18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
baba napsal(a):
Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
Tak to mám tedy asi nastavené stejně jako mu, protoe to moje : ......hmmmm.... je odpověď z velmi si podobných důvodů jako uvedl baba.
Adro:
Somaia napsal(a):
step napsal(a):
1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na kadou otázku.
Tohle je mi záhadou, snaím se tyto dvě slova pouívat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, e kdy na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????Pro pobavení: já, přestoe jsem ena, jsem ale taky typický býk, take někdy odpovídám manelovi na otázku následující:
.... hmmmmm......
ne se začal zajímat o astrologii, tak ho to téměř pokadé vytočilo, dnes se usměje a řekne: já ti rozumím, ty můj býčku... a jde dělat něco jiného a smysluplného, ne se mnou diskutovat.
Člověk se prostě celý ivot učí..... není to krásné??? A v kadém je kus eny nebo mue.....
Dík za nápad----mě to jeho uvidíme dokonale vytáčí..... take začnu pouívat naopak já hmmmmm...jsem taky býk, ale doteď jsem odpovídala ANO a NE:-)
Není tady
take ve finále to lvíču dělá opět a opět jen pro sebe:
Jene kdo se má na ty posraný kaata celý den koukat . A jetě mi upiní moje čisounké idličky a sedačku .
ach jo...tak já mám dnes padla...tak se mějte a pa
Není tady
BB, tak to je fááákt dobrý . Víte co mě napadá? e dám asi milákovi za vyučenou. Kdy se ho ptám, co má upéct, řekne, e je mu to jedno . Asi mu upeču jahodový koláč, ten nemá rád. Ale kdy je mu to jedno, tak je to jedno, ne . Obětuji se a celý plech pak zbatím .
Jj, Adři, ve finále to dělám pro sebe
baba napsal(a):
lupina montana napsal(a):
baba napsal(a):
protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.aha, aha.....hmmmmm. take z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, e a ni u nejmuovatějích muů nemusí být ANO vdy ano a NE vdy ne....e zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to můe být jinak........................
překlad do mutiny (vidí, jak jsem vyměkla ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka kadou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět!Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
mě jako enské z toho vyplývá, e se ti nechce, ale nechce toho druhého natvat. Kdyby se ti moc chtělo a těil ses ihned odpoví ano a udělá pro to první poslední:-) Take kdyby za tebou přila ta sousedka od vedle a pozvala tě na kávu co by jsi jí odpověděl? Nevím, uvidíme, hmmmm, pokrčil rameny??????
Není tady
Není tady
step napsal(a):
mě jako enské z toho vyplývá, e se ti nechce, ale nechce toho druhého natvat. Kdyby se ti moc chtělo a těil ses ihned odpoví ano a udělá pro to první poslední:-) Take kdyby za tebou přila ta sousedka od vedle a pozvala tě na kávu co by jsi jí odpověděl? Nevím, uvidíme, hmmmm, pokrčil rameny??????
jedine hmmmm
Sú situácie, keď sú slová zbytočné... Ale to neplatí na dlhoročné manelstvo, pravda...
Není tady
Babo, ty mluví entinou!!
A já ti gratuluji !!
fakt? no to mi pos*r
Není tady
Feuria napsal(a):
Jaká pak sousedka - no babooooo i ty Brute
Není tady
BB napsal(a):
Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
babo, tak proč nechcete akceptovat nae hmmmmm ... uvidíme .... jako odpověď na otázku, jesli bude k večeři guláek a pivo ?? Jak máme vědět, jestli : bude vhodné masko, jestli to stihneme .... páč, co kdy se zakrafáme se sousedkou, jestli ho nepřipálíme a bude-li pivko a tisíce kdy .... nebuď puna .......
moment, kdyz reknes, pojedeme dneska na Hlubokou, reknu jasne,a nebo dnes se mi nechce.Jestli pojedem za tyden, nevim, mohli bychom, a nebo reknu je, co tam, uz zase...Proto ocekavam i od tebe(vecerni gulasek), ze co budu delat za dve hodiny a neni to zavisly na vic okolnostech (sporak se casto nerozbije, maso maj skoro vsude-mas mrazak ne?-do prace ted nepujdes), to si muzu snadnejc naplanovat.A nezakrafu se nikde s kamosem, protoze nemuzu, slibil jsem ti jet na Hlubokou, takze rychle pro colu na cestu, natankovat a hura.
Jsem taky byk,ANO a NE rikaji akorat roboti.
Není tady
adra napsal(a):
a do prde*e....takhel voni TO ti chapi mají...oni ne e nechtějí předem nic slibovat ... oni počítají(rádoby se vemi) eventualitami... já je nechápu....ale to není muj úkol pochopit chlapy
pozor, jak ktery chlapi,taky jsou taci,co reknou ano,ne, ti jsou ale divni.Ale ja mam TO TAM.
Strohe Ano/ne = no joooooo,tak joooo,ale uz mne s tim neotravuj.
Není tady
step napsal(a):
baba napsal(a):
aha, aha.....hmmmmm. take z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, e a ni u nejmuovatějích muů nemusí být ANO vdy ano a NE vdy ne....e zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to můe být jinak........................
překlad do mutiny (vidí, jak jsem vyměkla ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka kadou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět!Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
Jesne,ale jak se mi moc muze chtit na hlubokou? Takhle kdyby mi rekla, nepojedem v sobotu na Lipno, tak ju,ale stejne nevis co do toho vleze.A to,ze reknu, muzem a pojedem, neznamena ze na to prisaham a slibuju,ale ze kdyz to vyjde tak razime,to same kdyz nekam chci ja a nevyjde to, svet se nezbori.Takhle je to.A pozvani na kavu od nove sousedky bych prijal, bezpochyby.Ale jen na kavu,ale urcite by mne nepozvala na pristi utery, protoze vim ja co bude, leda hned ted.Akorat slovickarime.
Není tady
Selima napsal(a):
Sú situácie, keď sú slová zbytočné... Ale to neplatí na dlhoročné manelstvo, pravda...
clovece jeste nekdy jo.
Jinak preju vsem krasny den a hlavne ze je patek. pampalaaaaaalala
Není tady
Hele babo...tak tak jak jsi to napsal ... tak to přesně je...to jsou chlapi
slovíčkaříme, asi jo...ale je to přesný...lépe řečeno...ztotonuju se s tím co jsi napsal...ale ve smylsu e to umíte prostě okecat....a okecat a přitom je to O NICEM...nevím jestli to chápe tak jak to myslím...prostě jaký e to toho něco vlítme? samozřejmě e se mue stát cokoliv...to je ale něco jiného...myslí jako e by ti do toho vlítlo něco zábavnějího jo???
a s tou sousedkou jsi tomu dal korunu
mě to zní jako kdyby jste si prostě dělali zadní vrátka...furt a furt:-))))
krásný pátek miláčkové :-)))
Upravil(a) adra (15. 6. 2007 7:22)
Není tady
adra napsal(a):
Hele babo...tak tak jak jsi to napsal ... tak to přesně je...to jsou chlapi
slovíčkaříme, asi jo...ale je to přesný...lépe řečeno...ztotonuju se s tím co jsi napsal...ale ve smylsu e to umíte prostě okecat....a okecat a přitom je to O NICEM...nevím jestli to chápe tak jak to myslím...prostě jaký e to toho něco vlítme? samozřejmě e se mue stát cokoliv...to je ale něco jiného...myslí jako e by ti do toho vlítlo něco zábavnějího jo???
a s tou sousedkou jsi tomu dal korunu
mě to zní jako kdyby jste si prostě dělali zadní vrátka...furt a furt:-))))
krásný pátek miláčkové :-)))
no jasne, to jsou chlapi, tak to tak ber.a s tou sousedkou, proc bych nesel, kdyz mne pozve,ale urcite bych nesel k ni domu, to se nedela, ale potkat ji ve meste a pozvala, proc ne.Jeste bych ji rekl,ze na chvilku, ze na mne ceka zena.Co je na tom spatnyho?Ja vim, ze takovej nejsem a nebyl jsem,a vadilo by mi, kdyby zena taky chodila s nekym na kafe, kort bez toho,aby mi to aspon oznamila ze tam byla.nikdy jsem tohle nedelal, ale co ctu babinet, tak myslim,ze to neni nic spatnyho a uz si to dokazu predstavit.Zadni vratka, mozna, uz nejsem tak naivni a pomalu se smiruju s tim, ze nic neni jiste a nic neni naporad.Ale to nema, aspon u mne, se zadnima vratkama nic spolecne.Zatim.Jo a neco zabavnejsiho, treba jako to,ze mi sef zavola v sobotu, ze mu nejde ve firme sit a musim to jet opravit,veci je spousta.Co se tyka zabavy, do hospody nechodim, a ryby, ty taky planuju aspon par dni dopredu,ale s tim,ze uvidim.A kdyz to nevyjde, nevadi.
Upravil(a) baba (15. 6. 2007 7:47)
Není tady
čaute baby a chalani...
Není tady
Co čte babinet jo ... tak to si za chvilu začne myslet - e je normální, kdy sousedku ze slunosti přefikne
Je to vlastně ....ehm .... OHLEDUPLNOST né ?
Není tady
nechápu kdy CHCI opravdu CHCI a přeji se jet na Hlubokou...(ten tvuj příklad) proč neřeknete jako chlapi - ano pojedem...vzdyt ani ena nemůe vedet co ji do toho vlítne...?? ale ta představa společně stráveného dne je přeci bezva tak proc to neodkývnout a neteit se...??
Není tady
Ach jo to Vae slovíčkaření.... já si opravdu myslím, e enský to maj jasnějí ne chlapi. Fakt mně přijde e chlapi si více nechávají otevřené zadní vrátka.... Ale proč? A proč jak v čem? Mě i kdyby se někam nechtělo, ale chtěla bych s tím druhým být a vím, e by byl rád tak prostě třeba pojedu na nějakou Hlubokou (pro příklad). Příjde mi prostě, e enská se více obětuje ne chlap. Proč? Asi z blbosti, kdy pak vidím reakci toho chlapa. On to stejně nedocení. Take jak na to, aby se člověk necítil jako obětní beránek.....
Taky hodně často slyím, e se opakuji. No bodej bych se neopakovala, kdy tu mou situaci nechce pochopit a mele si pořád "svou" pravdu. Hodně enských by ustoupilo a přistoupilo i na kompromis, ale ten můj ne.....je to tak a basta a ty se třeba p***r:-) , fňukej, vztekej se a naříkej do poltáře.
Není tady
adra napsal(a):
nechápu kdy CHCI opravdu CHCI a přeji se jet na Hlubokou...(ten tvuj příklad) proč neřeknete jako chlapi - ano pojedem...vzdyt ani ena nemůe vedet co ji do toho vlítne...?? ale ta představa společně stráveného dne je přeci bezva tak proc to neodkývnout a neteit se...??
Moje řeč Adro, prostě tohle nepochopím.
Není tady
enská se obětuje, protoe očekává, e jí to chlap "vrátí" - ale chlap se neobětuje a pak alespoň nevyčítá .... na co jsme "my" odbornice... př.: "já jsem matka tvých dětí" a já jsem tenkrát to a tam to, i kdy se mi neto !!!!! a je to
V tomhle jsme prostě rozdílní - a vůbec nechápu jak mohou spolu ena s muem být, kdy chce kadej vlastně něco jiného - mu enu a ena mue
... he, he
Není tady
step...asi je to právě o tom být trochu sobec...a myslet na sebe...jak to psala kdesi Fe...e tastnou ji nedokáe udělat janom chlap...to je pravda...mě dokáe tastnou udělat spousta "věcí", situací, momentů...a můj syn:-))
kamarádka...to ano...ale můu si stokrát říkat e přítě u to udělám(ve vztahu s muem) jinak... ale pořád a často opakuji ty samý chyby...
a kdy se mi povede udělat něco jinak...tak ten pocit "vítězství" nad sebe samou je moc fajn...nejde o to v sobě někoho přeprat...ale jít si na ruku sama se sebou....
jinak jsem step ráda e je tu někdo - ty - kdo to pravděpodobně chápe stejně:-)))
Není tady
čautě kotě Fe v botě...má ji plnou :-))) čili: bě s koem
Upravil(a) adra (15. 6. 2007 7:57)
Není tady