29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, pánů i dam, co jim voní.
Už tady hodně padlo, že nám ten druhý musí "vonět", jakože nějak přirozeně. To je fakt.
Ale co Vám voní za vůni??
Já mám dvě best, které střídám. První je Gucci -Parfém II. a druhou je Givenchy - Verry Iresisstible.
A z pánských mi hrozně voněly, nevím jestli se to dnes ještě prodává, ale z LR pánské vůně. Byly nádherné.
Není tady
Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský ... i dámský
Není tady
In Love again mňáááám
a musím říct, že když někdo voní Fahrenheitem tak jsem jeho , ale ještě mi voní taky Quasar a Air
jo tak tohle...vubec....se v tom neorientuju....
Není tady
Feuria napsal(a):
Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský
... i dámský
Jo Fe, ten pánský se krásně rozleží, ale mě přijde, že už není tak ojedinělý, že ho má víc chlapů a já tak ráda jedinečné exempláře. A tu kosmetiku LR neznáš?
Není tady
Znám LR ale ty vůně si nevybavuji .... slyšela jsem, že jsou gud
Já znám jen jeden exemplář s tou "mou" vůní .... jinak jsem na tom asi jako Adra
Adři a co Oriflame ?
Není tady
ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini
Není tady
Jo - já jsem dostala červený dolce&gabbana, ale to mi nevoní .... plácám tak na sebe parfém za 2500,- jen tak do práce
Jinak mám obyč. od Avou - červený štíhlý flakón - ani nevím, jak se to jmenuje
Upravil(a) Feuria (15. 6. 2007 13:04)
Není tady
Me voni PUR BLANKA od avonu
Není tady
baba napsal(a):
ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini
Tak to by jsi mi voněl ... jen by jsi nesměl mluvit
p.s. to používá i můj přítel (voní mi to podobně jako Aqua Digio)
Není tady
Já používám Lancome- Miracle Forever, krásně voní a hlavně vydrží... a v pánských se bohužel nevyznám, přítel si na voňavky nepotrpěl. bohužel
Není tady
anebo ještě Mexx, to je taky mooc hezká vůně a není tolik drahá
Není tady
no jóóóó oriflame to jo to ale nejsou parfémy ale toal.vody...
takže ELVIE tu miluju
a taky ECLAT...a Midsummer...
Pur Blanca od Avonu je super ted mají 75ml za 149 kč v Demo nabídce:-))))
ale parffémy neee je to na mě moc silný
Není tady
Co je to Demo nabidka?
Není tady
mam rad Ferrari black, uz dlho ...
Upravil(a) Oxi (15. 6. 2007 13:16)
Není tady
Cože Feuri black
Není tady
eremurus: demo nabídka, to mají avon lady...není to pro zákazníky - možnost koupit 1 ks výrobku se slevou - na ukázku pro zákaznice - jedná se o výrobek který je vždy v následujícím katalgou -
Není tady
Feuria napsal(a):
Cože Feuri black
hmmm, asi tak
Není tady
ahoj, já používám Green Tea od Elizabeth Arden, v mužských parfémech se moc nevyznám, ale přítel používá nějaký od Hugo Boss a to mi voní
Není tady
jo, jo - tak ten mi voněl moooc, před nějakou dobou - ten čajík taky používám, ale jen jako toaletku
Není tady
Tak Fe, tady máš popis Ferrari Black.
První akord uvolňuje vzrušující sílu: harmonii citrusových tónů, která se mísí se svěžími ovocnými doteky.
Srdce vůně kolem sebe šíří hluboké mystérium: hřejivé koření, zahalené vzácnými květinovými tóny.
Základní akord této vůně vám odhalí čirou, mužnou smyslnost: elegantní dřevité tóny, dřevo amyrisu změkčené vanilkou.
A našla jsem to proto, že mě to zajímalo, neznám to popis je mooooc pěkný
Není tady
Nina Ricci - Premier Jour
Armani - Emporio ( favorit na léto - MILUJU!!!)
Dior - J´adore
Gucci - Envy
DKNY- zelená i červená
Jo a od ORIFLAME je výborná nová vůně - Aromabillis - žlutá
Upravil(a) lueta (15. 6. 2007 13:44)
Není tady
Asi si půjdu zafetovat do parfumérky
Není tady
Ja som prepadla Clinique, mám od nich 3 parfumy, jeden krajší ako druhý ... Občas prestriedam s Tommy Girl alebo Tommy GirlNo.10 od Tommyho Hilfigera, alebo Cool Water od Davidoff... Mám rada svieže, citrusovo-kvetinové, skôr ľahké a optimistické vône. A teda z tých cenovo dostupnejších mám rada niektoré od Avonu(Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White).
Neznášam pižmo, resp. také tie ťažké a výrazné vône u mužov(ani u žien, samo) - istý čas to bola móda a ja som to nenávidela. Dodnes má taký chlap u mňa po chlebe... Bývalého milenca som odučila od takýchto vôní a naučila na sviežejšie. A ešte neznášam čosi, čo mi pripomína kôpor(ani ten neznášam), ani v drahých značkových parfumoch, napr. Pierre Balmain.
Pre mňa sú vône hrozne dôležité, skúmam ich vplyv na seba, doma si šírim vône z aromalámp a odparovačov, plus sa voniam sama, aj keď som celý deň len doma - kvôli sebe...
Happy - Clinique
Happy in Bloom - Clinique
Happy Heart - Clinique
Tommy Girl - Tommy Hilfiger
Cool Water - Davidoff
Avon: Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White
Upravil(a) Selima (15. 6. 2007 13:59)
Není tady
A ešte Midsummer a nejakú ďalšiu modrú(Názov nepamatám) od Orifláme...
Není tady