Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 15. 6. 2007 14:12

baba
♥♥♥♥♥--

Re: Vzkaz mužů ženám-čtěte pozorně,akce se nebude opakovat

step napsal(a):

Ještě že mám  mladší dítě něž ty...ale už jsem přemýšlela jak to budem dělat až bude větší.....protizvukový bariéry budou asi málo:-)

no zadna pr..., jsme totiz v panelaku grater

Není tady

#227 15. 6. 2007 14:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

a Babuš, jak že MU říkáš? Lilie a okurka??? No to se přiznám, to jsem ještě neslyšela. Ale asi to tak máš rád ? smile))))))

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#228 15. 6. 2007 14:31

step
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

step napsal(a):

Ještě že mám  mladší dítě něž ty...ale už jsem přemýšlela jak to budem dělat až bude větší.....protizvukový bariéry budou asi málo:-)

nápodobně, ale na sousedy kašlu, ať si dělaj chutě, když to nemaj nebo to neumí:-)

Není tady

#229 15. 6. 2007 14:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ty Naty...si tak říkám...když tě čtu nedeláš si ty z toho baby legraci??

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#230 15. 6. 2007 14:43

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

ty Naty...si tak říkám...když tě čtu nedeláš si ty z toho baby legraci??

Ale Adruš, já ho mám ráda, já to myslím hezky, vždyť to sám napsal smile)))) tak se teda jen ubezpečuju. A on není urážlivej, doufám???

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#231 15. 6. 2007 14:45

step
♥♥♥♥♥♥-

Tomu se Adro říká flirtování, viď Naty:-)))) Na to slyší a neuráží se skoro každej chlap a je to moc prima:-)

Není tady

#232 15. 6. 2007 14:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no já jsem asi letadlo...mě to připadalo divný reta tak pardon:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#233 15. 6. 2007 14:49

step
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

jen jsem kecala, k tomu se musí vyjádřit Naty jak to myslí:-)

Není tady

#234 15. 6. 2007 14:53

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

step napsal(a):

Tomu se Adro říká flirtování, viď Naty:-)))) Na to slyší a neuráží se skoro každej chlap a je to moc prima:-)

Jjj Stepíku, slyší smile))) i já smile mám to ráda ......

Není tady

#235 15. 6. 2007 14:56

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

step napsal(a):

baba napsal(a):

step napsal(a):

nápodobně, ale na sousedy kašlu, ať si dělaj chutě, když to nemaj nebo to neumí:-)

No já to zrovna v projekci od sousedů nemusím ...  big_smile a né, že bych záviděla nebo to neuměla ... stejně tak nemusím cizí hádky atd. dudlik

Upravil(a) Feuria (15. 6. 2007 14:57)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#236 15. 6. 2007 15:05

step
♥♥♥♥♥♥-

Fe já to nedělám schválně to ne, prostě to tak je...a tak se to nějak snažím omluvit....vím že nikomu to není příjemné....to cizí:-)

Není tady

#237 17. 6. 2007 0:59

baba
♥♥♥♥♥--

Babus Jagus tydyyyyt, Naty my spolu flirtujem? OOO lala.Taky se mi to libi.Ja to psal s tim panelakem, jako ze slysej deti,a musime i nekdy, teda kdyz to chcem vecer cekat az usnou.Jinak nejsme jeleni, takze moc u toho nervem,a kdyz jo, tak je mi to fuk,na sousedy prdim, at zavidej:)
A cizi hadky bejvaj zajimavy,ale krome nasi rodinky je tu asi vcelku klidek.

Upravil(a) baba (17. 6. 2007 1:05)

Není tady

#238 17. 6. 2007 1:03

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

si jako jen takl sama rolujes na letisti? styrka

Není tady

#239 17. 6. 2007 1:09

baba
♥♥♥♥♥--

Natynka napsal(a):

a Babuš, jak že MU říkáš? Lilie a okurka??? No to se přiznám, to jsem ještě neslyšela. Ale asi to tak máš rád ? smile))))))

Lotosovy kvet,pestik a blizna roll okurka, to mne jeste nenapadlo, ta je zelena.Jinak v soukromi pri TOM mu rikam cur*k,a ve spolecnosti Atomovy hovado.big_smile

Není tady

#240 17. 6. 2007 18:30

Monika76
♥♥♥♥♥♥-

Step, máš plnou SZ!! Ja na Tebe nemam ani mail!!

Není tady

#241 18. 6. 2007 12:44

adra
♥♥♥♥♥♥♥

baba napsal(a):

adra napsal(a):

sice ne ale jinak tummenupp

škokda že to je přetažený...tedy přesunutý :-(((

Není tady

#242 18. 6. 2007 13:34

baba
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

baba napsal(a):

adra napsal(a):

sice ne ale jinak tummenupp

škokda že to je přetažený...tedy přesunutý :-(((

jo, je to na pytel, moc prehrnovani teda preklikavani ve forech

Není tady

#243 18. 6. 2007 19:12

Josephine
♥♥♥----
Místo: Ostrava

baba napsal(a):

Milé ženy,
pořád něco slýcháme o ženských pravidlech. Konečně máme možnost napsat něco i my. Tak tedy - tohle jsou naše pravidla! Všimněte si, že všechna mají číslo 1.
1. Narozeniny a Valentýn a výročí nejsou výzvou k našemu opětovnému pátrání po dárku. - valentýna neuznávám a dárky o narozeninách považuji za normální
1. Občas na vás nemyslíme - smiřte se s tím. ten můj mi píše pořád a ještě si stěžuje, že mu píšu málo. a to jsme spolu rok a sedm měsíců...ehm ehm.
1. Neděle = sport. Je totéž co úplněk nebo příliv a odliv. Nic s tím nenaděláte. sport ho nezajímá... mně kromě mistrovství, kde jsme letos stejně hráli tak, že se na to fakt nedalo dívat, nezajímá.... no, ještě gymnastika a atletika, na to se ráda podívám...
1. Nakupování není sport a nikdy je za sport považovat nebudeme. nakupování nesnáším, jsem žena, a je to pro mne strašná otrava.
1. Záchodové prkýnko - už jste velké holky. Když je nahoře, dejte ho dolů. My ho musíme mít odklopené, vy zase sklopené, nebudeme vyvádět kvůli tomu, že jste ho nechaly dole. tak nevyskakujte vy, když nám to vadí. toaleta v konečném stavu má vypadat spláchnutá a prkýnko i poklop dole - prostá logika.
1. Řekněte jasně, co chcete. Vyjasněme si jedno: jemné náznaky nezabírají, důraznější náznaky nezabírají. Prostě to řekněte! ha ha, i když to důrazně řekneme, musíme to třikrát zopakovat a deset minut vysvětlovat...
1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na každou otázku. vy nechápete ani to...
1. Choďte za námi s problémem jedině tehdy, budete-li ho chtít vyřešit. Na soucit máte ostatní ženské. to není pravda...
1. Kontrolujte prosím olej v autě! až budu mít vlastní, rozhodně...
1. Pokud nechcete nosit prádlo jako fotomodelky, nechtějte na nás,abychom se oblékali jako hoši z telenovely. ale on po mně chce, abych takové prádlo nosila... já moc nechci.... a ty slipy mu fakt sednou ... tummenupp
1. Domníváte-li se, že jste tlusté, pravděpodobně jste, neptejte se nás. Odmítáme na to odpovídat. slušné je říct - ne, strašně mě rajcuješ tummenupp
1. Nechte nás koukat na jiné ženské, stejně se podíváme - máme to v genech. tak proč se nesmím koukat po jiných mužských??? sakra!!!lol
1. Prosíme - kdykoli je to možné, mluvte až o reklamních přestávkách. on kecá furt.
1. Kryštof Kolumbus nepotřeboval poradit, my taky ne. ha ha. ani nevěděl, co údajně objevil. ačkoli - jak může někdo objevit zemi, kde už lidé žijí, tak tuhle logiku fakt nechápu.
1. Náš vztah už nebude nikdy takový, jaký byl během prvních dvou měsíců, co jsme spolu chodili. Smiřte se s tím a přestaňte si stěžovat kamarádkám. na nic si nestěžuju, to on furt používá ty svíčky a vůně.....big_smile
1. Všichni muži rozeznávají pouze 16 barev - stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmenší tušení, co je meruňková nebo skořicová. - tak to je nás víc, já to taky netuším...lol
1. Položíte-li nám otázku, na kterou nechcete slyšet odpověď, očekávejte odpověď, kterou nechcete slyšet. tak zapojte mozek, nebolí to
1. Pokud se vás ptáme, co se stalo, a vy odpovíte nic, budeme se chovat, jako že se nic nestalo.Víme, že to tak není, ale za hádku to nestojí. tak se zkuste chvíli soustředit na něco jiného než na sebe.... jako byste chtěli, abychom byli chlapi, ale být homosexuály odmítáte.... přestaňte jednat a myslet iracionálně!!!!
1. Nejsme jasnovidci. Naše neschopnost číst vaše myšlenky není důkazem toho, že nás nezajímáte. tak se snažte.... nouze naučila Dalibora housti.
1. Pivo je pro nás stejně vzrušující jako pro vás kabelky. pivo piju jen na žízeň, přítel je abstinent a kabelky nenosím, mám batohy...
1. Máme vytvarovaná těla! Kulatá je také tvar. to teda není....

Děkujeme, že jste si to přečetly. Víme, že dnes mnozí z nás budou spát v obýváku na gauči, ale to nevadí.

Bereme to jako čundr.
Vaši muži  rock

Není tady

#244 20. 6. 2007 7:12

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

baba napsal(a):

Natynka napsal(a):

Lotosovy kvet,pestik a blizna roll okurka, to mne jeste nenapadlo, ta je zelena.Jinak v soukromi pri TOM mu rikam cur*k,a ve spolecnosti Atomovy hovado.big_smile

Ahoj Babuš smile

zase perla. Jo jo, asi spolu flirtujem smile jo okurka je zelená .....
pěknej den smile dnes pracuju smile

Není tady

#245 26. 8. 2007 21:17

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Feuria  (14.6.2007)  odepsala nám, mužům, moc krásně - s láskou a pochopením - přečetli jsme si to s mým děvčetem dohromady a MOOOC jsme se u toho pobavili - Díky!!! hjarta kapitulation

Není tady

#246 7. 9. 2007 10:01

Val
♥♥♥♥♥♥-

Vyznat se někdy v muži je opravdu dost silný kafe.....ten můj je toho živý příklad....připadá mi, že je trošku rozdvojená osobnost, jednou mluví tak a pak zase tak.....na co jsem přišla: nic neřešit, na nic neremcat, být prostě nad věcí a hlavně se neponižovat.....musíme prostě těm chlapům dát najevo, že nejsou jediný na světě a že z nich nezblázníme

Není tady

#247 10. 9. 2007 13:08

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Val napsal(a):

Vyznat se někdy v muži je opravdu dost silný kafe.....ten můj je toho živý příklad....připadá mi, že je trošku rozdvojená osobnost, jednou mluví tak a pak zase tak.....na co jsem přišla: nic neřešit, na nic neremcat, být prostě nad věcí a hlavně se neponižovat.....musíme prostě těm chlapům dát najevo, že nejsou jediný na světě a že z nich nezblázníme

máš pravdu, Val..... a víš, v čem to ještě je?? že ty věci, které se nám zdají úplně hrozně složité, jsou vždycky jednoduché, jen je vidět ze správného úhlu pohledu ....
a pozor na přílišnou samostatnost a nezávislost, to taky není dobře... smile

Není tady

#248 10. 9. 2007 13:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Natynka napsal(a):

Počkej....co tím myslíš...jako demonstrativní samostatnost a nezávislost?
Ta ale není dobrá u nikoho...ani u chlapů ne....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#249 10. 9. 2007 15:10

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Natynka napsal(a):

Počkej....co tím myslíš...jako demonstrativní samostatnost a nezávislost?
Ta ale není dobrá u nikoho...ani u chlapů ne....

myslím takové to jako že dělat, že je jsem superžena, všechno zvládám a chlapa vlastně k životu vůbec nepotřebuju ... to si myslím že není dobré, že je to taková póza.

Není tady

#250 10. 9. 2007 15:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

jj...to jsem myslela taky....a to je to, co není dobré u nikoho, ani u chlapa ne.
Jenže v naší generaci je to častý a bohužel veelice logický jev....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí