Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 8. 12. 2007 19:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: parfém

Já si musím každý parfém očmichat na vlastní nos, případně si ho nechat rozležet na zápěstí, abych poznala, jak vůně bude reagovat s vůní mojí pokožky.
Jinak se chystám do Prahy očmichat novou ESCADU "S", protože ESCADU běžně používám a jsem zvědavá, nakolik mi nová vůně "sedne" a hlavně, kolik bude stát hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#102 8. 12. 2007 22:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Lena01 napsal(a):

a cenově je kolem 1.000,-Kč

Ktore Ferrari? Pouzivam Black uz niekolko rokov a nedokazem a nechcem ho menit ... akurat ze sa uz len dopredava, uz ho nevyrabaju sad

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#103 9. 12. 2007 11:33

lolipop23
♥------

Oxi napsal(a):

Lena01 napsal(a):

Ktore Ferrari? Pouzivam Black uz niekolko rokov a nedokazem a nechcem ho menit ... akurat ze sa uz len dopredava, uz ho nevyrabaju sad

Ahoj, pokud mᚠzájem mám originál 75ml a prodávám ho za 500 + poštovné 69.
Více informací Ti můžu dát na mailu.

Není tady

#104 9. 12. 2007 11:44

lolipop23
♥------

Peka napsal(a):

Modrej Ralph Lauren, nic jinyho mi nevoni tummenupp

Ahoj Peko, pokud by jsi měla zájem mám na prodej originál v celofánu za 1200 + poštovné 69.
Více informací na mailu nebo na http://prodej.australie365.cz/damske-pa … h-znacek/5

Není tady

#105 12. 12. 2007 20:59

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Armani - Mania, Armani - Remix, Escada - Sentiment, Hugo Boss - Deep Red, Pierre Cardin, Trusardi - Skin, Lancome - Hypnose, Mont Blanc ...

to neni PR, ale můj příspěvek.. :-)

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#106 13. 12. 2007 10:27

Lena01
♥♥♥♥♥--

Maxík napsal(a):

Lena01 napsal(a):

To je trochu předražený, ne?
Tady je to trochu jinak:

Jsem se nechala nalákat dumbom garantuji nejlevnější ceny a červený ferari mají o 250,-dražší dumbom jak na stránkách co uvádíš, ale nakonec parfém stejně nebude, vymyslel si synáček něco jiného.... a já matka myslela jak se nezavděčím parfémem tongue

Není tady

#107 14. 12. 2007 15:11

nubi
♥♥-----

Najnovsie si ma ziskala Christina Aquilera, krasne mi vonia jej parfem. Inak ja mam rada prave tie tazke sladke vone...smile

Není tady

#108 12. 1. 2008 20:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Střídala jsem teď Euphoria (Calvin Klein) a Be Delicious DKNY) a jelikož mi už docházejí, koupila jsem si dnes CERRUTI 1881 příjemně mě překvapilo hlavně srdce vůně

http://www.venusanka.cz/prispevky/488077.jpg

http://www.venusanka.cz/prispevky/488053.jpg

v akci sada s kabelkou o 300 levnější než totožné balení bez kabelky

http://www.venusanka.cz/prispevky/488055.jpg

Strach je malá smrt...

Není tady

#109 14. 7. 2008 20:43

Kami
♥------

Taky mám ráda Be Delicious od DKNY, ale míň už se mi líbí cena, za kterou se prodává..hmm Nedávno ale přítel přišel s parfémy, které prodává FM Group, což jsou vlastně stejné parfémy jako drahé originály, ale podstatnělevnější.. Be Delicious od nich je k nepoznání od originálu:) Máte s nima taky nějakou zkušenost? Kdybyste se chtěly mrknout jak vypadají, tak můžete tady:

Není tady

#110 14. 7. 2008 21:23

winie
♥♥-----
Místo: Walachian Kingdom

FM parfémy jsou hnus...

Není tady

#111 14. 7. 2008 21:35

x25635
Host

taky bych si od FM už nikdy nic nepořídila
první dojem se možná originálům trochu podobá, ale dál, jak se vůně rozkládá, je to děs

#112 14. 7. 2008 22:59

Kami
♥------

Ty jo, to me teda překvapilo, všechny jsem nezkoušela, ale ten co mám, používám už několik dní a voní fakt moc hezky...

Není tady

#113 15. 7. 2008 11:18

Ajax
♥♥♥♥♥--

no ono asi záleží taky na tom jaký... je pravda, že některé z řady FM jsou obzvl᚝ dobře povedené a některé se jim zas moc nepovedly... ale to je jako se vším, i originál se mi některý líbí moc a některá jejich novinka mi zas moc nesedí.... takže nejde hned všechny házet do stejného pytle, ne? :-)

Není tady

#114 15. 7. 2008 11:39

Somaia
Host

Kami, mám docela vycvičený citlivý čich a s dealery FM parfémů jsem se v minulosti setkala. Můžou mi vyprávět , co chtějí, ale jejich výrobky jsou příšerné... Každý parfém má své svrchní tony, své srdce a pak spodní tóny. Svrchní tón je možná jakž takž při troše dobré vůle podobný originálu, ale to je  asi  tak všechno. Zbytek u FM je si dále podobný jako vejce vejci a všechny jejich parfémy mají takový divný  "ocásek" , který bych spíš nazvala nepříjemným smradem než vůní. Dokonce u pánských a dámských vůní je to naprosto identické. Možná si myslíš, že ne, ale je spolehlivě poznat kdo voní originálem a kdo náhražkou.
Když se zamyslíš nad tím , že tyto parfémy se prodávají jako MLM a tento systém obecně  není "laciný"..... Raději bych si vybrala něco pro sebe přijatelného mezi levnějšími originály než si koupila špatně okopčenou náhražku. Myslím, že je dnes nabídka hodně pestrá a možností je mnoho.

#115 15. 7. 2008 15:30

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jukni na net.
Kupuji ,  a vždy tam mají nějakou akci. Do dvou dnů to mᚠdoma a pohoda.
Já miluji Sensi od Armaniho, DKNY, Max Mara na chladnější počasí
v létě nedám dopustit na svůj oblíbeny Happy od Clinique anebo Elizabeth Arden - The Green Tea.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#116 15. 7. 2008 16:14

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

jj opravdu velmi spolehlivý nákupa po většinou i nejlevnější.
FM jsem obratem prodala, raději si připlatím a koupím origoš.

Není tady

#117 15. 7. 2008 16:29

Somaia
Host

Navíc jsem se musela smát, když mi dealeři FM prezentovali, jaké jsou to parfémy "držáky" a jak dlouho vydrží vonět oproti  jiným....
Jo, měli pravdu... ten svrchní tón ovšem zmizel do půl hoďky, ale ten po*ný "ocásek" .... ten se držel jako nic na světě... a smrděl...a smrděl... i po důkladném umytí.  lol lol

Upravil(a) Somaia (15. 7. 2008 16:30)

#118 15. 7. 2008 21:22

Kami
♥------

Asi jsem divná, ale vune FM používám a přijdou mi úplně stejné jako originaly! Nebaví mě platit za drahý parfém, takže tahle příležitost mít perfektní vůni a za dobrou cenu je super!

Není tady

#119 16. 7. 2008 7:14

Ajax
♥♥♥♥♥--

a mě je to jedno... mám velkou spotřebu, takže pro mě je škoda origoše za několik tisíc... vystříkám ho tak, jako bych měla toaletku nebo FM za pár kaček:-)))))) Holky, 100 lidí, 100 chutí, 100 názorů...... Zapomínáte na jednu věc a to tu, že každý má jiné rozložení vůně na své pokožce... jeden nádherný parfém může vonět na každém úplně jinak a na někom hrozně krásně a na někom šíleně smrdět... S tím mám zkušenost teda velikou... kamarádky manžel.. ten slintá po mých vůních ... vždy kamarádce nutí tu mou, ona si ji koupí, ale na ni to prostě voní jinak.. mě voní např. gucci - na ni voní nááádherně, na mě jako moč:-(( prostě šílený smrad.... a tak to prostě je... nebo DKNY - na mě voní jako shnilá jabka... a takhle bych mohla vypisovat dále.. prostě každý je jiný a kdyby všichni voněli jednou jedinou vůní, tak na každém to bude vonět prostě jinak, takže i FM se rozkládá na někom pěkně a na někom je to octová šílenost.-))) Než takhle posuzovat podle toho co zrovna si kdo za "šmejd" koupil, proč nerozebírat co komu voní a co zrovna používá? :-) Já např. mám Lanvina jak origoš tak FM ... takže doma stříknu origošem a pak v práci už jen dokrmuju FM ... že voní stejně nemá smysl rozebírat, at si každý myslí co chce... Nebo mi voní na kamarádce hrozně Diesel, ten v tom červeném.... na ni voní úžasně.. na mě se mi zdá, že až moc hořce... no, nevím... ale MUSELA jsem ho mít:-)) Co voní vám? Ještě zbožńuji Sensi od Armaniho.... i Mánia je fajn... prostě mě voní pudrovky:-)

Není tady

#120 16. 7. 2008 8:09

Somaia
Host

To je pravda, a se každý rozhodne... jak uzná za vhodné lol já prostě všem náhražkám obecně nakloněná nejsem i z jakéhosi morálnějšího principu, nemám ráda, když někdo něco vymyslí a další  vykuk  to "kopčí" ... je to trochu nefér krádež...

Já jsem se zamilovala do Euphorie od CK , ale hodí se jen  na zimu, je dost intenzivní a těžká
a na léto zvítězil 2IN ONE  taky od CK... úžasná záležitost.
Jinak pudrovky taky převažují v mých preveferencích + příměs burbonské vanilky (  Dior Adict, Chanel Mademoisele)
Občas se ráda vracím i ke staré prověřené  klasice... teď mám na léto Ninu Ricci L¨air d Temps.
Armani mi obecně taky moc voní ... zlatý i bílý (čisoučký, pudrový ) Emporio.

#121 16. 7. 2008 9:55

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Somi, tak to jsi na t잚í vůně, než jásmile
Ale k tobě se hodí. Prostě ženské.
Já zase tu vodu, lehkost.
A jinak Ajax má recht s tím rozložením na jiném druhu pokožky. Má sestra je snědý typ, já spíše světlý. ONa miluje t잚í vůně a může si je dovolit. Ta těžkost vyprchá a má na ní jen sexy ton. Milujie GAutiera (takový flakon ve tvaru ženského těla) nebo klidně může mít Dior no. 5. Pro me to je neuvěřitelný smrad. Já si to dát, tak vypadám jako pracovnice výbušnin v Semtíně u nás v Pardubicích.  Na mě se to akorát mění v kvalitní smradlavý repelent.
A když ona použila mojí Envy od Gucci, která je pro mne už dost těžká a beru jí zimě, tak na ní smrděla.

JInak s napodobeninami to mám jako Som. To raději něco jiného než značku. Když na ní nemám, tak si jí nekupuji. Příjde mi to takové trapné, stejně jako borec v Adidas mikině od Vietnamců.... To raději jednobarevnou mikinu z Tesca bez značky.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#122 16. 7. 2008 10:07

Ajax
♥♥♥♥♥--

:-)) to jsem ráda holky, že jsem se shodly aspoň v něčem, jinak joooo jsem snědší pleti, takže na mě ty těžké pudrovky jsou taky mňamka... ale takové ty květinové a rádoby svěží jak gucci tak fakt smraďoch první třídy.-( přitom mi to tak krásně voní.... mno, tak hold nemůžeme mít všechno, tak jak nemůžeme mít značkovou super vůničku, tak taky používat nejde vše... jinak diorky jsou super, já taky klidně můžu Chanell 5...Dior Adict - zbožńuju:-) vše kde je vanilka a santalové dřevo... s nádechem jasmínu, noo tak prostě takové mám ráda:-) u těch květinkových a svěžích řeknu, jo voní hezky.. ale prostě "jen" hezky:-) není to ONO :-)) a na mě? Tak to by byl děs... :-) tak a už obyč toaletka, nebo nahrážka, nebo origoš, tak prostě a si každý voní čím chce, hlavně a mu ta vůnička sluší:-) I vůně musí slušet, ne? :-)

Není tady

#123 17. 7. 2008 19:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem si dopříla Dolce a Gabbana, na kamárádce to krásně vonělo, flakonek taky krásně voněl, první dojem, když jsem ho vyzkoušela, taky super, ale pak mi začal na mně smrdět, ale příšerně. Tak ho nemůžu používat. Tohle mi udělal ještě parfém Ordinary z Avonu. Jinak požívám Mexx, Givechy, to mi jde. Ale vůně střídám, jakmile začnu mít pocit, že sama sobě nevoním, měním značku, mám jich doma vždycky víc, jsem na to ujetá. BM vždycky nadával, na co jich mám tolik.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#124 18. 7. 2008 19:54

Majka_R
♥♥-----

ja si asi pred mesicem poridila aqua di od armaniho, v parfumerii jsem dostala nejaky vzorky k tomu a byl tam od armaniho diamonds a tak se mi libil, ze sem presvedcila manzela, ze opravdu potrebuju behem mesice dva nove parfemy na stridani:-) a oba voneji baaaajecne:supr:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10400;42/st/20060922/n/Kubik/dt/7/k/11a7/age.png

Není tady

#125 4. 10. 2020 13:04

michaelakout
♥------

Ahojky. Já teď přemýšlím o tomto parfému od Chanel  odkaz smazán myslíte si, že se vyplatí? Voní mi, ale ta cena mě trošku děsí big_smile

Upravil(a) AndreaP. (4. 10. 2020 15:29)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí