je ( z vlastní zkuenosti ), e nemůe.
souhlasím, jednoduchá, stručná odpověď
Není tady
balonek napsal(a):
Ovem ten, co má mení sexuální apetenci, pokud ten druhý na něj nějak netlačí a jen se trápí a strádá, tak ten první je docela v pohodě a velmi se diví, kdy jde vztah do háje. Protoe jemu nic nechybí...
a co se diví? Pokud je v partnerství problém, tak ho nevyřeím tím, e ho budu odsouvat, nebudu o něm mluvit atd. to je blbost. A mylenky neumí číst nikdo z nás, jak má asi ten druhý tuit, e má málo sexu, kdy moná něco neurčitě na to téma zabrble, ale nedá mu to pořádně najevo? Máme dar řeči, tak proč spolu kruci doma nemluvíte
Jo na kafe s kamarádkama, tam se probere kde jaká kravina, včetně toho, e prostě toho sexu je málo, ale jak to má vědět do háje ten chlap, kdy mu to prostě neřekne dost jasně a důrazně Kdy vázne komunikace, je to v pr.... a nediv se, e ten druhej je fakt překvapenej, e vztah jde do kytek, on toti o problému který je vůbec nic netuí
Neber si to osobně, jen reaguju na to, co jsi psala.
Upravil(a) PPavlaa (7. 9. 2007 16:23)
Není tady
balonek napsal(a):
Tak asi tak.
A nebo kdy se pak člověk snaí rozlousknout, proč se ten druhý s ním nechce milovat, jetě dostane vynadáno, e vechno moc řeí a proč mu vlastně tady těma řečma znepříjemňuje den a prudí ho. U jsem byla rozhodnutá, e na to kalu, končím s tím svým frigidkem, ale taky jsem chtěla vědět důvod, proč jsme se na začátku milovali téměř kadý den a pak najednou to opadlo na mín ne jednou měsíčně. A to bylo pak jetě takovým tím způsobem "aby se neřeklo...up sem a otočit a spát". Nojo, chápu, můe se stát, e někoho partner přestane fyzicky přitahovat, kdy pomine to počáteční poblouznění. Chápu, i e někdo na to není. Ale aby se mi dostalo několika různých odpovědí - 1. to ví, já to mám nastavený tak, e mě přitahuje jen nové, neznámé a nepoznané a tebe u tak dobře znám; 2. nic z toho milování nemá, tak to raději nedělám, protoe je mi blbý si uívat sám (tak si to rači dělá sám); 3. ve vztahu a ivotě jsou daleko krásnějí a zajímavějí věci ne sex; 4. tím jak o tom pořád mluví a řeí to, tak mně to úplně odrazuje. 5. jsem tak unavený z práce.... 6. já se zklamal v předchozí známosti, dal jsem do toho hodně a nebylo to opětováno, take mě to naučilo být tvrdí. Přiznám se, e kdy u jsem o tom teď naposledy začla mluvit, tak u mi bylo jedno, jestli ho to odrazuje nebo co to s ním dělá. Napadlo mě i to, jestli náhodou není gay, kterej to v sobě potlačuje a snaí se ít "normální" ivot. Ani za to bych se nezlobila. Ale to, e není schopnej vyjádřit proč mě naprosto vytáčí. A nejedná se o jen o ten sex. e by u nás existovalo něco jako pohlazení a pomazlení, polibek....prý na to není. Take si můu vybrat. Mám ho ráda, ale tohleto proívat celý ivot, to je buď na mali a nebo hledat to co chybí jinde. A na závěr: byl hrozně neastnej, e by mě měl ztratit, slzy na krajíčku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
balonek napsal(a):
a co se diví? Pokud je v partnerství problém, tak ho nevyřeím tím, e ho budu odsouvat, nebudu o něm mluvit atd. to je blbost. A mylenky neumí číst nikdo z nás, jak má asi ten druhý tuit, e má málo sexu, kdy moná něco neurčitě na to téma zabrble, ale nedá mu to pořádně najevo? Máme dar řeči, tak proč spolu kruci doma nemluvíte
Jo na kafe s kamarádkama, tam se probere kde jaká kravina, včetně toho, e prostě toho sexu je málo, ale jak to má vědět do háje ten chlap, kdy mu to prostě neřekne dost jasně a důrazněKdy vázne komunikace, je to v pr.... a nediv se, e ten druhej je fakt překvapenej, e vztah jde do kytek, on toti o problému který je vůbec nic netuí
Neber si to osobně, jen reaguju na to, co jsi psala.
Není tady
tohle ti udal jako důvody, jo
se picnu
promiň, nechci se smát, já vím, e to musí být hrozný, ale tohle jsem jetě neslyela
Není tady
Peo se picnu asi
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Peo se picnu asi
já vim, právě z vlastní zkuenosti vím jak se straně moc důleité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex.
Jinak k tématu si myslim, e jak si dva nerozumí v posteli, tak to to ostatní je uplně jedno a vztah jde stejně do háje.
Upravil(a) PetrHl (7. 9. 2007 19:42)
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Peo se picnu asi
já vim, právě z vlastní zkuenosti vím jak se straně moc důleité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex
jasan, jak to má jinak ve vztahu fungovat, já teda nejsem telepat, potřebuju vechno naservírovat a myslím, e ten druhej asi taky...jinak to jde do háje, co si budem vykládat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Peo se picnu asi
já vim, právě z vlastní zkuenosti vím jak se straně moc důleité ve vztahu mluvit a mluvit a mluvit o tom co mají oba dva v hlavě, co se líbí, co nelíbí atd a nejde samozřejmě jen o sex
jasan, jak to má jinak ve vztahu fungovat, já teda nejsem telepat, potřebuju vechno naservírovat a myslím, e ten druhej asi taky...jinak to jde do háje, co si budem vykládat
Dyk to je jasný, enský myslí jinak, chalpi myslí jinak a to co se jednomu můe zdát jako jasný náznak čehosi, tak ten druhý si ani nevimne.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
se picnu
promiň, nechci se smát, já vím, e to musí být hrozný, ale tohle jsem jetě neslyela
Pavli, jestli to bylo na mě, tak se nedivím, e se picne. Tohle jsem se dozvěděla v průběhu dvou večerů. Take si asi fakt můu vybrat jeden z těch důvodů...nebo nevím, u to nedokáu objektivně posoudit.
Není tady
Elienka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
se picnu
promiň, nechci se smát, já vím, e to musí být hrozný, ale tohle jsem jetě neslyelaPavli, jestli to bylo na mě, tak se nedivím, e se picne. Tohle jsem se dozvěděla v průběhu dvou večerů. Take si asi fakt můu vybrat jeden z těch důvodů...nebo nevím, u to nedokáu objektivně posoudit.
moná bych se neudrela a picla jeho
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Elienka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
se picnu
promiň, nechci se smát, já vím, e to musí být hrozný, ale tohle jsem jetě neslyelaPavli, jestli to bylo na mě, tak se nedivím, e se picne. Tohle jsem se dozvěděla v průběhu dvou večerů. Take si asi fakt můu vybrat jeden z těch důvodů...nebo nevím, u to nedokáu objektivně posoudit.
moná bych se neudrela a picla jeho
Jo? Já jestli nepicnu jeho, tak co nejdřív vystřelím. Od něho a co nejdál.
Není tady
Jaktoe Ti nic nevyjádřil? Vdy Ti naservíroval 6 bodů, kvůli kterým s Tebou být nechce.... Obzvlá toho prvního bych se lekla.
A e měl slzy? Jasně, vdy kdybys sis sbalila kufry, ztratil by domov. To zas oni někteří ani nezapírají, e milují jinou, ale ta partnerčina domácí strava jim jaksi vyhovuje. Pak u záleí jenom na tom, kolik toho ta (nemilovaná) partnerka snese.
Protoe dost často debatuji s jedním kamarádem a rozebíráme ivot, vím od něj z těch jeho muských náhledů asi tohle: nemiluje Tě. Kdyby jo, choval by se (prý) jinak.
Dodám Ti něco do SZ. Dr se.
Není tady
PICNĚTE JE VECHNY
Není tady
Tercila napsal(a):
Jaktoe Ti nic nevyjádřil? Vdy Ti naservíroval 6 bodů, kvůli kterým s Tebou být nechce.... Obzvlá toho prvního bych se lekla.
A e měl slzy? Jasně, vdy kdybys sis sbalila kufry, ztratil by domov. To zas oni někteří ani nezapírají, e milují jinou, ale ta partnerčina domácí strava jim jaksi vyhovuje. Pak u záleí jenom na tom, kolik toho ta (nemilovaná) partnerka snese.
Protoe dost často debatuji s jedním kamarádem a rozebíráme ivot, vím od něj z těch jeho muských náhledů asi tohle: nemiluje Tě. Kdyby jo, choval by se (prý) jinak.
Dodám Ti něco do SZ. Dr se.
Nojo, est bodů, kadej pes jiná ves. A na závěr řekl, já fakt nevím.
Ale já vím, no, nemiluje mě. To se stává. A nejhorí je, kdy se vám za to začne jetě omlouvat....
Picnout a utéct
Upravil(a) Elienka (9. 9. 2007 1:04)
Není tady
PetrHl napsal(a):
PICNĚTE JE VECHNY
![]()
![]()
![]()
i tebe
Není tady
Elienka napsal(a):
Tercila napsal(a):
Dodám Ti něco do SZ. Dr se.Nojo, est bodů, kadej pes jiná ves. A na závěr řekl, já fakt nevím.
Ale já vím, no, nemiluje mě. To se stává. A nejhorí je, kdy se vám za to začne jetě omlouvat....
Picnout a utéct
no tak aspoň má jasno a nemusí s ním dál ztrácet čas
Není tady
Eli,
nebuď smutná, neví, k jakému lepímu chlapovi Tě osud dovede. Já jsem zaila to samé, pak se divil, e jsem se odtáhla (natěstí pro mě nejsem schopná milovat někoho, kdo nemiluje mě), ale dodnes jsme hodně důvěrní kamarádi. On u zůstal sám.
Moná e Tvůj partner se sám zmítá v nějakých pocitech, neví, co se sebou. Taky jim musíme dát nějakou anci zvládnout jejich vlastní vnitřní rozervanost
Vecko bude dobrý, uvidí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
PICNĚTE JE VECHNY
![]()
![]()
![]()
i tebe
Není tady