29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
Buď v klidu, soustřeď se a nenech se rozhodit a určitě to uděláš
Hodně záleží ale na přístupu autoškoly. Někde tě znervozňují, jsou hnusní, nutí tě dokupovat jízdy a nechají tě opakovat zkoušky jen kvůli penězům. To jsou pak rady na nic..
Já naštěstí natrefila na Autostudy se super přístupem a i když jsem si připadala úplně marná, tak zkoušky udělala na poprvé.
Není tady
Ahoj Mončo. Já už mám autoškolu půl roku úspěšně za sebou, ale měla jsem stejné zážitky, jako ty. Byla jsem z toho celá vyklepaná, nervózní a nešlo mi to. Možná jsem měla trochu jiný problém, protože mi celkem šly jízdy (i když jsem je dělala na 2x) ale s teorií byl trochu problém. V tom mi hodně pomohly online testy Pokud máš problém s jízdama, tak si zkus zaplatit kondiční jízdy navíc, nebo někoho požádej, ať jde s tebou jezdit někam na parkoviště atd., a procvič si to sama.
Není tady