6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím pomooooc
Začaly mi hrozně padat vlasy, ale vyloeně po chuchvalcích. Jsou vude...po zemi, v posteli, malá jich má plný ručičky, má je ii v plínách...no děss
Byla jsem si v lékárně pro nějaké vitamíny, ale tam mi nějaká mladinká lékarnice řekla, e ádné nesmím, kdy kojím
Je to vůbec moný ???
Beru pořád Femibion...to jsou vitamíny pro těhotné a kojící eny, ale ty nepomáhají.
Který vitamín nebo co mi vlastně chybí ??? Někdo říká, e vitamín A, někdo zase e je a padání spí zodpovědný Zinek......
Není tady
vlasy větinou padají jako následek porodu,někdy je to hormonální změna někdy je to z poporodního stresu,hormonální změna je spíe pravděpodobnějí nepíe e bys byla stresovaná dá se to velice dobře napravit obvodní ti napíe injekce teď si nejsem jistá jestli B12 nebo...prostě jsou na to injekce na padání vlasů a pomáhají,název si nemohu vzpomenout,jinak si vař čaj z kopřivy,pij ho a dávej si ho na vlasy pak by ti měli narůst nové vlasy...
Není tady
já si taky nemůu vzpomenout na název těch injekcí...kdysi jsem na ně chodila,ale ted jsem slyela e u je nedělaj!!!
pinky taky jsem měla stejný problém..a začali mi fest padfat taky kolem toho 3 měsíce po porodu..nakoupila sem vitamíny a prd..ted u je to sice lepí,ale padaj pořád,jen s tím rozdílem,e u jsem si zvykla a neřeím to...
Není tady
Pinky - to je normálka, neděs se Počkej tak měsíc, dva a to přejde. Vitamíny Ti samozřejmě neukodí.
Není tady
Padání vlasů je záleitost ledvin,pokud jsou oslabeny,tak padají vlasy,jsou patné nehty,mohou být i potíe se zuby.Následkem toho je maminka i nervózní,má strach i deprese a úzkost.
Vitamíny jsou důleité,ale důleitějí jsou minerály.
Na mých stránkách je bylinný koncentrát Renol,podívej se Pinky.Také je tam přípravek Fytominerál.Můe se uívat i při kojení v malých dávkách.pomůe i miminku(přísunem v mléce),protoe můe podědit potíe.
A ji se bude léčit čímkoliv,doufám,e to pomůe.Drím pěsti Tobě i prckovi.Marta
Upravil(a) maharata (18. 6. 2007 22:09)
Není tady
Pinky, přesně ten samý problém jsem řeila po porodu prvního dítěte, Straně jsem se vyděsila, protoe příznaky byly úplně stejné, jako u Tebe. Okamitě jsem mazala na koní, kde mě uklidnili, e padání vlasů po porodu je zapříčiněno hormonálními změnami v organismu po porodu a e drastické padání vlasů vymizí. Byla to pravda. Jediné, co jsem v té době uívala, byl oplach bylinkovám odvarem vlasové pokoky po kadém mytí vlasů, konkrétně kopřivovým odvarem.
Pinky, po porodu druhého dítěte jsem pro změnu nezačala pleatět, zato jsem začala edivět a to v 27 letech Natěstí existuje celá kála barev na vlasy, take jsem se začala barvit. edivění zase není tak hrozné - sice mám vlasy prokvetlé, pečlivě je barvím, ale proti jiným mým vrstevnicím to není zase a tak velká tragédie Holt ena - matka, kdy dá ivot dítěti, automaticky mu dává i kus ze sebe a někdy se to projevuje dost drasticky.
Na druhou stranu mi narostly po prvním porodu - na místě vypadané ktice - husté a vlnité prameny jemných vlasů. Mně, která měla vlasy vdycky rovné jako hřebíky
Není tady
Vem moc děkuji.... po kadém porodu mi padaly vlasy, ale po tomhle třetím je to fakt síla..asi u mě děti vycucly důkladněji
MAHARATO, K TOBĚ NA STRÁNKY SE URČITĚ MRKNU
Není tady
jinak si jetě můe počíst o vlasech a ve co s nimi na www.vicevlasu.cz
Není tady
Kamrádce taky začaly po porodu straně padat vlasy. Začala pak chodit ke koařce na panthenolové injekce a moc pomohly, ale to u je asi 10 let, nevím jestli se jetě vyrábí....
Není tady
jetě si můe o vlasech počíst na www.doktorvlas.cz ale ty první stránky co jsem ti napsala se mi zdají lepí
Není tady