Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 6. 2007 14:48

Somaia
Host

Re: Vzkaz mužů ženám-čtěte pozorně,akce se nebude opakovat

baba napsal(a):

Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.

Tak to mám tedy asi nastavené stejně jako muž, protože to moje  :  ......hmmmm.... je  odpověď z velmi si podobných důvodů jako uvedl baba. va

Adro: storstark

#52 14. 6. 2007 14:49

step
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

step napsal(a):

1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na každou otázku.

Tohle je mi záhadou, snažím se tyto dvě slova používat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, že když na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????

Pro pobavení: já, přestože jsem žena, jsem ale taky typický býk, takže někdy odpovídám manželovi na otázku následující:

.... hmmmmm......
než se začal zajímat o astrologii, tak ho to téměř pokaždé vytočilo, dnes se usměje a řekne: já ti rozumím, ty můj býčku... a jde dělat něco jiného a smysluplného, než se mnou diskutovat.
Člověk se prostě celý život učí..... není to krásné??? A v každém je kus ženy nebo muže.....

Dík za nápad----mě to jeho uvidíme dokonale vytáčí..... takže začnu používat naopak já hmmmmm...jsem taky býk, ale doteď jsem odpovídala ANO a NE:-)

Není tady

#53 14. 6. 2007 14:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

takže ve finále to lvíču dělᚠopět a opět jen pro sebe:

Jenže kdo se má na ty posraný kaata celý den koukat . A ještě mi ušpiní moje čisounké židličky a sedačku .

ach jo...tak já mám dnes padla...tak se mějte a pa hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#54 14. 6. 2007 14:50

Nick3594
Host

BB, tak to je fááákt dobrý tummenupp. Víte co mě napadá? Že dám asi miláškovi za vyučenou. big_smile Když se ho ptám, co má upéct, řekne, že je mu to jedno dumbom. Asi mu upeču jahodový koláč, ten nemá rád. Ale když je mu to jedno, tak je to jedno, ne lol. Obětuji se a celý plech pak zbaštím lol.

#55 14. 6. 2007 14:51

Nick3594
Host

Jj, Adři, ve finále to dělám pro sebe big_smile stolt stolt

#56 14. 6. 2007 14:51

step
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

lupina montana napsal(a):

baba napsal(a):

protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.

aha, aha.....hmmmmm. takže z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, že a ni u nejmužovatějších mužů nemusí být ANO vždy ano a NE vždy ne....že zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to může být jinak........................
překlad do mužštiny (vidíš, jak jsem vyměkla grater ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka každou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět! lollollol

Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.

mě jako ženské z toho vyplývá, že se ti nechce, ale nechceš toho druhého naštvat. Kdyby se ti moc chtělo a těšil ses ihned odpovíš ano a udělᚠpro to první poslední:-) Takže kdyby za tebou přišla ta sousedka od vedle a pozvala tě na kávu co by jsi jí odpověděl? Nevím, uvidíme, hmmmm, pokrčil rameny??????

Není tady

#57 14. 6. 2007 14:52

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

loltummenupp

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#58 14. 6. 2007 14:56

Somaia
Host

step napsal(a):

mě jako ženské z toho vyplývá, že se ti nechce, ale nechceš toho druhého naštvat. Kdyby se ti moc chtělo a těšil ses ihned odpovíš ano a udělᚠpro to první poslední:-) Takže kdyby za tebou přišla ta sousedka od vedle a pozvala tě na kávu co by jsi jí odpověděl? Nevím, uvidíme, hmmmm, pokrčil rameny??????

tummenupp  jedine hmmmm  tummenupp

#59 14. 6. 2007 17:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sú situácie, keď sú slová zbytočné... vissla tongue Ale to neplatí na dlhoročné manželstvo, pravda... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 15. 6. 2007 5:21

baba
♥♥♥♥♥--

Babo, ty mluvíš ženštinou!!
A já ti gratuluji !! tummenupp rock

fakt? no to mi pos*r va

Není tady

#61 15. 6. 2007 5:23

baba
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Jaká pak sousedka - no babooooo dumbom i ty Brute va

rodnarodnarodnarodna

Není tady

#62 15. 6. 2007 5:30

baba
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

babo, tak proč nechcete akceptovat  naše hmmmmm ...  uvidíme .... jako odpověď na otázku, jesli bude k večeři gulášek a pivo ??  Jak máme vědět, jestli : bude vhodné masko, jestli to stihneme .... páč, co když se zakrafáme se sousedkou, jestli ho nepřipálíme a bude-li pivko a  tisíce když ....   nebuď puna .......  lol  lol  lol

moment, kdyz reknes, pojedeme dneska na Hlubokou, reknu jasne,a nebo dnes se mi nechce.Jestli pojedem za tyden, nevim, mohli bychom, a nebo reknu je, co tam, uz zase...Proto ocekavam i od tebe(vecerni gulasek), ze co budu delat za dve hodiny a neni to zavisly na vic okolnostech (sporak se casto nerozbije, maso maj skoro vsude-mas mrazak ne?-do prace ted nepujdes), to si muzu snadnejc naplanovat.A nezakrafu se nikde s kamosem, protoze nemuzu, slibil jsem ti jet na Hlubokou, takze rychle pro colu na cestu, natankovat a hura.
Jsem taky byk,ANO a NE rikaji akorat roboti. lol

Není tady

#63 15. 6. 2007 5:34

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

a do prde*e....takhel voni TO ti chapi mají...oni ne že nechtějí předem nic slibovat ... oni počítají(rádoby se všemi) eventualitami... já je nechápu....ale to není muj úkol pochopit chlapy  gloria

pozor, jak ktery chlapi,taky jsou taci,co reknou ano,ne, ti jsou ale divni.Ale ja mam TO TAM.
Strohe Ano/ne = no joooooo,tak joooo,ale uz mne s tim neotravuj.

Není tady

#64 15. 6. 2007 5:39

baba
♥♥♥♥♥--

step napsal(a):

baba napsal(a):

aha, aha.....hmmmmm. takže z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, že a ni u nejmužovatějších mužů nemusí být ANO vždy ano a NE vždy ne....že zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to může být jinak........................
překlad do mužštiny (vidíš, jak jsem vyměkla grater ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka každou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět! lollollol

Jesne,ale jak se mi moc muze chtit na hlubokou? Takhle kdyby mi rekla, nepojedem v sobotu na Lipno, tak ju,ale stejne nevis co do toho vleze.A to,ze reknu, muzem a pojedem, neznamena ze na to prisaham a slibuju,ale ze kdyz to vyjde tak razime,to same kdyz nekam chci ja a nevyjde to, svet se nezbori.Takhle je to.A pozvani na kavu od nove sousedky bych prijal, bezpochyby.Ale jen na kavu,ale urcite by mne nepozvala na pristi utery, protoze vim ja co bude, leda hned ted.Akorat slovickarime.

Není tady

#65 15. 6. 2007 5:41

baba
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Sú situácie, keď sú slová zbytočné... vissla tongue Ale to neplatí na dlhoročné manželstvo, pravda... stolt

clovece jeste nekdy jo.
Jinak preju vsem krasny den a hlavne ze je patek. pampalaaaaaalala coolcoolcool

Není tady

#66 15. 6. 2007 7:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Hele babo...tak tak jak jsi to napsal ... tak to přesně je...to jsou chlapi reta
slovíčkaříme, asi jo...ale je to přesný...lépe řečeno...ztotožnuju se s tím co jsi napsal...ale ve smylsu že to umíte prostě okecat....a okecat a přitom je to O NICEM...nevím jestli to chápeš tak jak to myslím...prostě jaký že to toho něco vlítme? samozřejmě že se muže stát cokoliv...to je ale něco jiného...myslíš jako že by ti do toho vlítlo něco zábavnějšího jo???  tonguetongue
a s tou sousedkou jsi tomu dal korunu  reta
mě to zní jako kdyby jste si prostě dělali zadní vrátka...furt a furt:-))))  rock
krásný pátek miláčkové :-)))

Upravil(a) adra (15. 6. 2007 7:22)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#67 15. 6. 2007 7:41

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

Hele babo...tak tak jak jsi to napsal ... tak to přesně je...to jsou chlapi reta
slovíčkaříme, asi jo...ale je to přesný...lépe řečeno...ztotožnuju se s tím co jsi napsal...ale ve smylsu že to umíte prostě okecat....a okecat a přitom je to O NICEM...nevím jestli to chápeš tak jak to myslím...prostě jaký že to toho něco vlítme? samozřejmě že se muže stát cokoliv...to je ale něco jiného...myslíš jako že by ti do toho vlítlo něco zábavnějšího jo???  tonguetongue
a s tou sousedkou jsi tomu dal korunu  reta
mě to zní jako kdyby jste si prostě dělali zadní vrátka...furt a furt:-))))  rock
krásný pátek miláčkové :-)))

no jasne, to jsou chlapi, tak to tak ber.a s tou sousedkou, proc bych nesel, kdyz mne pozve,ale urcite bych nesel k ni domu, to se nedela, ale potkat ji ve meste a pozvala, proc ne.Jeste bych ji rekl,ze na chvilku, ze na mne ceka zena.Co je na tom spatnyho?Ja vim, ze takovej nejsem a nebyl jsem,a vadilo by mi, kdyby zena taky chodila s nekym na kafe, kort bez toho,aby mi to aspon oznamila ze tam byla.nikdy jsem tohle nedelal, ale co ctu babinet, tak myslim,ze to neni nic spatnyho a uz si to dokazu predstavit.Zadni vratka, mozna, uz nejsem tak naivni a pomalu se smiruju s tim, ze nic neni jiste a nic neni naporad.Ale to nema, aspon u mne, se zadnima vratkama nic spolecne.Zatim.Jo a neco zabavnejsiho, treba jako to,ze mi sef zavola v sobotu, ze mu nejde ve firme sit a musim to jet opravit,veci je spousta.Co se tyka zabavy, do hospody nechodim, a ryby, ty taky planuju aspon par dni dopredu,ale s tim,ze uvidim.A kdyz to nevyjde, nevadi.

Upravil(a) baba (15. 6. 2007 7:47)

Není tady

#68 15. 6. 2007 7:43

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile čaute baby a chalani...

Není tady

#69 15. 6. 2007 7:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Co čteš babinet jo va ... tak to si za chvilu začneš myslet - že je normální, když sousedku ze slušnosti přefikneš big_smile
Je to vlastně ....ehm .... OHLEDUPLNOST big_smile né ?

Není tady

#70 15. 6. 2007 7:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥

nechápu když CHCI opravdu CHCI a přeji se jet na Hlubokou...(ten tvuj příklad) proč neřeknete jako chlapi - ano pojedem...vzdyt ani žena nemůže vedet co ji do toho vlítne...?? ale ta představa společně stráveného dne je přeci bezva tak proc to neodkývnout a netešit se...??

Není tady

#71 15. 6. 2007 7:48

step
♥♥♥♥♥♥-

Ach jo to Vaše slovíčkaření.... já si opravdu myslím, že ženský to maj jasnější než chlapi. Fakt mně přijde že chlapi si více nechávají otevřené zadní vrátka.... Ale proč? A proč jak v čem? Mě i kdyby se někam nechtělo, ale chtěla bych s tím druhým být a vím, že by byl rád tak prostě třeba pojedu na nějakou Hlubokou (pro příklad). Příjde mi prostě, že ženská se více obětuje než chlap. Proč? Asi z blbosti, když pak vidím reakci toho chlapa. On to stejně nedocení. Takže jak na to, aby se člověk necítil jako obětní beránek.....

Taky hodně často slyším, že se opakuji. No bodej bych se neopakovala, když tu mou situaci nechce pochopit a mele si pořád "svou" pravdu. Hodně ženských by ustoupilo a přistoupilo i na kompromis, ale ten můj ne.....je to tak a basta a ty se třeba p***r:-) , fňukej, vztekej se a naříkej do polštáře.

Není tady

#72 15. 6. 2007 7:49

step
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

nechápu když CHCI opravdu CHCI a přeji se jet na Hlubokou...(ten tvuj příklad) proč neřeknete jako chlapi - ano pojedem...vzdyt ani žena nemůže vedet co ji do toho vlítne...?? ale ta představa společně stráveného dne je přeci bezva tak proc to neodkývnout a netešit se...??

Moje řeč Adro, prostě tohle nepochopím.

Není tady

#73 15. 6. 2007 7:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ženská se obětuje, protože očekává, že jí to chlap "vrátí" - ale chlap se neobětuje a pak alespoň nevyčítá .... na což jsme "my" odbornice...  př.: "já jsem matka tvých dětí" a já jsem tenkrát to a tam to, i když se mi neto !!!!! a je to sad

V tomhle jsme prostě rozdílní - a vůbec nechápu jak mohou spolu žena s mužem být, když chce každej vlastně něco jiného - muž ženu a žena muže big_smile
... he, he

Není tady

#74 15. 6. 2007 7:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥

step...asi je to právě o tom být trochu sobec...a myslet na sebe...jak to psala kdesi Fe...že štastnou ji nedokáže udělat janom chlap...to je pravda...mě dokáže štastnou udělat spousta "věcí", situací, momentů...a můj syn:-))
kamarádka...to ano...ale můžu si stokrát říkat že příště už to udělám(ve vztahu s mužem) jinak... ale pořád a často opakuji ty samý chyby...
a když  se mi povede udělat něco jinak...tak ten pocit "vítězství" nad sebe samou je moc fajn...nejde o to v sobě někoho přeprat...ale jít si na ruku sama se sebou....

jinak jsem step ráda že je tu někdo - ty - kdo to pravděpodobně chápe stejně:-)))  smilesmile

Není tady

#75 15. 6. 2007 7:56

adra
♥♥♥♥♥♥♥

čautě kotě Fe  v botě...mᚠji plnou :-))) čili: běž s košem reta

Upravil(a) adra (15. 6. 2007 7:57)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí