1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj vem, chtěla bych vás tady poprosit o vá názor...
Mám přítele se kterým mi to klape krásně ve vech ohledech a mám ho straně ráda, a na jeden problém...kadý to máme rádi uplne jinak a jinak často. Abyste byli v obraze, mě je 20 a příteli je 28. Největí problém je asi v tom, e já na to mám stranou chut...v přítomnosti přítele skoro pořád on je ted na nejakou dobu přes týden pryč a tak se vídáme o víkendech. On přijede a já bych na nej nejraději vdycky hned skočila a dokázala promilovat třeba celý den...ale on - stačí mu to třeba jen jednou a to ani nepotřebuje ádné mazlení...proste by na to nejradeji hned supsnul. O víkendu jsem na to měla stranou chut a tak jsem začla přítele líbat..ale on se jen odtáhnul,říkal e je unaveny...ale já jsem měla takovu chut,bylo mi straně připadala jsem si,jako bych po nem chtela neco nad jeho síly a e mě nemůe mít rád,kdy mám pocit,e s tím musím začínat vdycky já...On mi řekl,e se mu nelíbilo,e jsem tak kemrala,ale parneri si prece mezi sebou říkají svá přání a kdy jsem na to mela chut a řekla mu o tom...to prece není nic,za co bych se mela stydet. Moná je to i tím věkem,e je mu u 28 a měl dost partnerek a u ho nebaví objevovat nové věci jako mě. já jsem měla jen jednoho partnera a jsem zvykla mít dlouhou předehru...orálek a a pak jít na věc...A taky nejsem schopna dosáhnout orgasmu při sexu..a bývalý přítel hned jak se udělal se začal věnovat mě, hrál si rukou a lízání...atd...ale nynějí přítel tohle nedělá
...já si o to musím vdycky říkat,protoe jak jsem straně roztouená,tak mi to prostě nedá...včera jsme se o tomhle bavili a on mi říkal,e to nezná z toho důvodu,e vechny jeho známosti měly orgasmus ji během milování a tak u se pak nic nekonalo...jene já potřebuju hodně času. A kdy u teda příteli řeknu,jestli by si se mnou jetě nepohrál,tak mám pocit,e ho to u nebaví,e mi to trvá straně dlouho a říká e ho bolí u ruka...tak po tomhle u nemá cenu ani pokračovat,protoe vechno vzruení je pryč...a taky jsem byla zvyklá mít lízání jako součást předehry...ale mám z přítele pocit, e si o to musím říct, e mu moná nechutnám...ptala jsem se ho na to,ale on řekl,e vechno co mu vadí mi říká...kdy přijde na to lízání dělá mi to sotva 5 minut...a přitom to mám tak ráda a někdy se mi u toho podařilo i mít orgasmus s býválým přítelem.Přitom já mu orálek dělám moc ráda a nikdy by mě nenapadlo,e mu to trvá moc dlouho a kdy u bude...Máte někdo podobnou zkuenost, beru si to moc osobně anebo mám právo "se zlobit" na přítele,e není a tak pozorný...ráda bych poznala názor nezůčastněných pozorovatelů.děkuji...alespon jsem to dostala ze sebe.
Není tady
Teda, první nápad nezůčastněného pozorovatele ( ovem nemusí být správný) je : vyměnit přítele. Pokud se neshodnete v tomhle .... moná teď ne, ale za chvíli byste z toho měli oba velký problém... Ty, e bys to vyadovala a on , e by před tebou utíkal ......
Není tady
Hmm,já bych nikdy nevěřila,e by mohl sex být ve vztahu nějakým problémem,vdy to má být třenička na dortu..něco,co má dva lidi jetě více spojit a sblíit...ale ne rozvracet.Nebo jsem já moc náročná?
Není tady
Co by za to jiní mui dali, mít tě doma!
Bohuel sis nala partnera s diametrálně odliným sexuálním apetitem.Asi bych ti radila, netlačit moc na pilu.Nevrhat se na něj hned mezi dveřmi,mohlo by ho to úplně odradit,ale zjistit, co ho nejvíc vzruuje a tudy se vydat.:-)
Není tady
Achjo ja nevim co to s tema chlapama je... v posledni dobe si obcas proctu zdejsi fora a tohle sem videl snad uz 5x od ruznych zen co tohle napsaly... docela sila... vzdyt mit takovou zenskou je snad sen kazdeho chlapa
nevim co poradit, ale je to od nej sobecke.... a ted to trosku "nadnesu", ale zrale na vymenu...
Není tady
je hezké,e se to snaí zlehčit...je mi z toho smutno,konečně vztah, který splňuje moje očekávání,a na ten sex...snaila jsem se nad to povznest,ale stejně nad tím pořád přemýlím...proč na mě třeba nemá takovou chu jako já na něj...
Není tady
Ví, motýlku, řekla bych, e časem s ním nebude mít problém jen v sexu. Sobec jak Brno.
Není tady
Kdy si dva neshodnou v sexu u na začátku, tak se to s největí pravděpodobností u nedoene. Spí se budou nůky nadále rozevírat.
Není tady
nůky se budou nadále rozevírat...ale co mít raději, někoho kdo bude ke mě pozorný ve vech ohledech kromě sexu nebo někoho kdo bude mít rád sex stejně jako já a v ostatních ohledech si nebudeme mít co říct...přijde mi stupidní ruit vztah jen kvůli sexu...
Není tady
small butterfly napsal(a):
nůky se budou nadále rozevírat...ale co mít raději, někoho kdo bude ke mě pozorný ve vech ohledech kromě sexu nebo někoho kdo bude mít rád sex stejně jako já a v ostatních ohledech si nebudeme mít co říct...přijde mi stupidní ruit vztah jen kvůli sexu...
mám úplně stejný problém
navenek vypadáme (a i jsme) ideální pár. Ale jak přijde na ten sex (kdy u ho přemluvím 1-2 za měsíc) tak si udělá to co jemu se líbí a hlavně e on se udělá. Jsme spolu 5let (je mi 21,jemu 26,take podobně jako ty) a je to můj první a jediný. Jetě nikdy jsem nedosáhla orgasmu (i kdy u jsem často byla blízko) a kdy jsem mu párkrát nadhodila e by po tom, co se udělá, mohl pokračovat se mnou ,tak řekne e to u ho pak nebaví a e je prostě určitý procento en, který orgasmu nedosáhnou nikdy v ivotě. Chápu, e to teď zní jako e je straně sobeckej, ale přitom úplně ve vem jiným je to takovej ten moderní chlap,má se mnou rovnocenný vztah, pomáhá v domácnosti apod. Jenom nechápu, proč to tak nemůe fungovat i v tom sexu:grater:
Není tady
mývalko, tak takového chlapa bych .... co kdybys přítě třeba při orálu zničehonic přestala..... a řekla, e u se ti nechce ? nebo i při milování.... a chlapec pozná, jaké to je
motýlku, podobně jako ostatní se obávám, e to bude jenom horí.... a jedinou cestou je najít nějaký kompromis.... občas ty hledat jiné monosti uspokojení /a to fakt nemyslím milence / občas on vyhovět tvojí chuti
Není tady
Takový vztah bych se stoprocentní jistotou zcela určitě mít nemohla :-)) Ověřeno praxí.
To je odpověď na otázku. :-)
Ahoj Motylku
Tak tohle ja uz resim pekne dlouho,taky se mi nechce rusit vztah jen kvuli sexu.Taky uz jsem to sem psala a nazory byly ruzne: od promluveni si s partnerem nebo rovnou se rozejit.Ale u nas se to zmenilo tak,ze uz po sobe netouzime vubec.Ale jinak si rozumime.Davame si vzajemne dost volnosti a zijeme si hezky vedle sebe ale bohuzel ne spolu.A ja se take zacinam ptat jestli to ma cenu nebo nema.Kdyz si predstavim,ze bych se s nim rozesla,tak je mi hrozne smutno.Asi clovek opravdu nemuze mit vsechno
Není tady
Janina08 napsal(a):
Ahoj Motylku
Tak tohle ja uz resim pekne dlouho,taky se mi nechce rusit vztah jen kvuli sexu.Taky uz jsem to sem psala a nazory byly ruzne: od promluveni si s partnerem nebo rovnou se rozejit.Ale u nas se to zmenilo tak,ze uz po sobe netouzime vubec.Ale jinak si rozumime.Davame si vzajemne dost volnosti a zijeme si hezky vedle sebe ale bohuzel ne spolu.A ja se take zacinam ptat jestli to ma cenu nebo nema.Kdyz si predstavim,ze bych se s nim rozesla,tak je mi hrozne smutno.Asi clovek opravdu nemuze mit vsechno
Tak to u uplně chápu, proč jsem sama. Protoe nestojím o takovýhle pseudovztahy. A vztah bez SUPER sexu je jak plavat v bazéně bez vody. Tedy nemoný.
Aspoň pro mě.
Holky - a jak to, e se nejdřív udělá on a pak teprve přijde řada na vás ? U nás je to vdycky obráceně - a je to i logické, protoe jednak ena potřebuje víc času a mu zase, kdy se udělá, má útlum a u se mu nechce
Není tady
motylek: tohle jsme resily na diskuzi..jak casto? podle meho nazoru jsou vasi chlapi sobci a tim padem ale nemuze klapat ani to ostatni...to je jenom takova setrvacnost, ze vy se snazite, aby to fungovalo, ale ve skutecnosti ten vztah jde nenavratne do kytek... doporucila bych radikalni rez, dukladne se o samote vybrecet, pak byt tak pul roku sama, srovnat si v hlave, co od partnera ocekavate a pak teprv zacit hledat nekoho, kdo nebude myslet jenom sam na sebe...(uspesne vyzkouseno)
Není tady
Vlastní zkuenost-NEBUDE TO KLAPAT!!!!!!!!A pokud to ostatní je zatím dobré,tak brzy Ti začne vadit i to jak jí a dýchá,prostě malichernosti.Slyela jsem i takové pořekadlo,trochu jadrnějí,ale upravím ho do sluné formy.Teprv kdy je "penis"v "pochvě",pozná se,zda k sobě patří.
Není tady
Ja to vobec nechapem.... Podla mna ak je chlap sebec v posteli, je sebec aj v ostatnych sferach....
Motylik, ty nemas problem v tom, ze by ste mali odlisny sexualny apetit, ako sa zvykne pisat, ty mas porblem, pretoze mas v posteli evidentne sebeckeho egocentrickeho burana. Prepac za uprimnost, ale taketo prispevky mi vzdy zdvihnu adrenalin. Ako moze byt k tebe pozorny v beznom zivote, ked na teba v postelli kasle????
Není tady
Asi u to tady bylo,ale jestli se s ním nechce rozejít nebo mu zahýbat, pořid si vibrátor A at ti ho alespon z poloviny zaplatí
Upravil(a) Me (19. 6. 2007 10:05)
Není tady
Na tvou otázku - Ano, můe, pokud se oba snaí vyjít tomu druhému vstříc. To ale není ani tvůj, ani mývalčin případ. Ti kluci se chovají jako parádní sobci, a TO je ten probém. My to měli zezačátku taky podobně, a nejvíc mi na tom vadil ten princip, to e on se o mě nestará, e si sám uije a pak je mu jedno co já, nebo e po mě netouí - hodně moc mě to trápilo, jak duevně tak fyzicky.
Já mám ale to těstí e můj manel je skvělý a báječný a jen mu tohle prostě moc nedocházelo (taky jsme byli hooodně mladí, dnes u by to samozřejmě vechno viděl a dělal jinak, ale některé věci se prostě člověk musí naučit). Kdu jsem sebrala odvahu si s ním o tom otevřeně promluvit, začali jsme o tom komunikovat, vysvětlovat jak kdo co cítíme a proč, naučilli jsme se jak cítí ten druhý a tak....nebylo to hned, ale dnes to funguje skvěle
Chce to ale vzájemnou snahu, a pokud ta není.....
Není tady
Já myslím, e to nebude fungovat. To mui spíe snesou neuvařeno, či nepořádek....ono je také snaí se vykoupat a vyvonět, jak uklidit :-). Kdy jsem nestíhala, na oběd byl sex a pak jsem si v klidu dělala dle svého tempa :-). Veobecně platí, e shoda v sexu hodně vyřeí.
Není tady
ahojky, tak já si myslí, e to fungovat nebude..Jak u tu někdo napsal, co by za tebe jiný chlapi dali:-))To ti přítel jako řekne, at dělá, e u ho bolí ruka, jo???!!!Nechápu, tohel mi přítel říct, tak mám taky asi po chuti a věčně se doproovat? No neví, je to na tobě, ale mylsím si, e pokud to neklape od začátku,asi to nebude klapat nikdy. Můe se snait přizpůsobit (ty, prote má větí apetit a podle toho, co jsi psala, tak přítele asi "neukecá" k tomu,aby byl aktivnějí a pozronějí..- a ani by to nemělo cenu), ale bavit tě to nadlouho asi nebude..Já vím, e jsou i jiné věci, které jsou ve vtahu důleitějí...ale můj názro je, e jedna z nejdůleitějích věcí ve vztahu je právě spokojený sexuální ivot a at chce nebo nechce, tak postupem času se to, e zrovna tam to neklape, začně promítat i do "ostatního ivota"..TAk hodně těstí
Není tady
Za sebe a ze svych zkusenosti rikam: nebude to fungovat....
Sakra, co to s tema chlapama je???
Není tady
Můe, pokud je to vztah zaloený na něčem jiném a sexuální choutky si kadý řeí někde jinde
Není tady