Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 15. 6. 2007 8:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vzkaz mužů ženám-čtěte pozorně,akce se nebude opakovat

babo - zase nepředjímej  ... nedělej hned závěry ! ...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#102 15. 6. 2007 8:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Vůbec ho to žrát nemusí a ani si to nebere za své .... prostě je to pán tvorstva ! Je asi potřeba něco změnit - nejlépe začít u sebe - a třeba časem dospěješ ke změně partnera tongue

Není tady

#103 15. 6. 2007 8:51

step
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

step napsal(a):

Nepovažuji inteligentního chlapa za děcko, proto se tak k němu ani nechovám:-)

jasne, to bych predpokladal, jen jestli toho neni na nej moc ,jako ze se ti porad neco nelibi,a to je pak zraly aby sis nasla nekoho lepsiho,a on to citi tak, ze nemas rada jeho,ale predstavujes si ho jineho,a to ho zere,a resi to takhle.

Problém je v tom, že se bavíme jen asi o dvou třech na sebe navazujících věcech, v kterých on nechce ustoupit a je tedy pořád toleruji a snažím, se aby o trochu ustoupil. jinak si v hodně věcech rozumíme. Ty věci o který se jedná mi zasahují do života , nedají se změnit, ale dají se pozměnit.

Není tady

#104 15. 6. 2007 8:52

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

Natynka napsal(a):

baba napsal(a):

no, mne vic bavi po*no,to je taky poucny,ale pak ty fantazie, zpatky na zem lol

Ty, tak mi prozrad, zajímá tě u po*na dabing?? Tady se nedávno řešil dabing a  já se viděla P s dabingem jen jednou ve Slunce, seno ..., to mi bylo možná 18-19, a to jsem se smála, jinak jsem na P s dabingem nenarazila .... a kdyby asi bych vypla zvuk a pustila k tomu hudbu.... co??

Tak dabing je fakt sila a vubec ho nepotrebuju, to je totiz o nicem,ty kecy,radsi kdyz tomu nerozumim.Sluce seno,to bylo husty,ja to vidim kazdej rok aspon jednou smile s hudbou, to je jina,ale jeste jsem to nezkusil,protoze to porad nekam pretacim vissla
ale zajimaj mne ti tipci, co lezou po mestech, oslovi holku, nabidne ji litr kdyz mu ukaze prsa, kdyz se necha jde dal az do finale, docela drsny, bych neveril,ze to jde takhle na ulici, neco jako rychly prachy,to teda cumim.a kouri je neumyty (to vam chutna?), to snad ani neni mozny, ty holky se ani nebojej ze neco chytnou,normalne vse na ferovku.

no tak to je tedy síla, ten závěr.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#105 15. 6. 2007 8:52

baba
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

jezis Fe, a co jako mam rict, to je blby, odkyvat, neresit, proc to asi pise, myslim, ze pohled chlapa i kohokoli ji muze nabidnout napad,reseni...zavery,no proc to tak porad beres?ja se na to ptam podle sebe,moznost trefy je 1 : 1 000 000,ale je mozna.Ty zase pises porad obecne, a ma to vyhodu,ze nikoho nenastves.Jestli se ti to nelibi, tak mne proste necti,ja to tak proste nemyslim jak to citis ty. offtopic

Není tady

#106 15. 6. 2007 8:53

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já to beru tak - že máme možnost volby - buď a nebo ! Buď se naučím žít s partnerem takovým, jaký je a nebo s ním žít nebudu - pokud mi dělá něco problém - je to problém můj - samozřejmě si s ním o tom promluvím - ale předělat druhého - to prostě není v našich silách ! Takže zbejvá jedině práce na sobě samé ... pokud to nejde - tak to jiné nebude a jsme u možnosti nebo tongue

Není tady

#107 15. 6. 2007 8:55

baba
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

baba napsal(a):

Natynka napsal(a):

Ty, tak mi prozrad, zajímá tě u po*na dabing?? Tady se nedávno řešil dabing a  já se viděla P s dabingem jen jednou ve Slunce, seno ..., to mi bylo možná 18-19, a to jsem se smála, jinak jsem na P s dabingem nenarazila .... a kdyby asi bych vypla zvuk a pustila k tomu hudbu.... co??

Tak dabing je fakt sila a vubec ho nepotrebuju, to je totiz o nicem,ty kecy,radsi kdyz tomu nerozumim.Sluce seno,to bylo husty,ja to vidim kazdej rok aspon jednou smile s hudbou, to je jina,ale jeste jsem to nezkusil,protoze to porad nekam pretacim vissla
ale zajimaj mne ti tipci, co lezou po mestech, oslovi holku, nabidne ji litr kdyz mu ukaze prsa, kdyz se necha jde dal az do finale, docela drsny, bych neveril,ze to jde takhle na ulici, neco jako rychly prachy,to teda cumim.a kouri je neumyty (to vam chutna?), to snad ani neni mozny, ty holky se ani nebojej ze neco chytnou,normalne vse na ferovku.

no tak to je tedy síla, ten závěr.

http://www.rychlyprachy.cz/

Není tady

#108 15. 6. 2007 8:56

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Babo - to nás učili i v psychologii - tuším, že jsi narazil s tímto i u Backyho - mě nevadí co píšeš - ano, když budeš psát za sebe - jak to máš ty - tak je to v pořádku, ale mi příjde, že ty okamžitě napíšeš úsudek na tu 3.osobu ... to mi vadí !

Ale máš pravdu ! To je můj problém smile už tě tedy nebudu číst smile spokojen ? big_smile

Není tady

#109 15. 6. 2007 8:57

step
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Fe, nevím proč, ale když jsem dříve narazila na Babovi příspěvky, tak mi v první chvíli napadlo, jestli to není ten můj převlečený za Babu:reta:. Mají dost podobný pohled na svět, aspoň jak jsem pochopila z některých příspěvků, tak jsem ráda, že dělá závěry..... přečtu , podumám a uvidím hmm

Babo, nec ve zlém, nejsi on ... jen nepatrně podobný:-) Každý je jiný a jedinečný, ale v závěru stejně tak nějak všichni uvažujeme dle toho co jsme, muži nebo ženy dumbom

Není tady

#110 15. 6. 2007 9:04

step
♥♥♥♥♥♥-

Fe....stojí mi za to s ním být, takže se musím změnit já....jenže mi to nejde....

Není tady

#111 15. 6. 2007 9:12

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Natynka napsala: "stahuju (si) co mě baví"
tak třebááááááááááááááááááááááá.......??? kaťátka....???? reta reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#112 15. 6. 2007 9:12

baba
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Babo - to nás učili i v psychologii - tuším, že jsi narazil s tímto i u Backyho - mě nevadí co píšeš - ano, když budeš psát za sebe - jak to máš ty - tak je to v pořádku, ale mi příjde, že ty okamžitě napíšeš úsudek na tu 3.osobu ... to mi vadí !

Ale máš pravdu ! To je můj problém smile už tě tedy nebudu číst smile spokojen ? big_smile

A jak bych mel asi psat myslenim nekoho jineho? Ne, nejsem spokojen,ale kurzy psychologie nemam,ani to zakladni vzdelani v tomhle nemam, to priznavam,takze ani nevim,ze to co napisu tak vypada.Ano, backy mel taky vyhrady,ale to je normalni,ale ty se do mne navazis docela casto.Mne to nevadi,kdyz ma nekdo jiny nazor,uz jsem to vysvetlil nekolikrat. Musim si holt davat pozor, jak to vyzni,to ja moc neumim.

Není tady

#113 15. 6. 2007 9:13

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

O.k. smile mě to prostě vadilo - ale je to můj problém - takže - pokud v tom toho svého poznáváš, tak proč né ? smile když to pomůže...
Mě to nepomohlo - spíš naopak - nějak mě to rozčiluje a nevím proč smile ale ještě jednou opakuji - to je můj problém  offtopic

Není tady

#114 15. 6. 2007 9:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Babo - já se nenavážím - já konstatuji wink jestli ti to vyznělo jako navážení - tak .... je to tvůj problém lol
Však víš wink ... jen jsme každej jinej ! Tak se nečerti ... já jen prostě "nahlas" napíšu, co si myslím .... už to dělat nebudu - není to tady moderní tongue offtopic

Není tady

#115 15. 6. 2007 9:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

step napsal(a):

Fe....stojí mi za to s ním být, takže se musím změnit já....jenže mi to nejde....

To je potom těžký styrka  ... tak pak babo raď reta

Není tady

#116 15. 6. 2007 9:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

babo mě taky rozčiluješ a to tak že příšerně!!!!

ALE JA NEMAM ZADNZ PROBLEM big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile  gloria

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#117 15. 6. 2007 9:22

BB
♥♥♥♥♥♥-

babo, co tu strašíš už o půl 6 ????

Jinak .... na Hluboké jsem ještě nebyla ....... nicméně  mi manža 20 let sliboval, že se podíváme do Dvora Králové na safari ....  jsem celkem vytrvalá, když mě něco popadne, tak se toho nepustím   big_smile  big_smile  big_smile  loni jsme tam konečně byli ......  zase to má ale výhodu, že jsem se dloooouho těšila  vissla  vissla

BB

Není tady

#118 15. 6. 2007 9:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥

BB smilesmile

Není tady

#119 15. 6. 2007 9:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

ALE JA NEMAM ZADNZ PROBLEM big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile  gloria

vissla

Není tady

#120 15. 6. 2007 9:26

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já to pro Tebe babo myslela dobře - jako radu (čeho se vyvarovat) ... no a tady máme důkaz toho, že to, co myslíme dobře pro někoho, vůbec tak bráno být nemusí - ne mu sí big_smile

Není tady

#121 15. 6. 2007 9:28

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

To je dukaz, ze to jde,a mas ten samy problem co Fe?

Není tady

#122 15. 6. 2007 9:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Adro - ty to taky máš ???  va

Není tady

#123 15. 6. 2007 9:30

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Natynka napsala: "stahuju (si) co mě baví"
tak třebááááááááááááááááááááááá.......??? kaťátka....???? reta reta

kdepak Adruš, raději boxerky smile))))))))) reta    sjuk   stolt   
P.S. Já v létě chodím často naostro ....

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#124 15. 6. 2007 9:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

lol big_smile gloria reta vissla

Není tady

#125 15. 6. 2007 9:31

baba
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Já to pro Tebe babo myslela dobře - jako radu (čeho se vyvarovat) ... no a tady máme důkaz toho, že to, co myslíme dobře pro někoho, vůbec tak bráno být nemusí - ne mu sí big_smile

Ja vim,to uz si mi psala,ale mne takhle zobak narost,nevim.Jak bych mel napsat to co bylo zde zreceno jasne :

jasne, to bych predpokladal, jen jestli toho neni na nej moc ,jako ze se ti porad neco nelibi,a to je pak zraly aby sis nasla nekoho lepsiho,a on to citi tak, ze nemas rada jeho,ale predstavujes si ho jineho,a to ho zere,a resi to takhle.

Dik.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí