6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím nevíte v čem je tento cukr lepší než bílý?
Není tady
Přírodní třtinový cukr se vyrábí krystalizací z čerstvé třtinové šťávy s vynecháním všech chemických procesů a aditiv. Díky tomu si zachovává přirozený obsah minerálů, vitamínů a typickou karamelovou chuť.
Bílý cukr, který známe, vzniká přečištěním. Tím je cukr zbaven cenných nutričních látek - vláknina, minerály, vitaminy a enzymy.
Tajemství přírodního třtinového cukru spočívá ve vyšším obsahu zbytkové melasy. Ta obsahuje cenné minerály, které se jinak při výrobě cukru ztrácejí. Podle obsahu melasy rozlišujeme různé druhy přírodního třtinového cukru - od světlého téměř bílého cukru po téměř černý melasový cukr.
Není tady
Díky za vysvětlení, taky jsem neznala rozdíl. Kdysi sem vozili třtinový cukr a vím, že nebyl vhodný na zavařování. Teď jsem ho viděla v Bille, ráda ho vyzkouším.
Není tady