6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a nekteri z nas, az nam bude 60, tak budeme zrali na normalni vztah a protreli, ale jaksi uz bude pozde.
Není tady
U nás zase naprosto sedí ten bod - kde se píe o tom, e mu nic neříká meruňková nebo skořicová přesně o těchto barvách jsem uvaovala a nemohla jsem mu za boha vysvětlit - co je to za barvy ....
Není tady
babo oprava: chci s Tebou souhlasit a tak souhlasím ....
lvice...děkuju u to mám, já to tiskla prřes ikonu "tisk"... a ne přes soubor....
Není tady
Feuria napsal(a):
U nás zase naprosto sedí ten bod - kde se píe o tom, e mu nic neříká meruňková nebo skořicová přesně o těchto barvách jsem uvaovala a nemohla jsem mu za boha vysvětlit - co je to za barvy ....
Fe, u nas je to zase barva lila
Není tady
Takový: Vichni mui rozeznávají pouze 16 barev stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmení tuení, co je meruňková nebo skořicová.
Přesně, kdy jsem nedávno prohlásila, e ta petrolejová barva je ik, koukal na mě jako na zelenou enuku
Nebo: To, e chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, e se máte oblékat jako hoi z telenovely.
Kdy jsem zjistila, e chodí klidně 3 dny v jedněch slipech . Donutila jsem ho si koupit slipečky do zásoby a kdy je se mnou, hlídám ho jako ostří, aby chodil kadý den v čistých. Ze začátku jsem mu nadávala do čuníků a koulela jsem očima, teď u automaticky chodí v čistém. Občas si ze mě utahuje a schválně dělá, e se navlékne do těch pinavých . Ale co dělá přes týden, nechci raději ani vědět... .
lvice napsal(a):
Takový: Vichni mui rozeznávají pouze 16 barev stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmení tuení, co je meruňková nebo skořicová.
Přesně, kdy jsem nedávno prohlásila, e ta petrolejová barva je ik, koukal na mě jako na zelenou enuku
Nebo: To, e chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, e se máte oblékat jako hoi z telenovely.
Kdy jsem zjistila, e chodí klidně 3 dny v jedněch slipech . Donutila jsem ho si koupit slipečky do zásoby a kdy je se mnou, hlídám ho jako ostří, aby chodil kadý den v čistých. Ze začátku jsem mu nadávala do čuníků a koulela jsem očima, teď u automaticky chodí v čistém. Občas si ze mě utahuje a schválně dělá, e se navlékne do těch pinavých . Ale co dělá přes týden, nechci raději ani vědět... .
ale zase bys poznala ze se neco deje, kdyby si je menil 2x denne, treba kdyz jde do garaze nebo na pivko
Není tady
No Babo, to je fakt .
1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na kadou otázku.
Tohle je mi záhadou, snaím se tyto dvě slova pouívat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, e kdy na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????
Není tady
lvice a ted mi řekni: jsme my nějaký "mámy" abychom dohlíeli na dopslěýho chlapa abych nosil čistý prádlo??!!!!
jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to vechno fu(ck)nguje
Není tady
step napsal(a):
Tohle je mi záhadou, snaím se tyto dvě slova pouívat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, e kdy na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????
protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.
Není tady
lvice napsal(a):
No Babo, to je fakt .
nedriv se mas zeptat,nez neco udelas
Není tady
adra napsal(a):
lvice a ted mi řekni: jsme my nějaký "mámy" abychom dohlíeli na dopslěýho chlapa abych nosil čistý prádlo??!!!!
jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to vechno fu(ck)nguje
no treba je to tak, ze nechceme, aby jste meli porad plnej kos pradla a nemuseli se drit a jeste stihnout uvarit.A chlap kdyz chce,nebo musi, udrzi se v cistote sam,o tom nepochybujte
Není tady
step napsal(a):
Pro pobavení: já, přestoe jsem ena, jsem ale taky typický býk, take někdy odpovídám manelovi na otázku následující:
.... hmmmmm......
ne se začal zajímat o astrologii, tak ho to téměř pokadé vytočilo, dnes se usměje a řekne: já ti rozumím, ty můj býčku... a jde dělat něco jiného a smysluplného, ne se mnou diskutovat.
Člověk se prostě celý ivot učí..... není to krásné??? A v kadém je kus eny nebo mue.....
Upravil(a) Somaia (14. 6. 2007 14:23)
no právě babo...jsem o tom přesvědčená e KDYZ CHCE tak to dokáe...ovem je tam práve to KDYZ
lvice a baví tě to ??
Není tady
baba napsal(a):
step napsal(a):
Tohle je mi záhadou, snaím se tyto dvě slova pouívat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, e kdy na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.
aha, aha.....hmmmmm. take z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, e a ni u nejmuovatějích muů nemusí být ANO vdy ano a NE vdy ne....e zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to můe být jinak........................
překlad do mutiny (vidí, jak jsem vyměkla ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka kadou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět!
Není tady
Somaia:je to krásné...
Není tady
lupina montana napsal(a):
baba napsal(a):
step napsal(a):
Tohle je mi záhadou, snaím se tyto dvě slova pouívat, jen nevím jak vysvětli tomu mýmu, e kdy na mou otázku jestli budeme dělat to či ono: odpoví UVIDÍME. Proč neumí odpovědět ANO či NE ????protoze sam nevi co bude a planovani je taky od toho, aby nevyslo.
aha, aha.....hmmmmm. take z toho prakticky vyplývá, pokud jsem to správně pochopila, e a ni u nejmuovatějích muů nemusí být ANO vdy ano a NE vdy ne....e zkrátka občas...někdy...za jistých a pravděpodobně jasně specifikovanývh okolností to můe být jinak........................
překlad do mutiny (vidí, jak jsem vyměkla ):
Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi na takřka kadou otázku.
Někdy je to jinak, ale to máte děvčata vědět!
Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
Není tady
Babo, ty mluví entinou!!
A já ti gratuluji !!
Není tady
baba napsal(a):
adra napsal(a):
jinka MOC díky...co jsi mi poslala...ted přemýlím kam s tím a kde to probrat....:-(((( je to v prde*lce jak to vechno fu(ck)ngujeno treba je to tak, ze nechceme, aby jste meli porad plnej kos pradla a nemuseli se drit a jeste stihnout uvarit.A chlap kdyz chce,nebo musi, udrzi se v cistote sam,o tom nepochybujte
no jo - oni jsou vlastně ti nai mutí straně ohleduplní
Není tady
Jaká pak sousedka - no babooooo i ty Brute
Není tady
Tak mi rekni, co bych ti mel jako jineho rict,kdyz se budes ptat, ze pristi tyden bychom mohli jet na hlubokou, kdyz nevim, jestli se nerozbije auto a jeste v tu chvili myslim na vecerni zapas a micha se mi do toho nova sousedka z vedlejsiho domu.
babo, tak proč nechcete akceptovat nae hmmmmm ... uvidíme .... jako odpověď na otázku, jesli bude k večeři guláek a pivo ?? Jak máme vědět, jestli : bude vhodné masko, jestli to stihneme .... páč, co kdy se zakrafáme se sousedkou, jestli ho nepřipálíme a bude-li pivko a tisíce kdy .... nebuď puna .......
Není tady
a do prde*e....takhel voni TO ti chapi mají...oni ne e nechtějí předem nic slibovat ... oni počítají(rádoby se vemi) eventualitami... já je nechápu....ale to není muj úkol pochopit chlapy
Není tady
Adra napsal(a):
Má recht, nejsme. Jene kdo se má na ty posraný kaata celý den koukat . A jetě mi upiní moje čisounké idličky a sedačku .
Není zač, jo jo, funguje, ta kníka je fakt dobrá. Chodím do ní koukat místo k doktorovi .
A baví co? Prát na něj? U ho nebuzeruju, je vycvičen Občas ho jen buzeruju, kdy chodí barevně těce nesladěn jako je zelené tričko, modro-červené ortky a černo-oranové pantofle. POMOC . Sám se mi přiznal, e barvy mu nic neříkají, tak to bere . A kdy nemám náladu, tak na něj kalu a je mi to fuk, nakonec, on je v tom oblečený a ne já .....
Upravil(a) lvice (14. 6. 2007 14:47)
Baba napsal(a):
nedriv se mas zeptat,nez neco udelas
Nerozumím. Jak jsi to myslel? Signál není zpracován stop .