18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Parfémy podle zvěrokruhu
http://www.marianne.cz/clanek/129/parfe … kruhu.html
Není tady
Holky, mohly by jste mi, prosím,přiblíit jak voní I Love Love Moschino? díky mocc:-)
Není tady
Take nové parfémky, které mi zavoněly - Touch of Pink od Lacoste a není patná Stella McCartney - jinak Dior Addict 2.
Ajax - je to taková ovocná lehká vůně, ale mě se nelíbí - něco mě v ní "pratí" a absolutně mi to nesedí.
Není tady
hmmm, kámoka hledá ve FM něco hodně podobnému tomu originálu I Love - jaxem psala výe... ale kdy nevím,jak voní, tak ji nemůu nic doporučit:-((
Není tady
U FM jsou přece napsané ty vůně, kterými je to inspirováno - třeba tam bude i Moschino, ale podle mě je nejjednoduí, kdy skočí do obyčejné drogerky a očuchá si ho. Dneska jsem si prohlíela co mají za parfémy v Rosmannu a bylo tam
Není tady
Tercila napsal(a):
Ferrari black mě zaujalo, mám ráda auta , kolikpak stojí, Oxi? Cenu nad 2000 nepi, to by mě převrátilo ze idle
Nie, nestoji tolko, uz davno nie, stoji cca 1000,-Kc
http://www.parfemy-vune.cz/s-ferrari-bl … e-764.html
Dokonca tu je to strasne lacne ... ale neviem ci sa im da verit, nepoznam ich: http://parfemy.planetavuni.cz/d/ferrari-black-125-ml/
Upravil(a) Oxi (9. 8. 2007 9:19)
Není tady
chtěla by ses zeptat na Parfém Victoria Secret Very Sexy For Her - nikde v Čechách není k přivonění a já váhám, zda mám zkusit, asi zkusím, ale máte někdo nějakou zkuenost??
Není tady
KYLIE MINOGUE - DARLING,nádherně voní.
Není tady
Vonívala mi Summer White od Avonu, ale poslední dobou mně to nějak přelo. Teď pouívám Serene od Oriflamu. Voní mi opravdu hezky jen mi připadá, e po 5 minutách vůbec není cítit. Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale třeba tu Summer White chvílema cítím celý den. Serene bohuel po pár minutách opravdu ne. koda
Není tady
Annyz - mně se stává skoro u kadé vůně,e ji cítím jen ze začátku a pak né.Myslím si,e si na ni zvyknu a později ji přestanu vnímat.
Není tady
Tak tohle zaívám i já,kdy to necítím,tak to jetě přikrmím,ale chudáci vedle nás ty padají
Není tady
To jo, stává se to skoro u kadé vůně. Ale já jsem na to nějaká citlivějí, protoe větinu vůní ze sebe jetě párkrát vdycky ucítím, nejen kdy se navoním. Ale tuhle opravdu ne (Serene od Oriflame). A to jí na sebe leju daleko víc ne jiných vůní, nejmíň 4x víc. Zeptám se přítele, jestli ze mně něco cítí, a si budu myslet, e u nic není cítit. Jsem zvědavá, jak to dopadne
Není tady
Tu vůni od Oriflame jsem měla a bylo to sní stejný jako s ostatními.Moná,e jsi si na ni zvykla víc ne na jiný.Kadá je přeci jenom jiná.A hlavně je to toaletní voda (obsahuje malou sloku parfému) né parfémová a ta vydrí podstatně méně,take je potřeba ji pár krát denně přiivit,ale né hodně napoprvé,aby zas nepadli lidi kolem tebe.Pokud má raději vůni,která vydrí déle,tak si kup parfémovou vodu nebo parfém.
Není tady
No, je to moné, e jsem si na tuhle vůni zvykla víc ne na jiné vůně. No a parfémovou vodu nebo parfém bych asi brala radi, ale nevím, jestli jí taky dělaji. Myslím, e jsem v katalogu Oriflame viděla jen tu toaletní vodu od Serene. Nevíte někdo, jestli je i Serene parfém nebo parfémová voda?
Není tady
Nezkusíte mi prosím poradit - docela se v parfémech vyznám, ale v dámských a zrovna potřebuju pořídit pánský. Já miluju Armani code - On Hypnose, pak oba můeme Baldessarini (to modré) a jetě mi docela voní Light blue. Tak něco mezi tím - nejlépe nového. Nenapadá Vás něco?
Není tady
Annyz,tak to tě zklamu,ale Oriflame nemá parfémovou vodu ani parfém SERENE jen toaletní.Parfémovou vodu mají jen Giordani Gold,parfém Eclat a Precious.
Není tady
Jen kdyby to někoho zajímalo, mám tu vůni na kterou jsem se ptala, Very Sexy for Her a je opravdu ..... very sexy ..... připomíná mi Givenchy, moc krásná. něná, sladká - tak akorát.
Není tady
Mě voní tady tenhle:
http://www.nejlevnejsi-parfemy.cz/hugo- … ction.html
Doufám, e to nebude povaováno za reklamu!?
Náka napsal(a):
Annyz,tak to tě zklamu,ale Oriflame nemá parfémovou vodu ani parfém SERENE jen toaletní.Parfémovou vodu mají jen Giordani Gold,parfém Eclat a Precious.
Aha, to je koda. No nic, i tak děkuju. A nevíte někdo o nějaké jiné vůni, která je té Serene podobná?
Není tady
Můete mi poradit? Hodí se pro 15 letého syna parfém? anebo je jetě na něj příli mladý?
Není tady
Lena,.Záleí, jestli mu to vůbec něco říká.. a jestli jo,tak bych mu klidně nějaký né moc drahý koupila...
Jsou kluci,e v 15ti jim to vůbec nic neříká..
Není tady
Sisi objevil se u nás vzorek parfému ferari, synovi voní, ale nevím jestli není na takovou vůni mladý...
Není tady
a cenově je kolem 1.000,-Kč
Není tady
A co u něho prozatím vyzkouet jen nějakou pánskou toaletní vodu? Je troku jemnějí ne samotný parfém.
Není tady
Lena01 napsal(a):
a cenově je kolem 1.000,-Kč
To je trochu předraený, ne?
Tady je to trochu jinak: