29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den nevím, jak ho vymazat z hlavy... Před rokem jsem se zamilovala do jednoh omuže, navázali jsme vztah, ale byl dost chladný, moc jsme se nevídali a nebral to vážně, tak že když mě seznámil se svým kamarádem, který měl podobné zájmy jako já dali jsme se dohromady a, bydlíme spolu a máme hezký vztah. Pořád ho ale oba vídáme, občas si píšeme nebo někam zajdem. Ze začátku jsem na něj myslela a čekala, že to brzo s novou láskou přejde, jenže ono pořád nic. Snažila jsem se ho nevídat, ale to také nepomohlo. nyní už je to dost dlouho - rok a stále má náklonost k němu nezmizela. Nedaří se mi ji skrýt a přítel je kvůli tomu dost zmatený. už jsme se i hádali. nevím co s tím.
Není tady
Luuca napsal(a):
Dobrý den nevím, jak ho vymazat z hlavy... Před rokem jsem se zamilovala do jednoh omuže, navázali jsme vztah, ale byl dost chladný, moc jsme se nevídali a nebral to vážně, tak že když mě seznámil se svým kamarádem, který měl podobné zájmy jako já dali jsme se dohromady a, bydlíme spolu a máme hezký vztah. Pořád ho ale oba vídáme, občas si píšeme nebo někam zajdem. Ze začátku jsem na něj myslela a čekala, že to brzo s novou láskou přejde, jenže ono pořád nic. Snažila jsem se ho nevídat, ale to také nepomohlo. nyní už je to dost dlouho - rok a stále má náklonost k němu nezmizela. Nedaří se mi ji skrýt a přítel je kvůli tomu dost zmatený. už jsme se i hádali. nevím co s tím.
Chladný byl vztah nebo ten muž?? (Nebo oba?)
Není tady
Ahoj Luuco,
nejdřív je potřeba najít odpověď sama v sobě, co vlastně chceš...jestli svého současného přítele nebo pořád toužíš po svém bývalém. Pakliže budeš mít jasno v tomto, můžeš ejdnat dál. rozhodneš.li se pro svého současného přítele, pak myslím, že by pomohlo vymazat veškeré kontakty na něj, nereagovat na maily, sms a pod. držím pěsti.
Není tady
Řekla bych,že se snadno radí,ale hůř provádí.Vím to z vlastní zkušenosti.Buď do toho vlítni po hlavě,anebo s tím nadobro sama v sobě skoncuj.Přeruš jakýkoliv kontakt,nebo udělej to,po čem toužíš......Asi nevíš přesně,co vlastně chceš a to je nejlepší to rozseknout:-),neb Tě to může pronásledovat i několik let.Máš tři možnosti...tzv.ulítnout:-),či opustit svého přítele,anebo oba a jít svou cestou ....a možná přijde i kouzelník:-).Hodně síly a víry v sebe.
Není tady
To by ma zaujímalo, ako sa to dá spraviť. Vymazať niekoho z hlavy. Práve prežívam to čo luuca a celkom chápem, čo prežíva. V hlave to môžeš mať "urovnané" a logicky podložené, že to nemá význam, ale je tam stále to ale. Ja sa pýtam stále dokola: prečo sa musím zamilovať do chlapa, ktorý to so mnou nemyslí vážne, pre ktorého sa stále trápim. Veď láska má byť niečo krásne a vznešené. Myslela som si, že je to ten pravý, aj sa tak zo začiatku správal, ale postupne to "ochladlo". Robí si so mnou čo chce. Nepáči sa mi taký vzťah. Viac krát som ho poslala "do kelu", ale vrátil sa, bol milý a zase bol chladný a tak dokola. Možno je to určitý druh závislosti, ktorý treba radikálne useknúť. Tak, ako pri liečbe narkomanov. Jednoducho si prežiť ten absťák.
Není tady
Ellisen> nadobro v sobe zkoncuj...
V podstate si davam stejnou otazku, jde na patrnera zapomenout, kdyz jsi s nim zil xx let??
Rekne se zkoncuj, smir se s tim, zapomen, cas je lek .... ALE
Jestli ze jsi s nekym prozil mnoho let ... jiste ho proste nevymazes, mozna zasunes nekam do pozadi, ale nevymazes ??
Nebo to nekdo z Vas dokazal??
Není tady
Sice mám jeden delší vztah za sebou, ale rozhodně bych ho nechtěla vymazat, zapomenout, pohřbít... Lepší je se s tím smířit, sice to chvíli trvá, ale postupně to jde. Nevím, jak vy, ale ty zážitky a zkušenosti, které mi to celé přineslo, ty si chci pamatovat Nelituju naprosto ničeho co jsem kdy ve svém životě udělala, některé věci sice šly udělat líp, ale co už
Není tady
Ako vymazat je dobra otazka.
ja uz som sa zmierila s tym, ze plamienok "nenaplnenej" a skoncenej lasky dokazem leda tak stisit na nejaku prijatelnu intenzitu... uplne myslim, ze nevyhasne nikdy a ani by som to nechcela, ale minimalizuje sa asi az ked zacnem milovat niekoho dalsieho.
Jedine,co viem doporucit, je akasi rezignacia a snaha nenechat sa ovplyvnovat pocitom utrpenia z nemoznosti "mat" to po com tuzim... proste sa zmierit s tym, ze to chvilu bude boliet a ze to postupne bude slabnut, az bolest zmizne a zostane len sladka nostalgia.
Mne samotnej to ide momentalne dost tazko, ale co ine sa da robit?
Není tady
Luuca, hele a má to nádech nenaplněnosti? To je velký "motor"! Pořád si přemýláš v hlavě, co by bylo, kdyby bylo....jak se kouknul a co řekl? Co tím myslel? Jak to myslel? Přehráváš si situace, o kterých, z jeho náznaků soudíš, že by se vyvíjely určitým směrem? Je pro tebe "nedosažitelnej", potažmo "záhadnej"? Tak si dej studenou sprchu, protože na 100% nebude lepší, než tvůj současný partner!
A kdyby jsi to chtěla probrat, napiš mě vzkaz...ale nečekej, že tě budu "šanovat"...
Není tady