29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
babo - zase nepředjímej ... nedělej hned závěry ! ...
Není tady
Vůbec ho to žrát nemusí a ani si to nebere za své .... prostě je to pán tvorstva ! Je asi potřeba něco změnit - nejlépe začít u sebe - a třeba časem dospěješ ke změně partnera
Není tady
baba napsal(a):
step napsal(a):
Nepovažuji inteligentního chlapa za děcko, proto se tak k němu ani nechovám:-)
jasne, to bych predpokladal, jen jestli toho neni na nej moc ,jako ze se ti porad neco nelibi,a to je pak zraly aby sis nasla nekoho lepsiho,a on to citi tak, ze nemas rada jeho,ale predstavujes si ho jineho,a to ho zere,a resi to takhle.
Problém je v tom, že se bavíme jen asi o dvou třech na sebe navazujících věcech, v kterých on nechce ustoupit a je tedy pořád toleruji a snažím, se aby o trochu ustoupil. jinak si v hodně věcech rozumíme. Ty věci o který se jedná mi zasahují do života , nedají se změnit, ale dají se pozměnit.
Není tady
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
no, mne vic bavi po*no,to je taky poucny,ale pak ty fantazie, zpatky na zemTy, tak mi prozrad, zajímá tě u po*na dabing?? Tady se nedávno řešil dabing a já se viděla P s dabingem jen jednou ve Slunce, seno ..., to mi bylo možná 18-19, a to jsem se smála, jinak jsem na P s dabingem nenarazila .... a kdyby asi bych vypla zvuk a pustila k tomu hudbu.... co??
Tak dabing je fakt sila a vubec ho nepotrebuju, to je totiz o nicem,ty kecy,radsi kdyz tomu nerozumim.Sluce seno,to bylo husty,ja to vidim kazdej rok aspon jednou
s hudbou, to je jina,ale jeste jsem to nezkusil,protoze to porad nekam pretacim
ale zajimaj mne ti tipci, co lezou po mestech, oslovi holku, nabidne ji litr kdyz mu ukaze prsa, kdyz se necha jde dal az do finale, docela drsny, bych neveril,ze to jde takhle na ulici, neco jako rychly prachy,to teda cumim.a kouri je neumyty (to vam chutna?), to snad ani neni mozny, ty holky se ani nebojej ze neco chytnou,normalne vse na ferovku.
no tak to je tedy síla, ten závěr.
Není tady
Feuria napsal(a):
jezis Fe, a co jako mam rict, to je blby, odkyvat, neresit, proc to asi pise, myslim, ze pohled chlapa i kohokoli ji muze nabidnout napad,reseni...zavery,no proc to tak porad beres?ja se na to ptam podle sebe,moznost trefy je 1 : 1 000 000,ale je mozna.Ty zase pises porad obecne, a ma to vyhodu,ze nikoho nenastves.Jestli se ti to nelibi, tak mne proste necti,ja to tak proste nemyslim jak to citis ty.
Není tady
Já to beru tak - že máme možnost volby - buď a nebo ! Buď se naučím žít s partnerem takovým, jaký je a nebo s ním žít nebudu - pokud mi dělá něco problém - je to problém můj - samozřejmě si s ním o tom promluvím - ale předělat druhého - to prostě není v našich silách ! Takže zbejvá jedině práce na sobě samé ... pokud to nejde - tak to jiné nebude a jsme u možnosti nebo
Není tady
Natynka napsal(a):
baba napsal(a):
Natynka napsal(a):
Ty, tak mi prozrad, zajímá tě u po*na dabing?? Tady se nedávno řešil dabing a já se viděla P s dabingem jen jednou ve Slunce, seno ..., to mi bylo možná 18-19, a to jsem se smála, jinak jsem na P s dabingem nenarazila .... a kdyby asi bych vypla zvuk a pustila k tomu hudbu.... co??Tak dabing je fakt sila a vubec ho nepotrebuju, to je totiz o nicem,ty kecy,radsi kdyz tomu nerozumim.Sluce seno,to bylo husty,ja to vidim kazdej rok aspon jednou
s hudbou, to je jina,ale jeste jsem to nezkusil,protoze to porad nekam pretacim
ale zajimaj mne ti tipci, co lezou po mestech, oslovi holku, nabidne ji litr kdyz mu ukaze prsa, kdyz se necha jde dal az do finale, docela drsny, bych neveril,ze to jde takhle na ulici, neco jako rychly prachy,to teda cumim.a kouri je neumyty (to vam chutna?), to snad ani neni mozny, ty holky se ani nebojej ze neco chytnou,normalne vse na ferovku.no tak to je tedy síla, ten závěr.
Není tady
Babo - to nás učili i v psychologii - tuším, že jsi narazil s tímto i u Backyho - mě nevadí co píšeš - ano, když budeš psát za sebe - jak to máš ty - tak je to v pořádku, ale mi příjde, že ty okamžitě napíšeš úsudek na tu 3.osobu ... to mi vadí !
Ale máš pravdu ! To je můj problém už tě tedy nebudu číst
spokojen ?
Není tady
Feuria napsal(a):
Fe, nevím proč, ale když jsem dříve narazila na Babovi příspěvky, tak mi v první chvíli napadlo, jestli to není ten můj převlečený za Babu:reta:. Mají dost podobný pohled na svět, aspoň jak jsem pochopila z některých příspěvků, tak jsem ráda, že dělá závěry..... přečtu , podumám a uvidím
Babo, nec ve zlém, nejsi on ... jen nepatrně podobný:-) Každý je jiný a jedinečný, ale v závěru stejně tak nějak všichni uvažujeme dle toho co jsme, muži nebo ženy
Není tady
Fe....stojí mi za to s ním být, takže se musím změnit já....jenže mi to nejde....
Není tady
Natynka napsala: "stahuju (si) co mě baví"
tak třebááááááááááááááááááááááá.......??? kaťátka....????
Není tady
Feuria napsal(a):
Babo - to nás učili i v psychologii - tuším, že jsi narazil s tímto i u Backyho - mě nevadí co píšeš - ano, když budeš psát za sebe - jak to máš ty - tak je to v pořádku, ale mi příjde, že ty okamžitě napíšeš úsudek na tu 3.osobu ... to mi vadí !
Ale máš pravdu ! To je můj problémuž tě tedy nebudu číst
spokojen ?
A jak bych mel asi psat myslenim nekoho jineho? Ne, nejsem spokojen,ale kurzy psychologie nemam,ani to zakladni vzdelani v tomhle nemam, to priznavam,takze ani nevim,ze to co napisu tak vypada.Ano, backy mel taky vyhrady,ale to je normalni,ale ty se do mne navazis docela casto.Mne to nevadi,kdyz ma nekdo jiny nazor,uz jsem to vysvetlil nekolikrat. Musim si holt davat pozor, jak to vyzni,to ja moc neumim.
Není tady
O.k. mě to prostě vadilo - ale je to můj problém - takže - pokud v tom toho svého poznáváš, tak proč né ?
když to pomůže...
Mě to nepomohlo - spíš naopak - nějak mě to rozčiluje a nevím proč ale ještě jednou opakuji - to je můj problém
Není tady
Babo - já se nenavážím - já konstatuji jestli ti to vyznělo jako navážení - tak .... je to tvůj problém
Však víš ... jen jsme každej jinej ! Tak se nečerti ... já jen prostě "nahlas" napíšu, co si myslím .... už to dělat nebudu - není to tady moderní
Není tady
step napsal(a):
Fe....stojí mi za to s ním být, takže se musím změnit já....jenže mi to nejde....
To je potom těžký ... tak pak babo raď
Není tady
babo mě taky rozčiluješ a to tak že příšerně!!!!
ALE JA NEMAM ZADNZ PROBLEM
Není tady
babo, co tu strašíš už o půl 6 ????
Jinak .... na Hluboké jsem ještě nebyla ....... nicméně mi manža 20 let sliboval, že se podíváme do Dvora Králové na safari .... jsem celkem vytrvalá, když mě něco popadne, tak se toho nepustím
loni jsme tam konečně byli ...... zase to má ale výhodu, že jsem se dloooouho těšila
Není tady
BB
Není tady
adra napsal(a):
ALE JA NEMAM ZADNZ PROBLEM![]()
Není tady
Já to pro Tebe babo myslela dobře - jako radu (čeho se vyvarovat) ... no a tady máme důkaz toho, že to, co myslíme dobře pro někoho, vůbec tak bráno být nemusí - ne mu sí
Není tady
adra napsal(a):
ALE JA NEMAM ZADNZ PROBLEM![]()
To je dukaz, ze to jde,a mas ten samy problem co Fe?
Není tady
Adro - ty to taky máš ???
Není tady
adra napsal(a):
Natynka napsala: "stahuju (si) co mě baví"
tak třebááááááááááááááááááááááá.......??? kaťátka....????![]()
kdepak Adruš, raději boxerky )))))))))
P.S. Já v létě chodím často naostro ....
Není tady
Není tady
Feuria napsal(a):
Já to pro Tebe babo myslela dobře - jako radu (čeho se vyvarovat) ... no a tady máme důkaz toho, že to, co myslíme dobře pro někoho, vůbec tak bráno být nemusí - ne mu sí
Ja vim,to uz si mi psala,ale mne takhle zobak narost,nevim.Jak bych mel napsat to co bylo zde zreceno jasne :
jasne, to bych predpokladal, jen jestli toho neni na nej moc ,jako ze se ti porad neco nelibi,a to je pak zraly aby sis nasla nekoho lepsiho,a on to citi tak, ze nemas rada jeho,ale predstavujes si ho jineho,a to ho zere,a resi to takhle.
Dik.
Není tady