Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 6. 2007 9:48

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Padání vlasů po porodu

Prosím pomooooc hmm
Začaly mi hrozně padat vlasy, ale vyloženě po chuchvalcích. Jsou všude...po zemi, v posteli, malá jich má plný ručičky, má je ii v plínách...no děss butter
Byla jsem si v lékárně pro nějaké vitamíny, ale tam mi nějaká mladinká lékarnice řekla, že žádné nesmím, když kojím roll
Je to vůbec možný ???

Beru pořád Femibion...to jsou vitamíny pro těhotné a kojící ženy, ale ty nepomáhají.

Který vitamín nebo co  mi vlastně chybí ??? Někdo říká, že vitamín A, někdo zase že je a padání spíš zodpovědný Zinek......

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#2 18. 6. 2007 11:00

bílá kočka
♥♥♥♥---

Re: Padání vlasů po porodu

vlasy většinou padají jako následek porodu,někdy je to hormonální změna někdy je to z poporodního stresu,hormonální změna je spíše pravděpodobnější nepíšeš že bys byla stresovaná dá se to velice dobře napravit obvodní ti napíše injekce teď si nejsem jistá jestli B12 nebo...prostě jsou na to injekce na padání vlasů a pomáhají,název si nemohu vzpomenout,jinak si vař čaj z kopřivy,pij ho a dávej si ho na vlasy pak by ti měli narůst nové vlasy...  albert

Kočka

Není tady

#3 18. 6. 2007 11:09

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já si taky nemůžu vzpomenout na název těch injekcí...kdysi jsem na ně chodila,ale ted jsem slyšela že už je nedělaj!!!

pinky taky jsem měla stejný problém..a začali mi fest padfat taky kolem toho 3 měsíce po porodu..nakoupila sem vitamíny a prd..ted už je to sice lepší,ale padaj pořád,jen s tím rozdílem,že už jsem si zvykla a neřeším to...

Není tady

#4 18. 6. 2007 11:41

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pinky - to je normálka, neděs se smile Počkej tak měsíc, dva a to přejde. Vitamíny Ti samozřejmě neuškodí.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#5 18. 6. 2007 22:05

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Padání vlasů je záležitost ledvin,pokud jsou oslabeny,tak padají vlasy,jsou špatné nehty,mohou být i potíže se zuby.Následkem toho je maminka i nervózní,má strach i deprese a úzkost.
Vitamíny  jsou důležité,ale důležitější jsou minerály.
Na mých stránkách je bylinný koncentrát Renol,podívej se Pinky.Také je tam přípravek Fytominerál.Může se užívat i při kojení v malých dávkách.pomůže i miminku(přísunem v mléce),protože může podědit potíže.
A již se budeš léčit čímkoliv,doufám,že to pomůže.Držím pěsti Tobě i prckovi.Marta

Upravil(a) maharata (18. 6. 2007 22:09)

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#6 18. 6. 2007 23:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pinky, přesně ten samý problém jsem řešila po porodu prvního dítěte, Strašně jsem se vyděsila, protože příznaky byly úplně stejné, jako u Tebe. Okamžitě jsem mazala na kožní, kde mě uklidnili, že padání vlasů po porodu je zapříčiněno hormonálními změnami v organismu po porodu a že drastické padání vlasů vymizí. Byla to pravda. Jediné, co jsem v té době užívala, byl oplach bylinkovám odvarem vlasové pokožky po každém mytí vlasů, konkrétně kopřivovým odvarem.
Pinky, po porodu druhého dítěte jsem pro změnu nezačala plešatět, zato jsem začala šedivět a to v 27 letech smile Naštěstí existuje celá škála barev na vlasy, takže jsem se začala barvit. Šedivění zase není tak hrozné - sice mám vlasy prokvetlé, pečlivě je barvím, ale proti jiným mým vrstevnicím to není zase až tak velká tragédie stolt Holt žena - matka, když dá život dítěti, automaticky mu dává i kus ze sebe a někdy se to projevuje dost drasticky.
Na druhou stranu mi narostly po prvním porodu - na místě vypadané kštice - husté a vlnité prameny jemných vlasů. Mně, která měla vlasy vždycky rovné jako hřebíky stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#7 19. 6. 2007 9:57

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Všem moc děkuji.... po každém porodu mi padaly vlasy, ale po tomhle třetím je to fakt síla..asi už mě děti vycucly důkladněji smile

MAHARATO, K TOBĚ NA STRÁNKY SE URČITĚ MRKNU wink

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#8 19. 6. 2007 12:34

bílá kočka
♥♥♥♥---

jinak si ještě  můžeš počíst o vlasech a vše co s nimi na  www.vicevlasu.cz

Kočka

Není tady

#9 19. 6. 2007 13:33

Décima
♥♥♥♥♥--

Kamrádce taky začaly po porodu strašně padat vlasy. Začala pak chodit ke kožařce na panthenolové injekce a moc pomohly, ale to už je asi 10 let, nevím jestli se ještě vyrábí....

Není tady

#10 19. 6. 2007 15:50

bílá kočka
♥♥♥♥---

ještě si můžeš o vlasech počíst na www.doktorvlas.cz  ale ty první stránky co jsem ti napsala se mi zdají lepší

Kočka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí