Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 20. 6. 2007 13:39

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Re: Může fungovat vztah, když si dva lidé nesednou v sexu...?

Pokud si tvůj přítel myslí, že dosáhneš orgasmu jen když ti "ho tam vrazí", tak je buď moc nezkušenej, nebo pěknej (s prominutím) vůl. Jsi-li citlivá na klitorisu, tak by mu měl věnovat pozornost. Když by se tě naučil uspokojit, tak byste pak přeci mohli najít i polohu, kdy ti při milování (zasouvání) dráždí zároveň i klitoris. Já orgasmu při samotném milování také vždy nedosáhnu, ale vždy se mi to partner snaží vynahradit. Né, že by ten orgasmus byl vždy nutný, i samotné milování je velmi vzrušující a krásné, ale tak nějak je to s orgasmem lepší - tedy pokud je ho žena schopná. Občas mi chvíli trvá, než si partnera "našteluji" tak, aby k dráždění klitorisu docházelo. Velmi často je ale naše milování tak spontánní, že nad nějakým tím štelováním ani nepřemýslíme, automaticky si manžel najde tu polohu, která je osvědčená a já mívám pak orgasmus ještě dříve než on a často je to i současně. Ale jen proto, že se o sebe zajímáme a snažíme se zkoušet nové a nové věci, a mluvíme o tom, co nám dělá dobře, případně si to i ukážeme a naučíme se to. Milování má být jeden z nejsilněších prožitků dvou lidí, miluji to, když vnímám jeho tělo ve svém těle, je to pro mne nejhlubší splynutí dvou lidí. Přesto nám chvíli trvalo, než jsme se tzv. sladili. Ale měli jsme o to zájem. Je to o tom, chtít si navzájem dělat radost, potěšení ...
Fakt vůbec toho tvého chlapa nechápu, myslím, že o tebe nestojí. Nesnaží se chápat tvé potřeby a vyjít ti trochu vstříc. Řekla bych, že tohle je začátek konce. A jaký je jinak ve vztahu? Taky ti dokáže vyhovět a přizpůsobit se, nebo je to většinou po jeho?

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#52 20. 6. 2007 14:44

small butterfly
♥♥-----

Přesně,mám na to úplně stejný pohled jako ty. Já jsem do toho vztahu šla s tím,že je jasné,že všechno nepůjde samo, že se budeme poznávat,nejen jací jsme v životě,ale i v sexu,vždyt o tom to je.To je na tom to krásné, že jeden o druhého jeví zájem a s láskou chce udělat tomu druhému dobře. On říká,že to co zažívá se mnou je pro něj nové...že to ještě nikdy tak s žádnou neměl a že si na mě musí zvyknout...mám z tech vet trochu pocit,že mě má jako přítěž...a tím že si na mě musí zvyknout myslí,že se mi nebude snažit vyjít víc vstříc. A nejvíc mě mrzí,že já to mám s ním právě naopak,strašně mě baví si s ním hrát a zjištovat,co se mu líbí.A vůbec to neberu jako prohru,jeho přístup mě mrzí.Nevím však co proto můžu víc udělat. Myslela jsem si,že kdybych byla zkušenější (měla jsem jen jednoho partnera) že by ho milování se mnou víc přitahovalo...

on říká, že měl spoustu známostí,už měl i známost, se kterou byl jen kvůli sexu,jak byl asi uzasny...ale že k tem holkam treba tolik necítil. Říká, že si se mnou rozumí jako zatím ještě s žádnou...a to je o 8 let starší než já. Ale ten sex asi nedoženu...bojím se,že je to právě tím.

A jaký je jinak?...bud jsem slepá,protože mě to taky nejde k sobě, že když jsme spolu tak je ke mě pozorný,ale kdyz přijde na sex...tak utrum. Myslím,že lepšího chlapa bych k sobe nedopasovala, máme stejnou představu co se týče třeba rodinného života, stejný pohled na život, máme stejné zájmy, jsme si podobní vlastnostma, sportujeme spolu, podnikáme spolu výlety, nosím mi treba drobne darky, i kdyz já vím že o tom to není.... a v tom, v čem se lišíme se doplnujeme...v tom by problém nebyl. Já mám jen strach že ten problém se sexem se postupne prelije i do ostatních částí našehno vztahu...

Není tady

#53 20. 6. 2007 14:49

small butterfly
♥♥-----

Ještě mě napadla jedna možná hodně podstatná věc,co by s tím mohla souviset...přítel říkal,že už tak udělal veliký pokrok,že kdysi dávno chodil s jednou holkou,co byla panna..a on se s ní rozešel, protože z toho měl strach,je v tomhle velký zbabělec. Asi má strach ze mě,že jsem nezkušená.

Není tady

#54 20. 6. 2007 14:49

Janina08
♥♥♥----

To small butterfly
To by me zajimalo,kolik mel ten tvuj pritel partnerek.Pokud se takhle v sexu chova pokazde,tak se s nim dost
holek muselo rozejit...

Není tady

#55 20. 6. 2007 14:55

BB
♥♥♥♥♥♥-

Janina08 napsal(a):

To small butterfly
To by me zajimalo,kolik mel ten tvuj pritel partnerek.Pokud se takhle v sexu chova pokazde,tak se s nim dost
holek muselo rozejit...

A není rybář ??? lol  lol  lol

BB

Není tady

#56 20. 6. 2007 14:57

LeeLoo
♥♥♥♥---

A jako v cem se ma podle nej projevovat ta tvoje "zkusenost" - vzdyt rikas, ze ty jses otevrena experimentovani a objevovani. Kazdy clovek je prece individualita i v sexualnim chovani - neexistuje neco jako "obecna zkusenost". Vidis, on je zkusenejsi jako ty - a k cemu je to tobe, kdyz se nesnazi ty zkusenosti vnest do vaseho vztahu. Tohle je podle me jen vymluva. Muze byt ale pravda, ze se potrebuje na tebe vic naladit a kdyz tvrdi, ze v tom udelal pokrok, tak mu to ver a snazte se sblizovat po vsech strankach, treba se vam to casem povede. Ono je jednoduche rict, ze je to sobec, ale nekdy je ta psychika trochu slozitejsi. Navic myslim, ze jsi psala, ze v sobectvi to nebude.

http://tac.families.com/ezb/1056929.png http://i179.photobucket.com/albums/w286/maso_photos/teliatkomale.jpg

Není tady

#57 20. 6. 2007 15:07

small butterfly
♥♥-----

Je mu 28...a partnerek měl opravdu hodně...myslím že tak okolo 10...

Já nevím v čem, jednou mi řekl,když jsme se o tom bavili, surově řečeno"...že postavit penis a roztáhnout nohy umí každý",ale že jde o to,jakým způsobem to já podávám...asi mu v tomhle moc nesedím, tím co tady omílám pořád dokola...mám ráda předehru,mazlení,líbání...asi víc než on. A on hodně často říká, že má strach,že mi může v tom sexu ublížit...ale já nevím čím,a on taky říká,že sám neví čím...už se v tom pořádně zamotávám. Otevřená jsem všemu novému a neprobádánému nejen v sexu. Trošku si myslím,že je to i tím,že s ním zatím nedokážu dosáhnout orgasmu a on říká,že má rád když ženská ví,co chce...ale na druhou stranu s tímhle já problém nemám,dokážu mu narovinu říct,co se mi líbí,ale otázkou je,proč on mi to potom nechce? dělat...

Není tady

#58 20. 6. 2007 15:17

LeeLoo
♥♥♥♥---

small butterfly napsal(a):

Já nevím v čem, jednou mi řekl,když jsme se o tom bavili, surově řečeno"...že postavit penis a roztáhnout nohy umí každý",ale že jde o to,jakým způsobem to já podávám...asi mu v tomhle moc nesedím, tím co tady omílám pořád dokola...mám ráda předehru,mazlení,líbání...asi víc než on. A on hodně často říká, že má strach,že mi může v tom sexu ublížit...ale já nevím čím,a on taky říká,že sám neví čím...už se v tom pořádně zamotávám. Otevřená jsem všemu novému a neprobádánému nejen v sexu. Trošku si myslím,že je to i tím,že s ním zatím nedokážu dosáhnout orgasmu a on říká,že má rád když ženská ví,co chce...ale na druhou stranu s tímhle já problém nemám,dokážu mu narovinu říct,co se mi líbí,ale otázkou je,proč on mi to potom nechce? dělat...

Jenze to pak neni o zkusenostech ale proste o tom, ze ty mas rada mazleni a on rychlovky. Jsou muzi, kteri povazuji za vrchol v sexu to, kdyz se zena na nej cela nazhavena vrhne a udela se s nim do dvou minut. Takhle on si asi predstavuje "vedet jak na to". Ty jsi ale jina, mas jine potreby, tak bud se musite sejit nekde mezi tim, nebo to asi fungovat nebude. grater

http://tac.families.com/ezb/1056929.png http://i179.photobucket.com/albums/w286/maso_photos/teliatkomale.jpg

Není tady

#59 20. 6. 2007 15:29

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Víš, ale 10 není hodně partnerek.
A postavit penis a roztáhnout nohy, to nemí každý. Jsou i tací, co s tím mají problémy. Nebo se mu postaví a pak má problém, jak všechno správně dokončit. A divila by ses, jaký typy. Ti největší macho, který na to vůbec nevypadají a tak na tebe nepůsobí. On se v tobě podle mého názoru snaží vyvolat dojem, že on je v pohodě a v klidu, ale ty jsi divná svýma požadavkama. A to není dobře. Hlavně bych se před ním vyvarovala srovnávání, jako třeba můj bývalý dělal to a ty to nedělᚠa tak podobně. To se neříká.
No, drž se smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#60 20. 6. 2007 16:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Na mě to působí tak, že ještě žádnou holku neměl a řeči o deseti bych přinejmenším dělil dvěma wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#61 20. 6. 2007 18:56

Me
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Na mě to působí tak, že ještě žádnou holku neměl a řeči o deseti bych přinejmenším dělil dvěma wink

Souhlas tummenupp
Mě příjde dle těch řečí HOOODNĚ nejistý co se žen a sexu s nimi týče...

Není tady

#62 20. 6. 2007 20:35

Ixa
♥------

Ja si skor myslim, ze ich mat mohol... ale pravda je taka, ze spat s desiatimi zenami nie je to iste, ako mat dlhodoby sexualny vztah z desiatimi zenami. Pride mi nanajvys zvastne, ze vsetkych desat malo pocas milovania vrchol. Ruku na srdce zeny, aka je statistika orgazmu pocas aktu???Vela z nas me byt stastnana, ze dokaze s partnerom vobec dosiahnut orgazmus inou cestou. Stale vela z nas ma vrchol iba pri onanovani.
Myslim ,ze zial tento  muz moze byt obetou hranych vrcholov. Neverim tomu, ze nahodne stretol prave tych desat z desiatich, ktore dosahuju vrchol pocas milovania...

Mysli, ze zeny proste parkrat zajojkali, stiahli svalstvo vo vagine a vrchol bol na svete. Cim v podstate vyrobili "dobreho milenca".

Není tady

#63 20. 6. 2007 21:23

LeeLoo
♥♥♥♥---

Ixa napsal(a):

Ja si skor myslim, ze ich mat mohol... ale pravda je taka, ze spat s desiatimi zenami nie je to iste, ako mat dlhodoby sexualny vztah z desiatimi zenami. Pride mi nanajvys zvastne, ze vsetkych desat malo pocas milovania vrchol. Ruku na srdce zeny, aka je statistika orgazmu pocas aktu???Vela z nas me byt stastnana, ze dokaze s partnerom vobec dosiahnut orgazmus inou cestou. Stale vela z nas ma vrchol iba pri onanovani.
Myslim ,ze zial tento  muz moze byt obetou hranych vrcholov. Neverim tomu, ze nahodne stretol prave tych desat z desiatich, ktore dosahuju vrchol pocas milovania...

Mysli, ze zeny proste parkrat zajojkali, stiahli svalstvo vo vagine a vrchol bol na svete. Cim v podstate vyrobili "dobreho milenca".

a hlavne pocas nekolika minutoveho milovani yikes, to sa mi fakt zda temer  zazrak - kdyz je tak zkuseny, mel by si vyvodit jak na sveho butterflyka dumbom

Není tady

#64 20. 6. 2007 22:51

mývalka
♥------

Natynka napsal(a):

Ahoj Motýlku,
říká se sice, že sex není nejdůležitější. Ale když to neklape v sexu, neklape to v ničem. To je prostě pravda.
Protože jsme ještě mladí a sex je při lásce, úctě toleranci a všem možném dalším, co dělá vztah krásným, je jedním z nejdůležitějších.  Protože kvůli tomu co popisuješ, pak vznikají další dohady a malé spory, které zasahují do vztahu jako takového. A tobě je třeba líto, jak se přítel chová, protože ten před ním byl jiný a tak. Můžeš zkusit si s ním promluvit, ale já si myslím, že to nepomůže. Pokud ho to nebaví, třeba ti to dělat, nebude se do toho nutit jen kvůli tobě. Taky jsem měla jednoho takového přítele. Nezměníš to. Radši změň chlapa za někoho, kdo tě bude mít rád trochu víc, než sám sebe.
Hodně štěstí smile

Dneska jsem toto téma opět nadhodila, protože mi slíbil, že "něco vymyslí". Samozřejmě nad tím ani nezauvažoval, ale řekl mi, že za problém v sexu možná může moje fixace na něj. Nebydlíme sice spolu, ale je u mě skoro vždycky, když jsem doma já a vadí mu, že musí, protože jinak jsem smutná a naštvaná, že nepřišel. Přiznávám, že jsem na něj fixovaná, nemám žádné koníčky a žádné kamarády, nikam sama nechodím, vždy s ním, popř. se sestrou. Samozřejmě mi to vadí, ale nemůžu si pomoct, nesnáším ten pocit být doma sama, nebo usínat sama (to chodívám spát až okolo 3 a s rozvícenou lampičkou).
Už jsem uvažovala o rozchodu, třeba bych zjistila, že život zvládnu i sama, nebo třeba on by si uvědomil, že mě potřebuje a že je mu smutno. Jenže zrovna jsem v situaci, kdy si rozchod nemůžu dovolit. Rozhodla jsem se, že vystuduju VŠ, protože nechci zhnípnout v tomhle pod...ým kanclu,  a taky jsem udělala přijímačky. Se svým přítelem jsem se domluvila, že já půjdu na poloviční úvazek a přitom VŠ a on, jako student VŠ, si najde taky práci na poloviční úvazek, takže na to budeme finančně stejně. Jenže kdyby mi nepomohl finančně on, tak z polovičního platu bych zaplatila nájem a zbyla by mi tisícovka...

Chci se tedy zeptat, jestli si myslíte, že je možné, aby za nás problém v sexu mohla skutečnost, že mu nedám pokoj a že musí být pořád se mnou.

Není tady

#65 20. 6. 2007 23:38

HB
♥♥♥♥♥--

Ixa napsal(a):

souhlasim...uz to chtely mit za sebou, tak radsi rychle predvedly orgasmus a pak od nej prchly co nejdal...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#66 21. 6. 2007 15:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mývalka: nemyslím si to, ale do hlavy mu nevidím, to je fakt. Podža mňa ide u chlapov o určitú pohodlnos alebo povedzme žpenie na veciach, ktoré majú overené a isté. Ja som tiež skôr hravý typ na maznanie a vyslovene som prchla chlapovi, ktorý (ale dopredu to avizoval, čo mu slúži ku cti) bol na tvrdý sex s minimálnou predohrou. Pre mňa je vzah s mužom do značnej miery o sexe - inak je to síce pekné, ale asi skôr kamarátvstvo - a bohužiaž, keď nefunguje sex, prenesú sa problémy aj inam. A mnohí chlapi majú podža mňa sex postavený ešte vyššie, takže sa vzah môže žhako rozpadnú LEN kvôli nezhodám v sexe...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#67 22. 6. 2007 6:07

mývalka
♥------

Selima napsal(a):

Mývalka: nemyslím si to, ale do hlavy mu nevidím, to je fakt. Podža mňa ide u chlapov o určitú pohodlnos alebo povedzme žpenie na veciach, ktoré majú overené a isté. Ja som tiež skôr hravý typ na maznanie a vyslovene som prchla chlapovi, ktorý (ale dopredu to avizoval, čo mu slúži ku cti) bol na tvrdý sex s minimálnou predohrou. Pre mňa je vzah s mužom do značnej miery o sexe - inak je to síce pekné, ale asi skôr kamarátvstvo - a bohužiaž, keď nefunguje sex, prenesú sa problémy aj inam. A mnohí chlapi majú podža mňa sex postavený ešte vyššie, takže sa vzah môže žhako rozpadnú LEN kvôli nezhodám v sexe...

Nejdřív musím vyřešit to, aby se mnou vůbec chtěl spát. Teď jsem totiž ráda, když je aspoň to jeho, natož abych si diktovala nějaké podmínky. No a pak se zase budu pokoušet ho přesvědčit, že nejde jen o jeho blaho. To bude makačka styrka
Ale nechci to tak zabalit, když jinak si rozumíme, myslím, že někoho jako on bych hledala těžko. Jsem trošku (on by řekl hodně) dětinská a on to toleruje a tak trochu mi dělá druhou mámu. Jak se říká - láska hory přenáší hjartahjartahjarta   třeba je na to něco pravdy a když se budeme oba snažit (ještě musím přesvědčit jeho roll  ) tak se to může změnit.

Není tady

#68 22. 6. 2007 8:05

Ajax
♥♥♥♥♥--

Já bych asi přestala projevovat tu touhu po něm.. aby mu začlo vrtat hlavou, co se děje.. změnit taktiku...  nedávat najevo tak moc tu lásku,touhu, chu... chlap je lovec, je rád, když si musí ulovit to své a pak se cítí jako king, ale když se mu kořist nabízí, tak ho to nebaví... co víc, pak po tom ani netouží... z tvé strany asi drahoty nikdy nezažil, tak s tím zkus začít... i za cenu toho, že ty budeš touhou umírat... tak třeba odmítni, že nemᚠteďka chu....

Není tady

#69 24. 6. 2007 23:12

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

si myslím, že je vychcanej jak díra do sněhu. A taky pěkně línej a nevšímavej, a jak to vypadá ani se moc nesnaží ... :-( To nejsou lepší?

Není tady

#70 25. 6. 2007 15:50

balonek
♥♥♥♥---

Může to fungovat, když je jim přes sedmdesát a víc. vissla

Není tady

#71 25. 6. 2007 20:17

HB
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

Může to fungovat, když je jim přes sedmdesát a víc. vissla

no jo, ale co si pocit do te doby??? hmm

http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#72 28. 6. 2007 5:11

annemarie
♥♥♥♥---

mývalka napsal(a):

Selima napsal(a):

Nejdřív musím vyřešit to, aby se mnou vůbec chtěl spát. Teď jsem totiž ráda, když je aspoň to jeho, natož abych si diktovala nějaké podmínky. No a pak se zase budu pokoušet ho přesvědčit, že nejde jen o jeho blaho. To bude makačka styrka
Ale nechci to tak zabalit, když jinak si rozumíme, myslím, že někoho jako on bych hledala těžko. Jsem trošku (on by řekl hodně) dětinská a on to toleruje a tak trochu mi dělá druhou mámu. Jak se říká - láska hory přenáší hjartahjartahjarta   třeba je na to něco pravdy a když se budeme oba snažit (ještě musím přesvědčit jeho roll  ) tak se to může změnit.

Mývalko, přečti si ještě jednou po sobě první 3 věty a čti si to dokola dokud nepochopíš, co jsi vlastně napsala, to mluví za  vše!!!!

Není tady

#73 28. 6. 2007 16:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě mě napadla jedna možná hodně podstatná věc,co by s tím mohla souviset...přítel říkal,že už tak udělal veliký pokrok,že kdysi dávno chodil s jednou holkou,co byla panna..a on se s ní rozešel, protože z toho měl strach,je v tomhle velký zbabělec. Asi má strach ze mě,že jsem nezkušená.

Jo? A z ČEHO má strach....promiň, ale není on v sexu ten nezkušenej, nebo pěkný nemehlo? Něják nechápu, čeho by se měl bát usch Tebe?
Nedělej si iluze, že to bude lepší - nebude. Bude hůř! Jestli si nesedíte v sexu, počítej s tím, že se to ve vašem vztahu časem promítne i jinde.  A nezlob se, ale ty chceš řešit to, aby s tebou vůbec spal va a pokoušet se ho přesvědčit, že i ty by jsi z toho ráda něco měla? Kopni ho prosím tě někam, a si to s prominutím dělá sám - ty z toho stejně evidentně nic nemáš, nebo si k sobě najde nějákou frigidku, co ji to bude stačit jednou za uherskej rok. Ty si najdi k sobě normálního kluka, se kterým budeš prožívat krásný milóvání, protože toto co čtu - důchodci to mají častějc usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#74 28. 6. 2007 20:51

HB
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Jo? A z ČEHO má strach....promiň, ale není on v sexu ten nezkušenej, nebo pěkný nemehlo? Něják nechápu, čeho by se měl bát usch Tebe?
Nedělej si iluze, že to bude lepší - nebude. Bude hůř! Jestli si nesedíte v sexu, počítej s tím, že se to ve vašem vztahu časem promítne i jinde.  A nezlob se, ale ty chceš řešit to, aby s tebou vůbec spal va a pokoušet se ho přesvědčit, že i ty by jsi z toho ráda něco měla? Kopni ho prosím tě někam, a si to s prominutím dělá sám - ty z toho stejně evidentně nic nemáš, nebo si k sobě najde nějákou frigidku, co ji to bude stačit jednou za uherskej rok. Ty si najdi k sobě normálního kluka, se kterým budeš prožívat krásný milóvání, protože toto co čtu - důchodci to mají častějc usch

svata pravda...jenze z vlastni zkusenosti musim rict, ze pokud holka nema moc zkusenosti, nevi poradne, co muze cekat a chtit (natoz, aby se ozvala) a pak se nechat takhle "zmasirovat" od nejakyho pitomce...hmm ale taky radim prchat a zkusit to znovu s nekym mene sobeckym...

Není tady

#75 28. 6. 2007 21:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

HB napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

svata pravda...jenze z vlastni zkusenosti musim rict, ze pokud holka nema moc zkusenosti, nevi poradne, co muze cekat a chtit (natoz, aby se ozvala) a pak se nechat takhle "zmasirovat" od nejakyho pitomce...hmm ale taky radim prchat a zkusit to znovu s nekym mene sobeckym...

Ale ale...výmluvy...v dnešní době už jsou teoreticky připravený i 12 leté děti...jestli tápete, kupte si Bravíčko, tam budete valit oči, co si mládež čte...chlapeček je totiž sám v háji...jak se to zpívá - ...jsem skoro panic...a nejlepší obrana je útok, že. Bych chtěla vidět, kolik má zkušeností...podle mně minimální a tak to svádí na její nezkušenost...No ona možná neví, co může čekat, ale co chce a očekává by vědět měla, tak proč mu to nenaservírovat wink a jestli se nechytí jeho problém, není jedinej.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí