|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky poradtě nějaké odkazy na malování na sklo,máte vy osobně nějaké fígle?Děkuju za nápady
Není tady

Není tady
Holky můžete mi poradit s barvičkami na sklo... Včera jsme nakreslili dva obrázky na folii, dneska jsme je z folie krásně odlepili a chtěli jsme obrázek nalepit na sklo. Ale ono to nedrží!!!!
Máte s tím nějaké zkušenosti. Díky za rady....
Není tady

Žanet, tohle se mi stává, když dávám obrázky na okno, které je hodně podchlazené.........
problém je i sundat obrázky ve velkém mrazu, bývají zkřehlé a můžou se polámat...

Není tady
Aha, takže lepší je lepit obrázky v létě
No jo, ale když my je dostaly právě od Ježíška 
Není tady

dá se to vyřešit tak, že třeba okno otevřeš na chvíli nad topení nebo ofoukáš fénem.... pokud v zimě budeš obrázky sundávat, tak to platí podobně, lehce ofénovat, aby nebyly křehké a tím odolnější zlomení...

Není tady

Žanet, není zač, pokud bys hledala nějaké další nápady, co s barvičkama, jukni ke mně na web, třeba Ti to pomůže 

Není tady
Předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale pokud barva v lahvičce (většinou kontura) tak jakoby zatuhne - zgumovatí, tak s tím se už asi nic dělat nedá :-(
Není tady
Žanet, také není špatné při sundavání obrázků je navlhčit rozprašovačem, to platí především když na ně svítí sluníčko, také se pak méně lámou. A to s fénem už poradila popelka, to používám stále.
Také mám na webu něco maličko a pár obrázků ( zatím jen vánoce, brzy přidám velikonoce a další)
Není tady