Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 6. 2007 13:17

baba
♥♥♥♥♥--

Re: Vzkaz mužů ženám-čtěte pozorně,akce se nebude opakovat

a nekteri z nas, az nam bude 60, tak budeme zrali na normalni vztah a protreli, ale jaksi uz bude pozde.

Není tady

#27 14. 6. 2007 13:21

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi klid, to má být vtip, ne přesný popis :-)).

Mě se třeba doma manžel snaží domluvit, že rozlišuje barvy líp než já a tak, že ta bunda je prostě černá ( je modrá :-)

Není tady

#28 14. 6. 2007 13:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

U nás zase naprosto sedí ten bod - kde se píše o tom, že mu nic neříká meruňková nebo skořicová big_smile přesně o těchto barvách jsem uvažovala lol a nemohla jsem mu za boha vysvětlit - co je to za barvy .... lol

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#29 14. 6. 2007 13:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

babo oprava: chci s Tebou souhlasit a tak souhlasím lol .... tongue

lvice...děkuju už to mám, já to tiskla prřes ikonu "tisk"... a ne přes soubor....gloria

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#30 14. 6. 2007 13:40

arabela77
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

U nás zase naprosto sedí ten bod - kde se píše o tom, že mu nic neříká meruňková nebo skořicová big_smile přesně o těchto barvách jsem uvažovala lol a nemohla jsem mu za boha vysvětlit - co je to za barvy .... lol

Fe, u nas je to zase barva lila

Není tady

#31 14. 6. 2007 13:50

Nick3594
Host

Takový:  Všichni muži rozeznávají pouze 16 barev – stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmenší tušení, co je meruňková nebo skořicová.

Přesně, když jsem nedávno prohlásila, že ta petrolejová barva je šik, koukal na mě jako na zelenou ženušku lol

Nebo: To, že chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, že se máte oblékat jako hoši z telenovely.

Když jsem zjistila, že chodí klidně 3 dny v jedněch slipech grater dumbom. Donutila jsem ho si koupit slipečky do zásoby a když je se mnou, hlídám ho jako ostříž, aby chodil každý den v čistých. Ze začátku jsem mu nadávala do čuníků lol a koulela jsem očima, teď už automaticky chodí v čistém. Občas si ze mě utahuje a schválně dělá, že se navlékne do těch špinavých lol. Ale co dělá přes týden, nechci raději ani vědět... lol.

#32 14. 6. 2007 13:55

baba
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Takový:  Všichni muži rozeznávají pouze 16 barev – stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmenší tušení, co je meruňková nebo skořicová.

Přesně, když jsem nedávno prohlásila, že ta petrolejová barva je šik, koukal na mě jako na zelenou ženušku lol

Nebo: To, že chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, že se máte oblékat jako hoši z telenovely.

Když jsem zjistila, že chodí klidně 3 dny v jedněch slipech grater dumbom. Donutila jsem ho si koupit slipečky do zásoby a když je se mnou, hlídám ho jako ostříž, aby chodil každý den v čistých. Ze začátku jsem mu nadávala do čuníků lol a koulela jsem očima, teď už automaticky chodí v čistém. Občas si ze mě utahuje a schválně dělá, že se navlékne do těch špinavých lol. Ale co dělá přes týden, nechci raději ani vědět... lol.

ale zase bys poznala ze se neco deje, kdyby si je menil 2x denne, treba kdyz jde do garaze nebo na pivko cool

Není tady

#33 14. 6. 2007 14:01

Nick3594
Host

No Babo, to je fakt hmm.

#34 14. 6. 2007 14:01

step
♥♥♥♥♥♥-

1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na každou otázku.

Tohle je mi záhadou, snažím se tyto dvě slova používat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, že když na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????

Není tady

#35 14. 6. 2007 14:01

adra
♥♥♥♥♥♥♥

lvice a ted mi řekni: jsme my nějaký "mámy" abychom dohlíželi na dopslěýho chlapa abych nosil čistý prádlo??!!!!

jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýšlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to všechno fu(ck)nguje dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#36 14. 6. 2007 14:08

baba
♥♥♥♥♥--

step napsal(a):

Tohle je mi záhadou, snažím se tyto dvě slova používat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, že když na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????

protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.

Není tady

#37 14. 6. 2007 14:11

baba
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

No Babo, to je fakt hmm.

nedriv se mas zeptat,nez neco udelas smile

Není tady

#38 14. 6. 2007 14:15

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

lvice a ted mi řekni: jsme my nějaký "mámy" abychom dohlíželi na dopslěýho chlapa abych nosil čistý prádlo??!!!!

jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýšlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to všechno fu(ck)nguje dumbom

no treba je to tak, ze nechceme, aby jste meli porad plnej kos pradla a nemuseli se drit a jeste stihnout uvarit.A chlap kdyz chce,nebo musi, udrzi se v cistote sam,o tom nepochybujte cool

Není tady

#39 14. 6. 2007 14:21

Somaia
Host

step napsal(a):

Pro pobavení: já, přestože jsem žena, jsem ale taky typický býk, takže někdy odpovídám manželovi na otázku následující:

.... hmmmmm......
než se začal zajímat o astrologii, tak ho to téměř pokaždé vytočilo, dnes se usměje a řekne: já ti rozumím, ty můj býčku... a jde dělat něco jiného a smysluplného, než se mnou diskutovat.
Člověk se prostě celý život učí..... není to krásné??? A v každém je kus ženy nebo muže.....

Upravil(a) Somaia (14. 6. 2007 14:23)

#40 14. 6. 2007 14:22

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no právě babo...jsem o tom přesvědčená že KDYZ CHCE tak to dokáže...ovšem je tam práve to KDYZ lol

lvice a baví tě to ??

Není tady

#41 14. 6. 2007 14:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

baba napsal(a):

step napsal(a):

aha, aha.....hmmmmm. takže z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, že a ni u nejmužovatějších mužů nemusí být ANO vždy ano a NE vždy ne....že zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to může být jinak........................
překlad do mužštiny (vidíš, jak jsem vyměkla grater ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka každou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět! lollollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#42 14. 6. 2007 14:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia:je to krásné...smilesmile

Není tady

#43 14. 6. 2007 14:27

baba
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

baba napsal(a):

step napsal(a):

aha, aha.....hmmmmm. takže z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, že a ni u nejmužovatějších mužů nemusí být ANO vždy ano a NE vždy ne....že zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to může být jinak........................
překlad do mužštiny (vidíš, jak jsem vyměkla grater ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka každou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět! lollollol

Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.

Není tady

#44 14. 6. 2007 14:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Babo, ty mluvíš ženštinou!!
A já ti gratuluji !! tummenupp rock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#45 14. 6. 2007 14:31

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

baba napsal(a):

adra napsal(a):

no treba je to tak, ze nechceme, aby jste meli porad plnej kos pradla a nemuseli se drit a jeste stihnout uvarit.A chlap kdyz chce,nebo musi, udrzi se v cistote sam,o tom nepochybujte cool

no jo - oni jsou vlastně ti naši mužští strašně ohleduplní tongue lol

Není tady

#46 14. 6. 2007 14:32

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jaká pak sousedka - no babooooo dumbom i ty Brute va

Není tady

#47 14. 6. 2007 14:34

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.

babo, tak proč nechcete akceptovat  naše hmmmmm ...  uvidíme .... jako odpověď na otázku, jesli bude k večeři gulášek a pivo ??  Jak máme vědět, jestli : bude vhodné masko, jestli to stihneme .... páč, co když se zakrafáme se sousedkou, jestli ho nepřipálíme a bude-li pivko a  tisíce když ....   nebuď puna .......  lol  lol  lol

BB

Není tady

#48 14. 6. 2007 14:40

adra
♥♥♥♥♥♥♥

a do prde*e....takhel voni TO ti chapi mají...oni ne že nechtějí předem nic slibovat ... oni počítají(rádoby se všemi) eventualitami... já je nechápu....ale to není muj úkol pochopit chlapy  gloria

Není tady

#49 14. 6. 2007 14:42

Nick3594
Host

Adra napsal(a):

jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýšlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to všechno fu(ck)nguje

Mᚠrecht, nejsme. Jenže kdo se má na ty posraný kaata celý den koukat rock. A ještě mi ušpiní moje čisounké židličky a sedačku lol.
Není zač, jo jo, funguje, ta knížka je fakt dobrá. Chodím do ní koukat místo k doktorovi hmm.

A baví co? Prát na něj? Už ho nebuzeruju, je vycvičen lol Občas ho jen buzeruju, když chodí barevně těžce nesladěn jako je zelené tričko, modro-červené šortky a černo-oranžové pantofle. POMOC lol. Sám se mi přiznal, že barvy mu nic neříkají, tak to bere smile. A když nemám náladu, tak na něj kašlu a je mi to fuk, nakonec, on je v tom oblečený a ne já big_smile.....

Upravil(a) lvice (14. 6. 2007 14:47)

#50 14. 6. 2007 14:43

Nick3594
Host

Baba napsal(a):

nedriv se mas zeptat,nez neco udelas

Nerozumím. Jak jsi to myslel? Signál není zpracován stop big_smile.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí