Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 6. 2007 14:02

Sára6
♥♥♥♥---

Re: parfém

Feuria napsal(a):

Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský tongue ... i dámský smile

Jééééééééééé, to mě také. Momentálně tento parfém nosím v kabelce. Ale nejvíce mi vobá LANVIN, ale další informace o něm nemám. Úplně ale úplně každému voní, fakt super vůně!!!!!
Z pánských mi voní HUGO BOSS.

Není tady

#27 15. 6. 2007 14:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Natynka napsal(a):

Feuria napsal(a):

Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský tongue ... i dámský smile

Jo Fe, ten pánský se krásně rozleží, ale mě přijde, že už není tak  ojedinělý, že ho má víc chlapů a já tak ráda jedinečné exempláře. A tu kosmetiku LR neznáš?

LR osm mala čosi, čo mi voňalo nádherne, nejaký názov am. štátu, ale potom to už nebolo  vpredaji... grater To mi robia aj Avoňáci, že zrušia niečo, čo mám rada(napr. Women of Earth . Avon dumbom )...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 15. 6. 2007 14:20

Lena01
♥♥♥♥♥--

Pro mně je jedničkou Lanvin tummenupp, používám ho už 2 roky a ještě neomrzel.
Pro Sáru 6 posílám odkaz http://www.parfemy.cz/lanvin-paris-eclat-d-arpege.html

Není tady

#29 15. 6. 2007 14:25

Lena01
♥♥♥♥♥--

Není tady

#30 15. 6. 2007 14:33

Petrik
♥♥♥----

Tak damy - ja donedavna mel od Dioru - Higher Energy - fakt moc pekna vune, ale ted pouzivam od Armaniho - Acqua Di Gio a je to naprosta spicka... samozrejme mam na mysli panskou verzi....  z tehle vune jsem fakt na vetvi a uz mi to rekli asi 4zensky a jedna mi dokonce ze srandy rekla - doslova toto - "osu*ala bych Te i kdybys mel pytel na hlave glorialollol"... gloria no jo zensky reta

Není tady

#31 15. 6. 2007 14:43

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ja bych chtela nejakou hodne vodni vuni, ten me oslovil L'eauPar od KENZO, je to uzasne! nema to ani kvetinovy ani ovocny nadech, proste cista, sevzi sportovni vune

Není tady

#32 15. 6. 2007 14:44

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Petrik napsal(a):

Tak damy - ja donedavna mel od Dioru - Higher Energy - fakt moc pekna vune, ale ted pouzivam od Armaniho - Acqua Di Gio a je to naprosta spicka... samozrejme mam na mysli panskou verzi....  z tehle vune jsem fakt na vetvi a uz mi to rekli asi 4zensky a jedna mi dokonce ze srandy rekla - doslova toto - "osu*ala bych Te i kdybys mel pytel na hlave glorialollol"... gloria no jo zensky reta

Mᚠpravdu, Petriku, ženský jí milujou, ale na mě je už moc rozšířená. Nicméně je stále velmi vzrušující.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#33 15. 6. 2007 14:47

Petrik
♥♥♥----

jj je to tak... ale v mem okoli ji nikdo nepouziva takze jsem ten "vyjimecny" zatim jen ja reta - jinak pekne zenskym vonel i ten Dior - Higher Energy, ale je to tak 2-3 roky stary parfem - asi uz nebude k sehnani...

Není tady

#34 15. 6. 2007 14:52

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Petrik napsal(a):

jj je to tak... ale v mem okoli ji nikdo nepouziva takze jsem ten "vyjimecny" zatim jen ja reta - jinak pekne zenskym vonel i ten Dior - Higher Energy, ale je to tak 2-3 roky stary parfem - asi uz nebude k sehnani...

Tak tady mᚠpopis. A je z roku 2003. Na netu v parfumerce je.

Nová vůně, která osloví dynamické, aktivní muže.
Higher Energy je fyzicky energická vůně, rozpoutání svobody ve svěžesti, dřevitá a aromatická harmonie.
Je to dokonalý výraz výzvy a jedinečnosti věku. Higher Energy začíná s jiskrou elektrické svěžesti: jalovec a grapefruit jsou koktejlem, který výtečně osvěží Vaše smysly.

Popis hezký. Také jsem dynamická smile)) nebo spíš neřízená střela ??? asi jo smile)

Upravil(a) Natynka (15. 6. 2007 14:54)

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#35 15. 6. 2007 14:57

Petrik
♥♥♥----

Aha tak vida - ono u parfemu to bude asi trosku jinak nez u elektroniky lol pokud na nej narazis v parfumerce tak to ocuchej a dej mi vedet gloriatummenupp

Není tady

#36 15. 6. 2007 15:02

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Petrik napsal(a):

Aha tak vida - ono u parfemu to bude asi trosku jinak nez u elektroniky lol pokud na nej narazis
v parfumerce tak to ocuchej a dej mi vedet gloriatummenupp

Slibuju smile))) určitě na něj narazím. většinou narazím na to (koho) co chci smile

Není tady

#37 15. 6. 2007 15:06

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

a nakupovala jste nektera pres net? mne zajima, ktery se ten netovy shop vyplati

Není tady

#38 15. 6. 2007 15:07

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

vlcice_samotarka napsal(a):

a nakupovala jste nektera pres net? mne zajima, ktery se ten netovy shop vyplati

Nakupuju a vyplatí se !

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#39 15. 6. 2007 15:08

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

nakupuju parfémy jen přes net. na elnino. výborný služby, dodání druhý den a cena o 500-700 levnější než v kamence. fakt smile

Není tady

#40 15. 6. 2007 15:09

Sára6
♥♥♥♥---

lueta napsal(a):

Nakupuju a vyplatí se !

Jo,jo!! Přes NET se to fakt vyplatí a když jsou ještě slevy.....

Není tady

#41 15. 6. 2007 15:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nedoručujú aj do SR? grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 15. 6. 2007 15:10

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

tak tipy sup sem! ;-)

Není tady

#43 15. 6. 2007 15:11

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Nedoručujú aj do SR? grater

Seli,  teď jsem ti tam volala, takže pokud je objednávka do 2.500 Sk tak poštovné 120,-  Sk. jinak nic. A taky nic když platíš převodem nebo kartou. tedy na tom mém elninu.

Není tady

#44 15. 6. 2007 15:12

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

A jinak, já to balím, tak krásný víkend všem. Bylo mi tu zase príma smile

Není tady

#45 15. 6. 2007 15:14

Pešta
♥♥♥♥---

pánský Gio od Armaniho, super
dámský Jadore od Diora, návykový

Není tady

#46 15. 6. 2007 15:15

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

tak nasypte adresy tech inetovych shopu, kde to nakupujete

Není tady

#47 15. 6. 2007 15:19

lueta
♥♥♥♥♥♥-

tak nasypte adresy tech inetovych shopu, kde to nakupujete

http://www.prodejparfemu.cz/parfemy-lev … odber.html

http://www.parfemy.cz/

http://www.parfemy-elnino.cz/

Upravil(a) lueta (15. 6. 2007 15:30)

Není tady

#48 15. 6. 2007 15:23

iva1
♥------

Natynka napsal(a):

Tak mej krasny vikend.Snad te nesplachne voda.Taky se chystame na chatu,ale nevim,nevim.Jinak by me zajimalo,zda-li by mi nektera z vas poradila?Pred revoluci jsem si oblibila Parfem BLASE a potom jeste MAXI.Nevim,ale tusim,ze ho produkovala firma MAX FACTOR.Blase si obcas koupim i kdyz uz neni ani z poloviny tak dobry,jak kdyz ho vyrabeli v originale,ale na Maxi jsem zatim nenatrefila.Byla to takova obdelnikova sklenena nadobka se skoricovou kapalinou.Mooooc bych ho chtela.Poradi mi nekdo????Jo a MAXI byla toaletni voda.

Není tady

#49 15. 6. 2007 15:28

lueta
♥♥♥♥♥♥-

iva1 napsal(a):

Natynka napsal(a):

Tak mej krasny vikend.Snad te nesplachne voda.Taky se chystame na chatu,ale nevim,nevim.Jinak by me zajimalo,zda-li by mi nektera z vas poradila?Pred revoluci jsem si oblibila Parfem BLASE a potom jeste MAXI.Nevim,ale tusim,ze ho produkovala firma MAX FACTOR.Blase si obcas koupim i kdyz uz neni ani z poloviny tak dobry,jak kdyz ho vyrabeli v originale,ale na Maxi jsem zatim nenatrefila.Byla to takova obdelnikova sklenena nadobka se skoricovou kapalinou.Mooooc bych ho chtela.Poradi mi nekdo????Jo a MAXI byla toaletni voda.

Ivo a nejmenoval se Just call me Maxi ?  Jestli je to on, tak ten jsem milovala a od revoluce jsem ho nikde neviděla
grater grater grater

Není tady

#50 15. 6. 2007 15:29

x62358
Host

Já nakupuju u paní co přijede a má plný kufr a vyjde mě to na 50 % lol

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí