1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Pokud si tvůj přítel myslí, e dosáhne orgasmu jen kdy ti "ho tam vrazí", tak je buď moc nezkuenej, nebo pěknej (s prominutím) vůl. Jsi-li citlivá na klitorisu, tak by mu měl věnovat pozornost. Kdy by se tě naučil uspokojit, tak byste pak přeci mohli najít i polohu, kdy ti při milování (zasouvání) drádí zároveň i klitoris. Já orgasmu při samotném milování také vdy nedosáhnu, ale vdy se mi to partner snaí vynahradit. Né, e by ten orgasmus byl vdy nutný, i samotné milování je velmi vzruující a krásné, ale tak nějak je to s orgasmem lepí - tedy pokud je ho ena schopná. Občas mi chvíli trvá, ne si partnera "nateluji" tak, aby k drádění klitorisu docházelo. Velmi často je ale nae milování tak spontánní, e nad nějakým tím telováním ani nepřemýslíme, automaticky si manel najde tu polohu, která je osvědčená a já mívám pak orgasmus jetě dříve ne on a často je to i současně. Ale jen proto, e se o sebe zajímáme a snaíme se zkouet nové a nové věci, a mluvíme o tom, co nám dělá dobře, případně si to i ukáeme a naučíme se to. Milování má být jeden z nejsilněích proitků dvou lidí, miluji to, kdy vnímám jeho tělo ve svém těle, je to pro mne nejhlubí splynutí dvou lidí. Přesto nám chvíli trvalo, ne jsme se tzv. sladili. Ale měli jsme o to zájem. Je to o tom, chtít si navzájem dělat radost, potěení ...
Fakt vůbec toho tvého chlapa nechápu, myslím, e o tebe nestojí. Nesnaí se chápat tvé potřeby a vyjít ti trochu vstříc. Řekla bych, e tohle je začátek konce. A jaký je jinak ve vztahu? Taky ti dokáe vyhovět a přizpůsobit se, nebo je to větinou po jeho?
Není tady
Přesně,mám na to úplně stejný pohled jako ty. Já jsem do toho vztahu la s tím,e je jasné,e vechno nepůjde samo, e se budeme poznávat,nejen jací jsme v ivotě,ale i v sexu,vdyt o tom to je.To je na tom to krásné, e jeden o druhého jeví zájem a s láskou chce udělat tomu druhému dobře. On říká,e to co zaívá se mnou je pro něj nové...e to jetě nikdy tak s ádnou neměl a e si na mě musí zvyknout...mám z tech vet trochu pocit,e mě má jako přítě...a tím e si na mě musí zvyknout myslí,e se mi nebude snait vyjít víc vstříc. A nejvíc mě mrzí,e já to mám s ním právě naopak,straně mě baví si s ním hrát a zjitovat,co se mu líbí.A vůbec to neberu jako prohru,jeho přístup mě mrzí.Nevím vak co proto můu víc udělat. Myslela jsem si,e kdybych byla zkuenějí (měla jsem jen jednoho partnera) e by ho milování se mnou víc přitahovalo...
on říká, e měl spoustu známostí,u měl i známost, se kterou byl jen kvůli sexu,jak byl asi uzasny...ale e k tem holkam treba tolik necítil. Říká, e si se mnou rozumí jako zatím jetě s ádnou...a to je o 8 let starí ne já. Ale ten sex asi nedoenu...bojím se,e je to právě tím.
A jaký je jinak?...bud jsem slepá,protoe mě to taky nejde k sobě, e kdy jsme spolu tak je ke mě pozorný,ale kdyz přijde na sex...tak utrum. Myslím,e lepího chlapa bych k sobe nedopasovala, máme stejnou představu co se týče třeba rodinného ivota, stejný pohled na ivot, máme stejné zájmy, jsme si podobní vlastnostma, sportujeme spolu, podnikáme spolu výlety, nosím mi treba drobne darky, i kdyz já vím e o tom to není.... a v tom, v čem se liíme se doplnujeme...v tom by problém nebyl. Já mám jen strach e ten problém se sexem se postupne prelije i do ostatních částí naehno vztahu...
Není tady
Jetě mě napadla jedna moná hodně podstatná věc,co by s tím mohla souviset...přítel říkal,e u tak udělal veliký pokrok,e kdysi dávno chodil s jednou holkou,co byla panna..a on se s ní rozeel, protoe z toho měl strach,je v tomhle velký zbabělec. Asi má strach ze mě,e jsem nezkuená.
Není tady
To small butterfly
To by me zajimalo,kolik mel ten tvuj pritel partnerek.Pokud se takhle v sexu chova pokazde,tak se s nim dost
holek muselo rozejit...
Není tady
Janina08 napsal(a):
To small butterfly
To by me zajimalo,kolik mel ten tvuj pritel partnerek.Pokud se takhle v sexu chova pokazde,tak se s nim dost
holek muselo rozejit...
A není rybář ???
Není tady
A jako v cem se ma podle nej projevovat ta tvoje "zkusenost" - vzdyt rikas, ze ty jses otevrena experimentovani a objevovani. Kazdy clovek je prece individualita i v sexualnim chovani - neexistuje neco jako "obecna zkusenost". Vidis, on je zkusenejsi jako ty - a k cemu je to tobe, kdyz se nesnazi ty zkusenosti vnest do vaseho vztahu. Tohle je podle me jen vymluva. Muze byt ale pravda, ze se potrebuje na tebe vic naladit a kdyz tvrdi, ze v tom udelal pokrok, tak mu to ver a snazte se sblizovat po vsech strankach, treba se vam to casem povede. Ono je jednoduche rict, ze je to sobec, ale nekdy je ta psychika trochu slozitejsi. Navic myslim, ze jsi psala, ze v sobectvi to nebude.
Není tady
Je mu 28...a partnerek měl opravdu hodně...myslím e tak okolo 10...
Já nevím v čem, jednou mi řekl,kdy jsme se o tom bavili, surově řečeno"...e postavit penis a roztáhnout nohy umí kadý",ale e jde o to,jakým způsobem to já podávám...asi mu v tomhle moc nesedím, tím co tady omílám pořád dokola...mám ráda předehru,mazlení,líbání...asi víc ne on. A on hodně často říká, e má strach,e mi můe v tom sexu ublíit...ale já nevím čím,a on taky říká,e sám neví čím...u se v tom pořádně zamotávám. Otevřená jsem vemu novému a neprobádánému nejen v sexu. Troku si myslím,e je to i tím,e s ním zatím nedokáu dosáhnout orgasmu a on říká,e má rád kdy enská ví,co chce...ale na druhou stranu s tímhle já problém nemám,dokáu mu narovinu říct,co se mi líbí,ale otázkou je,proč on mi to potom nechce? dělat...
Není tady
small butterfly napsal(a):
Já nevím v čem, jednou mi řekl,kdy jsme se o tom bavili, surově řečeno"...e postavit penis a roztáhnout nohy umí kadý",ale e jde o to,jakým způsobem to já podávám...asi mu v tomhle moc nesedím, tím co tady omílám pořád dokola...mám ráda předehru,mazlení,líbání...asi víc ne on. A on hodně často říká, e má strach,e mi můe v tom sexu ublíit...ale já nevím čím,a on taky říká,e sám neví čím...u se v tom pořádně zamotávám. Otevřená jsem vemu novému a neprobádánému nejen v sexu. Troku si myslím,e je to i tím,e s ním zatím nedokáu dosáhnout orgasmu a on říká,e má rád kdy enská ví,co chce...ale na druhou stranu s tímhle já problém nemám,dokáu mu narovinu říct,co se mi líbí,ale otázkou je,proč on mi to potom nechce? dělat...
Jenze to pak neni o zkusenostech ale proste o tom, ze ty mas rada mazleni a on rychlovky. Jsou muzi, kteri povazuji za vrchol v sexu to, kdyz se zena na nej cela nazhavena vrhne a udela se s nim do dvou minut. Takhle on si asi predstavuje "vedet jak na to". Ty jsi ale jina, mas jine potreby, tak bud se musite sejit nekde mezi tim, nebo to asi fungovat nebude.
Není tady
Ví, ale 10 není hodně partnerek.
A postavit penis a roztáhnout nohy, to nemí kadý. Jsou i tací, co s tím mají problémy. Nebo se mu postaví a pak má problém, jak vechno správně dokončit. A divila by ses, jaký typy. Ti největí macho, který na to vůbec nevypadají a tak na tebe nepůsobí. On se v tobě podle mého názoru snaí vyvolat dojem, e on je v pohodě a v klidu, ale ty jsi divná svýma poadavkama. A to není dobře. Hlavně bych se před ním vyvarovala srovnávání, jako třeba můj bývalý dělal to a ty to nedělá a tak podobně. To se neříká.
No, dr se
Není tady
Na mě to působí tak, e jetě ádnou holku neměl a řeči o deseti bych přinejmením dělil dvěma
Není tady
KALIK napsal(a):
Na mě to působí tak, e jetě ádnou holku neměl a řeči o deseti bych přinejmením dělil dvěma
Souhlas
Mě příjde dle těch řečí HOOODNĚ nejistý co se en a sexu s nimi týče...
Není tady
Ja si skor myslim, ze ich mat mohol... ale pravda je taka, ze spat s desiatimi zenami nie je to iste, ako mat dlhodoby sexualny vztah z desiatimi zenami. Pride mi nanajvys zvastne, ze vsetkych desat malo pocas milovania vrchol. Ruku na srdce zeny, aka je statistika orgazmu pocas aktu???Vela z nas me byt stastnana, ze dokaze s partnerom vobec dosiahnut orgazmus inou cestou. Stale vela z nas ma vrchol iba pri onanovani.
Myslim ,ze zial tento muz moze byt obetou hranych vrcholov. Neverim tomu, ze nahodne stretol prave tych desat z desiatich, ktore dosahuju vrchol pocas milovania...
Mysli, ze zeny proste parkrat zajojkali, stiahli svalstvo vo vagine a vrchol bol na svete. Cim v podstate vyrobili "dobreho milenca".
Není tady
Ixa napsal(a):
Ja si skor myslim, ze ich mat mohol... ale pravda je taka, ze spat s desiatimi zenami nie je to iste, ako mat dlhodoby sexualny vztah z desiatimi zenami. Pride mi nanajvys zvastne, ze vsetkych desat malo pocas milovania vrchol. Ruku na srdce zeny, aka je statistika orgazmu pocas aktu???Vela z nas me byt stastnana, ze dokaze s partnerom vobec dosiahnut orgazmus inou cestou. Stale vela z nas ma vrchol iba pri onanovani.
Myslim ,ze zial tento muz moze byt obetou hranych vrcholov. Neverim tomu, ze nahodne stretol prave tych desat z desiatich, ktore dosahuju vrchol pocas milovania...
Mysli, ze zeny proste parkrat zajojkali, stiahli svalstvo vo vagine a vrchol bol na svete. Cim v podstate vyrobili "dobreho milenca".
a hlavne pocas nekolika minutoveho milovani , to sa mi fakt zda temer zazrak - kdyz je tak zkuseny, mel by si vyvodit jak na sveho butterflyka
Není tady
Natynka napsal(a):
Ahoj Motýlku,
říká se sice, e sex není nejdůleitějí. Ale kdy to neklape v sexu, neklape to v ničem. To je prostě pravda.
Protoe jsme jetě mladí a sex je při lásce, úctě toleranci a vem moném dalím, co dělá vztah krásným, je jedním z nejdůleitějích. Protoe kvůli tomu co popisuje, pak vznikají dalí dohady a malé spory, které zasahují do vztahu jako takového. A tobě je třeba líto, jak se přítel chová, protoe ten před ním byl jiný a tak. Můe zkusit si s ním promluvit, ale já si myslím, e to nepomůe. Pokud ho to nebaví, třeba ti to dělat, nebude se do toho nutit jen kvůli tobě. Taky jsem měla jednoho takového přítele. Nezmění to. Radi změň chlapa za někoho, kdo tě bude mít rád trochu víc, ne sám sebe.
Hodně těstí
Dneska jsem toto téma opět nadhodila, protoe mi slíbil, e "něco vymyslí". Samozřejmě nad tím ani nezauvaoval, ale řekl mi, e za problém v sexu moná můe moje fixace na něj. Nebydlíme sice spolu, ale je u mě skoro vdycky, kdy jsem doma já a vadí mu, e musí, protoe jinak jsem smutná a natvaná, e nepřiel. Přiznávám, e jsem na něj fixovaná, nemám ádné koníčky a ádné kamarády, nikam sama nechodím, vdy s ním, popř. se sestrou. Samozřejmě mi to vadí, ale nemůu si pomoct, nesnáím ten pocit být doma sama, nebo usínat sama (to chodívám spát a okolo 3 a s rozvícenou lampičkou).
U jsem uvaovala o rozchodu, třeba bych zjistila, e ivot zvládnu i sama, nebo třeba on by si uvědomil, e mě potřebuje a e je mu smutno. Jene zrovna jsem v situaci, kdy si rozchod nemůu dovolit. Rozhodla jsem se, e vystuduju V, protoe nechci zhnípnout v tomhle pod...ým kanclu, a taky jsem udělala přijímačky. Se svým přítelem jsem se domluvila, e já půjdu na poloviční úvazek a přitom V a on, jako student V, si najde taky práci na poloviční úvazek, take na to budeme finančně stejně. Jene kdyby mi nepomohl finančně on, tak z polovičního platu bych zaplatila nájem a zbyla by mi tisícovka...
Chci se tedy zeptat, jestli si myslíte, e je moné, aby za nás problém v sexu mohla skutečnost, e mu nedám pokoj a e musí být pořád se mnou.
Není tady
Ixa napsal(a):
souhlasim...uz to chtely mit za sebou, tak radsi rychle predvedly orgasmus a pak od nej prchly co nejdal...
Není tady
Mývalka: nemyslím si to, ale do hlavy mu nevidím, to je fakt. Podža mňa ide u chlapov o určitú pohodlnos alebo povedzme žpenie na veciach, ktoré majú overené a isté. Ja som tie skôr hravý typ na maznanie a vyslovene som prchla chlapovi, ktorý (ale dopredu to avizoval, čo mu slúi ku cti) bol na tvrdý sex s minimálnou predohrou. Pre mňa je vzah s muom do značnej miery o sexe - inak je to síce pekné, ale asi skôr kamarátvstvo - a bohuiaž, keď nefunguje sex, prenesú sa problémy aj inam. A mnohí chlapi majú podža mňa sex postavený ete vyie, take sa vzah môe žhako rozpadnú LEN kvôli nezhodám v sexe...
Není tady
Selima napsal(a):
Mývalka: nemyslím si to, ale do hlavy mu nevidím, to je fakt. Podža mňa ide u chlapov o určitú pohodlnos alebo povedzme žpenie na veciach, ktoré majú overené a isté. Ja som tie skôr hravý typ na maznanie a vyslovene som prchla chlapovi, ktorý (ale dopredu to avizoval, čo mu slúi ku cti) bol na tvrdý sex s minimálnou predohrou. Pre mňa je vzah s muom do značnej miery o sexe - inak je to síce pekné, ale asi skôr kamarátvstvo - a bohuiaž, keď nefunguje sex, prenesú sa problémy aj inam. A mnohí chlapi majú podža mňa sex postavený ete vyie, take sa vzah môe žhako rozpadnú LEN kvôli nezhodám v sexe...
Nejdřív musím vyřeit to, aby se mnou vůbec chtěl spát. Teď jsem toti ráda, kdy je aspoň to jeho, nato abych si diktovala nějaké podmínky. No a pak se zase budu pokouet ho přesvědčit, e nejde jen o jeho blaho. To bude makačka
Ale nechci to tak zabalit, kdy jinak si rozumíme, myslím, e někoho jako on bych hledala těko. Jsem troku (on by řekl hodně) dětinská a on to toleruje a tak trochu mi dělá druhou mámu. Jak se říká - láska hory přenáí třeba je na to něco pravdy a kdy se budeme oba snait (jetě musím přesvědčit jeho
) tak se to můe změnit.
Není tady
Já bych asi přestala projevovat tu touhu po něm.. aby mu začlo vrtat hlavou, co se děje.. změnit taktiku... nedávat najevo tak moc tu lásku,touhu, chu... chlap je lovec, je rád, kdy si musí ulovit to své a pak se cítí jako king, ale kdy se mu kořist nabízí, tak ho to nebaví... co víc, pak po tom ani netouí... z tvé strany asi drahoty nikdy nezail, tak s tím zkus začít... i za cenu toho, e ty bude touhou umírat... tak třeba odmítni, e nemá teďka chu....
Není tady
si myslím, e je vychcanej jak díra do sněhu. A taky pěkně línej a nevímavej, a jak to vypadá ani se moc nesnaí ... :-( To nejsou lepí?
Není tady
Můe to fungovat, kdy je jim přes sedmdesát a víc.
Není tady
balonek napsal(a):
Můe to fungovat, kdy je jim přes sedmdesát a víc.
no jo, ale co si pocit do te doby???
Není tady
mývalka napsal(a):
Selima napsal(a):
Nejdřív musím vyřeit to, aby se mnou vůbec chtěl spát. Teď jsem toti ráda, kdy je aspoň to jeho, nato abych si diktovala nějaké podmínky. No a pak se zase budu pokouet ho přesvědčit, e nejde jen o jeho blaho. To bude makačka
![]()
Ale nechci to tak zabalit, kdy jinak si rozumíme, myslím, e někoho jako on bych hledala těko. Jsem troku (on by řekl hodně) dětinská a on to toleruje a tak trochu mi dělá druhou mámu. Jak se říká - láska hory přenáítřeba je na to něco pravdy a kdy se budeme oba snait (jetě musím přesvědčit jeho
) tak se to můe změnit.
Mývalko, přečti si jetě jednou po sobě první 3 věty a čti si to dokola dokud nepochopí, co jsi vlastně napsala, to mluví za ve!!!!
Není tady
Jetě mě napadla jedna moná hodně podstatná věc,co by s tím mohla souviset...přítel říkal,e u tak udělal veliký pokrok,e kdysi dávno chodil s jednou holkou,co byla panna..a on se s ní rozeel, protoe z toho měl strach,je v tomhle velký zbabělec. Asi má strach ze mě,e jsem nezkuená.
Jo? A z ČEHO má strach....promiň, ale není on v sexu ten nezkuenej, nebo pěkný nemehlo? Něják nechápu, čeho by se měl bát Tebe?
Nedělej si iluze, e to bude lepí - nebude. Bude hůř! Jestli si nesedíte v sexu, počítej s tím, e se to ve vaem vztahu časem promítne i jinde. A nezlob se, ale ty chce řeit to, aby s tebou vůbec spal a pokouet se ho přesvědčit, e i ty by jsi z toho ráda něco měla? Kopni ho prosím tě někam, a si to s prominutím dělá sám - ty z toho stejně evidentně nic nemá, nebo si k sobě najde nějákou frigidku, co ji to bude stačit jednou za uherskej rok. Ty si najdi k sobě normálního kluka, se kterým bude proívat krásný milóvání, protoe toto co čtu - důchodci to mají častějc
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jo? A z ČEHO má strach....promiň, ale není on v sexu ten nezkuenej, nebo pěkný nemehlo? Něják nechápu, čeho by se měl bát
Tebe?
Nedělej si iluze, e to bude lepí - nebude. Bude hůř! Jestli si nesedíte v sexu, počítej s tím, e se to ve vaem vztahu časem promítne i jinde. A nezlob se, ale ty chce řeit to, aby s tebou vůbec spala pokouet se ho přesvědčit, e i ty by jsi z toho ráda něco měla? Kopni ho prosím tě někam, a si to s prominutím dělá sám - ty z toho stejně evidentně nic nemá, nebo si k sobě najde nějákou frigidku, co ji to bude stačit jednou za uherskej rok. Ty si najdi k sobě normálního kluka, se kterým bude proívat krásný milóvání, protoe toto co čtu - důchodci to mají častějc
svata pravda...jenze z vlastni zkusenosti musim rict, ze pokud holka nema moc zkusenosti, nevi poradne, co muze cekat a chtit (natoz, aby se ozvala) a pak se nechat takhle "zmasirovat" od nejakyho pitomce... ale taky radim prchat a zkusit to znovu s nekym mene sobeckym...
Není tady
HB napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo? A z ČEHO má strach....promiň, ale není on v sexu ten nezkuenej, nebo pěkný nemehlo? Něják nechápu, čeho by se měl bát
Tebe?
Nedělej si iluze, e to bude lepí - nebude. Bude hůř! Jestli si nesedíte v sexu, počítej s tím, e se to ve vaem vztahu časem promítne i jinde. A nezlob se, ale ty chce řeit to, aby s tebou vůbec spala pokouet se ho přesvědčit, e i ty by jsi z toho ráda něco měla? Kopni ho prosím tě někam, a si to s prominutím dělá sám - ty z toho stejně evidentně nic nemá, nebo si k sobě najde nějákou frigidku, co ji to bude stačit jednou za uherskej rok. Ty si najdi k sobě normálního kluka, se kterým bude proívat krásný milóvání, protoe toto co čtu - důchodci to mají častějc
svata pravda...jenze z vlastni zkusenosti musim rict, ze pokud holka nema moc zkusenosti, nevi poradne, co muze cekat a chtit (natoz, aby se ozvala) a pak se nechat takhle "zmasirovat" od nejakyho pitomce...
ale taky radim prchat a zkusit to znovu s nekym mene sobeckym...
Ale ale...výmluvy...v dnení době u jsou teoreticky připravený i 12 leté děti...jestli tápete, kupte si Bravíčko, tam budete valit oči, co si mláde čte...chlapeček je toti sám v háji...jak se to zpívá - ...jsem skoro panic...a nejlepí obrana je útok, e. Bych chtěla vidět, kolik má zkueností...podle mně minimální a tak to svádí na její nezkuenost...No ona moná neví, co můe čekat, ale co chce a očekává by vědět měla, tak proč mu to nenaservírovat a jestli se nechytí jeho problém, není jedinej.
Není tady