18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, pánů i dam, co jim voní.
U tady hodně padlo, e nám ten druhý musí "vonět", jakoe nějak přirozeně. To je fakt.
Ale co Vám voní za vůni??
Já mám dvě best, které střídám. První je Gucci -Parfém II. a druhou je Givenchy - Verry Iresisstible.
A z pánských mi hrozně voněly, nevím jestli se to dnes jetě prodává, ale z LR pánské vůně. Byly nádherné.
Není tady
Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský ... i dámský
Není tady
In Love again mňáááám
a musím říct, e kdy někdo voní Fahrenheitem tak jsem jeho , ale jetě mi voní taky Quasar a Air
jo tak tohle...vubec....se v tom neorientuju....
Není tady
Feuria napsal(a):
Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský ... i dámský
Jo Fe, ten pánský se krásně rozleí, ale mě přijde, e u není tak ojedinělý, e ho má víc chlapů a já tak ráda jedinečné exempláře. A tu kosmetiku LR nezná?
Není tady
Znám LR ale ty vůně si nevybavuji .... slyela jsem, e jsou gud
Já znám jen jeden exemplář s tou "mou" vůní .... jinak jsem na tom asi jako Adra
Adři a co Oriflame ?
Není tady
ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini
Není tady
Jo - já jsem dostala červený dolce&gabbana, ale to mi nevoní .... plácám tak na sebe parfém za 2500,- jen tak do práce
Jinak mám obyč. od Avou - červený tíhlý flakón - ani nevím, jak se to jmenuje
Upravil(a) Feuria (15. 6. 2007 13:04)
Není tady
Me voni PUR BLANKA od avonu
Není tady
baba napsal(a):
ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini
Tak to by jsi mi voněl ... jen by jsi nesměl mluvit
p.s. to pouívá i můj přítel (voní mi to podobně jako Aqua Digio)
Není tady
Já pouívám Lancome- Miracle Forever, krásně voní a hlavně vydrí... a v pánských se bohuel nevyznám, přítel si na voňavky nepotrpěl. bohuel
Není tady
anebo jetě Mexx, to je taky mooc hezká vůně a není tolik drahá
Není tady
no jóóóó oriflame to jo to ale nejsou parfémy ale toal.vody...
take ELVIE tu miluju
a taky ECLAT...a Midsummer...
Pur Blanca od Avonu je super ted mají 75ml za 149 kč v Demo nabídce:-))))
ale parffémy neee je to na mě moc silný
Není tady
Co je to Demo nabidka?
Není tady
mam rad Ferrari black, uz dlho ...
Upravil(a) Oxi (15. 6. 2007 13:16)
Není tady
Coe Feuri black
Není tady
eremurus: demo nabídka, to mají avon lady...není to pro zákazníky - monost koupit 1 ks výrobku se slevou - na ukázku pro zákaznice - jedná se o výrobek který je vdy v následujícím katalgou -
Není tady
Feuria napsal(a):
Coe Feuri black
hmmm, asi tak
Není tady
ahoj, já pouívám Green Tea od Elizabeth Arden, v muských parfémech se moc nevyznám, ale přítel pouívá nějaký od Hugo Boss a to mi voní
Není tady
jo, jo - tak ten mi voněl moooc, před nějakou dobou - ten čajík taky pouívám, ale jen jako toaletku
Není tady
Tak Fe, tady má popis Ferrari Black.
První akord uvolňuje vzruující sílu: harmonii citrusových tónů, která se mísí se svěími ovocnými doteky.
Srdce vůně kolem sebe íří hluboké mystérium: hřejivé koření, zahalené vzácnými květinovými tóny.
Základní akord této vůně vám odhalí čirou, munou smyslnost: elegantní dřevité tóny, dřevo amyrisu změkčené vanilkou.
A nala jsem to proto, e mě to zajímalo, neznám to popis je mooooc pěkný
Není tady
Nina Ricci - Premier Jour
Armani - Emporio ( favorit na léto - MILUJU!!!)
Dior - J´adore
Gucci - Envy
DKNY- zelená i červená
Jo a od ORIFLAME je výborná nová vůně - Aromabillis - lutá
Upravil(a) lueta (15. 6. 2007 13:44)
Není tady
Asi si půjdu zafetovat do parfumérky
Není tady
Ja som prepadla Clinique, mám od nich 3 parfumy, jeden krají ako druhý ... Občas prestriedam s Tommy Girl alebo Tommy GirlNo.10 od Tommyho Hilfigera, alebo Cool Water od Davidoff... Mám rada sviee, citrusovo-kvetinové, skôr žahké a optimistické vône. A teda z tých cenovo dostupnejích mám rada niektoré od Avonu(Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White).
Neznáam pimo, resp. také tie aké a výrazné vône u muov(ani u ien, samo) - istý čas to bola móda a ja som to nenávidela. Dodnes má taký chlap u mňa po chlebe... Bývalého milenca som odučila od takýchto vôní a naučila na svieejie. A ete neznáam čosi, čo mi pripomína kôpor(ani ten neznáam), ani v drahých značkových parfumoch, napr. Pierre Balmain.
Pre mňa sú vône hrozne dôleité, skúmam ich vplyv na seba, doma si írim vône z aromalámp a odparovačov, plus sa voniam sama, aj keď som celý deň len doma - kvôli sebe...
Happy - Clinique
Happy in Bloom - Clinique
Happy Heart - Clinique
Tommy Girl - Tommy Hilfiger
Cool Water - Davidoff
Avon: Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White
Upravil(a) Selima (15. 6. 2007 13:59)
Není tady
A ete Midsummer a nejakú ďaliu modrú(Názov nepamatám) od Orifláme...
Není tady