Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 18. 6. 2007 14:53

small butterfly
♥♥-----

Může fungovat vztah, když si dva lidé nesednou v sexu...?

Ahoj všem, chtěla bych vás tady poprosit o vᚠnázor...

Mám přítele se kterým mi to klape krásně ve všech ohledech a mám ho strašně ráda, až na jeden problém...každý to máme rádi uplne jinak a jinak často. Abyste byli v obraze, mě je 20 a příteli je 28. Největší problém je asi v tom, že já na to mám strašnou chut...v přítomnosti přítele skoro pořádgloria on je ted na nejakou dobu přes týden pryč a tak se vídáme o víkendech. On přijede a já bych na nej nejraději vždycky hned skočila a dokázala promilovat třeba celý den...ale on - stačí mu to třeba jen jednou a to ani nepotřebuje žádné mazlení...proste by na to nejradeji hned supsnul. O víkendu jsem na to měla strašnou chut a tak jsem začla přítele líbat..ale on se jen odtáhnul,říkal že je unaveny...ale já jsem měla takovu chut,bylo mi strašně připadala jsem si,jako bych po nem chtela neco nad jeho síly a že mě nemůže mít rád,když mám pocit,že s tím musím začínat vždycky já...On mi řekl,že se mu nelíbilo,že jsem tak škemrala,ale parneri si prece mezi sebou říkají svá přání a když jsem na to mela chut a řekla mu o tom...to prece není nic,za co bych se mela stydet. Možná je to i tím věkem,že je mu už 28 a měl dost partnerek a už ho nebaví objevovat nové věci jako mě. já jsem měla jen jednoho partnera a jsem zvykla mít dlouhou předehru...orálek a až pak jít na věc...A taky nejsem schopna dosáhnout orgasmu při sexu..a bývalý přítel hned jak se udělal se začal věnovat mě, hrál si rukou a lízání...atd...ale nynější přítel tohle nedělásad...já si o to musím vždycky říkat,protože jak jsem strašně roztoužená,tak mi to prostě nedá...včera jsme se o tomhle bavili a on mi říkal,že to nezná z toho důvodu,že všechny jeho známosti měly orgasmus již během milování a tak už se pak nic nekonalo...jenže já potřebuju hodně času. A když už teda příteli řeknu,jestli by si se mnou ještě nepohrál,tak mám pocit,že ho to už nebaví,že mi to trvá strašně dlouho a říká že ho bolí už ruka...tak po tomhle už nemá cenu ani pokračovat,protože všechno vzrušení je pryč...a taky jsem byla zvyklá mít lízání jako součást předehry...ale mám z přítele pocit, že si o to musím říct, že mu možná nechutnám...ptala jsem se ho na to,ale on řekl,že všechno co mu vadí mi říká...když přijde na to lízání dělá mi to sotva 5 minut...a přitom to mám tak ráda a někdy se mi u toho podařilo i mít orgasmus s býválým přítelem.Přitom já mu orálek dělám moc ráda a nikdy by mě nenapadlo,že mu to trvá moc dlouho a kdy už bude...Máte někdo podobnou zkušenost, beru si to moc osobně anebo mám právo "se zlobit" na přítele,že není až tak pozorný...ráda bych poznala názor nezůčastněných pozorovatelů.děkuji...alespon jsem to dostala ze sebe.

Není tady

#2 18. 6. 2007 15:35

BB
♥♥♥♥♥♥-

Re: Může fungovat vztah, když si dva lidé nesednou v sexu...?

Teda, první nápad nezůčastněného pozorovatele ( ovšem nemusí být správný) je : vyměnit přítele. Pokud se neshodnete v tomhle .... možná teď ne, ale za chvíli byste z toho měli oba  velký problém... Ty, že bys to vyžadovala a on , že by před tebou utíkal ......

BB

Není tady

#3 18. 6. 2007 15:42

small butterfly
♥♥-----

Hmm,já bych nikdy nevěřila,že by mohl sex být ve vztahu nějakým problémem,vždy to má být třešnička na dortu..něco,co má dva lidi ještě více spojit a sblížit...ale ne rozvracet.Nebo jsem já moc náročná?

Není tady

#4 18. 6. 2007 15:49

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Co by za to jiní muži dali, mít tě doma!
Bohužel sis našla partnera s diametrálně odlišným sexuálním apetitem.Asi bych ti radila, netlačit moc na pilu.Nevrhat se na něj hned mezi dveřmi,mohlo by ho to úplně odradit,ale zjistit, co ho nejvíc vzrušuje a tudy se vydat.:-)

Není tady

#5 18. 6. 2007 15:55

Petrik
♥♥♥----

Achjo ja nevim co to s tema chlapama je... v posledni dobe si obcas proctu zdejsi fora a tohle sem videl snad uz 5x od ruznych zen co tohle napsaly... butter docela sila... vzdyt mit takovou zenskou je snad sen kazdeho chlapa tonguegloria nevim co poradit, ale je to od nej sobecke.... a ted to trosku "nadnesu", ale zrale na vymenu... dumbom

Není tady

#6 18. 6. 2007 16:04

small butterfly
♥♥-----

je hezké,že se to snažíš zlehčit...je mi z toho smutno,konečně vztah, který splňuje moje očekávání,až na ten sex...snažila jsem se nad to povznest,ale stejně nad tím pořád přemýšlím...proč na mě třeba nemá takovou chu jako já na něj...

Není tady

#7 18. 6. 2007 16:51

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Víš, motýlku, řekla bych, že časem s ním nebudeš mít problém jen v sexu. Sobec jak Brno.

Není tady

#8 18. 6. 2007 18:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Když si dva neshodnou v sexu už na začátku, tak se to s největší pravděpodobností už nedožene. Spíš se budou nůžky nadále rozevírat.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 18. 6. 2007 18:20

small butterfly
♥♥-----

nůžky se budou nadále rozevírat...ale co mít raději, někoho kdo bude ke mě pozorný ve všech ohledech kromě sexu nebo někoho kdo bude mít rád sex stejně jako já a v ostatních ohledech si nebudeme mít co říct...přijde mi stupidní rušit vztah jen kvůli sexu...

Není tady

#10 18. 6. 2007 20:14

mývalka
♥------

small butterfly napsal(a):

nůžky se budou nadále rozevírat...ale co mít raději, někoho kdo bude ke mě pozorný ve všech ohledech kromě sexu nebo někoho kdo bude mít rád sex stejně jako já a v ostatních ohledech si nebudeme mít co říct...přijde mi stupidní rušit vztah jen kvůli sexu...

mám úplně stejný problém sad
navenek vypadáme (a i jsme) ideální pár. Ale jak přijde na ten sex (když už ho přemluvím 1-2 za měsíc) tak si udělá to co jemu se líbí a hlavně že on se udělá. Jsme spolu 5let (je mi 21,jemu 26,takže podobně jako ty) a je to můj první a jediný. Ještě nikdy jsem nedosáhla orgasmu (i když už jsem často byla blízko) a když jsem mu párkrát nadhodila že by po tom, co se udělá, mohl pokračovat se mnou ,tak řekne že to už ho pak nebaví a že je prostě určitý procento žen, který orgasmu nedosáhnou nikdy v životě. Chápu, že to teď zní jako že je strašně sobeckej, ale přitom úplně ve všem jiným je to takovej ten moderní chlap,má se mnou rovnocenný vztah, pomáhá  v domácnosti apod. Jenom nechápu, proč to tak nemůže fungovat i v tom sexu:grater:

Není tady

#11 18. 6. 2007 20:39

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

mývalko, tak takového chlapa bych dumbom .... co kdybys příště třeba při orálu zničehonic přestala..... a řekla, že už se ti nechce ? nebo i při milování.... a chlapec pozná, jaké to je hmm

motýlku, podobně jako ostatní se obávám, že to bude jenom horší.... a jedinou cestou je najít nějaký kompromis.... občas ty hledat jiné možnosti uspokojení /a to fakt nemyslím milence / občas on vyhovět tvojí chuti

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#12 18. 6. 2007 21:03

host5522
Host

Takový vztah bych se stoprocentní jistotou zcela určitě mít nemohla :-)) Ověřeno praxí.

To je odpověď na otázku. :-)

#13 18. 6. 2007 21:43

Janina08
♥♥♥----

Ahoj Motylku
Tak tohle ja uz resim pekne dlouho,taky se mi nechce rusit vztah jen kvuli sexu.Taky uz jsem to sem psala a nazory byly ruzne: od promluveni si s partnerem nebo rovnou se rozejit.Ale u nas se to zmenilo tak,ze uz po sobe netouzime vubec.Ale jinak si rozumime.Davame si vzajemne dost volnosti a zijeme si hezky vedle sebe ale bohuzel ne spolu.A ja se take zacinam ptat jestli to ma cenu nebo nema.Kdyz si predstavim,ze bych se s nim rozesla,tak je mi hrozne smutno.Asi clovek opravdu nemuze mit vsechno

Není tady

#14 18. 6. 2007 22:41

host5522
Host

Janina08 napsal(a):

Ahoj Motylku
Tak tohle ja uz resim pekne dlouho,taky se mi nechce rusit vztah jen kvuli sexu.Taky uz jsem to sem psala a nazory byly ruzne: od promluveni si s partnerem nebo rovnou se rozejit.Ale u nas se to zmenilo tak,ze uz po sobe netouzime vubec.Ale jinak si rozumime.Davame si vzajemne dost volnosti a zijeme si hezky vedle sebe ale bohuzel ne spolu.A ja se take zacinam ptat jestli to ma cenu nebo nema.Kdyz si predstavim,ze bych se s nim rozesla,tak je mi hrozne smutno.Asi clovek opravdu nemuze mit vsechno

lollollollol Tak to už uplně chápu, proč jsem sama. Protože nestojím o takovýhle pseudovztahy. A vztah bez SUPER sexu je jak plavat v bazéně bez vody. Tedy nemožný. smile Aspoň pro mě.

#15 18. 6. 2007 23:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Holky - a jak to, že se nejdřív udělá on a pak teprve přijde řada na vás ? U nás je to vždycky obráceně - a je to i logické, protože jednak žena potřebuje víc času a muž zase, když se udělá, má útlum a už se mu nechce

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#16 18. 6. 2007 23:11

HB
♥♥♥♥♥--

motylek: tohle jsme resily na diskuzi..jak casto? podle meho nazoru jsou vasi chlapi sobci a tim padem ale nemuze klapat ani to ostatni...to je jenom takova setrvacnost, ze vy se snazite, aby to fungovalo, ale ve skutecnosti ten vztah jde nenavratne do kytek...hmm doporucila bych radikalni rez, dukladne se o samote vybrecet, pak byt tak pul roku sama, srovnat si v hlave, co od partnera ocekavate a pak teprv zacit hledat nekoho, kdo nebude myslet jenom sam na sebe...(uspesne vyzkouseno)

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#17 18. 6. 2007 23:12

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Vlastní zkušenost-NEBUDE TO KLAPAT!!!!!!!!A pokud to ostatní je zatím dobré,tak brzy Ti začne vadit i to jak jí a dýchá,prostě malichernosti.Slyšela jsem i takové pořekadlo,trochu jadrnější,ale upravím ho do slušné formy.Teprv když je "penis"v "pochvě",pozná se,zda k sobě patří.

Není tady

#18 19. 6. 2007 9:39

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ja to vobec nechapem.... Podla mna ak je chlap sebec v posteli, je sebec aj v ostatnych sferach....

Motylik, ty nemas problem v tom, ze by ste mali odlisny sexualny apetit, ako sa zvykne pisat, ty mas porblem, pretoze mas v posteli evidentne sebeckeho egocentrickeho burana. Prepac za uprimnost, ale taketo prispevky mi vzdy zdvihnu adrenalin. Ako moze byt k tebe pozorny v beznom zivote, ked na teba v postelli kasle????

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#19 19. 6. 2007 9:47

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

taky to nechapu no.....

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#20 19. 6. 2007 10:05

Me
♥♥♥♥♥♥-

Asi už to tady bylo,ale jestli se s ním nechceš rozejít nebo mu zahýbat, pořid si vibrátor winkA at ti ho alespon z poloviny zaplatí cool

Upravil(a) Me (19. 6. 2007 10:05)

Není tady

#21 19. 6. 2007 10:26

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Na tvou otázku - Ano, může, pokud se oba snaží vyjít tomu druhému vstříc. To ale není ani tvůj, ani mývalčin případ. Ti kluci se chovají jako parádní sobci, a TO je ten probém. My to měli zezačátku taky podobně, a nejvíc mi na tom vadil ten princip, to že on se o mě nestará, že si sám užije a pak je mu jedno co já, nebo že po mě netouží - hodně moc mě to trápilo, jak duševně tak fyzicky.
Já mám ale to štěstí že můj manžel je skvělý a báječný a jen mu tohle prostě moc nedocházelo (taky jsme byli hooodně mladí, dnes už by to samozřejmě všechno viděl a dělal jinak, ale některé věci se prostě člověk musí naučit). Kduž jsem sebrala odvahu si s ním o tom otevřeně promluvit, začali jsme o tom komunikovat, vysvětlovat jak kdo co cítíme a proč, naučilli jsme se jak cítí ten druhý a tak....nebylo to hned, ale dnes to funguje skvěle gloria
Chce to ale vzájemnou snahu, a pokud ta není..... dumbom

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#22 19. 6. 2007 10:53

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že to nebude fungovat. To muži spíše snesou neuvařeno, či nepořádek....ono je také snažší se vykoupat a vyvonět, jak uklidit :-). Když jsem nestíhala, na oběd byl sex a pak jsem si v klidu dělala dle svého tempa :-). Všeobecně platí, že shoda v sexu hodně vyřeší.

Není tady

#23 19. 6. 2007 11:27

mondiale
♥♥-----

ahojky, tak já si myslí, že to fungovat nebude..Jak už tu někdo napsal, co by za tebe jiný chlapi dali:-))To ti přítel jako řekne, at děláš, že už ho bolí ruka, jo???!!!Nechápu, tohel mi přítel říct, tak mám taky asi po chuti a věčně se doprošovat? No neví, je to na tobě, ale mylsím si, že pokud to neklape od začátku,asi to nebude klapat nikdy. Můžeš se snažit přizpůsobit (ty, protže mᚠvětší apetit a podle toho, co jsi psala, tak přítele asi "neukecáš" k tomu,aby byl aktivnější a pozronější..- a ani by to nemělo cenu), ale bavit tě to nadlouho asi nebude..Já vím, že jsou i jiné věci, které jsou ve vtahu důležitějíš...ale můj názro je, že jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu je právě spokojený sexuální život a at chceš nebo nechceš, tak postupem času se to, že zrovna tam to neklape, začně promítat i do "ostatního života"..TAk hodně štěstí

Není tady

#24 19. 6. 2007 12:10

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Za sebe a ze svych zkusenosti rikam: nebude to fungovat....
Sakra, co to s tema chlapama je??? va

cool

Není tady

#25 19. 6. 2007 12:24

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Může, pokud je to vztah založený na něčem jiném a sexuální choutky si každý řeší někde jinde

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí