6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte!
nedávno jsem viděla část vaření Jamieho Oliviera pro děti, teda konkrétně připravoval míchanici pro 14 měsíční dceru.
A nacpal tam do toho od sušeného koriandru a kmínu, přes jehněčí maso a fazole až po čerstvé lístky koriandru a bazalky.
Já teda nevím, zkušenosti s vařením pro ročního prcka mě teprve čekají, ale není to pro tak malou osůbku příliš? Co myslíte?
Poraďte nastávající nevzdělané matce
A ještě připravoval ovocná lízátka a to vypadlo jako docela dobrý nápad.
Není tady
vErusko, pro tak malé dítě není zrovna nejvhodnější hodně koření, jeho zažívání se vyvíjí pozvolna.A fazole, chudák holka.Ty umějí potrápit dospělého.Nic proti J.O. také ho někdy rád sleduju, hlavně ty jeho hbité ruce.
Není tady
na Jamieho vaření ráda koukám a jeho nápady uznávám, ale tento díl mě teda překvapil.
právě kvůli tomu množství koření a do toho fazole.. já si myslela, že to není úplně ok
Oto, díky za potvrzení
Není tady