Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Jak spolehlivě a účinně zlikvidovat bradavice?

#1 18. 6. 2007 8:17

Jarka
♥♥♥♥---

Jak spolehlivě a účinně zlikvidovat bradavice?

Máte nějaký spolehlivý recept, jak se jich navždy zbavit?

Není tady

#2 18. 6. 2007 8:21

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak spolehlivě a účinně zlikvidovat bradavice?

Jarka napsal(a):

Ano,dojít si na kožní na sněžení (vypálení tekutým dusíkem).Vlaštovičník ani lápis moc nepomáhá.

Není tady

#3 18. 6. 2007 8:26

step
♥♥♥♥♥♥-

Tento problém jsem měla v pubertě....na dlaních.... nejdříve jsem absolvovala zmražení....bolelo to....nepomohlo to....po nějaké době vypálení...to taky dost bolelo....napomohlo to.... pak mi někdo poradil....vždy po koupání , když je kůže nabobtnalá vzít pemzu a bradavici brousit. Takto jsem to dělala po každém koupání, nebolelo to a bradavice zmizly. V současné době v lékárnách exituje přípravek DUOFILM nebo DUOFIL (nevím to přesně musela bych se podívat). není na lékařský předpis, ale jedná se o docela silnou jakoby žíravinu, musí se tím potírat jen zasažená místa . Ale nejdříve bych opravdu zašla za doktorem.

Není tady

#4 18. 6. 2007 8:41

Jarka
♥♥♥♥---

lindaB napsal(a):

Jarka napsal(a):

Ano,dojít si na kožní na sněžení (vypálení tekutým dusíkem).Vlaštovičník ani lápis moc nepomáhá.

Jo tak to už mám za sebou. Nějak to nepomohlo, tedy na tu likvidaci, zato růst bradavice to podpořilo parádně dumbom

Není tady

#5 18. 6. 2007 9:05

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

To mě překvapuje. Já se jich zbavila po opakovaném sněžení nadobro. Měla jsem jich na každé ruce několik

Není tady

#6 18. 6. 2007 9:31

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Právě asi týden aplikuju synovi na bradavice Duofilm. Koupí se v lékárně bez předpisu, stojí kolem 140 Kč. Děsně smrdí, ale asi pomáhá, synovi se už jedna bradavice vyloupla.

Iveta X

Není tady

#7 18. 6. 2007 10:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Malé bradavičky na dlaních bývají psych.rázu. Po čase  zmizí.. Syn to mívá taky...Jinak na větší používáme Duofilm a taky v pohodě..Jenže pokud jsou větší a na nohách  tak jedině vypálit a nebo vyřezat,,(to měl zas manžel)..Ty mají totiž tendenci se zašlapat..Myslela jsem ,že mu zmizly,ale po čase je měl manžel ještě větší a tak nezbylo než je vyřezat...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#8 18. 6. 2007 10:33

Jarka
♥♥♥♥---

No já je (tedy ji) mám na ruce pod zápěstím na straně (na boku) ruky. a teď o víkendu začala děsně páloi a bolet. Strašně mi to leze na nervy a navíc se bojím, že vyroste ještě víc. Asi přece jen ještě jednou zkusím to kožní, ale tentokrát vynechám praktickou kožařku a půjdu hned do nemocnice. Třeba poradí.

Není tady

#9 18. 6. 2007 11:12

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Vyříznout. Já jich měla v dětství pár na chodidle, fiknul mi je během 5ti minut otcův spolužák - plastický chirurg (do dneška našim vyčítám, že zákrok naplánovali na vánoční prázdniny, takže ni ulejvárna ze školy netlumila mou bolest) a už nikdy se neobjevily. Stejný zákrok podstoupila před 3 lety moje dcera (jsem slušná a chápající matka, nechala jsem ji 2 dny doma) a taky má pokoj.

Není tady

#10 18. 6. 2007 12:04

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

V lékárně je volné prodejná vodička určená na bradavice, nemá ani speciální označení, prostě jen "vodička na bradavice". Můžu říct, že nic účinnějšího neznám. Dceři chtěli bradavici vypálit dusíkem, nedala se, tak jsme zkusili tuhle vodičku a po týdnu každodenního potírání se bradavice sama vyloupla. Synovi se udělaly bradavice z vody v bazénu přímo na pozadí, i tady bezpečně vodička zabrala a nyní mažu nejmenší holčině bradavici jako hrom na chodidle a už vidí doslova na vlásku -tedy kořeni. Dávám jí životnost tak 2 dny a bude pryč taky :-))

Není tady

#11 18. 6. 2007 19:04

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ela.. napsal(a):

V lékárně je volné prodejná vodička určená na bradavice, nemá ani speciální označení, prostě jen "vodička na bradavice". Můžu říct, že nic účinnějšího neznám.

Ta vodicka nam take pomohla nejlip.

Jinak je to i psychickeho razu... me napriklad zmizely po rozvodu snad ze dne na den bradavice na chodidlech, kterych jsem se nemohla leta zbavit. tummenupp

Není tady

#12 18. 6. 2007 19:06

maya
♥♥♥♥♥--

Ela.. napsal(a):

V lékárně je volné prodejná vodička určená na bradavice, nemá ani speciální označení, prostě jen "vodička na bradavice". Můžu říct, že nic účinnějšího neznám. Dceři chtěli bradavici vypálit dusíkem, nedala se, tak jsme zkusili tuhle vodičku a po týdnu každodenního potírání se bradavice sama vyloupla. Synovi se udělaly bradavice z vody v bazénu přímo na pozadí, i tady bezpečně vodička zabrala a nyní mažu nejmenší holčině bradavici jako hrom na chodidle a už vidí doslova na vlásku -tedy kořeni. Dávám jí životnost tak 2 dny a bude pryč taky :-))

Přesně tak - vodička na bradavice má stejnou účinnou látku jako slavný Duofilm (jak mi potvrdila lékárnice) - rozdíl je jen v tom, že za Duofilm zaplatíte 140,- Kč dumbom a za vodičku namíchanou přímo v lékárně pouze 20,-

Není tady

#13 18. 6. 2007 21:42

LViktorka
♥♥♥♥♥--

Jarka napsal(a):

Bradavice má vždy "kořen", jeden, nebo víc dumbom . Sama jsem zkusila na prostředníčku pravé ruky na prostředním kloubu. Velikosti špendl.hlavičky. Sříhala jsem nůžkama, řezala chirurg.skalpelem (otec byl doktor)- nebolavé, drastické, primitivní, příliš krve, neúčinné. Později mražení, vypalování, mastičky (pod vedením lékařů), s krátkodobým účinkem, návrat jistý skurt . Pak jsem našla bylinky:  hjarta Vlaštovičník větší (Chelidonium majus L.) hjarta , slovensky myslím lidově Ľubovníček, nejsem si jista...česky lidově také "boží milost, boží dar, boží list, zlatý kořen, krvavá bylina, oční koření"... je to plevel, roste všude tummenupp . Kvete v květnu a až do podzimu, někdy ho najdeme i v zimě. Je houževnatý, chce lidem pomoct reta . I když je sucho, z lodyhy i oddenku prýští oranžovožlutá hustá šťáva. Když ji nakapeš na otevřenou bradavici, štípe grater grater grater  (au), rychle zhnědne na velmi tmavou hnědou, ale štípání brzo přestane, i u krvácení, rána se jakoby stáhne a... nastane "léčba". Myslím, že kořínky minimálně "zmrazí" usch , vytvoří strup, tvrdý, vypadá jako naplněný puchýř, po odloupnutí znova přiložit kapku šťávy grater , nebo vytahat kořínky dumbom dumbom dumbom  (pinzetou), podle toho, v jakém je rozsahu. Myslím, že na otevřenou ránu vždy štípe, ale účinek je ZARUČEN kapitulation rock . V případě možností je dobře vždy kořínky bradavice najít (i za pomoci lupy) a pinzetou vytahat aspoň co jde godlike .
Ověřila jsem to na svých sedmi dětech (ne všechny vždy souhlasily, a tak nejdříve absolvovaly kůry pod vedením doktorů výše spomínané - vypalování, zmražování, masti...), běžně výskyt na patě, spodní straně chodidla - chodit s tím nelze, že?
Ovšem nejlepší a nejzaručenější "babský lék" je: hjarta hjarta hjarta
Do kapky octa namačkat na hóóódně kašičkovato tak čtvrtku velkého struku česneku, přiložit na otevřenou ranku grater grater grater , připoutat se k čemukoliv, zatnout zuby a pěsti, v paneláku nekřičet, zakrýt sterilním čtverečkem gázy, zalepit, nejlépe na noc, nebo pokud máte aspoň malinko masochistické sklony, po cca 20-ti minutách zopakovat, nechat působit co nejdéle, třeba v noci - úspěch je zaručen. Ty útrapy trvají jenom krátce, při těžké formě můžou trvat tak na dva-tři krát, ale zkuste to, a uvidíte, jaké úžasné léky nám dala příroda... Omlouvám se za sáhodlouhý návod, doufám, že alespoň jednu bradavici odstraní... dumbom      kapitulation kapitulation kapitulation

Upravil(a) LViktorka (18. 6. 2007 21:47)

Není tady

#14 18. 6. 2007 22:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Mým dětem zabral propolis - nikoliv v lihu, ale ten "bordel" .. zrníčka, která se používají k výrobě toho lihového..  Na tři dny přelepit místo náplastí, poté sundat, hezky vydlabat a třebas i zopakovat. V první chvili to je (na chodidle) nepříjemné, ale pak se ta hmota teplem zplacatí a vytahuje i kořínky.  V těhle vedrech je to nepříjemné, ale dá se vydržet.  Akorát je dobré, dát náplasti křížem, aby se nevysypalo.
Vypalování nezabralo, Duchofilm, ani Bradavičník také ne.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#15 20. 6. 2007 0:03

sarah
♥♥-----

smile

Ela.. napsal(a):

:)Ahoj Elinko, prosím Tě a mají tu vodičku v každé lékárně? Jak si jí mám ptát? Moc bych ji potřebovala. Já jsem měla nějakou vodičku na bradavice asi před 30ti lety a moc mi ta vodička pomohla takže asi jde o tu co vzpomínáš. Budu ráda když mi poradíš. Měj se hezky Sára:hjarta:smilesmilehjarta

Není tady

#16 20. 6. 2007 7:01

Vlaďuša
♥♥-----

Ahoj JArko,
já měla plosku nohy úplně šílenou, bradavici vedle bradavice. Jelikož jsem ale typ, kterého k doktorovi nedostaneš, tak mi je čas od času seškrábla pedikérka (mimochodem se vždycky pozastavovala nad tím, v jak hornzném stavu nohu mám) a bradavice po chvilince zase vyrostly zpátky.
Pak přítel sehnal v lékárně vodičku Verrumal, konzistencí jakoby lak na nehty, tím jsem si bradavice patlala a bradavic jsem se do dvou měsíců zbavila. A to tak, že úplně, nožky mám teď jak miminko yikes)))))

Není tady

#17 20. 6. 2007 7:54

Jarka
♥♥♥♥---

myslím, že dnes vyrazím do lékárny, tak jsem zvědavá, co to udělá

Není tady

#18 20. 6. 2007 8:56

briza3
♥♥♥♥---

Vyzkoušela jsem česnek, ukrojit plátek, přiložit na bradavici a zalepit. Pomohlo to.

Není tady

#19 20. 6. 2007 9:20

pony
♥♥-----
Místo: Záp. čechy

Mému tehdy šestiletému synovi předepsala dětská doktorka homeopatika jmenovalo se to túja.Nejakou dobu je užíval a už máme pomalu deset let  pokoj od bradavic.

Není tady

#20 20. 6. 2007 9:28

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Já jsem taky na bradavice dost trpěla, nejdřív mě jí vyřezávali, ale po pár letech se objevily znovu, pak jsem si jí nechala vypálit dusíkem a vloni se mi udělala malá zase na noze a tak jsem zkusila cibuli (jde i česnek) namočit na 24 h do octa a pak přiložit na bradavici a nechat jí tam celej den(přivázanou) pak umejt a vyměnit...stačil týden a bradavice sama "utekla"

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#21 21. 6. 2007 10:19

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Holky, tak poslušně hlásím, že u nejmladší dcery se včera zcela vyloupla i ta po*ná bradavice na chodidle, o které nám mudr. tvrdily, že s ohledem na její rozsah jí bude nutné vyříznout a že rána poté se bude muset ještě sešít.
Zlatá vodička z lékárny za dvacku !!!!!!!

Není tady

#22 21. 6. 2007 10:21

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

sarah napsal(a):

smile

Ela.. napsal(a):

:)Ahoj Elinko, prosím Tě a mají tu vodičku v každé lékárně? Jak si jí mám ptát? Moc bych ji potřebovala. Já jsem měla nějakou vodičku na bradavice asi před 30ti lety a moc mi ta vodička pomohla takže asi jde o tu co vzpomínáš. Budu ráda když mi poradíš. Měj se hezky Sára:hjarta:smilesmilehjarta

Sarah, ano, tuhle vodičku mají opravdu v každé lékárně. Není to žádná značka, je to vodička, která se míchá přímo v lékárně a jmenuje se jen "Vodička na potírání bradavic". Trochu to smrdí, vypadá jako normální čirá voda, po natření bradavice to zbělá. Fakt suprové, účinné, na bradavice už používáme jen tuhle vodičku, protože účinek je 100%ní.tummenupp

Upravil(a) Ela.. (21. 6. 2007 10:22)

Není tady

#23 21. 6. 2007 12:29

sarah
♥♥-----

Ela.. napsal(a):

sarah napsal(a):

smile

Ela.. napsal(a):

Sarah, ano, tuhle vodičku mají opravdu v každé lékárně. Není to žádná značka, je to vodička, která se míchá přímo v lékárně a jmenuje se jen "Vodička na potírání bradavic". Trochu to smrdí, vypadá jako normální čirá voda, po natření bradavice to zbělá. Fakt suprové, účinné, na bradavice už používáme jen tuhle vodičku, protože účinek je 100%ní.tummenupp

:)Ahoj Eli, moc Ti děkuji a jak přijdu do Česka hned si ji koupím. Víš já vyzkoušela všechno možné ale nic nepomohlo. Já mám ty bradavice na chodidle a dost to bolí. A jak jsem psala už před léty jsem byla v Česku na kožním a tam mi doktor předepsal na recept asi tuhletu vodičku a ta hned pomohla. Ale protože jsem nevěděla jak se to jmenuje tak mě ani nenapadlo se na ni ptát v lekárně a kupovala jsem drahé přípravky které nebyli na nic. Hned jak přijdu do Čech tak první co bude jdu si koupit tu vodičku. Eli měj se moc hezky a děkuji Ti za psaní. Měj hezké léto Sára:)hjartasmile

Není tady

#24 21. 6. 2007 13:04

Blanche
♥♥-----

Já tu vodičku taky používám a opravdu funguje.Jen je důležité to používat pravidelně. Já to párkrát vynechala a hned se mi vrátila. Ale nevím jak dlouho jí používat. Už jsem si myslela, že mi bradavice zmizela a po čase se zase objevila.

Není tady

#25 3. 7. 2007 8:44

sarah
♥♥-----

Eli poslala jsem Ti mailik, prosím ozvi se mi. Děkuji. Sára

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Jak spolehlivě a účinně zlikvidovat bradavice?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí