6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé eny,
pořád něco slýcháme o enských pravidlech. Konečně máme monost napsat něco i my. Tak tedy - tohle jsou nae pravidla! Vimněte si, e vechna mají číslo 1.
1. Narozeniny a Valentýn a výročí nejsou výzvou k naemu opětovnému pátrání po dárku.
1. Občas na vás nemyslíme - smiřte se s tím.
1. Neděle = sport. Je toté co úplněk nebo příliv a odliv. Nic s tím nenaděláte.
1. Nakupování není sport a nikdy je za sport povaovat nebudeme.
1. Záchodové prkýnko - u jste velké holky. Kdy je nahoře, dejte ho dolů. My ho musíme mít odklopené, vy zase sklopené, nebudeme vyvádět kvůli tomu, e jste ho nechaly dole.
1. Řekněte jasně, co chcete. Vyjasněme si jedno: jemné náznaky nezabírají, důraznějí náznaky nezabírají. Prostě to řekněte!
1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na kadou otázku.
1. Choďte za námi s problémem jedině tehdy, budete-li ho chtít vyřeit. Na soucit máte ostatní enské.
1. Kontrolujte prosím olej v autě!
1. Pokud nechcete nosit prádlo jako fotomodelky, nechtějte na nás,abychom se oblékali jako hoi z telenovely.
1. Domníváte-li se, e jste tlusté, pravděpodobně jste, neptejte se nás. Odmítáme na to odpovídat.
1. Nechte nás koukat na jiné enské, stejně se podíváme - máme to v genech.
1. Prosíme - kdykoli je to moné, mluvte a o reklamních přestávkách.
1. Krytof Kolumbus nepotřeboval poradit, my taky ne.
1. Ná vztah u nebude nikdy takový, jaký byl během prvních dvou měsíců, co jsme spolu chodili. Smiřte se s tím a přestaňte si stěovat kamarádkám.
1. Vichni mui rozeznávají pouze 16 barev - stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmení tuení, co je meruňková nebo skořicová.
1. Poloíte-li nám otázku, na kterou nechcete slyet odpověď, očekávejte odpověď, kterou nechcete slyet.
1. Pokud se vás ptáme, co se stalo, a vy odpovíte nic, budeme se chovat, jako e se nic nestalo.Víme, e to tak není, ale za hádku to nestojí.
1. Nejsme jasnovidci. Nae neschopnost číst vae mylenky není důkazem toho, e nás nezajímáte.
1. Pivo je pro nás stejně vzruující jako pro vás kabelky.
1. Máme vytvarovaná těla! Kulatá je také tvar.
Děkujeme, e jste si to přečetly. Víme, e dnes mnozí z nás budou spát v obýváku na gauči, ale to nevadí.
Bereme to jako čundr.
Vai mui
Není tady
toto tu uz bolo
Není tady
Oxi napsal(a):
toto tu uz bolo
hm,ale to jsem tu nebyl zase ja
Není tady
Babo a co kdy si řeknu jasně a přesto se za tím hledá něco jiného ?
Příklad: Courám po městě a předpokládám, e můj mu je někde ve městě autem ..... zavolám mu, e JESTLI je někde poblí a JESTLI jede domů, tak e by mě mohl naloit. Předpokládám odpověď : a. ne, mamuldo, jsem jinde
b. ne, jetě musím jet jinam ....
c. v pohodě, kde jsi ?
Váně po něm nechci, aby jel pro mě ucpaným městem ( MHD je někdy stejně rychlejí) nebo aby měnil plány .... ale on se začne toto domnívat, e já to něm chci ..... jak vysvětlit chlapovi, e to co řeknu, tak opravdu tak myslím a nemám za tím schovaný jiný význam ? ( máme to doma jaksi přehozené .... mapy mi nedělají problém ) ..... ono někdy se stane, e jsem někde, kde on a pak to nějak večer vyjde najevo a to mi pak řekne ... no,ale proč jsi mi nezavolala, mohl jsem tě vzít .....
Tak babo, a teď raď ! Má můj mu spí enské uvaování a já muské ? Někdy toti mám ten pocit . Moná jsem byla v minulém ivotě mu a zlobil jsem a teď jsem tu za trest za enskou
Není tady
To je starý, něco nového by tu nebylo ?
lvice napsal(a):
To je starý, něco nového by tu nebylo ?
Lvice ... starý, ale je potřeba to pořád připomínat stejně jako Dakotin povel: vyprsit a usmívat !!!!! ..... to mi zvedne okamitě náladu
Není tady
Vzkaz en muům:
Milí mui,
děkujeme vám, e jste nám nastínili svá pravidla. Konečně víme, co se ve vás odehrává, zatím co mlčíte. Díky pregnantním formulacím a ujasnění témat nejvyí důleitosti, jsme pro vás nyní mohly vypracovat cílenou specifikaci tezí. Vzhledem k tomu, e korespondují s vaimi precedenty, mají rovně vechny číslo 1. Vítáme vai iniciativu a těíme se na dalí spolupráci.
Vae eny.
1. Narozeniny, Valentýn a výročí nejsou výzvou k naemu opětovnému pátrání po dárku.
1. Kdy si něco koupíme, nepátrejte, jestli a proč to potřebujeme a co s tím budeme dělat.
1. Občas na vás nemyslíme. Není to nic váného. Prosím, zvykněte si na to.
1. Občas menstruujeme smiřte se s tím.
1. Neděle = jídlo = kamarádi = fotbal u televize. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv. Nic s tím nenaděláte.
1. Sobota = úklid. Je to toté co tornádo nebo blizard. Nic s tím nenaděláte.
1. Nakupování není sport a nikdy ho za sport povaovat nebudeme.
1. 24 hodinová nepřetritá sluba u dětí není dovolená a nikdy ji za dovolenou povaovat nebudeme.
1. Záchodové prkýnko u jste velké holky. Kdy je nahoře, dejte si ho dolů. My ho musíme mít odklopené, vy zase sklopené. A taky nevyvádíme, e jste ho nechaly dole.
1. Pochopte, e záchodové prkýnko ani podlaha nejsou vhodné pro značkování teritoria jste u velcí kluci kdy nacákáte, utřete po sobě.
1. Vyjasněme si jedno: jemné náznaky nezabírají, důraznějí náznaky nezabírají, říkejte jasně, co chcete.
1. Vyjasněme si jedno: jasně formulované ádosti nejsou.
1. Jednoduché odpovědi ANO a NE jsou dokonale přijatelné, a u byla otázka jakákoliv.
1. "Ne" znamená "ne" a "nechci" znamená "nechci". Nepřemlouvejte nás, e je to jinak.
1. Choďte za námi s problémy jen tehdy, budete-li je chtít skutečně vyřeit. Na soucit máte ostatní enské.
1. Nikdy se nás neptejte, o čem můeme tak dlouho mluvit s kamarádkou.
1. Kontrolujte prosím olej v autě!
1. Kdy vyluxujete lednici, aspoň nám o tom řekněte!
1. Pokud nechcete nosit prádlo jako fotomodelky, nechtějte po nás, abychom se oblékali jako hoi z telenovely.
1. To, e chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, e se máte oblékat jako hoi z telenovely. A pokud chceme, abyste se oblékali jako hoi z telenovely, znamená to, e chceme nosit prádlo jako fotomodelky.
1. Jestli si myslíte, e jste tlusté, moná je to pravda. Neptejte se nás na to,odmítáme odpovídat.
1. Na otázku, jestli nejsme tlusté, odpovídejte vdy a za vech okolností: "Jsi krásná!"
1. Nechte nás koukat na jiné enské. Stejně se podíváme máme to v genech.
1. Nechte nás chovat se nelogicky. Stejně se tak chovat budeme máme to v genech
1. Prosíme, kdykoli je to moné, mluvte a o reklamních přestávkách.
1. Prosíme, o reklamních přestávkách nepřepínejte na jiné kanály a nechoďte si pro pivo, a vám můeme sdělit to, co vám u dlouho chceme říci.
1. Krytof Kolumbus nepotřeboval poradit. My taky ne.
1. Pokud nemáme dojet někam jinam, ne kam míříme, jako Krytof Kolumbus, dovolte nám, a se zeptáme na cestu.
1. Ná vztah u nikdy nebude takový, jaký byl během prvních dvou měsíců, co jsme spolu chodili. Smiřte se s tím a přestaňte si stěovat kamarádkám.
1. Nikdy nebudeme vařit jako vae maminky. Smiřte se s tím a přestaňte si stěovat.
1. Vichni mui rozeznávají pouze 16 barev stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmení tuení, co je meruňková nebo skořicová.
1. Vichni mui rozeznávají pouze 16 barev stejně jako výchozí nastavení Windows. Proto nám věřte, kdy vám řekneme, e to, co máte na sobě se k sobě nehodí.
1. Jestlie se ptáte na něco, na co nechcete slyet odpověď, nedivte se, kdy dostanete odpověď, kterou nechcete slyet.
1. Pláč v extrémních sitacích není hysterie. Extrémní sitaci poznáte podle toho, e pláčeme. Reagujte objetím, jinak očekávejte reakci, kterou nechcete zaít.
1. Pokud se vás ptáme, co se stalo, a vy odpovíte, e nic, věříme vám a budeme se chovat tak, jako by ve bylo v pořádku. Víme, e to tak není, ale za hádku to nestojí.
1. Pokud vidíte, e se něco stalo, neptejte se co. Prostě nás odproste, obejměte a polibte. Jakékoli jiné chování vyvolá hádku, a to vám za to přece nestojí.
1. Nejsme jasnovidci. Nae neschopnost číst vae mylenky není důkazem toho, e nás nezajímáte.
1. Nejsme jasnovidky. Nae neschopnost poznat, e máte s někým nebo s něčím problémy neznamená, e jsme večeři nedosolily schválně.
1. Pivo je pro nás stejně vzruující jako pro vás kabelky.
1. Kosmetická kůra je pro nás stejně vzruující jako pro vás pivo.
1. Máme vytvarovaná těla. Kulatá je také tvar!
1. Jsme krásné, sexy a ádoucí. Prsa po tatínkovi, jsou taky prsa!
Děkujeme vem, e jste si to přečetly. Víme, e dnes mnozí z nás budou spát v obýváku na gauči, ale to nevadí. Bereme to jako čundr.
Vai mui.
Děkujeme vem, e jste si to přečetli. Víme, e mnohé z nás zaijí osamělý víkend, ale to nevadí. Bereme to jako relax.
Vae eny.
Upravil(a) Feuria (14. 6. 2007 11:42)
Není tady
BB napsal(a):
Babo a co kdy si řeknu jasně a přesto se za tím hledá něco jiného ?
Příklad: Courám po městě a předpokládám, e můj mu je někde ve městě autem ..... zavolám mu, e JESTLI je někde poblí a JESTLI jede domů, tak e by mě mohl naloit. Předpokládám odpověď : a. ne, mamuldo, jsem jinde
b. ne, jetě musím jet jinam ....
c. v pohodě, kde jsi ?
Váně po něm nechci, aby jel pro mě ucpaným městem ( MHD je někdy stejně rychlejí) nebo aby měnil plány .... ale on se začne toto domnívat, e já to něm chci ..... jak vysvětlit chlapovi, e to co řeknu, tak opravdu tak myslím a nemám za tím schovaný jiný význam ? ( máme to doma jaksi přehozené .... mapy mi nedělají problém ) ..... ono někdy se stane, e jsem někde, kde on a pak to nějak večer vyjde najevo a to mi pak řekne ... no,ale proč jsi mi nezavolala, mohl jsem tě vzít .....
Tak babo, a teď raď ! Má můj mu spí enské uvaování a já muské ? Někdy toti mám ten pocit . Moná jsem byla v minulém ivotě mu a zlobil jsem a teď jsem tu za trest za enskou
Otazka je, jestli ti nekdy nerekl,ze nemuze, nebo nechce, abys treba jela busem,a tys mu to pak rekla, ze te teda mohl vzit.A on, co jste dovolali, si pak celou dobu do vecera rikal,mel jsem ji asi vzit, zajet pro ni, bude asi nastvana,atd, vycitky.A aby se uklidnil, hodil to na tebe,zes mu mohla zavolat-i kdyz si volala.To je takovej postup.Mne se to stalo minuly tyden.Jel jsem z prace se zenou,delame spolu,ja do servisu, na chvilku,jen jsem potreboval neco poradit.A ona ze si zajde do marketu jen pro pecivo a uzeninu.Jenze s ni je nakupovani na dyl.A ja se trochu zdrzel a vola mi,ze je hotova,a dohodli jsme se, ze mi pujde naproti,a ja ze jeste chvili a prijedu a nekde ji najdu.Za 20 minut ze tu ceka jak debil v tom vedru,ja ze uz jedu,ze jsme do pripojili na PC,a bylo zle, proc jsem ji to nerekl ze to jeste pripojime kdyz mi volala predtim ,ze by se podle toho zaridila.Jak jsem to mohl cuchat ze jo.Ale nechci,aby to vyznelo ze je stihacka, vubec ne,ale vedra ji nedelaj dobre,ma problemy se stitnou zlazou.A hned bylo veselo.Pro nic.Ja nechapal, ze vysla z kramu za 15 minut a ona ze jsem tam byl skoro hodinu, kdyz mi nic neopravovali. A proc byla takhle brzo, protoze vi, ze mi vadi, kldyz ji zastavim u obchodu a ona tam krafe s kamoskou pul hodiny, to se muzu posrat,ale kdybych zase odjel a ona musela dojit domu 100m, tak zase bude nastvana,resp. bude ji to lito.Tezky,takze ti neporadim,ale jde o prd.Proc to resis?
Není tady
Já myslím, e BB to neřeí .... jen tím chtěla říct - e to rozdělování na ryze muské a enské uvaování není tak směrodatné ...
Není tady
babo, já to neřeím, já jen uvádím, e ne vichni mui nejste stejní a i kdy vyslovíme jasnou a stručnou věc, tak nám taky třeba začnete namlouvat, e jsme tím myslely něco jiného .... to jen k těm tvým pravidlům ... jinak zásadně nevyčítám a neomílám kraviny 100x dokola ....
Přeju krásný den !!!
Upravil(a) BB (14. 6. 2007 12:23)
Není tady
Fe
Máte nádhernou pravdu oba dva,ale tvé odpovědí jsou nepřekonatelné!
A jetě malý dodatek:on Krytof Kolumbus nakonec "dojel" jinam ne chtěl!!!Proto chceme,abyste se zeptali na cestu....
bazalka napsal(a):
Fe
Máte nádhernou pravdu oba dva,ale tvé odpovědí jsou nepřekonatelné!
A jetě malý dodatek:on Krytof Kolumbus nakonec "dojel" jinam ne chtěl!!!Proto chceme,abyste se zeptali na cestu....
Bazalko, bohuel mu se zeptá na cestu a v moměntě, kdy u skoro není cesty zpět . Já, kdy nevím, tak zastavím a zeptám se .... mana najezdí navíc hafo kilometrů, ne aby se zeptal ...... přece před nějakým cizákem nepřizná, e neví
Není tady
Přítel je ikovný a má skvělou orientaci . A kdy neví kudy kam, zastaví a klidně se jde zeptat. A já se orientuju v mapách velice dobře, nepletu si pravou a levou stranu a couvání a parkování mi nedělá zas takový problém
BB, jojo, vyprsit a usmívat se . To je opravdu třeba stále připomínat. Take se nadechují a PRSÍM (koda e jsem v kanclu sama.... )
Oba vykriky som dostal mailom uz niekolko krat, aj tie vraj muzske aj tie zenske odpovede. Pripadaju mi oba trapne a nepaci sa mi ze niekto svoje idiotske vlastnosti dava za vseobecne
Není tady
Fe jsi mě pobavila:-))
lvícče děkuju moc za mai, přiel mi ale chtěla bych to vytisknout a v té oskenované pdobě to nejde...neví co s tím???? dekuju
Není tady
oxi...ty se prostě vyjímka vid .....
Není tady
Preco by som mal byt vynimka?
Není tady
Oxi napsal(a):
Oba vykriky som dostal mailom uz niekolko krat, aj tie vraj muzske aj tie zenske odpovede. Pripadaju mi oba trapne a nepaci sa mi ze niekto svoje idiotske vlastnosti dava za vseobecne
muj nazor je takový e minimálně v jednom bodu se najde jak kadá ena tak kadý mu...ale tobě to připadá trapné a nelíbí se ti e NEKDO SVOJE IDIOTSKE VLASTNOSTI PREZENTUJE JAKO VSEOBECNE....ale jdi ty...mně se to naopak líbí...zasmála jsem se tomu a IDIOTSKE MI TO NEPRIPADA...to by větina z nás byla IDIOTY...no i kdy ...
Není tady
fajn, tak asi som vynimka
Není tady
jo...to je jen a jen věc názoru
Není tady
no jo,ale vetsina zenskech i chlapu to tak ma, jak doplnila fe,ale jsou i vyjimky,co potvrzuji to pravidlo.......
A k adre,s tim jednim bodem bych rekl,ze to je opravdu minimalne, tipoval bych prumerne kolem 5. bodu.
Není tady
ano babo musím s Tebou souhlasit jeden bod je málo...a ty vyjímka...ale jistě...ale osobně nevěřím e to je zrovna oxi...pravda muj problém...hi hi:-))))
Není tady
Já tedy sebe i přítele v několika bodících poznávám .
Adři, nevím u jestli to byl formát "jpg", ale kdy si ten obrázek otevře, v levém horním rohu si rozbal nabídku "Soubor" a dej "Vytisknout". Neměl by to být problém. Stejné je to i pro formáty "gif" nebo "tif".
adra napsal(a):
ano babo musím s Tebou souhlasit jeden bod je málo...a ty vyjímka...ale jistě...ale osobně nevěřím e to je zrovna oxi...pravda muj problém...hi hi:-))))
nemusis, ne - mu - sis
Není tady
Jsem taky idiot
Ale pravdou je, e věkem je těch bodů míň a míň
Není tady