18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já si musím kadý parfém očmichat na vlastní nos, případně si ho nechat rozleet na zápěstí, abych poznala, jak vůně bude reagovat s vůní mojí pokoky.
Jinak se chystám do Prahy očmichat novou ESCADU "S", protoe ESCADU běně pouívám a jsem zvědavá, nakolik mi nová vůně "sedne" a hlavně, kolik bude stát
Není tady
Lena01 napsal(a):
a cenově je kolem 1.000,-Kč
Ktore Ferrari? Pouzivam Black uz niekolko rokov a nedokazem a nechcem ho menit ... akurat ze sa uz len dopredava, uz ho nevyrabaju
Není tady
Oxi napsal(a):
Lena01 napsal(a):
Ktore Ferrari? Pouzivam Black uz niekolko rokov a nedokazem a nechcem ho menit ... akurat ze sa uz len dopredava, uz ho nevyrabaju
Ahoj, pokud má zájem mám originál 75ml a prodávám ho za 500 + potovné 69.
Více informací Ti můu dát na mailu.
Není tady
Peka napsal(a):
Modrej Ralph Lauren, nic jinyho mi nevoni
Ahoj Peko, pokud by jsi měla zájem mám na prodej originál v celofánu za 1200 + potovné 69.
Více informací na mailu nebo na http://prodej.australie365.cz/damske-pa … h-znacek/5
Není tady
Armani - Mania, Armani - Remix, Escada - Sentiment, Hugo Boss - Deep Red, Pierre Cardin, Trusardi - Skin, Lancome - Hypnose, Mont Blanc ...
to neni PR, ale můj příspěvek.. :-)
Není tady
Maxík napsal(a):
Lena01 napsal(a):
To je trochu předraený, ne?
Tady je to trochu jinak:
Jsem se nechala nalákat garantuji nejlevnějí ceny a červený ferari mají o 250,-draí jak na stránkách co uvádí, ale nakonec parfém stejně nebude, vymyslel si synáček něco jiného.... a já matka myslela jak se nezavděčím parfémem
Není tady
Najnovsie si ma ziskala Christina Aquilera, krasne mi vonia jej parfem. Inak ja mam rada prave tie tazke sladke vone...
Není tady
Střídala jsem teď Euphoria (Calvin Klein) a Be Delicious DKNY) a jeliko mi u docházejí, koupila jsem si dnes CERRUTI 1881 příjemně mě překvapilo hlavně srdce vůně
v akci sada s kabelkou o 300 levnějí ne totoné balení bez kabelky
Není tady
Taky mám ráda Be Delicious od DKNY, ale míň u se mi líbí cena, za kterou se prodává.. Nedávno ale přítel přiel s parfémy, které prodává FM Group, co jsou vlastně stejné parfémy jako drahé originály, ale podstatnělevnějí.. Be Delicious od nich je k nepoznání od originálu:) Máte s nima taky nějakou zkuenost? Kdybyste se chtěly mrknout jak vypadají, tak můete tady:
Není tady
FM parfémy jsou hnus...
Není tady
taky bych si od FM u nikdy nic nepořídila
první dojem se moná originálům trochu podobá, ale dál, jak se vůně rozkládá, je to děs
Ty jo, to me teda překvapilo, vechny jsem nezkouela, ale ten co mám, pouívám u několik dní a voní fakt moc hezky...
Není tady
no ono asi záleí taky na tom jaký... je pravda, e některé z řady FM jsou obzvlá dobře povedené a některé se jim zas moc nepovedly... ale to je jako se vím, i originál se mi některý líbí moc a některá jejich novinka mi zas moc nesedí.... take nejde hned vechny házet do stejného pytle, ne? :-)
Není tady
Kami, mám docela vycvičený citlivý čich a s dealery FM parfémů jsem se v minulosti setkala. Můou mi vyprávět , co chtějí, ale jejich výrobky jsou příerné... Kadý parfém má své svrchní tony, své srdce a pak spodní tóny. Svrchní tón je moná jak tak při troe dobré vůle podobný originálu, ale to je asi tak vechno. Zbytek u FM je si dále podobný jako vejce vejci a vechny jejich parfémy mají takový divný "ocásek" , který bych spí nazvala nepříjemným smradem ne vůní. Dokonce u pánských a dámských vůní je to naprosto identické. Moná si myslí, e ne, ale je spolehlivě poznat kdo voní originálem a kdo náhrakou.
Kdy se zamyslí nad tím , e tyto parfémy se prodávají jako MLM a tento systém obecně není "laciný"..... Raději bych si vybrala něco pro sebe přijatelného mezi levnějími originály ne si koupila patně okopčenou náhraku. Myslím, e je dnes nabídka hodně pestrá a moností je mnoho.
Jukni na net.
Kupuji , a vdy tam mají nějakou akci. Do dvou dnů to má doma a pohoda.
Já miluji Sensi od Armaniho, DKNY, Max Mara na chladnějí počasí
v létě nedám dopustit na svůj oblíbeny Happy od Clinique anebo Elizabeth Arden - The Green Tea.
Není tady
jj opravdu velmi spolehlivý nákupa po větinou i nejlevnějí.
FM jsem obratem prodala, raději si připlatím a koupím origo.
Není tady
Navíc jsem se musela smát, kdy mi dealeři FM prezentovali, jaké jsou to parfémy "dráky" a jak dlouho vydrí vonět oproti jiným....
Jo, měli pravdu... ten svrchní tón ovem zmizel do půl hoďky, ale ten po*ný "ocásek" .... ten se drel jako nic na světě... a smrděl...a smrděl... i po důkladném umytí.
Upravil(a) Somaia (15. 7. 2008 16:30)
Asi jsem divná, ale vune FM pouívám a přijdou mi úplně stejné jako originaly! Nebaví mě platit za drahý parfém, take tahle příleitost mít perfektní vůni a za dobrou cenu je super!
Není tady
a mě je to jedno... mám velkou spotřebu, take pro mě je koda origoe za několik tisíc... vystříkám ho tak, jako bych měla toaletku nebo FM za pár kaček:-)))))) Holky, 100 lidí, 100 chutí, 100 názorů...... Zapomínáte na jednu věc a to tu, e kadý má jiné rozloení vůně na své pokoce... jeden nádherný parfém můe vonět na kadém úplně jinak a na někom hrozně krásně a na někom íleně smrdět... S tím mám zkuenost teda velikou... kamarádky manel.. ten slintá po mých vůních ... vdy kamarádce nutí tu mou, ona si ji koupí, ale na ni to prostě voní jinak.. mě voní např. gucci - na ni voní nááádherně, na mě jako moč:-(( prostě ílený smrad.... a tak to prostě je... nebo DKNY - na mě voní jako shnilá jabka... a takhle bych mohla vypisovat dále.. prostě kadý je jiný a kdyby vichni voněli jednou jedinou vůní, tak na kadém to bude vonět prostě jinak, take i FM se rozkládá na někom pěkně a na někom je to octová ílenost.-))) Ne takhle posuzovat podle toho co zrovna si kdo za "mejd" koupil, proč nerozebírat co komu voní a co zrovna pouívá? :-) Já např. mám Lanvina jak origo tak FM ... take doma stříknu origoem a pak v práci u jen dokrmuju FM ... e voní stejně nemá smysl rozebírat, at si kadý myslí co chce... Nebo mi voní na kamarádce hrozně Diesel, ten v tom červeném.... na ni voní úasně.. na mě se mi zdá, e a moc hořce... no, nevím... ale MUSELA jsem ho mít:-)) Co voní vám? Jetě zbońuji Sensi od Armaniho.... i Mánia je fajn... prostě mě voní pudrovky:-)
Není tady
To je pravda, a se kadý rozhodne... jak uzná za vhodné já prostě vem náhrakám obecně nakloněná nejsem i z jakéhosi morálnějího principu, nemám ráda, kdy někdo něco vymyslí a dalí vykuk to "kopčí" ... je to trochu nefér kráde...
Já jsem se zamilovala do Euphorie od CK , ale hodí se jen na zimu, je dost intenzivní a těká
a na léto zvítězil 2IN ONE taky od CK... úasná záleitost.
Jinak pudrovky taky převaují v mých preveferencích + příměs burbonské vanilky ( Dior Adict, Chanel Mademoisele)
Občas se ráda vracím i ke staré prověřené klasice... teď mám na léto Ninu Ricci L¨air d Temps.
Armani mi obecně taky moc voní ... zlatý i bílý (čisoučký, pudrový ) Emporio.
Somi, tak to jsi na těí vůně, ne já
Ale k tobě se hodí. Prostě enské.
Já zase tu vodu, lehkost.
A jinak Ajax má recht s tím rozloením na jiném druhu pokoky. Má sestra je snědý typ, já spíe světlý. ONa miluje těí vůně a můe si je dovolit. Ta těkost vyprchá a má na ní jen sexy ton. Milujie GAutiera (takový flakon ve tvaru enského těla) nebo klidně můe mít Dior no. 5. Pro me to je neuvěřitelný smrad. Já si to dát, tak vypadám jako pracovnice výbunin v Semtíně u nás v Pardubicích. Na mě se to akorát mění v kvalitní smradlavý repelent.
A kdy ona pouila mojí Envy od Gucci, která je pro mne u dost těká a beru jí zimě, tak na ní smrděla.
JInak s napodobeninami to mám jako Som. To raději něco jiného ne značku. Kdy na ní nemám, tak si jí nekupuji. Příjde mi to takové trapné, stejně jako borec v Adidas mikině od Vietnamců.... To raději jednobarevnou mikinu z Tesca bez značky.
Není tady
:-)) to jsem ráda holky, e jsem se shodly aspoň v něčem, jinak joooo jsem snědí pleti, take na mě ty těké pudrovky jsou taky mňamka... ale takové ty květinové a rádoby svěí jak gucci tak fakt smraďoch první třídy.-( přitom mi to tak krásně voní.... mno, tak hold nemůeme mít vechno, tak jak nemůeme mít značkovou super vůničku, tak taky pouívat nejde ve... jinak diorky jsou super, já taky klidně můu Chanell 5...Dior Adict - zbońuju:-) ve kde je vanilka a santalové dřevo... s nádechem jasmínu, noo tak prostě takové mám ráda:-) u těch květinkových a svěích řeknu, jo voní hezky.. ale prostě "jen" hezky:-) není to ONO :-)) a na mě? Tak to by byl děs... :-) tak a u obyč toaletka, nebo nahráka, nebo origo, tak prostě a si kadý voní čím chce, hlavně a mu ta vůnička sluí:-) I vůně musí sluet, ne? :-)
Není tady
Já jsem si dopříla Dolce a Gabbana, na kamárádce to krásně vonělo, flakonek taky krásně voněl, první dojem, kdy jsem ho vyzkouela, taky super, ale pak mi začal na mně smrdět, ale příerně. Tak ho nemůu pouívat. Tohle mi udělal jetě parfém Ordinary z Avonu. Jinak poívám Mexx, Givechy, to mi jde. Ale vůně střídám, jakmile začnu mít pocit, e sama sobě nevoním, měním značku, mám jich doma vdycky víc, jsem na to ujetá. BM vdycky nadával, na co jich mám tolik.
Není tady
ja si asi pred mesicem poridila aqua di od armaniho, v parfumerii jsem dostala nejaky vzorky k tomu a byl tam od armaniho diamonds a tak se mi libil, ze sem presvedcila manzela, ze opravdu potrebuju behem mesice dva nove parfemy na stridani:-) a oba voneji baaaajecne:supr:
Není tady
Ahojky. Já teď přemýlím o tomto parfému od Chanel odkaz smazán myslíte si, e se vyplatí? Voní mi, ale ta cena mě troku děsí
Upravil(a) AndreaP. (4. 10. 2020 15:29)
Není tady