29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můžete mi prosím napsat vaše názory na situaci, kterou kamarádka naprosto nezvládá??:-))
Kamarádka je stejně stará jako já (30), má rodinu, bezvadného manžela a i přes to se zamilovala do 18 letého kluka... je z něj naprosto šílená, stále o něm básní, píšou si, volají, on jí taky má rád, scházejí se.... nic neslyší, nebo tedy nechce, domluvy žádný nepomáhají.. dokonce mi i řekla, že si dovede představit odejít od manžela a žít s ním.... třeba je to naprosto normální a jen mě se to zdá hodně divné, nevím....
Není tady
A jeji manzel o tom predpokladam nevi.. Mno, nevim, ale podle meho nazoru se na 18 - tileteho kluka moc spolehat nemuze.. kdyz si predstavim, jaky "pako" je muj 24 letej.. a jak dlouho to trva? Mozna se ji po nejake dobe otevrou oci a jeste nebude pozde..
Není tady
manžel o tom neví a asi nic netuší,ale divím se, protože když jsme spolu, je fakt jak patnáctiletá puboška:-))
trvá to necelý měsíc a pořád je to hodně silné.. ráno odjel se školou:-) na týdenní výlet a ona je úplně mimo, brečí, stále dokola opakuje, že to nevydrží...
Není tady
Tak snad jedině---že tohle ale fakt nezvládá.Ale na to si musí přijít holka sama.Jen aby nebylo pozdě.Pro všechny tři.Ona zničí pěknej vztah,manžel bude odepsanej,hošík si za chvíli nabrnkne někoho stejně starýho a co bude mít ona?Krásný vzpomínky?To asi moc ne,ty bude mít přikrytý hrůzou nastalejch dní...
no, jestli nevidi a neslysi, pak nezbyva nez doufat, ze nebude za tim mladikem spechat a neprizna se manzelovi...stejne, jako rika Cihla, kluci v tomhle veku jsou "paka" a za cas uvidi, ze je to jeste nevybourene decko...nemam nic proti vetsimu vekovemu rozdilu, ale u takhle mladeho kluka je to hazard...
Není tady
Tak to je hustej ulet.. jestli to trva takhle kratce, tak si myslim, ze by byla blahova kdyby opustila rodinu.. Nejde jen o to, ze on si podle me jen zkousi "starsi" a pak, az by to zevsednelo, neunesl by zodpovednost za tu rodinu, ale predpokladam, ze by se meli problemy i financne uzivit, on by se nechal vydrzovat, ci co? Ja mela v 18ti mrzkych 3000/mes., tak nevim... podle me ma sanci se z toho dostat, az si uvedomi, co vsechno muze ztratit. Ja se takhle "poblaznila" do jednoho kluka kdyz jsem byla s pritelem 2 roky, skoncilo to dost blbe, ale nastesti se to vyresilo tak, ze jsem z toho vybruslila v poho, a kdyz jsem si vazne uvedomila, ze bych o toho sveho ofic. pritele mohla prijit, malem jsem zvracela Prospelo mi to uvedomit si, co mam a totez preju i ji. Zkus ji to bez nejakych po*n emoci nastinit, treba o tom zauvazuje?
Není tady
Kornoutek: má tendence to manželovi říci??? To je vážně šílené, chápu to jako její ,,ventilaci", pokud jim to třeba s manželem stagnuje v posteli..., ale co je to za ženskou,když je schopna kvůli románku se zajícem rozbít děcku rodinu?
Není tady
Jo laska si nevybira a je casto slepa,ale co nadelas.
Není tady
včera jsme si večer dali sklenku a mluvili spolu o tom skoro až do rána...přijela celá ubrečená právě proto, že dneska odjížděl...snažila jsem se jí to vysvětlit, je pravda, že má doma trošku problémy, ne v posteli, ale tak normálně, je s manželem přes 10 let a mají menší krizi, ale fungujou..má perfektního chlapa, ona sama mi nedokázala vysvětlit, jak se to stalo...probírali jsme i to, že jí jen využívá do postele, že si chce prostě jen užít, ale prý jí tvrdí jak jí miluje a jak s ní chce být... pak se zmínila o tom, že odejde od manžela, o rozvodu... je jí jedno kde budou bydlet, jak se uživí, prý se to nějak udělá, a přitom "on" jde ještě studovat na vejšku, tudíž budou bez peněz... docela mám strach, že to myslí opravdu vážně, ona to už asi jako úlet nebere...vždycky byla taková hodně na rodinu, všude jen s dětmi, s manželem, fakt perfektní máma a manželka a najednou pomatení smyslů a vůbec to není ona:-))
Není tady
Hmmm, to vypada blede.. A ona si nevzpomina, jaky byla trdlo v jeho letech, fakt si mysli, ze by na to mel? Jo, ty ruzovy bryle jsou fakt vynalez zkazy.. A nevysvetlis ji to treba "v zajmu deti" a takovahle struna? Cim si to ty decka zaslouzi, byt nezaopatrene s klukem co jim nema nic moc nabidnout za zazemi financne a osobne si myslim ze ani po duchovni strance? Na vetsinu zen snad deti zabiraj, ne? Nevim z vlastni zkusenosti, ale segra se kvuli nim trapi v domacim nasili jen kvuli nim a odmita opustit toho sveho zmetka, protoze "je to jejich tata.."
Není tady
no jak píšeš že se kamarádka i v tvé přítomnosti chová jako puboška,18ti letý zajíček atd........působí to na mě že tvá kamarádka má pocit že jí tzv, ujíždí vlak a snaží se dokázat že je pro mlaďochy stále žádoucí.Teď jen doufat že ji to přejde dříve než rozbije rodinu
Není tady
No já nevím, kornoutku, já nikdy takhle nebláznila, a upřímně nepřipadá mi to normální, přece jen je tam velký věkový rozdíl - 12 let. Když ona šla do puberty, rozhlížela se po klukách, on se teprve narodil. Jo kdyby byl chlap starší o 12 let, a i to si myslím, že je hodně. Můj táta je o 12 let starší než máma a je to znát, i když mají ještě jiné problémy...Vždyť ten mladík se ještě nic neužil, přece ta tvoje kamarádka nemůže čekat, že on s ní bude žít a případně se starat i o její děti, když sám je ještě dítě...Možná jí jen imponuje jeho zájem, takové ty zamilované drobnosti, to bláznění...Jemu se zase možná líbí, že uhnal starší, zkušenou ženskou, možná si chce něco dokázat, třeba se i vytáhnout před kamarády, já nevím... Těžko radit, ona se musí sama rozhodnout... Možná bys s ní měla o tom hodně mluvit, snažit se jí nastínit různé životní situace, řešení nějakých problémů, prostě aby si zkusila představit obyčený, všední život s tím mladíkem...myslím, že ona teď vidí jenom to krásné, co spolu zažívají, takový ten utajený vztah, ten ale nemá z všedním životem nic společného.
Není tady
přesně tohle jsem jí taky říkala, že až s ním bude žít, může to být hodně velký problém, budou tam mít i děcka, on se bude chtít bavit, ona nebudu moci, protože musí hlídat děcka, a on se kvůli ní určitě doma nesedne a nebude tam řešit problémy " dospělých"... má plno kamarádů, úplně jiné zájmy, hraje fotbal, domů se chodí jen vyspat a ona, bude na něj čekat až jí to omrzí a pak co... zůstane úplně sama.. ani si nepřipouští to, že by jí jednou opustil pro mladší a pak, určitě bude chtít děti, nevím, za 5, 10 let a ona už bude na děti " stará"....jenže o tom nechce nic slyšet, prý si nebude kazit to krásný co mezi nimi je, budoucností...je teď v takovém stadiu, že jí nevadí vůbec nic co může tím vším způsobit.. potřebovala by pořádnou facku, aby se vzpamatovala!!!! dříve jsme hodně mluvili o rodině, dětech a teď jen jak je Petr úžasný, jak je krásnej, jak je s ním šťastná... chjo:-((( ona dokonce poslala manžela s dětmi na 14 dní na dovolenou samotné, měla jet taky, ale nakonec manžela ukecala, že fakt do letadla nesedne, ať jedou a nekazí si tím dovolenou... sakra, fakt mě to štve, je jím úplně posedlá....
Není tady
Kornoutku, tak to vypadá opravdu vážně... to už vážně nevím...jedině tedy co na to ten mladík? Jak on to s ní myslí? Třeba on "stojí nohama na zemi". Chtěl by žít se starší mamčou, která má děti? Dokázal by se v 18ti letech starat o rodinu? Chtělo by to promluvit s ním. Možná on to bere jako flirt a třeba ani neví, jak vážně to bere ona. Třeba se zalekne odpovědnosti... Snad ani nechce, aby tvoje kamarádka opustila manžela...doufám tedy, že kamarádka nechce opustit manžela i děti kvůli mladýmu klukovi...
Není tady
Já myslím, že kdyby ten dotyčný mladík věděl, že ona uvažuje o opuštění rodiny, tak by rychle vycouval....většinou (neříkám vždy) takoví kluci s vdanýma paničkama spíš sbírají zkušenosti a připadá jim to bezpečnější, nemusí se tolik obávat nechtěného těhotenství apod. Taky děvčata v jejich věku nebo mladší ještě nejsou tak ochotná hned poskytovat sex a tohle je pro něj pohodlné užívání si...
Upravil(a) Bety (16. 6. 2007 20:30)
Není tady
Kamosku nepresvedcis.Musi si odzit asi lasku,pak to treba pochopi,ze to byl jenom ulet s tim klukem a opusti ho po case.Nebo taky se rozvede.To uz ale neni tvoje vec.Nech to.
Není tady
kornoutek napsal(a):
sakra, fakt mě to štve, je jím úplně posedlá....
A proč tě to štve? Proč ty to vůbec řešíš? Stavíš ROZUMOVÉ argumenty proti CITOVÉ vichřici.....???
Není tady
>Kamoska je blazen....
Není tady
No, šla jsem to zkonzultovat se synem - mám osmnáctiletého. Na otázku, jestli by chodil s 30ti letou ženskou, kdyby byla fákt, fákt pěkná, řekl, že klidně - mladý holky s tím dělají drahoty a jsou nezkušené, tak proč ne - na starém kole se nejlíp naučíš jezdit.
Na otázku, jestli by si ji třeba vzal nebo s ní žil, řekl - vůůůbec - taková už je moc jetá a jednu matku už mám.
Upravil(a) mashanka (17. 6. 2007 0:06)
Není tady
no věk asi nehraje roli.Moje kamarádka má přítele o 9 let mladšího a spolu mají 2 děti.Ona ho nechtěla, právě kvůli věku, ale on ji moc chtěl a tak byl neodbytný..:-).Ale to je jiná situace,protože byla svobodná.
Tvoje kamarádka má rodinu a po měsíci uvažuje, že ji opustí, i když tuší, že jí má její přítel jen pro zábavu..To je velmi unáhlené a nerozumné.
Ať si užije,když "musí",ale ať u toho myslí hlavou a ne rozkrokem.
Upravil(a) lindaB (17. 6. 2007 19:52)
Není tady
Já se seznámila v porodnici s úžasnou babou. Rodila své druhé dítě v 38 letech, tatínek byl tehdy 26-letý. Kvůli němu odešla ve třiceti od muže po půlroční známosti s osmnáctiletým klukem. Milenec byl v posledním ročníku gymplu. Postavili si hlavu proti celému světu, začali spolu žít, vychovali její dítě z prvního manželství. Zvládli to a po osmi letech zjistili, že by vlastně chtěli i společné dítě... Jsou spolu, mají se rádi, žijou.
Proč vždycky vidíme za jiné dopředu, co se stane?
hrosanek: uznavam, ze statistika je nuda, ale pravdepodobnost, ze jim to vyjde tak, jak to popisujes ty, je vskutku minimalni... a tady pani kamaradka ma ruzove bryle prilis pevne na nose, nez aby byla schopna posoudit situaci a rizhodnout se tak, aby toho za par mesicu nelitovala...
takze: netvrdim, ze jim to v zadnem pripade nemuze vyjit, ale na druhou stranu-nejdriv myslet, potom jednat...
Není tady
Já to nepsala, protože jsem tím chtěla zvýšit hodnotu dlouhodobosti toho vztahu. Rozumově nejde říct nic pro. Asi mi jenom vadilo to, že všichni máme okamžitě patent na to, jak to musí dopadnout. Rozum, ale právě pro mě není vždy tím pravým rádcem, aby byl člověk šťastný. Já asi taky nevěřím, že nejsou žádné důvody, proč si lidé hledají milence, zvlášť když se do toho vrhá takhle citově a po hlavě...
Ona si ta paní stejně zařídí život podle sebe, ona tu nehledá radu.
At je to jak chce,kamoska te neposlechne a stejne si udela podle svyho.Ona si to musi uvedomit.Porad je to stejny?Nebo uz se zmirnila?
Není tady
Kazdy na to musi prijit sam
Není tady