Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 6. 2007 12:37

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

parfém

Chtěla bych se zeptat, pánů i dam, co jim voní.
Už tady hodně padlo, že nám ten druhý musí "vonět", jakože nějak přirozeně. To je fakt.
Ale co Vám voní za vůni??

Já mám dvě best, které střídám. První je Gucci -Parfém II. a druhou je Givenchy - Verry Iresisstible.
A z pánských mi hrozně voněly, nevím jestli se to dnes ještě prodává, ale z LR pánské vůně. Byly nádherné.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#2 15. 6. 2007 12:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: parfém

Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský tongue ... i dámský smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#3 15. 6. 2007 12:45

x62358
Host

In Love again mňáááám
a musím říct, že když někdo voní Fahrenheitem tak jsem jeho lol, ale ještě mi voní taky Quasar a Air

#4 15. 6. 2007 12:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jo tak tohle...vubec....se v tom neorientuju....lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 15. 6. 2007 12:55

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Mě voní Aqua Digio od G.Armaniho - pánský tongue ... i dámský smile

Jo Fe, ten pánský se krásně rozleží, ale mě přijde, že už není tak  ojedinělý, že ho má víc chlapů a já tak ráda jedinečné exempláře. A tu kosmetiku LR neznáš?

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#6 15. 6. 2007 12:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Znám LR ale ty vůně si nevybavuji .... slyšela jsem, že jsou gud big_smile
Já znám jen jeden exemplář s tou "mou" vůní .... jinak jsem na tom asi jako Adra big_smile

Adři a co Oriflame ? big_smile

Není tady

#7 15. 6. 2007 13:00

baba
♥♥♥♥♥--

ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini

Není tady

#8 15. 6. 2007 13:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo - já jsem dostala červený dolce&gabbana, ale to mi nevoní .... plácám tak na sebe parfém za 2500,- jen tak do práce tongue

Jinak mám obyč. od Avou - červený štíhlý flakón - ani nevím, jak se to jmenuje  reta

Upravil(a) Feuria (15. 6. 2007 13:04)

Není tady

#9 15. 6. 2007 13:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me voni PUR BLANKA od avonu

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#10 15. 6. 2007 13:03

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

baba napsal(a):

ja ted zrovna pouzivam Speed od Avonu,je best,ale jinak se v tom nevyznam, koupim co mi vini

Tak to by jsi mi voněl lol ... jen by jsi nesměl mluvit big_smile kapitulation
p.s. to používá i můj přítel (voní mi to podobně jako Aqua Digio)

Není tady

#11 15. 6. 2007 13:04

samba
♥♥-----

Já používám Lancome- Miracle Forever, krásně voní a hlavně vydrží... a v pánských se bohužel nevyznám, přítel si na voňavky nepotrpěl. bohužel sad

Není tady

#12 15. 6. 2007 13:05

samba
♥♥-----

anebo ještě Mexx, to je taky mooc hezká vůně a není tolik drahá

Není tady

#13 15. 6. 2007 13:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no jóóóó oriflame pussa to jo to ale nejsou parfémy ale toal.vody... tongue
takže ELVIE tu miluju hjarta
a taky ECLAT...a Midsummer...
Pur Blanca od Avonu je super ted mají 75ml za 149 kč v Demo nabídce:-))))

ale parffémy neee je to na mě moc silný

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#14 15. 6. 2007 13:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Co je to Demo nabidka?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#15 15. 6. 2007 13:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

mam rad Ferrari black, uz dlho ...

Upravil(a) Oxi (15. 6. 2007 13:16)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 15. 6. 2007 13:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Cože Feuri black big_smile

Není tady

#17 15. 6. 2007 13:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥

eremurus: demo nabídka, to mají avon lady...není to pro zákazníky - možnost koupit 1 ks výrobku  se  slevou - na ukázku pro zákaznice - jedná se o výrobek který je vždy v následujícím katalgou -

Není tady

#18 15. 6. 2007 13:23

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Cože Feuri black big_smile

hmmm, asi tak big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#19 15. 6. 2007 13:30

Sweepe
♥♥-----

ahoj, já používám Green Tea od Elizabeth Arden, v mužských parfémech se moc nevyznám, ale přítel používá nějaký od Hugo Boss a to mi voní

Není tady

#20 15. 6. 2007 13:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

jo, jo - tak ten mi voněl moooc, před nějakou dobou - ten čajík taky používám, ale jen jako toaletku smile

Není tady

#21 15. 6. 2007 13:39

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Tak Fe, tady mᚠpopis Ferrari Black.

První akord uvolňuje vzrušující sílu: harmonii citrusových tónů, která se mísí se svěžími ovocnými doteky.
Srdce vůně kolem sebe šíří hluboké mystérium: hřejivé koření, zahalené vzácnými květinovými tóny.
Základní akord této vůně vám odhalí čirou, mužnou smyslnost: elegantní dřevité tóny, dřevo amyrisu změkčené vanilkou.

A našla jsem to proto, že mě to zajímalo, neznám to smile popis je mooooc pěkný smile

Není tady

#22 15. 6. 2007 13:44

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Nina Ricci - Premier Jour
Armani - Emporio ( favorit na léto - MILUJU!!!)
Dior - J´adore
Gucci - Envy
DKNY- zelená i červená

Jo a od ORIFLAME je výborná nová vůně - Aromabillis - žlutá

Upravil(a) lueta (15. 6. 2007 13:44)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#23 15. 6. 2007 13:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Asi si půjdu zafetovat do parfumérky big_smile

Není tady

#24 15. 6. 2007 13:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som prepadla Clinique, mám od nich 3 parfumy, jeden krajší ako druhý tongue ... Občas prestriedam s Tommy Girl alebo Tommy GirlNo.10 od Tommyho Hilfigera, alebo Cool Water od Davidoff... Mám rada svieže, citrusovo-kvetinové, skôr žahké a optimistické vône. A teda z tých cenovo dostupnejších mám rada niektoré od Avonu(Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White).
Neznášam pižmo, resp. také tie ažké a výrazné vône u mužov(ani u žien, samo) - istý čas to bola móda a ja som to nenávidela. Dodnes má taký chlap u mňa po chlebe... Bývalého milenca som odučila od takýchto vôní a naučila na sviežejšie. A ešte neznášam čosi, čo mi pripomína kôpor(ani ten neznášam), ani v drahých značkových parfumoch, napr. Pierre Balmain.
Pre mňa sú vône hrozne dôležité, skúmam ich vplyv na seba, doma si šírim vône z aromalámp a odparovačov, plus sa voniam sama, aj keď som celý deň len doma - kvôli sebe...
Happy - Clinique
Happy in Bloom - Clinique
Happy Heart - Clinique
Tommy Girl - Tommy Hilfiger
Cool Water - Davidoff
Avon: Treselle, Incandecence, Celébre Ice, Summer White

Upravil(a) Selima (15. 6. 2007 13:59)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 15. 6. 2007 14:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A ešte Midsummer a nejakú ďalšiu modrú(Názov nepamatám) od Orifláme...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí