|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
máte zkušenosti s jinými značkami než je avent? Tommee Tippee nebo herobyby? Jsou o dost levnější ale nevím zdali kvalita je stejná.
A ještě dotaz je důležité aby hrníček měl ty ouška na držení?
Upravil(a) pupicek (17. 6. 2007 6:29)
Není tady
zrovna jsem je okukovala, taky mě zajímá, jaké máte zkušenosti s těmi neznačkovými...
a od kolika měsíců je možné je používat?
Není tady
Ahojky
my máme doma od Nuby s měkkou savičkou a je super a už jsem malé koupila i nástavec na lahvičku Canpol Babies s tvrdší savičkou, je od 12 měsíců a taky se to naučila hned a pak ještě máme od Canpol Babies trošku jiný to je přímo hrneček s hubičkou a kupodivu to také zvládá.
Jo a ještě na ty ouška, myslím si, že to není tak důležité, naše mladá si lahvinku drží sama snad od 4 měsíců a jedině bez oušek, s ouškama si moc neví rady.
Upravil(a) Kuricka (19. 6. 2007 12:08)
Není tady
Adriana se tím Nuby hrnkem stále polévala. Mačkala tu savičku rokou a ono to samo teklo. Takže jsem koupila Canpol babies s tvrdým pítkem. Stál okolo 80 kč. Je pro děti od roku, ale mám ho řekněme od uk. 7 měsíce a v pohodě. Akorát mám takový ten vyšší oranzový a má jen 2 závity, takže když ho mrskne na zem, tak odlítne vrch a rozlije se. Takže doporučuju omrknou závity. http://www.canpol.cz/obchod/products81.htm

my máme hero baby a je super, potom máme nuk a taky fajn. Avent jsme měli ten sportovní a taky dobré
Není tady
Tak dnes jsem koupila ten Nuby s měkkým pítkem, tak jsem na to zvědavá, jak nám to půjde. Dostane ho k svátku s ostatními dárečky, už to máme za pár...:-)
Není tady