29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi jí doma něco podstatného chybělo ...
Neřeš to, jako kamarádka jí můžeš ta akorát "držet za ruku", až jí bude nejhůř, ale zasahovat do jejího citového života ... to akorát zničíš vaše přátelství.
Není tady
Chápu, že tě to štve, taky by mne štvalo, kdyby si kamarádka ničila manželství. Ona je teď v takovým tom stadiu naprostý zaslepenosti, nevidí, neslyší...nemá cenu s ní o tom diskutovat. Můžeme jen doufat, že se jí brzy otevřou oči. Možná by fakt stálo zato ji nějak přesvědčit, aby se s tím svým milým začla bavit o tom, že by opustila rodinu a pod. třeba by ji jeho reakce otevřela oči.
Není tady
Můžeš to do ní hustit horem dolem a nepochopí, nevidí, nevnímá, rozumné argumenty, byť by byly 100 pravdivé, nezaberou, protože je prostě zamilovaná a musí si ten čumák nabít sama. Nebo třeba budou žít happily ever after, ale upřímně o tom mám své pochybnosti.
Průšvih ovšem je, že se s ní svezou i další lidi a hlavně děti...
Není tady
To není bláznovství, to je naprostá absence rozumu, kterou nepochopím!
Není tady
Ivana napsal(a):
To není bláznovství, to je naprostá absence rozumu, kterou nepochopím!
To o moc přicházíš. Ztratit rozum, je někdy úúúúžasnéééé!!!!!
Není tady
Hormonální erupce . Pokud tím ovšem zničí dobře fungující partnerský vztah je to od ní bláznovství.
. Holt některé lekce jsou docela tvrdé.... Nech jí být, zamilovaní lidé jsou slepí a hluší........ Možná jednou bude litovat, že za sebou spálila mosty, ale aspoň bude mít na co vzpomínat
.
Řekla bych, že každý bude mít o vztahu jinou představu a jiný cíl.........Ale nic se neděje náhodou....takže...
Kamarádce bych svůj názor řekla, ale zbytek musí sama...
Není tady
Moje zkusenost: Mela jsem 2 kratke vztahy s o dost mladsima klukama (1. roc. na vejsce), ja par let po vejsce. Ne najednou samozrejme Ani jeden z nas nemel zadne zavazky. Pokazde uplne stejny scenar:
1. mesic: Klucik strasne zamilovany, ja strasne zamilovana. Klucik fascinovan mema zivotnima a vztahovyma zkusenostma, ja fascinovana jeho nevinnosti a nedotcenosti. Klucik stasten, ze jeho ubolenou studentskou dusi nekdo posloucha, ja stastna, ze nekdo bere moje "rady". Oba celi zhavi a laskou omameni...
2. mesic: Kdyz prisla rec na "budoucnost" (rozumej - treba predstaveni rodicum, spolecna dovolena, spolecne bydleni - ne svatba a dite!), klucik zacal uhybat, ze on nevi ani co bude zitra, ze nic nevydelava nebot ho zivi rodice, brigady staci tak akorat na ubytovani na festivalu kam chce jet v lete, pak ze musi jit domu, nebot slibil mame umyt nadobi a posekat zahradu...
3. mesic: Telefonaty a sms rednou, klucik chladne, kdyz se ho zeptam co se deje, jenom mlci a rika ze nevi...ze ma toho nak hodne.
Tak mladi kluci v drtive vetsine nedokazou odhadnout na co maji a nemaji, co od holky muzou a nemuzou cekat a naopak, protoze nemaji dost zkusenosti se vztahama. Podotykam, ze si nemyslim, ze by me chtel jeden nebo druhy nejak vyuzit, nebo si se mnou "jenom uzit". A ani to nebyli rozchody kvuli jine holce. V konecnem dusledku to bylo hezke, nebot ja jsem vlastne nic vic ani necekala (jsem v tomhle docela realistka ale kdyz clovek riskuje kvuli necemu takovemu rodinu, to uz by se mel sakra zamyslet, jestli mu to na tu chvilku stoji za to.
Není tady
lueta: díky, něco takového jako výše popsané bych ani zažít nechtěla!
Není tady
Ivana napsal(a):
Já něříkám, že bych chtěla , ale umím si to živě představit
Není tady
V každém věku se může člověk bláznivě zamilovat...Ty můžeš zkoušet cokoli a pokud je tvá kamoška tak zblblá,ty stím rozhodně nic neuděláš!!!! Musí na to přijít opravdu sama....
Není tady
V každém věku se může člověk bláznivě zamilovat...Ty můžeš zkoušet cokoli a pokud je tvá kamoška tak zblblá,ty stím rozhodně nic neuděláš!!!! Musí na to přijít opravdu sama....
a koukám ,že mě blbne i pc proč to tady je zas 2x
Upravil(a) sisi21 (20. 6. 2007 18:26)
Není tady
Ivana napsal(a):
Sú aj iné pdooby toho krásneho bláznovstva...
Není tady
lueta: Možná, že bych si dovedla představit, že se někdo takhle zamiluje ve 14, ale ve 30?
Není tady
Aj v 40, uisťujem ťa...!!! Akurát nebúram mosty, ale pre istotu osm si veľmi ani žiadne nevytvorila... Láska si nepýta občiank, našťastie.
Není tady
Seli, vdakabohu.
Není tady
Ivana napsal(a):
lueta: Možná, že bych si dovedla představit, že se někdo takhle zamiluje ve 14, ale ve 30?
Tak to já si umím živě představit i ve 40ti. Asi to bude tím, že máme v rodině dlouhý kořínek. Sestra mojí babičky má 94 a umím si představit, že jde klidne na rande s padesátníkem
Není tady