29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sarah napsal(a):
Eli poslala jsem Ti mailik, prosím ozvi se mi. Děkuji. Sára
Ahoj Sári, odpovídala jsem ti a vrátilo se mi to jako nedoručené (nemáš plnou schránku ?).
To nevadí, zkusím to zkopčit sem:
Tak to je síla, že v lékárně tvrdí, že je to jen na recept. Přitom je to obyčejná vodička lékárnou připravovaná a opravdu se dá normálně koupit. Tady u nás v Táboře je ke koupi v každé lékárně, ale jet pro vodičku někam daleko by se vám opravdu nevyplatilo a hodně by se ti to prodražilo. Zkus se ještě optat v nějaké lékárně. Já tu vodičku naposledy kupovala tak před měsícem a půl a zcela bez problémů a bez receptu. Ještě se zeptám, odkud jsi ?
A ještě:
Na recept jsou jiné vodičky, např. Verrumal (ten funguje okamžitě, do týdne je po bradavici) či slyšela jsem o vodičce Duofilm (aplikovat se musí dlouhodoběji, prý měsíc), ale tahle vodička, o které jsem psala, název ani nemá, je to prostě "vodička na bradavice". Divím se, že v některých lékárnách jí nemají
Ten Verrumal ti může předepsat jakýkoliv lékař, ale je to už dražší, stojí to přes stovku, kdežto tahle "bezejmenná" vodička stojí přes 20 kč a je bez receptu.
Není tady
Na jednu velkou bradavici: Ahoj, mel jsem obri zaslapanou (zanedbal jsem to) bradavici na chodidle kterou vypalovali dusikem nebo dokonce nejakym pristrojem(odpadla mi pak pulka nohy a celkem to bolelo na doslap) a lecili vsemozne i v nemocnici a nic. Chirurg mi ji v nemocnici dokonce odmitl vyriznout s tim ze je tak velka ze by me to dosmrti bolelo. Pomohl mi az pripravek Verrumal ktery se maze na bradavici. Je treba vzdy narusit povrch bradavice a pak radne natrit verrumalem a kdyz vydrzite, urcite vam pomuze jako pred lety me. Je treba se ale toho nebat, seskrabovat nebo strhnout odumrelou cast klidne az do krve a natirat a natirat.
Není tady
U nás funguje, i na velké na chodidlech:
Každý den dát na bradavici kousek cibule nebo plátek česneku naložený v octu - babská rada, ale funguje 100%, brzy vypadne bradavice celá
Duofilm z lékárny - pohodlnější než česnek a cibule, ale trvá to trošku delší dobu než zmizí úplně všechny kořínky
Manžel všem doporučuje jedině vyříznutí, což je sice účinné, ale na to já jsem např. já srab
Není tady
muz napsal(a):
Na jednu velkou bradavici: Ahoj, mel jsem obri zaslapanou (zanedbal jsem to) bradavici na chodidle kterou vypalovali dusikem nebo dokonce nejakym pristrojem(odpadla mi pak pulka nohy a celkem to bolelo na doslap) a lecili vsemozne i v nemocnici a nic. Chirurg mi ji v nemocnici dokonce odmitl vyriznout s tim ze je tak velka ze by me to dosmrti bolelo. Pomohl mi az pripravek Verrumal ktery se maze na bradavici.t.
to měl manžel..doktor mu to taky tvdrdil..Já trvala na tom ,ať mu to vyřízne..páč zašlapaná bradavice na ploskách je hrozná..marodil stím půl roku ..Koupaly jsme nohu v hypermanganu,,jizvu měl šílenou ,ale nakonec má klid..
Není tady
hlasuju všema 10i za plátek česneku, nebo i vylisovanou šťávu, nanesenou na něčem (gáza, vata, kapesník) ... vyzkoušené, u mě zafungovalo lépe, než dusík
Není tady
tak u nas cesnek sice nejdriv zabral, byli jsme nadseni. Ale po mesici se bradavice objevila znova a vetsi a spolu s ni vyrostly dalsi malinke. Ted zkousime Tea tree olej a vypada to, ze bradavice mizi, sice pomalicku, ale mizeji.
Ahoj, tak jsem po přečtení vašich zkušeností vyrazila do lékárny pro vodičku na bradavice.Lékárnice ve dvou lékárnách v Táboře dělaly, že vůbec nevědí o co jde.Pořád mi nabízely drahé preparáty.Přitom já doma už Duofilm mám a nezabral.A u nás, v malé lékárničce jsem ji za 28 kč sehnala.Paní lékárnice mi řekla, že je to stará receptura a že se jim to jinde nechce dělat.Takže mám tu vodičku a začala jsem s léčbou jedné úpo*né bradavice.
Není tady