29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taky rolujou letadla na ranveji, roluje se kondom, nebo taky kruhovy pohyb kolem ,jak se to jmenuje, bokorys, pudorys nebo klitoris, sorry, jsem konstrukter
Není tady
počkej babo....jak "prej gut..."??? to jsi ještě nezkoušel....tobě pořád TO....vid?
Není tady
Ale Adruš, já to taky přesně nevěděla. Každý může myslet něco jiného. No ale to co jsem myslela já, je taky mooc gut.
A jinak, jsem ráda, že ať začnem na jakékoliv téma, dopracujeme se nakonec k tomuhle mnou velice oblíbenému. Tedy k radostem života.
Není tady
adra napsal(a):
tak babo díky konečně odpověd:-))))
jsem vas chtel trosku napnout ,ale jste chytry
Není tady
adra napsal(a):
počkej babo....jak "prej gut..."??? to jsi ještě nezkoušel....tobě pořád TO....vid?
no, nekdy jo,to TO,ale to, vono se to neto a pak se to to a je TO.
to to to jsem prece mel rict ja...
myslel jsem tim, ze pro zenu je to vzrusujici, kdyz citi, jak ji tam roste,a nebo v puse...pripadas si jak zahradnice;)
Upravil(a) baba (15. 6. 2007 13:51)
Není tady
taky rolujou letadla na ranveji, roluje se klitoris - no babuško, to je fakt. a to pak ani nemusí stát, protože to pak STOJÍ ZATO
ááááááááááááááááááách joooooooooooooooooooooooo
Není tady
Tak tady je něco: jinak doporučuji skvělý web:-)
http://www.polohy.cz/index.php?sec=4&pge=19
Není tady
Natynka napsal(a):
taky rolujou letadla na ranveji, roluje se klitoris - no babuško, to je fakt. a to pak ani nemusí stát, protože to pak STOJÍ ZATO
![]()
ale kdyz to stani prijde tak nejak u toho necekane
Není tady
baba napsal(a):
taky rolujou letadla na ranveji, roluje se kondom, nebo taky kruhovy pohyb kolem ,jak se to jmenuje, bokorys, pudorys nebo klitoris, sorry, jsem konstrukter
Ahoj kolego já jsem projektantka:-)
Není tady
step napsal(a):
Tak tady je něco: jinak doporučuji skvělý web:-)
http://www.polohy.cz/index.php?sec=4&pge=19
dekujemeeeeeeeeeeeeeee
Není tady
step napsal(a):
baba napsal(a):
Ahoj kolego já jsem projektantka:-)
ooo, a co projektujes? ja nastroje, formy, zapustky...a v cem?
Není tady
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
![]()
no ale to by mi teda bylo úplně fuk ..... co kde stojí )))
Není tady
díky za odkaz...bohužel až doma...tady to nefahčí:-((((
Není tady
baba napsal(a):
adra napsal(a):
myslel jsem tim, ze pro zenu je to vzrusujici, kdyz citi, jak ji tam roste,a nebo v puse...pripadas si jak zahradnice;)
príma- skončíme u kytek. hlavně abys nás neposlal k šípku konečně za celej den něco romantickýho
Není tady
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
![]()
no ale to by mi teda bylo úplně fuk ..... co kde stojí
)))
jeste aby ne,a kdyby nahodou nestal, tak aspon ze pevne visi.
To jsme to nejak zvrtli, takhle v patek...jezis, kam poslat deti?
Není tady
Já jsem stavařka, takže domečky a podobné věci:-) V čem? No ráda bych v Cadu nebo v něčem podobném, ale vzhledem k tomu že to dělám jako bočáka není čas se program naučit a přece jen jsem ze starší školy a tehdy jsme se učili hezky na prkýnku....doma mám jeno A0.... a ať se na to koukám jak chci zatím ten domeček mám narýsovaný rychleji těmi svými ručičkami a pravítky:-) Samozřejmě to horší přijde při změnách.
Jinak když jsme u toho báječného sexuálního tématu a radostech života, doufám, že všichni znáte: www.sexus.cz :-)
Není tady
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
![]()
)))
Doporučuji nastudovat, hlavně ty metody orálu a pak to vyzkoušej, bude blahem bez sebe:-)
Není tady
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
adra napsal(a):
myslel jsem tim, ze pro zenu je to vzrusujici, kdyz citi, jak ji tam roste,a nebo v puse...pripadas si jak zahradnice;)príma- skončíme u kytek. hlavně abys nás neposlal k šípku
konečně za celej den něco romantickýho
i takove je moje ja.Mame zahradku, tak se ted snazime namnozit nejake ruze,a mame hafo lilii,ty uz jsou metrovy a zacinaj kvest,a prvni salatovky a spoustu msic.
Není tady
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
)))
DOporučovala bych udělat si jich víc. Aby si pak spolu hrály.
Protože jak známo, KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ .)))
Není tady
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
myslel jsem tim, ze pro zenu je to vzrusujici, kdyz citi, jak ji tam roste,a nebo v puse...pripadas si jak zahradnice;)príma- skončíme u kytek. hlavně abys nás neposlal k šípku
konečně za celej den něco romantickýho
i takove je moje ja.Mame zahradku, tak se ted snazime namnozit nejake ruze,a mame hafo lilii,ty uz jsou metrovy a zacinaj kvest,a prvni salatovky a spoustu msic.
A co že u vás doma měří metr ????
Není tady
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
)))
Děti poslat vem a hup na to náruživá rychlovka s pocitem prozrazení pepří vztah:-)
Není tady
step napsal(a):
Já jsem stavařka, takže domečky a podobné věci:-) V čem? No ráda bych v Cadu nebo v něčem podobném, ale vzhledem k tomu že to dělám jako bočáka není čas se program naučit a přece jen jsem ze starší školy a tehdy jsme se učili hezky na prkýnku....doma mám jeno A0.... a ať se na to koukám jak chci zatím ten domeček mám narýsovaný rychleji těmi svými ručičkami a pravítky:-) Samozřejmě to horší přijde při změnách.
Jinak když jsme u toho báječného sexuálního tématu a radostech života, doufám, že všichni znáte: www.sexus.cz :-)
no ja delam v Unigraphics NX,ale to je 3d cAD/CAM/CAE, strojirenstvi, letectvi,elektronika, takze mimo tebe.Jeste programuju CNC frezky.Ale dost prace,..hm, prace, co to je? Zdravim kolegyni:supr:
Není tady
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
)))
To jsme to nejak zvrtli, takhle v patek...jezis, kam poslat deti?DOporučovala bych udělat si jich víc. Aby si pak spolu hrály.
Protože jak známo, KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ .)))
Dik za radu, tak ta je k nezaplaceni
, proto ti za ni nic nedam.
metr, no ty rozkvetly lilieeeeeeeeeee,okurky uz jsou vetsi, teda ty rostliny
Upravil(a) baba (15. 6. 2007 14:05)
Není tady
step napsal(a):
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
no ale to by mi teda bylo úplně fuk ..... co kde stojí)))
To jsme to nejak zvrtli, takhle v patek...jezis, kam poslat deti?Děti poslat vem a hup na to náruživá rychlovka s pocitem prozrazení pepří vztah:-)
deti a ven? ty se nehnoum jak je poslem nekam, uz koukaj,a kazej.kluk 15 a holka 11, ta je nejhorsi, jak nas sleduje.
Není tady
Ještě že mám mladší dítě něž ty...ale už jsem přemýšlela jak to budem dělat až bude větší.....protizvukový bariéry budou asi málo:-)
Není tady